Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Μέσα σε 40 μέρες οι Γαλλικές Άλπεις κτυπήθηκαν από 140 σεισμικές δονήσεις.Έρχετα  (Αναγνώστηκε 86 φορές)

Οκτώβριος 31, 2017, 10:33:52 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Η Γαλλία έχει πληγεί από τεράστιο αριθμό σεισμών τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα να φοβούνται ότι θα εκδηλωθεί ένας μεγάλος σεισμός.

Τις τελευταίες 40 ημέρες, οι γαλλικές Άλπεις έχουν κλονιστεί από 140 σεισμούς που οδήγησαν τους αξιωματούχους να προειδοποιήσουν τους ντόπιους ότι ένας πιο δυνατός μπορεί να συμβεί.
Ο σεισμολογικός οργανισμός Sismalp αναφέρει ότι οι πολλές μικρές σεισμικές δονήσεις μπορεί να επιφέρουν ένα μεγάλο σεισμό.
Η Martine κάτοικος του χωριού Montgellafray είπε στο ραδιόφωνο Europe1: "Ο θόρυβος είναι σαν μια καταιγίδα που έρχεται από μακριά. Τα πάντα τινάζονται. Είπα «αυτό είναι, όλα τα κεραμίδια θα σπάσουν.

"Ο τελευταίος σεισμός ήταν πραγματικά τρομακτικός. Από το τέλος του Αυγούστου δεν σταμάτησε ποτέ.
«Κάθε δύο μέρες υπάρχει ένας σεισμός και γίνονται πιο συνηθισμένοι».
Ένας άλλος ντόπιος,ο  Yves, δήλωσε: "Ο καθένας θέτει ερωτήσεις. Ο καθένας στο χωριό μιλάει γι 'αυτό."
Καθώς οι κάτοικοι προετοιμάζονται για έναν πιθανό τεράστιο σεισμό, οι θεωρητικοί συνωμοσίας προειδοποιούν ότι ο μυστηριώδης Πλανήτης Χ, θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικούς σεισμούς ανά τον κόσμο, στις 19 Νοεμβρίου.

Ένα αστρικό σώμα γνωστό σαν Brown Dwarf - το οποίο έγινε γνωστό εναλλάξ σαν Nιμπίρου, Πλανήτης  X, Nέμεσις και Μαύρο Αστέρι, ισχυρίζεται ότι τραβάει τις τεκτονικές πλάκες της Γης προκαλώντας το σημερινό φαινόμενο των σεισμών και της δραστηριότητας των ηφαιστείων σε όλο τον κόσμο.http://www.express.co.uk/news/science/873096/nibiru-planet-x-earthquake-alps-big-one-nemesis-end-of-the-world-brown-dwarf
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com