Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: H Παγκοσμιοποίηση στο στόχαστρο - Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ερευνά τον Τζορτζ Σόρος.  (Αναγνώστηκε 690 φορές)

Φεβρουάριος 24, 2017, 11:03:36 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
 Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να ζήσετε!Ο Τζορτζ Σόρος - ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, οι διαχειριστές των hedge funds και τροφοδότες σε διάφορες πολύχρωμες επαναστάσεις και κινήματα διαμαρτυρίας - σήμερα εκτίθεται στο φως της δημοσιότητας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orbán είχε επικρίνει τις δραστηριότητες του ηλικιωμένου παγκοσμιοποιητή, τώρα θέλουν να ξέρουν τα μέλη του Κογκρέσσου στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερα και να κάνουν άβολα ερωτήματα ...

Η Ουγγρική κήρυξη του πολέμου εναντίον του Σόρος και τα διάφορα ιδρύματα του και τις ΜΚΟ, τα οποία είναι όλα τα κέντρα των πολιτικών παρεμβάσεων του σε ξένες χώρες,είναι υπό εφαρμογή.
Ο Orbán,αντιπρόεδρος του Ουγγρικού δεξιού κόμματος,  βλέπει μέσα από τις μηχανορραφίες και ιδιαίτερα τη συμμετοχή των οργανώσεων του Σόρος, με την τρέχουσα κρίση των προσφύγων, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επίσης μετά τη νίκη του Τραμπ,φημολογείται ότι υπάρχει σχέδιο να τον ανατρέψει στις 100 πρώτες μέρες της διακυβέρνησης του.
Ο Σόρος έχει αναμιχτεί ακόμα,στα Σκόπια.Ο Νίκολα Γκρουέφσκι έχει βάλει στόχο τις ΜΚΟ του Σόρος, στη χώρα αυτή.
Στο Twitter, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος παρουσιάζεται σαν ανιδιοτελής φιλάνθρωπος..
Ο Σόρος άσκησε αγωγή για όλες αυτές τις κατηγορίες.Αρνείται τις κατηγορίες του Σέρβου πρωθυπουργού Βούσιτς,του Ούγρου  Orbán και του Σκοπιανού Γκρουέφσκι εναντίον των ΜΚΟ που διαθέτει στις χώρες αυτές.
Ο Σόρος είναι Ουγγρο-Εβραίος που επέζησε από το Ολοκαύτωμα.
Αν οι Αμερικάνοι Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι τώρα ζητούν τα χρήματα να επιστρέψουν πίσω στο Κογκρέσο,  με διευκρινίσεις σχετικά με τον Σόρος, μπορεί να σιωπήσουν από την ίδια αδέξια προπαγάνδα; Σύμφωνα με το Fox News ο αναπληρωτής Christopher Smith είναι ο επικεφαλής στους κριτικούς του Σόρος. Έκανε την ερώτησή του προς τον Πρέσβη Jess Baily - ένα υπάλληλο που ορίστηκε από τον Ομπάμα. Η απάντηση βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.
Έκανε το ίδιο,ο γερουσιαστής ,Μάικ Λι της Γιούτα, ο οποίος εξέφρασε επίσης φόβους ότι τελικά, θα διαβιβαστεί η χρηματοδότηση στα Ιδρύματα του Soros Foundation Open Society,από το υπουργείο αναπτυξιακής βοήθειας των ΗΠΑ (USAID), δηλαδή τα χρήματα των φορολογουμένων.
Ο Lee γράφει στην επιστολή του:

«Έχω λάβει αξιόπιστες αναφορές σχετικά, ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών παρενέβη ενεργά την πρεσβεία των ΗΠΑ στην πΓΔΜ στο πολιτικό κόμμα των Σκοπίων και ακόμη έχει επηρέασει με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης και τη κοινωνία των πολιτών και έχει ως εκ τούτου προτιμήσει συχνά ομάδες του πολιτικού στρατοπέδου από άλλες ομάδες."
 Η απάντηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατόπιν αιτήματος του Lee ήρθε στις 9 Φεβρουαρίου 2017 και στην πραγματικότητα επιβεβαιώνεται η υποψία: για τη Διεθνή Ανάπτυξη. Το Τμήμα (USAID) έχει κάνει  πράγματι την περίοδο 2002-2016 τρεις μεγάλες επιχορηγήσεις στο Ίδρυμα Ανοικτή Κοινωνία - Σκόπια,που έχουν καταβληθεί (FOSM). Οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι τονίζουν, ωστόσο, ότι  αυτά τα κεφάλαια είναι «αμερόληπτα» ή «αντικειμενικά» και  δόθηκαν με «διαφάνεια»
Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: Μεταξύ 2012 και 2016 η USAID έδωσε σχεδόν πέντε εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα των φορολογουμένων προς το Ίδρυμα του Σόρος FOSM, για το λεγόμενο «Πρόγραμμα της Κοινωνίας των Πολιτών», το οποίο «έχει σαν στόχο να ενδυναμώσει τους πολίτες της πΓΔΜ να κατέχουν κυβέρνηση που θα κινηθεί και θα ενεργήσει υπεύθυνα" ,
 Η ιστοσελίδα της USAID  συνδέεται με αυτόν τον τρόπο  το www.soros.org.mk άμεσα, όπως λένε στο Fox News.
πηγές:
http://www.foxnews.com
http://www.focus.de
http://www.spiegel.de
https://www.compact-online.de
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ FOX NEWS-FOCUS-SPIEGEL-COMPACT ON LINE: Corfiatiko.blogspot.com