Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Η Αμερική καίγεται και πλημμυρίζει,είναι «σημάδια από τους ουρανούς» - «Απίστευτ  (Αναγνώστηκε 173 φορές)

Σεπτέμβριος 05, 2017, 10:34:28 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Μεγάλα τμήματα της Καλιφόρνιας έχουν μετατραπεί σε τέφρα, ενώ το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροσκάφος στονlκόσμο έχει τεθεί σε λειτουργία από την αμερικανική υπηρεσία δασών στην Καλιφόρνια.
Ο Steve Quayle λέει ότι είναι "Εξωφρενικό! Είναι σχεδόν σαν να θέλει κάποιος την έρημο της Μοντάνα να καίγεται, περιμένετε φυσικά" και παροτρύνει τους αναγνώστες της να καλέσουν τους γερουσιαστές και τον Κογκρέσο της Μοντάνα και να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Ενώ μερικοί θα μπορούσαν να πουν ότι «διάφοροι άνθρωποι μέσα στην κυβέρνηση θέλουν την καταστροφή» για την Αμερική, μπορεί να φαίνονται σαν «ψεύτικα νέα», μια γρήγορη επίσκεψη στην πρόβλεψη του Deagel για το 2025, για την Αμερική, εξακολουθεί να βλέπει ένα έθνος σε τράτες σε λιγότερο από 8 χρόνια. Ο προβλεπόμενος πληθυσμός 54 εκατομμυρίων (κάτω από τα 270 εκατομμύρια από τα 324 εκατομμύρια που ζουν εδώ το 2016) με την αγοραστική δύναμη του αμερικανικού πληθυσμού κάτω από το # 78 στον κόσμο (από το # 15 τώρα) με το κατά κεφαλήν εισόδημα σε επίπεδο που μας φέρνει πιο κοντά στη Βενεζουέλα από ό, τι οι περισσότερες προηγμένες χώρες του κόσμου.
Μπορεί κάποιοι να θέλουν πραγματικά το τέλος της Αμερικής;
Βλέπουμε επίσης την εξαιρετικά παράξενη συμπεριφορά σε ομάδες όπως ο Refuse Faasism που αρχίζει να εξαπλώνει τη βορειοκορεατική προπαγάνδα, σχεδόν σαν να υποστηρίζουν το βάρβαρο καθεστώς του Κιμ και να θέλουν το τέλος της Αμερικής. "Περιμένετε, βέβαια να το κάνουν!" Ο ήχος των αντι-αμερικανικών συνθημάτων χτυπάει δυνατά και σαφή στα αριστερά, ακόμη και η πρώην υποψήφια της Προεδρίας, Χίλαρι Κλίντον, μιλώντας για έναν κόσμο χωρίς σύνορα, πριν ευτυχώς νικήσει.
Με τον Μπαράκ Ομπάμα να απειλεί τώρα να βγει από το καζάνι του για να συνεχίσει την ατζέντα του Τραμπ, έχουμε προειδοποιήσει ότι αυτή η εξαιρετικά επιζήμια πληροφορία διαστρεβλώνεται σκόπιμα για να απομακρυνθεί από την ικανότητα του Προέδρου,ο Τράμπ,ώστε να ξεκινήσει το πρώτο κτύπημα ή να υπερασπιστεί εναντίον ενός. Πολύ περισσότερο σε αυτά τα διαρρεύσαντα αρχεία στο 3ο βίντεο παρακάτω."Με όλα τα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Intel που είναι εναντίον του Tραμπ, το πλήρωμα του Ομπάμα έχει εξασφαλίσει την καταστροφή μας".
Και όπως βλέπουμε σε αυτή την ιστορία, από τις πλημμύρες στη φωτιά, σε σημάδια στους ουρανούς, η προφητεία μπορεί να παίζει έξω από τα μάτια μας.
Σε αυτή τη νέα ιστορία από το Strange Sounds  βλέπουμε κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες αυτού που ονομάζεται τώρα η μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία του Λος Άντζελες.
Εκατομμύρια στρέμματα γης έχουν καταναλωθεί στην Καλιφόρνια και όπως αναφέρει η ιστορία του Strange Sounds, οι αποκαλυπτικές πυρκαγιές όπως φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία έμοιαζαν σχεδόν σαν ένα γιγάντιο σύννεφο της ηφαιστειακής τέφρας σε τεράστια τμήματα της δυτικής ακτής που καίγονται.

Με τη Βόρεια Κορέα να διαδραματίζει τώρα τον απαραίτητο ρόλο του «κακού βιλλιανού» μετά από μια ακόμη πυρηνική δοκιμή και απειλές που έρχονται κατευθείαν από τους δικούς του πλησιέστερους συμβούλους,με τη χρήση βόμβα υδρογόνου που στην Αμερική μπορεί να κλείσει το ηλεκτρικό μας δίκτυο, βλέπουμε «πολέμους και φήμες για πολέμους «συμβαίνει τώρα μπροστά στα μάτια μας. Και με μια τώρα πυρηνικά ένοπλη Βόρεια Κορέα,να συνεχίζει να απειλεί τη Δύση και να γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνη καθημερινά, με την ικανότητα των όπλων να ξεπερνάνε εύκολα τους εμπειρογνώμονες που πίστευαν ότι δεν θα ήταν ικανή τόσο σύντομα, για την καταστροφή.
Ο Πρόεδρος Τραμπ θα ακολουθήσει απλώς τα μονοπάτια του Κλίντον, του Μπους και του Ομπάμα ενώπιον του και θα επιτρέψει να συνεχίσει η βόρεια κορεατική πυρηνική απειλή, να αναπτυχθεί σε σημείο που δεν θα υπάρχει τρόπος να τους σταματήσουμε.
Όπως διαβάζουμε- σε αυτήν την ιστορία από την Daily Mail,- γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι οι συνομιλίες δεν θα συνεχιστούν με τη Βόρεια Κορέα και έχουμε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσουμε την «απειλή της Βόρειας Κορέας» και σύντομα θα φτάσουμε σε κάποια χρονική στιγμή, όπου δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, εκτός από τις στρατιωτικές επιλογές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι η Βόρεια Κορέα είναι καλά προετοιμασμένη να επιστρέψει στην Αμερική, με τα τρομοκρατικά κύτταρα που εδώ και καιρό όπως περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω και ο πόλεμος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους παγκοσμιοποιητές ως «πιόν» -αποτελώντας «παιχνίδι» για να καταλάβει την Αμερική.
http://allnewspipeline.com/America_Burning_Flooding_Signs_In_The_Heavens.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com
Σεπτέμβριος 10, 2017, 11:31:11 πμ
Απάντηση #1
  • Μέγας Παλαιός
  • *****
  • Μηνύματα: 677
  • Δημοτικότητα: +9/-0
  • It is madness for sheep to talk peace with a wolf
Χαζή ερώτηση ενός ...Λύκου...

Τα κείμενα είναι αυτόματα μεταφρασμένα;Σε μερικές σειρές δεν βγαίνει όχι απλώς νόημα ,αλλά αλλάζει όλη η παράγραφος...
Και να πει κανείς πως δε γνωρίζομεν την Αγγλικήν...

Bang the head that doesh't bang!