Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Oι προφητείες του Alois Irlmaier για την σημερινή εξέγερση στο Παρίσι.Οι προφητε  (Αναγνώστηκε 516 φορές)

Φεβρουάριος 19, 2017, 10:57:52 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Πριν ξεκινήσετε, θα ήθελα να τονίσω πόσο πολύ οι προφητείες της Παναγίας μας,στο Anguera, είναι παρόμοιες με εκείνες του Irlmaier, ακόμη και στις μικρότερες λεπτομέρειες:
Αναλύουμε τι μας είεπ η Παναγία του Anguera για τον πόλεμο, πότε θα φτάσει στη Γερμανία:
«Η Ρωσία θα καθυποτάξει πολλά έθνη και η ανθρωπότητα θα ζήσει στιγμές πολύ μεγάλου πανικού.
Η άγρια αρκούδα θα επιτεθεί και θα φέρει δυστυχία και πόνο στο σπίτι του Θεού. Ο σπόρος του κακού εξακολουθεί να υπάρχει και η άγρια φύση  φέρει τροφοδοσίες. Η άγρια αρκούδα θα ψάχνει  το χώρο του.
Τρεις μεγάλες πέτρες από την Ανατολή (στρατιωτικό; ή αστρονομικό γεγονός; n.d.r.) θα πέσουν έξω από διάφορα έθνη,
(ακριβώς οι ΤΡΕΙΣ αναφέρονται από τον IRLMAIER σε ΣΤΡΑΤΟΎΣ! n.d.r.)
προκαλεί καταστροφή και θάνατο. Ο Τρόμος θα εξαπλωθεί στη Λιθουανία και οι άνδρες θα υποστούν μεγάλες απώλειες. Μια καταστροφική δύναμη θα διασχίσει την Ευρώπη προκαλώντας καταστροφή και θάνατο. Ο Θάνατος θα περάσει από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μεγάλα βάσανα θα βιώσουν οι κάτοικοι της Γερμανίας και της Ελβετίας.
Ένα τρομακτικό γεγονός θα έχετε στη Γερμανία. Θα περάσει το θάνατο και τα καημένα μου παιδιά θα βιώσουν βαρύ σταυρό. Το Βερολίνο θα γίνει ερείπια.
Όλοι εκείνοι που ζουν στις όχθες του Ρήνου θα φωνάζουν για βοήθεια.»
(Το θέατρο του πολέμου που περιγράφει ο Irlmaier! N.d.r.)
«... η ώρα της δικαιοσύνης του Θεού είναι κοντά και θα είναι τρομερή! Φοβερές μάστιγες κυριαρχούν στον κόσμο... Και εάν οι άνδρες δεν υποστήριξουν αυτές τις κοινωνικές μάστιγες θα καταλάβεις τις κλήσεις του θείου Ελέους και δεν επιστρέψουν ποτέ στο Θεό, με αληθινά χριστιανική ζωή, ένας άλλος φοβερός πόλεμος θα έρθει από την Ανατολή στη Δύση και τη Ρωσία με τα μυστικά όπλα, θα αγωνιστεί η Αμερική, θα κατακλύσει την Ευρώπη και θα δείτε ιδιαίτερα τον ποταμό Ρήνο της Γερμανίας γεμάτο σώματα  και αίμα...»
http://www.profezierivelazione.blogspot.com/2011/09/la-madonna-di-anguera-in-una-nuova-luce.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PROGEZIE RIVELAZIONE :Corfiatiko.blogspot.com