Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: To πολυτελές εσωτερικό καταφύγιο για να επιβιώσει η ελίτ από τον πυρηνικό πόλεμο  (Αναγνώστηκε 400 φορές)

Φεβρουάριος 01, 2017, 11:18:37 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να φαίνεται πλέον πιο πιθανός από ποτέ και με αυτόν έρχεται η νέα ημέρα της κρίσεως, αλλά αυτοί οι εκατομμυριούχοι είναι έτοιμοι και έχουν ήδη ένα καταφύγιο

που έχει σχεδιαστεί να αντέχει τα πάντα, και η Express.co.uk τα δημοσιεύει,ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό.
Ορισμένοι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο έχουν ένα καταφύγιο επιβίωσης, το οποίο θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα  κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης.
Το καταφύγια έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μην αντέχουν μόνο σε ένα πυρηνικό πόλεμο, αν ποτέ ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , αλλά και ενάντια σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως οι ανεμοστρόβιλοι.
Μία συγκεκριμένη αποθήκη - το πολυτελές θέρετρο διαμερισμάτων επιβίωσης - έρχεται πλήρης με 50.000 γαλόνια πισίνα, χώρο σπα, γυμναστήριο. Κινηματογράφος, lounge bar,  και ακόμη και μια αναρρίχηση τοίχου.Το καταφύγιο έχει ακόμη και μια ιατρική μονάδα, καθώς και ένα πάρκο για σκύλους.
Υπάρχουν επίσης διώρυγες, ποδοσφαιράκι, πινγκ-πονγκ και μια στοά με μηχανές- παιχνίδια έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βαρεθείτε.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει εκτός από το πλέγμα ή σε περίπτωση μεγάλων καταστροφών ή έκτακτης ανάγκης.

Αυτό το ιδιαίτερο καταφύγιο μετατράπηκε σε πολυκατοικία από μια παλιά εγκατάσταση εκτόξευσης πυραύλων, γνωστή σαν σιλό πυραύλων.
Τα κτήρια διαμερισμάτων πωλήθηκαν μεταξύ 1.2 εκατομμύρια λίρες για μισό ή ένα πάτωμα και 2,4 εκατομμύρια λίρες για πλήρες πάτωμα.
http://www.express.co.uk/travel/articles/761864/doomsday-clock-survival-bunkers
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com