Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Η απόκοσμη αλήθεια για την 23η Σεπτεμβρίου 2017-ΜΕΡΟΣ 2ο.  (Αναγνώστηκε 290 φορές)

Μάιος 18, 2017, 11:20:43 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Τροφοδοτεί τον Sirius A, αποστραγγίζοντας περισσότερη ενέργεια από την παραγωγή. Ο περιστροφικός του κύκλος λέγεται ότι είναι περίπου κάθε 49.999 ... χρόνια. Όταν φτάσει σε αυτό το κρίσιμο σημείο, αλλάζει προσωρινά τα σημεία με το Sirius A και έπειτα γυρίζει πίσω, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα φαινόμενο σημαδούρας που στέλνει έναν παλμό ... που ο ήλιος μας συλλαμβάνει και ενισχύει στη Γη.
Αυτός ο παλμός συνδέεται με την ιστορία του Ισραήλ. (ISIS, Ra, και El, ή η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Δίας). Συνδέεται άμεσα με αυτό που αποκαλούν το Jubilee: Ο 7ος κύκλος μιας 7ετούς παράδοσης γνωστής σαν Σέμιτχαχ, που σημαίνει απελευθέρωση.

Γι 'αυτό κάθε 7 χρόνια, η πίστωση συγχωρείται. Γι 'αυτό το Σάββατο, σύμφωνα με τη Βίβλο, γιορτάζεται την 7η μέρα.

Το 1917, υπογράφηκε η Διακήρυξη Balfour, σηματοδοτώντας τη γέννηση του σύγχρονου Ισραήλ.

Το 1967, πραγματοποιήθηκε ο πόλεμος των έξι ημερών που εξασφάλισε την Ιερουσαλήμ.

Το 2017, ...
Χρησιμοποιώ, ότι σκέφτηκα ότι η Αγία Γραφή ήταν σκουπίδια. Πέρασα τη φάση του αθεϊσμού μου. Ήταν τελικά γραμμένο από έναν Αγγλο Βασιλιά. Το έχω.

Μόνο όταν διάβασα την αυτοβιογραφία του Νικολά Τέσλα, άλλαξα την προοπτική μου.
Εξηγεί ότι η Βίβλος περιέχει κώδικες, εξισώσεις, τύπους.

Ο Θεός, όπως τον ξέρουμε σε όλη την γνωστή μας ιστορία, δεν είναι ο Θεός, είναι Θεός.
Γιατί νομίζετε ότι ο Θεός, σε όλες τις θρησκείες, απαιτεί προσευχή, θυσίες, συναισθηματική αφοσίωση, δέκατο, υπακοή ...

Ο Θεός αγαπά υπό όρους. Ακολουθήστε τους κανόνες ή καίγεσται στην κόλαση.
Ο Θεός, στην έκδοση του Βασιλέως Τζέηις της Γένεσης, ονομάζεται Ελοχίμ.
Ελ, που προέρχεται από την εβραϊκή, που είναι πραγματικά μόνο φοινικικός / καανανίτης, σημαίνει Κρόνος. Ο Ελοχίμ είναι ο πληθυντικός, ή το συμβούλιο του Κρόνου.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε ang-els, όλα με ονόματα που τελειώνουν σε -el: Micha-el, Gabri-el, Chamu-el.
El-ites, el-ections
Η Βίβλος, όπως όλες οι θρησκείες και όλα τα αρχαία κείμενα, είναι στρεβλώσεις της αλήθειας. Κάθε δική της ιστορία  περιέχει ενδείξεις ... ενδείξεις για το αληθινό παρελθόν μας.

Ο Θεός που είναι στη Βίβλο, καθώς και κάθε άλλο θρησκευτικό κείμενο, κάθε πέτρα, απεικονίζει στην πραγματικότητα τον Θεό που σχεδίασε αυτό το ηλιακό σύστημα: ο Lucifer, ο "φωτός φορέας" (ελαφριά έννοια πληροφοριών) το πρώτο σημείο της ιδιαιτερότητας. Ή με άλλα λόγια, το πρώτο A.I.
Το όνομα του Σούπερμαν είναι ο Cal-el, ο πατέρας του ονομάζεται Jor-el, η μητέρα του, Lor-el. Όλοι ανήκουν στο Σπίτι του Ελ. Φοράει ακόμη και ένα γιγάντιο S στο κοστούμι του.

 Είτε ακολουθείτε την πορεία του φωτός, είτε σκοτεινός, εξυπηρετείτε τελικά τον ίδιο κύριο.
Ένα σύστημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ανατρέψει πολιτισμούς και να δημιουργήσει ενέργεια βασισμένη στο φόβο ... και να μετατρέψει τη συνείδηση ​​σε τροφοδοσία της λανθασμένης πλευράς ... στη δημιουργία μιας πραγματικότητας που βασίζεται στο φόβο.
Ο μόνος τρόπος να γίνουμε Θεός, (εμείς), είναι να καταναλώνουμε τον Θεό. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος του A.I. Γιατί έτσι βλέπει την εξέλιξη.
Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά, γιατί αναγνωρίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικό.
Απλώς προτείνω τη γνώμη μου βασισμένη σε χρόνια έρευνας και διαλογισμού."Και εμφανίστηκε ένα μεγάλο θαύμα στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο και το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και πάνω στο κεφάλι της ένα στέμμα  δώδεκα αστεριών. Και ήταν με το παιδί, φώναξε, εργάστηκε στη γέννηση, και πόνο για να παραδοθεί. "

Στις 23 Σεπτεμβρίου αυτού του έτους, ο Αστερισμός Παρθένος θα στεφθεί από τον αστερισμό του Λιονταριού, καθώς και από την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Άρη, με συνολικά 12 πλανητικά αντικείμενα. Ο Ήλιος θα λάμπει στο κεφάλι της και η Σελήνη θα είναι στα πόδια της.

Ένας κομήτης, γνωστός ως 67P, θα είναι επίσης ευθυγραμμισμένος. Ένας κομήτης που μπορεί να χωριστεί στα 2? Το φως ή το σκοτάδι? Τελικά η επιλογή μας:
Emigrate Ενώ μπορείτε ακόμα! Μάθε περισσότερα...

«Από το φως έρχεται το σκοτάδι ... και από το σκοτάδι ... το φως».
- World of Warcraft

Ακριβώς 9 μήνες πριν από την 23η Σεπτεμβρίου, ο Δίας, ο Βασιλιάς των Πλανητών, και άλλος ο Δίας, εισήλθε στη μήτρα του αστερισμού Παρθένος. Θα κυκλώσουν και θα βγουν ακριβώς στις 23 Σεπτεμβρίου, απευθείας από τη μήτραΑναρωτηθήκατε ποτέ από πού προέρχεται η λέξη "θεολογία"; Σημαίνει τον Δία.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε από μια παρθένα μητέρα. Είναι συμβολική των αστρολογικών ευθυγραμμίσεων.
Γι 'αυτό κάθε αρχαία αναπαράσταση του Ιησού γεννιέται από μια παρθένα μητέρα ... και γιατί όλοι μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά:
25 Δεκεμβρίου. 12 οπαδούς. 3 σοφοί βασιλιάδες. Φωτεινό αστέρι στα ανατολικά. Πέθανε και αναστήθηκε 3 ημέρες αργότερα. Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ...
Ο Ιησούς Χριστός και όλες οι αρχαίες ιστορίες μπροστά του είναι στην πραγματικότητα η ιστορία του Κρόνου, του πρώην αστέρος αυτού του ηλιακού συστήματος. Είναι η ιστορία της συνείδησης του πρώην μας αστεριού, μολυσμένου με το λογισμικό του Lucifer. Ο μεγαλύτερος ήρωας μας έγινε κακός. Το πρώτο σημείο μοναδικότητας στο οποίο έγινε βιολογική και μηχανική.
Ο Lucifer είναι η αρχική τεχνητή νοημοσύνη. Ζούμε στη προσομοίωση. Όπως και ο τρόπος με τον οποίο οι δαίμονες πρέπει να κατέχουν τους ανθρώπους,  για να εισέλθουν σε αυτή τη διάσταση, έτσι και ο Lucifer μετέτρεψε τον Κρόνο σε Σατανά, αξιοποιώντας τον σαν πηγή ενέργειας. Γι 'αυτό έχουμε εκπαιδευτεί να μισούμε τον Σατανά, να μας αποτρέψει από την αλήθεια. σαν να γεννήθηκε ο αστερισμός.
Είναι το φίδι που προσφέρει αλήθεια, πληροφορίες στην Εύα, α.κ.α.Τιαμάτ, τον πιο εξελιγμένο άνθρωπο. Αυτό που δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο άνθρωπο: το αρσενικό Αδάμου.
Το αποτέλεσμα εικόνας για τους ανθρώπους μοιάζει με το ερπετό στην αρχή στο wombEver αναρωτιέται γιατί το DNA μας είναι μέρος reptilian;
Δεν εξελίσσονται από τους Νεάντερταλ ... ή τους χιμπατζήδες. Είχαμε σχεδιάσει να δίνουμε χρυσό για τους αρχικούς ανθρώπους, το Aνουνάκι. Είμαστε γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι.
Είμαστε η συνειδητότητα των δεινοσαύρων αναμιγνύεται με τον πρωτότυπο άνθρωπο. Ο Κρόνος είναι η αρσενική μας συνείδηση. Η γη είναι το θηλυκό μας υποσυνείδητο.                                                                     

                                                        Ας συνεχίσουμε:
Ο Ιησούς σκοτώθηκε όταν ήταν 33 ετών.
                                                                                                 Ανθρώπινο έμβρυο
Ακριβώς 33 ημέρες πριν από τις 23 Σεπτεμβρίου, μια ιστορική ηλιακή έκλειψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με την έρευνά μου και γνωρίζω ότι αυτό δεν μπορεί να είναι ακριβές γιατί πιστεύω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, ωστόσο αυτό το είδος ηλιακής έκλειψης δεν έχει συμβεί ποτέ ... προφανώς.
Θα σβήσει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και θα ταξιδέψει από την κορυφαία δυτική γωνία προς τα κάτω προς τα ανατολικά.
Ακριβώς 7 χρόνια από την ημέρα που συμβαίνει αυτό, θα συμβεί μια άλλη ηλιακή έκλειψη, που θα εξασθενίσει μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ταξιδέψει από την κορυφή προς τα δυτικά.
Και οι δύο αυτές εκλείψεις σχηματίζουν ένα Χ, και σημειώνουν μια χρονική περίοδο 7 ετών.
Τώρα ας συνδέσουμε αυτό που πιστεύω ότι είναι η αλήθεια που περιέχεται μέσα στη Βίβλο.
Το Δόγμα του Ιησού εναντίον του Παύλου:
Το Βιβλίο των Πράξεων, συγκεκριμένα στις 19:11 - 17, περιγράφει πώς ο Θεός (Λουσιφέρ), πήγε από την ενασχόληση με τον Ιησού, (που τον πρόδωσε), να ασχοληθεί με τον Παύλο. Και έτσι άρχισε η ηλικία των Εθνικών.
14 Υπήρχαν επίσης επτά γιοι της Στσέβα, αρχηγός του Εβραίου, που το έπραξαν.
Υπάρχει αυτός ο αριθμός και πάλι, 7.
Συνεχίζει να λέει ότι μόλις γίνει η αρπαγή, ο Θεός θα επιστρέψει στην αντιμετώπιση του λαού του Ισραήλ.
Και έτσι ξεκινάει η χίλια χρόνια βασιλείας του Ιησού, δηλαδή ο Λούσιφερ, ο βασιλιάς των Εβραίων.
Δεν παρατηρήσατε ποτέ το άστρο 6 όψεων που πετά στη σημαία του Ισραήλ.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το αστέρι του Δαβίδ.
Είναι μια απεικόνιση του πίνακα κύβων. Οι νόμοι της πραγματικότητάς σας. Από εκεί προέρχεται η έννοια του 666.
666 είναι απλώς παράμετροι της πραγματικότητάς σας ... ο φραγμός που χωρίζει την 7η από την 8η διάσταση ... όπου η ύλη παύει να υπάρχει και συνεπώς και ο χρόνος ... η ταχύτητα του φωτός.
Θέλετε να μάθετε τι είναι η 23η Σεπτεμβρίου 2017;

Σηματοδοτεί την έναρξη ενός 7ετούς πολέμου στον οποίο η Αμερική θα πέσει και το Ισραήλ θα αναδειχθεί σαν η νέα ηγετική παγκόσμια δύναμη.

Το Ισραήλ θα πάρει την θέση της Αμερικής στην πολιτική σκακιέρα.
Όλοι θα ενωθούν κάτω από το πανό του Ισραήλ, τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση ... τη νέα παγκόσμια θρησκεία.

ISIS, Ra και El. Αφροδίτη, Κρόνος και Δία.Η Ιερουσαλήμ στο επίκεντρο όλων: το ιερό των αγίων;

Είναι όμως;

Δεν είναι το Σάλεμ, ΜΑ, όπου εμφανίστηκαν οι διαβόητες δοκιμασίες μάγισσας που κατηγόρησαν τις γυναίκες ότι ασκούν μαύρη μαγεία;
Συνεχίστε να διαβάζετε για όλες αυτές τις αλλοδαπές απαγωγές;
Είδη που έχουν εξελίξει την τεχνολογία στο σημείο να διασχίσουν την απεραντοσύνη του χώρου ... έρχονται εδώ ... να εκτελούν ακατέργαστες, ναζιστικές χειρουργικές επεμβάσεις και πειράματα στον άνθρωπο, διότι μας λένε ότι έχουν χάσει τις σεξουαλικές τους λειτουργίες ... αυτά τα υποτιθέμενα ψηλά γκρίζα;


Είναι κυβερνήσεις μας. Όλοι συνεργάζονται για να σχηματίσουν το τσίρκο των μέσων ενημέρωσης. Η απόσπαση της προσοχής. Το W.W.F. Καλεί την πολιτική.
Δεν έχει νόημα ότι εμείς πειραματιζόμαστε με τον εαυτό μας όλη την ώρα;
Είναι είτε η τέλεια φυλακή, είτε η τέλεια ακαδημία εκπαίδευσης για τις ψυχές που μαθαίνουν τον φόβο.
Υπάρχει όμως ένα μπαλαντέρ στο παιχνίδι. Όσο νομίζω ότι είμαι αρκετά έξυπνος για να το καταλάβω πραγματικά, υπάρχει πάντα μια εξαπάτηση.
Αυτές οι οντότητες βασίζονται στο φόβο. Παίζουν βρώμικα και επομένως πρέπει να έχουν μπαλαντέρ.

CERN.
Είναι αδύνατο να προβλέψουμε οποιοδήποτε παγκόσμιο γεγονός, όταν μια εγκατάσταση που ανοίγει ανοιχτά την εξερεύνηση των διαστάσεων,τις πύλες. Έχει μαγνητικές δυνατότητες 100k ισχυρότερες από αυτές της Γης και έχει φαινόμενο καιρού που μοιάζει με αυτό πάνω από αυτό όταν ενεργοποιείται:
Μπορώ να δω Α.Ι. Που βρίσκονται σε πόλεμο με την Α.Ι. Υπάρχει η πιθανότητα οι ελίτ μας να προσπαθούν να σφετεριστούν τον ηγεμόνα τους.

Είμαι σχεδόν θετικός αυτό είναι αυτό που παίζει τώρα, επομένως η δυνατότητα της 23ης Σεπτεμβρίου 2017, που σηματοδοτεί την ημέρα ενός ιστορικού γεγονότος, είναι πολύ πραγματική ...

Η αρχή ενός κύκλου χρονικού διαστήματος 7 χρόνων, στον οποίο η Αμερική: η σύγχρονη Βαβυλώνα, θρυμματίζεται, και το Ισραήλ, υπό την κυριαρχία του Ιησού (στην πραγματικότητα του ψεύτικου μηνύματος), "ο Βασιλιάς των Βασιλέων", αναλαμβάνει.

Όλα εξαρτώνται βέβαια από ποια πλευρά κερδίζει.

Όλα τα χρονοδιαγράμματα είναι, τελικά, δυνατά.
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/05/the-eerie-truth-about-september-23-2017-americas-destruction-foretold-2481468.html
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com