Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Συμβαίνει τώρα!To τελευταίο σημάδι πριν εμφανιστεί ο Μεσσίας (Αντίχριστος) στον  (Αναγνώστηκε 582 φορές)

Ιανουάριος 11, 2017, 07:26:23 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Για άλλη μια φορά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική αποκρύπτουν την αλήθεια από τις μάζες, για την Συριακή παρουσία στο Γκολάν. Το δίκτυο μετάδοσης Armageddon είναι εδώ για να σας φέρει  όλη την αλήθεια για ό, τι έμεινε κρυμμένο από σας. Θα είστε πιεσμένοι για να βρείτε οποιαδήποτε πηγές ειδήσεων που προέρχονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, που εξηγούν την πραγματικότητα, του τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή.

Τα έθνη έχουν συγκεντρωθεί, τα στρατεύματα που έχουν συγκεντρώσει, είναι ακριβώς εκεί.Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη ημέρα του κυρίου!
Και επίσης μην ξεχάσετε την πιο πρόσφατη ανακάλυψη του Κώδικα στο Torah με τίτλο «δώρο από τα 70 έθνη η Συνέλευση και Ιδού! Καθαρός άρχοντας». Πλήρη στοιχεία που βρέθηκαν στην ABN,σε άκοπο επεισόδιο παρακάτω.
http://beforeitsnews.com/alternative/2017/01/happening-now-the-final-signs-before-the-messiah-reveals-himself-to-the-world-3462363.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com