Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Ένας άνθρωπος του σπαθιού  (Αναγνώστηκε 2660 φορές)

Ιανουάριος 01, 2017, 01:20:02 μμ
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Το αρχέτυπο ξίφος συμβολίζει την δύναμη, την προστασία, την εξουσία, τη αντοχή και το θάρρος.
Μεταφυσικά, αντιπροσωπεύει τη διάκριση και την διεισδυτική δύναμη της διάνοιας.
Το ξίφος για τους Ινδουιστές είναι φαλλικό, με τη θήκη να αποτελεί Γιονί (υπό την έννοια της πνευματικής δημιουργικότητας) .
Το φλογερό σπαθί του χριστιανικού ήθους που χωρίζει τον άνθρωπο από την Εδέμ – μόνον οι καθαροί την καρδίαν μπορούν να εισέλθουν.
Στο Βουδισμό το σπαθί συνδέεται με τη διάκριση της σκέψης. Υπό αυτό το πρίσμα, το σπαθί αποκόπτει την άγνοια.
Ένα  σύμβολο των ηρώων και των ιπποτών.
Πολλοί ξίφη έχουν μαγικές ιδιότητες και δίνονται σε ήρωες προκειμένου να αποδώσουν δικαιοσύνη. Όπως το  Εξκάλιμπερ δόθηκε στον Αρθούρο από την κυρία της λίμνης, όπως οι θεοί έδωσαν στον Περσέα ξίφος για να εξουδετερώσει τη Μέδουσα.
Στην Αλχημεία,  το σπαθί είναι σύμβολο της κάθαρσης. Mεταφορικώς  το σπαθί διαπερνά καθαρά την πνευματική ψυχή του ανθρώπου. Αυτή η συμβολική δράση, θυσιάζει τα φυσικά δεσμά ώστε να απελευθερωθεί ένα μονοπάτι προς την αιθέρια (φωτισμένη) ελευθερία.

Μία από τις συνήθειες των ηγετών είναι η ανταλλαγή δώρων. Και στην προκειμένη περίπτωση, περίτεχνων σπαθιών. Μία χειρονομία που κυμαίνετε από συμβολική σε αδιάφορη έως καταστροφική.Ανάλογα με το ποιος το προσφέρει και για ποιο λόγο, αλλά και ποιος το λαμβάνει και πώς το εκλαμβάνει.

Κάπου εδώ ξεκινά μία διαφορετική προσέγγιση του θέματος.

Η μάχαιρα και η φωνή της σάλπιγγας.

Original Word: σάλπιγξ, ιγγος, ἡ
 http://biblehub.com/greek/4536.htm
salpigx: a trumpet
Part of Speech: Noun, Feminine
Transliteration: salpigx
Phonetic Spelling: (sal'-pinx)
Short Definition: a trumpet
Definition: a trumpet, the sound of a trumpet.

σάλπιγγα (salpinga)
http://biblehub.com/greek/salpinga_4536.htm
Revelation 9:14 N-AFS
GRK: ἔχων τὴν σάλπιγγα Λῦσον τοὺς
NAS: who had the trumpet, Release
KJV: which had the trumpet, Loose the four
INT: had the trumpet Release the

Ιω. 1,14  Καὶ ὁ Λόγος σὰρξ ἐγένετο καὶ ἐσκήνωσεν ἐν ἡμῖν
Εφ. 6,17 καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ῥῆμα Θεοῦ, -

Πάντα ένα μήνυμα για τη σάρκα - και ένα μήνυμα για το πνεύμα
ένα μήνυμα για τους Χαμένους -  και ένα μήνυμα για τους Σωθέντες
 
… όταν ο φρουρός εκείνος ίδη την εχθρικήν μάχαιραν να επέρχεται εναντίον της χώρας του και σαλπίση με την σάλπιγγα, αναγγείλη και επισημάνη στον λαόν τον κίνδυνον …


 
Για να αντιληφθούμε την συγχρονικότητα, πρέπει πρώτα να μελετήσουμε το κείμενο του  ΙΕΖΕΚΙΗΛ  και πιο συγκεκριμένα τους στίχους Ιεζ. 33,1-8
http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/48.%20Iezekiil.htm

Το σπαθί έρχεται στο φύλακα.


Ο φύλακας στο τείχος με την σάλπιγγα


Ένα μέρος του λαού στέκεται με τη σάλπιγγα στο Τείχος


ένας άνθρωπος του σπαθιού

Απρίλιος 2010 Καράκας: Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες  δωρίζει ένα αντίγραφο του σπαθιού του ήρωα της ανεξαρτησίας Σιμόν Μπολιβάρ στον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος επισκέφτηκε για 1η φορά τη ΒενεζουέλαΗ Ρωσία προσέφερε πυρηνική βοήθεια είχε δηλώσει τότε ο Ούγκο Τσάβες. Η Ρωσία συμφώνησε να βοηθήσει τη Βενεζουέλα καταρτίζοντας σχέδια για ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας.

http://www.thehindu.com/news/international/russia-offered-nuclear-help-says-chavez/article387327.ece

Τα γεγονότα έχουν ξεχαστεί, αλλά απαντούν σε πολλά ερωτήματα ως προς το γιατί οι ΗΠΑ ξόδεψαν τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να απομακρύνουν τον  Ούγκο με διάφορους τρόπους πριν τον πρόωρο θάνατό του.

Δεκέμβριος 2015. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δωρίζει στον Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, ένα περίτεχνο ινδικό σπαθί του 18ου αιώνα από την επαρχία της Βεγγάλης. Ο Μόντι είχε πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα προκειμένου να παραστεί στην 16η Ινδο-Ρωσική ετήσια σύνοδο κορυφής.Φεβρουάριος 2016. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ισά αλ Χαλίφα στο Προεδρικό Μέγαρο Μποτσάροφ Ρουτσέι στο Σότσι. Κατά τη συνάντηση οι ηγέτες αντάλλαξαν δώρα. ΟΡώσος πρόεδρος δώρισε στο βασιλιά ένα καθαρόαιμο 4χρονο επιβήτορα, ονόματι Khadzhibek, ράτσας Akhal-Teke, που είναι γνωστή για την ταχύτητα, την αντοχή και τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης.Από την πλευρά του ο μονάρχης του Μπαχρέιν ανταπέδωσε χαρίζοντας ένα πανάκριβο κυρτό σπαθί από Δαμασκηνό ατσάλι, στον Ρώσο πρόεδρο λέγοντάς του:
"Αυτό [το σπαθί] έγινε υπό τις διαταγές του βασιλείου, έχει μια πολύ κοφτερή λεπίδα.
Εμείς το ονομάζουμε σπαθί της νίκης…. Μίας επικείμενης νίκης, αν θέλει ο Θεός."


http://www.middleeasteye.net/news/sword-victory-presented-putin-bahraini-king-453188057

Ο Βασιλιάς του Μπαχρέιν παραδίδει το «σπαθί της νίκης» μετά τις συνομιλίες για τη Συρία


Μέχρι στιγμής ο Πούτιν φαίνεται να συγκρατεί τη Συρία από την πτώση, ενώ έχει κάνει τον Ομπάμα να μοιάζει με παιδί ως προς τις απειλές του περί «κόκκινων γραμμών». …Μέχρι το Ψήφισμα 2334 …. Επίσης χειραγώγησε τους Κλίντον και ειδικότερα τη Χίλαρη την πρώην Υπουργό Εξωτερικών του Ομπάμα.
 
Γιατί οι Ρώσοι Κρατούν τη Δαμόκλειο σπάθη πάνω από τη Χίλαρη και τον Μπίλ Κλίντον;
http://www.huffingtonpost.com/william-bradley/why-the-russians-hold-a-s_b_11283484.html

… Είναι σαφές ότι υπάρχει μια δαμόκλειος σπάθη –ο επικείμενος κίνδυνος του αρχαίου μύθου, που κρέμεται πάνω από τους Κλίντον καθώς οδεύουν την προεκλογική εκστρατεία, με την ελπίδα για την Προεδρία. Και αυτοί που κρατούν τη σπάθη είναι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες…. (huffingtonpost.com)
 
Και έπεσε από σπαθί…. Ένα γεγονός που θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο απρόσμενα (?)… ίσως και πιο κατασκευασμένα γεγονότα της Προεδρικής Ιστορίας των ΗΠΑ.   
http://katohika.gr/sinomosia/kristallini-sfaira-tou-sampato/
 
Απέλαση 35 Ρώσων διπλωματών ως απάντηση στις ρωσικές προκλήσεις
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/12/29/statement-president-actions-response-russian-malicious-cyber-activity

δήλωση του προέδρου Ομπάμα …….Τον Οκτώβριο, η διοίκηση μου δημοσιοποίησε την εκτίμηση πως η Ρωσία προχώρησε σε ενέργειες με σκοπό να παρέμβει στις αμερικανικές εκλογές…….

Γιατί όμως ο Πούτιν είναι ένας άνδρας του σπαθιού;
Γιατί το υπηρέτησε.Αναδύθηκε από την KGB


Τα ιδεολογικά ίχνη της αποστολής της, τα βρίσκουμε στο σύνθημα της Τσέκα: «η ασπίδα για την υπεράσπιση της επανάστασης, το σπαθί για να πατάξει τους εχθρούς»  (Το ξίφος και η ασπίδα).

Το σπαθί από μόνο του, δε μπορεί να χαρακτηριστεί καλό ή κακό. Τον χαρακτηρισμό τον δίνει αυτός που το κρατάει. Δικαιοσύνη και διαύγεια πνεύματος ή κακία κι επιθετικότητα; και τα δύο ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.  Ο φύλακας έχει το χρέος να σαλπίσει τον κίνδυνο και ο λαός να ακούσει και να προετοιμαστεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2017, 01:14:43 πμ από Stranger »
Ιανουάριος 15, 2017, 11:39:58 πμ
Απάντηση #1
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Μία περίεργη σύμπτωση που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Το Trackdown είναι μια αμερικανική western τηλεοπτική σειρά 70 επεισοδίων, που προβλήθηκε από το CBS μεταξύ του 1957 και 1959.

Στο 30ο επεισόδιο, το οποίο ονομάζεται [το τέλος του κόσμου], εμφανίζεται κάποιος ονόματι Walter Trump ο οποίος είναι πλανόδιος πωλητής λαδιού από φίδι. Υποστηρίζει ότι μόνο αυτός θα μπορούσε να αποτρέψει το τέλος του κόσμου ... χτίζοντας ένα τείχος γύρω από την πόλη. Πουλώντας επίσης ειδικές ομπρέλες προωθητικής δύναμης για την εκτροπή μετεωριτών.

https://youtu.be/Gs6UcgiDwg0

Μια σύνοψη του επεισοδίου από το Classic TV Archive
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=search&rurl=translate.google.gr&sl=en&sp=nmt4&u=http://ctva.biz/US/Western/Trackdown_RobertCulp_01_(1957-58).htm&usg=ALkJrhia5b4H5XUsIkxgBpgerv9_efXF1g
1.30 [-] Trackdown: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (09/05/1958)

έχει ως εξής: Ο Walter Trump, ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, φορά ένα μακρύ χιτώνα και οργανώνει μια δημόσια συνάντηση στην πόλη της Talpa. Λέει στους κατοίκους, ότι μια κοσμική έκρηξη θα βρέξει φωτιά στην πόλη και ότι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να τους σώσει από το θάνατο. Ο Ranger Hoby Gilman προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Trump είναι μια απάτη.

Ενώ ο ηθοποιός Dobkin εμφανίστηκε σε τουλάχιστον άλλα τρία επεισόδια της σειράς Trackdown, αυτή ήταν η μόνη περίπτωση στην οποία απεικονίζεται ως Walter Trump.

τμήμα του διαλόγου από το συγκεκριμένο επεισόδιο:

Αφηγητής: Οι άνθρωποι ήταν έτοιμοι να πιστέψουμε. Σαν τα πρόβατα τρέχουν στο σφαγείο. Και εκεί τους περιμένει ο αρχιερέας της απάτης.
Trump: Είμαι ο μοναδικός. Εμπιστευτείτε με. Μπορώ να οικοδομήσω ένα τείχος γύρω από τα σπίτια σας που τίποτα δεν θα μπορεί να το διαπεράσει.
Κάτοικος της πόλης: Τι πρέπει να κάνουμε; Πώς μπορούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας;
Trump: Ρωτάτε πώς θα οικοδομήσετε το τείχος. Ρωτάτε, και εγώ είμαι εδώ για να σας πω.


Στην τελική σκηνή, ο Walter Trump πυροβολείται και σκοτώνεται.

http://static.snopes.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/01/trackdown-trump.jpg

περίπου στο 20ο λεπτό

https://youtu.be/h1D2ynASqe4
Ιανουάριος 30, 2017, 02:04:13 μμ
Απάντηση #2
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Με αφορμή το άρθρο του Stranger
Μια παλιά έρευνα που πρέπει να την ξαναδούμε με τα νέα δεδομένα !
http://katohika.gr/stranger-voice/mia-palia-ereuna-pou-prepei-na-tin-ksanadoume-ta-nea-dedomena/

Η Σάλπιγγα του Παγκόσμιου ηγέτη Ιωάννη – η χρονιά του Αλέκτορος

Donald John Trump

Το Donald προέρχεται από το ιρλανδικό όνομα Domhnall. Από το πρωτο-κελτικό  Dumno-ualos και σημαίνει «παγκόσμιος ηγέτης» ή «παγκόσμιος εξουσιαστής»

"Domhnall" in the English Gematria system equals 223

John – Ιωάννης από το εβραϊκό όνομα יוחנן (Γιοάναν), που αποτελεί συντομευμένη μορφή του ονόματος יהוחנן (Γιεχόαναν).Παραδοσιακά μεταφράζεται ως «Δώρο Θεού»

Trump εκτός από σάλπιγγα, σημαίνει και  θρίαμβος, πομπή, νίκη

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=144.msg650#msg650

Ο Τράμπ γεννήθηκε ημέρα Παρασκευή στις 14.6.1946 την ίδια ημερομηνία της ολικής σεληνιακής έκλειψης [κύκλος Σάρος 119]. 
Ο αριθμός του είναι ο αριθμός 4. Το αρχέτυπο της εξουσίας, του νόμου, της τάξης και της δύναμης. Η Νο 4 κάρτα ταρό είναι ο «Αυτοκράτορας». Ένας αριθμός που αναπαράγεται στις ένοπλες δυνάμεις.

Αλλά ως προς τις γραφές (η Θύρα προς την Οδό του Θεού) αφορά ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο, που δεν μπορεί να αναλυθεί μέσα σε μερικές σειρές. Ο Αριθμός της διπλής δυαδικότητας, δύο συν δύο, και του καθολικού μέτρου, σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους.

Η παρακάτω εικόνα είναι πάλι του Benjamin Long. Όπως οι τοιχογραφίες στην τράπεζα της Αμερικής


14.6.1946 →14+6+19+46 = 85

Στην αστρολογία , η Παρασκευή συνδέεται με τον πλανήτη Αφροδίτη.

Ο Τράμπ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ. Ένας άνθρωπος των αντιφάσεων.Γονείς Frederick CHRIST Trump και  MARY Anne Trump (MacLeod)
Γιαγιά ELIZABETH Christ Trump, η οποία Ίδρυσε την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Elizabeth Trump & Son Η εταιρεία, σήμερα  γνωστή ως Trump Organization η οποία ανήκει στον Ντόναλντ Τράμπ.

Η φωτογραφία της γιαγιάς ELIZABETH CHRISTη οποία κατά άλλους φέρει ομοιότητα με την κυρία της παρακάτω φωτογραφίαςΟ Τράμπ είναι Γερμανικής και Σκωτικής καταγωγής. Πρεσβυτεριανός [τουλάχιστον ήταν].

Κατά την ορκωμοσία του χρησιμοποιήθηκαν δύο Βίβλοι. Μία του πρώην προέδρου Αβραάμ Λίνκολν, καθώς και η Βίβλος της μητέρας του Τραμπ, την οποία του έδωσε το 1955, όταν εκείνος φοιτούσε στο Πρεσβυτεριανό Κυριακάτικο σχολείο.

Η Πρεσβυτεριανή Εκκλησία της Ιρλανδίας, έχει ως σύμβολο την ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟ"Ardens sed Virens" - "καιόμενη αλλά ακμάζουσα"

Φοίτησε στην ιδιωτική Στρατιωτική Ακαδημία της Νέας Υόρκης (ΝΥΜΑ)Από το 1964 και για 2 χρόνια φοίτησε στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Ιησουιτών Φόρνταμ.

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=113.msg528#msg528

και τώρα πάμε στα δυσκολοχώνευτα, αλλά είπαμε ανοιχτό μυαλό!

Ο Τράμπ είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, των 58ων εκλογών,


(Mish's Global Economic Trend Analysis)
https://mishtalk.com/2016/07/27/new-milestone-trump-and-hillary-converge/

Ημερομηνία γέννησης του Ντόναλντι Τράμπ 14.6.1946 →14+6+19+46 = 85
Ημερομηνία Ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τράμπ 20.1.2017 → 20+1+20+17= 58Ο πολυλειτουργικός ουρανοξύστης του Ντόναλντ Τράμπ, γνωστός ως Trump Tower έχει συνολικά 58 ορόφους.Ημερομηνία γέννησης ←85 ~ 58 →Ημερομηνία ορκωμοσίας

Είναι ένας καθρέπτης. Ένα είδωλο. Το αντίστροφο του 58. Εκλεγμένος από τον λαό, επιλεγμένος από την ελίτ. Για όσους διάβασαν τους στοίχους του Ιεζεκιήλ 33,1-8 … Ένας πρόδρομος και μία σάλπιγγα. Δεν είναι δίκαιος, δεν είναι Χρισμένος από το Θεό.

Γιατί; 

Ιεζ. 33,6  καὶ ὁ σκοπός, ἐὰν ἴδῃ τὴν ῥομφαίαν ἐρχομένην καὶ μὴ σημάνῃ τῇ σάλπιγγι, καὶ ὁ λαὸς μὴ φυλάξηται, καὶ ἐλθοῦσα ἡ ῥομφαία λάβῃ ἐξ αὐτῶν ψυχήν, αὕτη διὰ τὴν αὐτῆς ἀνομίαν ἐλήφθη, καὶ τὸ αἷμα ἐκ χειρὸς τοῦ σκοποῦ ἐκζητήσω.

Η ελίτ είναι προσεχτική με το κάρμα. Πρέπει να δηλώσουν τα όσα έπονται.

Tο αντίστοιχο έτος 2017 για τους Εβραίους είναι το 5777. Ο αριθμός 5 συμβολίζει τη Θεία Χάρη και ο αριθμός 7 είναι το ΘΕΜΕΛΙΟ του ΛΟΓΟΥ του Θεού. Δηλώνει την τελειότητα.

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=253.msg1021#msg1021

 Ένας αριθμός που επαναλαμβάνεται 3 φορές, σημαίνει «ολοκλήρωση». Άρα λοιπόν θα μπορούσε το έτος 5777 να αποτελεί την ολοκλήρωση της περιόδου Χάριτος.

Την επομένη της ορκωμοσίας του στις 21.1.2017, ο Τράμπ ήταν ακριβώς 70 ετών, 7 ημερών, και 7 ωρών.
Η μεγάλη πόρνη και το θηρίο

Απ.Ιω 17- 9,10 Εδώ είναι ο νους που έχει σοφία: τα εφτά κεφάλια είναι εφτά όρη όπου η γυναίκα κάθεται πάνω τους. Και επίσης είναι εφτά βασιλιάδες.

Ολοκλήρωση της περιόδου Χάριτος ….. Τι σημαίνει ο αριθμός 58;
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=305.msg1125#msg1125

Α4=58 Γιατί οι γίγαντες έχουν 6 δάκτυλα → δωδεκαδικό σύστημα αρίθμησης

http://www.numberempire.com/58

Μπορεί το Α4 να έχει σχέση με το όχημα της βασίλισσας; οι αποκαλούμενοι σημερινοί «προφήτες» τι λένε;

από τον αποκαλούμενο «προφήτη» Sadhu Sundar Selvaraj

….. «Όπως ο Κύρος χρησιμοποιήθηκε για να πειθαρχήσει το Ισραήλ και στη συνέχεια να αποκαταστήσει το Ισραήλ» …..

https://youtu.be/zqMDSURQPuU

Ποιος ήταν ο Κύρος;

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=305.msg1127#msg1127

Ο Τράμπ είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, των 58ων εκλογών

ΗΣΑΪΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 45- Ο βασιλιάς Κύρος όργανο του Θεού.
http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Hsaias/Hsaias_kef.44-45.htm

Το όνομα Κύρος προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό Κῦρος (ανώτατη εξουσία, αρχή, ύψιστη δύναμη, επιβεβαίωση, εγκυρότητα, ασφάλεια) και αυτό από το περσικό Kuruš που στα εβραϊκά αναφέρεται ως Κορές "כּ֣וֹרֶשׁ".

http://biblehub.com/hebrew/3566.htm

Κορές "כּ֣וֹרֶשׁ" in the Hebrew Ordinal system equals 58


από τον αποκαλούμενο «προφήτη» Kim Clement που απεβίωσε στις 23.11.2016

https://youtu.be/eFfFtq1fljY

….. «Ο Τράμπ θα γίνει μια σάλπιγγα. Θα σηκώσω τον Τράμπ, να γίνει μία σάλπιγγα»…..

Ιεζ. 33,3   καὶ ἴδῃ τὴν ῥομφαίαν ἐρχομένην ἐπὶ τὴν γῆν καὶ σαλπίσῃ τῇ σάλπιγγι καὶ σημάνῃ τῷ λαῷ,

Πολλές φορές, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται έχουν αλληγορική σημασία. Έτσι η ανέγερση του ναού στην Ιερουσαλήμ, μπορεί να ξεκινήσει από τη μεταφορά μιας πρεσβείας.

στις 23.12.2016 είχαμε το ψήφισμα 2334 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Εάν υποθέσουμε πως η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η έναρξη της κυήσεως, στους 9 μήνες ακριβώς, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 (την επομένη της γιορτής των Σαλπίγγων ) θα εξελιχθεί ένα μοναδικό αστρολογικό γεγονός όπου ΙΣΩΣ ενεργοποιούνται 2 προφητείες και σηματοδοτείται η έναρξη των Θλίψεων, των οδυνών - τα τελικά 7 έτη.

Αστρονομική ευθυγράμμιση: της Παρθένου (Virgo) ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της ένα στεφάνι από 12 αστέρια.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΒ Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, 12-2 καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα ἔκραζεν ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν. 12-3 καὶ ὤφθη ἄλλο σημεῖον ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ ἰδοὺ δράκων πυρρὸς μέγας, ἔχων κεφαλὰς ἑπτὰ καὶ κέρατα δέκα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ἑπτὰ διαδήματα, 12-4 καὶ ἡ οὐρὰ αὐτοῦ σύρει τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων τοῦ οὐρανοῦ, καὶ ἔβαλεν αὐτοὺς εἰς τὴν γῆν. καὶ ὁ δράκων ἕστηκεν ἐνώπιον τῆς γυναικὸς τῆς μελλούοης τεκεῖν, ἵνα, ὅταν τέκῃ, τὸ τέκνον αὐτῆς καταφάγῃ.

Γεν. 3,15 καὶ ἔχθραν θήσω ἀνὰ μέσον σοῦ καὶ ἀνὰ μέσον τῆς γυναικὸς καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σπέρματός σου καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σπέρματος αὐτῆς· αὐτός σου τηρήσει κεφαλήν, καὶ σὺ τηρήσεις αὐτοῦ πτέρναν.

Στις 28 Ιανουαρίου 2017  οι Κινέζοι εισήλθαν στο νέο έτος του Πύρινου Αλέκτορος το οποίο θα διαρκέσει έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018.Για τους Κινέζους είναι ένα έτος αντιπαράθεσης δυνάμεων και θα πρέπει να επιλέξουμε πλευρά και παράταξη. Αν  αποφύγουμε να επιλέξουμε, θα επιλέξουν τα πράγματα για εμάς. Το έτος αυτό οι μάσκες πέφτουν, τα ψέματα τελειώνουν και θα φανεί το αληθινό πρόσωπο όλων. Είναι καιρός να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι.

…… (Μαρκ. 14,30)  πριν, η ο πετεινός λαλήση δύο φορές, θα με απαρνηθής τρεις φορές ….. (Ιεζ. 4,6)  Κάθε ημέρα της κατακλίσεώς σου αυτής συμβολίζει ένα έτος …. (Γεν. 41,32) Η δευτέρα δε επανάληψις του ονείρου σημαίνει ότι είναι αληθινόν και βέβαιον το αποκαλυφθέν από τον Θεόν δια του ονείρου και ότι συντόμως θα πράξη ο Θεός αυτό, που προανήγγειλε…. (Μαρκ. 13,35-37) Αγρυπνείτε λοιπόν και προσέχετε, διότι δεν γνωρίζετε πότε ο κύριος του σπιτιού έρχεται, αργά το βραδύ η το μεσονύκτιον η τα χαράματα, όταν θα λαλούν οι πετινοί η το πρωϊ.  Αγρυπνείτε, μήπως τυχόν έλθη αιφνιδίως και σας εύρη να κοιμάσθε. Αυτά δε που λέγω εις σας, τα λέγω εις όλους. Γρηγορείτε”…. (Μαρκ. 14,72) Και δευτέραν φοράν ο πετεινός ελάλησε. Και εθυμήθηκε ο Πετρος τον λόγον, που του είχε πη ο Ιησούς, ότι πριν ο πετεινός λαλήση δύο φορές, θα με απαρνηθής τρεις φορές. Και εκάλυψε το πρόσωπον και ήρχισε να κλαίη…..

καὶ λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν λέγω σοι ὅτι σὺ σήμερον ἐν τῇ νυκτὶ ταύτῃ πρὶν ἢ δὶς ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς ἀπαρνήσῃ με.

«τρὶς» εις το κεφάλαιο 14 της Αποκαλύψεως

3 άγγελοι με μεγάλην φωνήν λέγοντες

φοβήθητε τὸν Κύριον καὶ δότε αὐτῷ δόξαν, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως αὐτοῦ, καὶ προσκυνήσατε τῷ ποιήσαντι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πηγὰς ὑδάτων.

ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἣ ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πεπότικε πάντα ἔθνη.

εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ, καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ

δεν υπάρχει κάτι καινούργιο κάτω από τον ήλιο, ούτε καν η συμπεριφορά του αλέκτορος ή των ανθρώπων. Ο κόκορας χαιρετίζει την αυγή του πρωινού φωτός. Ενώ οι σκοτεινοί φοβούνται το φως. Αυτή η φλόγα που κατοικεί μέσα μας και φωτίζει το μονοπάτι. Όμως, χωρίς την περιστέρα του Αγίου Πνεύματος, το μόνο που μας μένει είναι ένας αλέκτωρ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 17, 2017, 05:41:47 μμ από filarianna1 »
Απρίλιος 07, 2017, 01:13:21 μμ
Απάντηση #3
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Game of Thrones Season 7 FINAL LONG WALK

για τον BPEarthWatch ….  :(

Πάντα ένα μήνυμα για τη σάρκα - και ένα μήνυμα για το πνεύμα
ένα μήνυμα για τους Χαμένους -  και ένα μήνυμα για τους Σωθέντες


Ιεζ. 33,3 καὶ ἴδῃ τὴν ῥομφαίαν ἐρχομένην ἐπὶ τὴν γῆν καὶ σαλπίσῃ τῇ σάλπιγγι καὶ σημάνῃ τῷ λαῷ

Interstate 85 (Ι - 85) bridge collapse

https://en.wikipedia.org/wiki/Interstate_85_bridge_collapse

30.3.2017 [33] - Atlanta, Georgia
33.8136°N 84.3663°W

https://youtu.be/58Z89rpZJF0

Ανακάλυψαν τεράστιο μνημείο θαμμένο στην άμμο στην Πέτρα της Ιορδανίας

http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/35281/anakalypsan-terastio-mnimeio-thammeno-stin-ammo-stin-petra-tis-iordanias

«Η ροδοκόκκινη πόλη που είναι αρχαία σαν το μισό το χρόνου.»

ο Φαραώ της Εξόδου΄ "Βασιλεὺς βασιλέων Ὀσυμανδύας" "Ραμσής ή Ραμέσης Β΄ο Μέγας" ο "Μέγα Πρόγονος"

https://youtu.be/V3SNpzk8n9w

… τὸ δ´ ἔργον τοῦτο μὴ μόνον εἶναι κατὰ τὸ μέγεθος ἀποδοχῆς ἄξιον, ἀλλὰ καὶ τῇ τέχνῃ θαυμαστὸν καὶ τῇ τοῦ λίθου φύσει διαφέρον, ὡς ἂν ἐν τηλικούτῳ μεγέθει μήτε διαφυάδος μήτε κηλῖδος μηδεμιᾶς θεωρουμένης. ἐπιγεγράφθαι δ´ ἐπ´ αὐτοῦ „Βασιλεὺς βασιλέων Ὀσυμανδύας εἰμί. εἰ δέ τις εἰδέναι βούλεται πηλίκος εἰμὶ καὶ ποῦ κεῖμαι, νικάτω τι τῶν ἐμῶν ἔργων… (Διόδωρος Σικελιώτης Ιστορική Βιβλιοθήκη Συλλογή 1η Α’47 )

ο πολικός αστέρας δείχνει πάντα τον βορρά και οι αιγυπτιακές πυραμίδες ήταν ευθυγραμμισμένες με τον πολικό αστέρα.
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=304.msg1373#msg1373

Ανακάλυψαν Είσοδο «Κρυμμένης» Πυραμίδας στην Αίγυπτο

http://katohika.gr/diethni/anakalipsan-eisodo-krimmenis-piramidas-stin-aigipto/

Η πυραμίδα αυτή βρίσκεται κοντά στη Ρομβοειδή Πυραμίδα του Νταχσούρ που κατασκευάστηκε από τον φαραώ Σνεφρού ή Σώρις (εξελληνισμένο όνομά).  Ο πρώτος βασιλιάς της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου και πατέρας του Χέωψ ή Σούφις(εξελληνισμένο όνομά).  Σε αυτόν αποδίδεται η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζα.

https://youtu.be/GzorZUuZqEI

Αίγυπτος ανακάλυψαν 8 μούμιες σε τάφους 3.500 χρόνων

http://edition.cnn.com/2017/04/18/middleeast/egypt-tombs-mummies/


Game of Thrones Season 7 FINAL LONG WALK

https://youtu.be/JxWfvtnHtS0

I'll sing myself to sleep
A song from the darkest hour
Secrets I can't keep
Inside of a day
Swing from high to deep
Extremes of sweet and sour
Hope that God exists
I hope I pray
 
Drawn by the undertow
My life is out of control
I believe this wave will bear my weight
So let it flow

Those who feel the breath of sadness
Sit down next to me
Those who find they're touched by madness
Sit down next to me

In love, in fear, in hate, in tears
In love, in fear, in hate, in tears
In love, in fear, in hate, in tears
In love, in fear, in hate

Oh sit down, Oh sit down, Oh sit down
Sit down next to me
Sit down, down, down, down, down
In sympathy

https://youtu.be/x6KihePgZFo
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2017, 07:31:59 πμ από filarianna1 »
Αύγουστος 23, 2017, 11:14:48 πμ
Απάντηση #4
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0


Εκκλ. 1,9 Ποίον είναι αυτό που έχει ήδη γίνει εν τη ροή του χρόνου; Αυτό το γεγονός θα γίνη και στο μέλλον. Ποιό είναι αυτό, που έχει πραγματοποιηθή και λάβει ύπαρξιν; Αυτό θα πραγματοποιηθή και στο μέλλον. Τίποτε το νέον δεν υπάρχει κάτω από τον ήλιον.

Η κυβέρνηση ανδρών – πρίγκιπες εκ γης - η γενεά της Συκής, δεν είναι τυφλή αλλά στείρα. Αυτοί οι «πρίγκιπες» ακολουθούν δεν δημιουργούν πρότυπα. Τα χρησιμοποιούν αντιστρέφοντας την έννοια του Λόγου – τον οποίο και κατανοούν πλήρως.
Η πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, είναι γεωμετρική και ακολουθεί τα πρότυπα που επαναλαμβάνονται σε κύκλους που ονομάζονται χρόνος.
Κάθε ιστορία διδάσκει. Κάθε ιστορία έχει κάτι να μας πει. Αρκεί να έχουμε ανοιχτά μάτια και αυτιά – δεν είναι υποχρεωτικό να πιστεύουμε, αλλά να ενθυμηθούμε το πρότυπο.
Ας ταξιδέψουμε στο Χρόνο μέσα από τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης επικεντρώνοντας στην ιστορία μίας συγκεκριμένη φυλής και μίας συγκεκριμένης Πατριαρχικής οικογένειας και Δήμου. 

Η ΦΥΛΗ ΛΕΥΪ
… Όλα ξεκινούν με τον Πατριάρχη του Ισραήλ  Ιακώβ, ο οποίος ήταν πατέρας 12 γιων που έγιναν προπάτορες των 12 φυλών του Ισραήλ. Ο τρίτος γιός του Ιακώβ ήταν ο Λευΐ ο οποίος ήταν ο προπάτορας της φυλής Λευΐ  την «Ιερατική φυλή» του Ισραήλ.
http://users.sch.gr/aiasgr/Eguklopaideia/Israhl/Fulh_Leui.htm
Στη φυλή Λευΐ εμπιστεύτηκε ο Κύριος τη φύλαξη και τη διδασκαλία του Νόμου, ενώ στον απόγονο της φυλής Ααρών, το βαθμό του αρχιερέα.Οι Λευίτες ήταν οι φύλακες της Σκηνής του Μαρτυρίου. Αυτοί μετέφεραν την Κιβωτό της Διαθήκης, τη Σκηνή του Μαρτυρίου και τα σκεύη της, υπηρετούσαν σ' αυτήν και κατασκήνωναν γύρω απ' αυτήν. Όταν η Σκηνή του Μαρτυρίου μετακινούνταν, οι Λευίτες τη έλυναν και όταν κατασκήνωναν κάπου, οι Λευίτες την έστηναν. Οποιοσδήποτε άλλος πλησίαζε τιμωρούνταν με θάνατο από τον Κύριο.

Ο Κύριος τους διάλεξε μέσα απ' όλο το λαό για να τον υπηρετούν και ανήκαν σ' Αυτόν. Όντας στην υπηρεσία του Κυρίου, ο Ιησούς του Ναυή τους εξαίρεσε από τη διανομή της Χαναάν και δεν πήραν μερίδιο, όπως οι άλλοι Ισραηλίτες, αλλά ο ίδιος ο Κύριος ήταν η κληρονομιά τους. Το μερίδιο τους περιορίζονταν στα ιερατικά τους καθήκοντα προς τον Κύριο. Έτσι η φυλή Λευΐ  διαμοιράστηκε σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ιακώβ ανάμεσα στις άλλες φυλές, πέρνοντας 48 πόλεις, και η κάθε φυλή ανάλογα με την έκτασή της θα έδινε και τον αριθμό των πόλεων.

Οι Λευίτες αρχικά ήταν βοηθοί του Ααρών και των γιων του, και αργότερα ήταν βοηθοί των ιερέων.
Μετά την αποπεράτωση του Ναού οι Λευίτες είχαν αναλάβει την επιστασία των πυλών του Ναού καθώς και την εποπτεία των οικονομικών και των θησαυρών του. Τέλος, εκτός από τις υπηρεσίες στο Ναό ήταν επιφορτισμένοι με τη διδασκαλία και την τήρηση του Νόμου.

Όταν ο Ιεροβοάμ ανέβηκε στην εξουσία επανέφερε την ειδωλολατρία στο λαό του Ισραήλ με ανέγερση βωμών προκειμένου ν' ανταγωνιστεί την Ιερουσαλήμ. Έτσι η Βαιθήλ και η Δαν έγιναν ξακουστές ως κέντρα ειδωλολατρίας καθώς ο βασιλιάς είχε ανεγείρει σε αυτές χρυσά μοσχάρια ώστε να κάνει τον λαό να πάψει να πηγαίνει για λατρεία στον Ναό της Ιερουσαλήμ. Η πράξη όμως αυτή του Ιεροβοάμ έγινε η αφορμή να παρασυρθούν οι Ισραηλίτες του βορρά στην ειδωλολατρία και να εγκαταλείψουν το Ναό του Κυρίου. Ακόμη ο Ιεροβοάμ κατασκεύασε και ναούς στα ψηλότερα σημεία και τοποθέτησε ιερείς από το λαό, οι οποίοι δεν κατάγονταν από τη φυλή Λευΐ. ο Ιεροβοάμ μάλιστα πρόσφερε ο ίδιος τις θυσίες στο θυσιαστήριο που είχε κάνει στη Βαιθήλ, όπου και θυσίασε στα ομοιώματα που είχε κατασκευάσει

Ο ΚΟΡΕ και οι οι Κορεΐτες ή Κορίτες
http://users.sch.gr/aiasgr/Biblos/Proswpa_Palaias_Diathikhs_1/Kore_Dathan_kai_Abeirwn.htm
Ο Κορέ ήταν απόγονος του Λευΐ.  Δηλαδή ανήκε στη φυλή Λευΐ . Από τον Κορέ κατάγεται ο ομώνυμος δήμος και πατριαρχική οικογένεια  οι Κορεΐτες ή Κορίτες.

Α Παραλ. 9,19  …  υιοί του Κορέ, και οι αδελφοί του από την οικογένειαν του πατρός του οι Κορίται, είχον αναλάβει το έργον να φρουρούν τας θύρας της Σκηνής. Οι δε πατέρες αυτών είχον αναλάβει να φρουρούν την είσοδον του στρατοπέδου των Ισραηλιτών.

Ο Κορέ μαζί με τους Δαθάν και Αβειρών, επαναστάτησαν εναντίον του Μωυσή. Μαζί τους ήταν και 250 ονομαστοί άντρες από τους Ισραηλίτες, αρχηγοί της κοινότητας και εκπρόσωποι του λαού. Μαζεύτηκαν λοιπόν εναντίον του Μωυσή και του Ααρών, και τους έλεγαν: «Αρκετά μ' εσάς! Όλα τα μέλη της κοινότητας είναι άγιοι και ο Κύριος είναι μαζί μας. Γιατί εσείς υψώνετε τον εαυτό σας παραπάνω από την κοινότητα του Κυρίου;» Κατηγόρησαν ακόμη τον Μωυσή, ότι τους έβγαλε από την Αίγυπτο και τους υποσχέθηκε μια χώρα, στην οποία ρέει γάλα και μέλι και αντί γι' αυτή τους έφερε στην έρημο για να πεθάνουν.
Όταν ο Μωυσής το άκουσε αυτό, έπεσε με το πρόσωπο στη γη, και αφού τους επιτίμησε για την απιστία τους, είπε στον Κορέ και στην ομάδα του: «Αύριο το πρωί ο Κύριος θα μας δείξει ποιος ανήκει σ' αυτόν και ποιος είναι άγιος, ώστε να του επιτρέπεται να τον πλησιάζει. Θα πάρετε θυμιατήρια, ο Κορέ και όλη η ομάδα του,  και αύριο, βάλτε τους φωτιά και ρίξτε τους λιβάνι ενώπιον του Κυρίου. Όποιον διαλέξει ο Κύριος, αυτός θα είναι άγιος» (Αριθμοί 16,1-17). Την επόμενη μέρα πήραν, λοιπόν, τα θυμιατήρια τους, έβαλαν μέσα φωτιά, έριξαν θυμίαμα και στάθηκαν στην είσοδο της Σκηνής του Μαρτυρίου μαζί με το Μωυσή και τον Ααρών. Ο Κορέ είχε συγκεντρώσει όλη την κοινότητα εναντίον του Μωυσή και του Ααρών στην είσοδο της Σκηνής του Μαρτυρίου.
Τότε παρουσιάστηκε η δόξα του Κυρίου μπροστά σ' όλη την κοινότητα και τους απείλησε με αφανισμό. Ο Μωυσής και ο Ααρών κατασίγασαν την οργή του Κυρίου, ώστε να μην αφανίσει όλη την κοινότητα. Τότε ο Κύριος είπε στο Μωυσή, να πει στους Ισραηλίτες να φύγουν μακριά από τις κατοικίες του Κορέ, του Δαθάν και του Αβειρών. Ο Μωυσής έκανε όπως του είπε ο Κύριος κι έτσι απομακρύνθηκαν οι Ισραηλίτες από εκεί (Αριθμοί 16,18-27).
 Ο Δαθάν κι ο Αβειρών βγήκαν και στάθηκαν με αλαζονεία στην είσοδο των σκηνών τους μαζί με τις οικογένειές τους. Τότε ο Μωυσής είπε στο λαό, πως αν ο Κορέ, ο Δαθάν και ο Αβειρών πεθάνουν με φυσιολογικό θάνατο, τότε ο ίδιος δεν είναι απεσταλμένος του Θεού. Αν όμως ο Κύριος ανοίξει τη γη και τους καταπιεί μαζί με όλα τους τα υπάρχοντα, και κατέβουν ζωντανοί στον ΆΔΗ, τότε να ξέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί περιφρόνησαν τον Κύριο.

Καθώς ο Μωυσής τελείωνε τα λόγια αυτά, σχίστηκε γη κάτω απ' τα πόδια τους και τους κατάπιε, αυτούς, τις οικογένειες τους και όλους όσους ήταν με τον Κορέ, τον Δαθάν και τον Αβειρών, μαζί με τα ζώα τους και όλα τους τα υπάρχοντα. Κατέβηκαν στον ΑΔΗ ζωντανοί και η γη έκλεισε από πάνω τους. Όλοι οι Ισραηλίτες που ήταν γύρω τους έφυγαν γιατί φοβήθηκαν μήπως τους καταπιεί κι αυτούς η γη. Μετά ο Κύριος έστειλε φωτιά και κατάκαψε τους 250 άντρες που είχαν προσφέρει το θυμίαμα (Αριθμοί 16,27-35. Ψαλμοί 105,17-18). Στην ανταρσία του Κορέ δεν συμμετείχαν όλοι οι γιοι του, αλλά υπήρχαν κάποιοι που έζησαν (Αριθμοί 26,9-11).

Ας ακούσουμε τώρα την ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani την 1η Δεκεμβρίου 1994. Μεταφέρω και γραπτώς ένα μέρος της ομιλίας


[…] Θα σας πω την αλήθεια, νομίζεται πως θα υπάρξει ειρήνη, μωροί … αυτό έχει αναφερθεί στο Δευτερονόμιο για εμάς σήμερα

Δευτ. 32,6 ταῦτα Κυρίῳ ἀνταποδίδοτε; οὕτω λαὸς μωρὸς καὶ οὐχὶ σοφός; οὐκ αὐτὸς οὗτός σου πατὴρ ἐκτήσατό σε καὶ ἐποίησέ σε καὶ ἔπλασέ σε;
 Ξέρετε τι θα συμβεί Θεός φυλάξει; Κορέα. Ξέρετε ποια είναι η Κορέα;
Η Σεούλ θα καταφθάσει εδώ. Όχι η Συρία, όχι η Περσία, όχι η Βαβυλώνα (Ιράκ) και όχι ο Καντάφι.  Η Κορέα θα καταφθάσει εδώ.  Θεός φυλάξει, είθε ο Θεός να μας σώσει.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ! Θα είναι πολύ σκληρό για εμάς εάν δεν μετανοήσουμε. Καταλάβετέ το!  Μάθετε ότι αυτό θα είναι χειρότερο από το ολοκαύτωμα!


Δευτ. 32,22 ὅτι πῦρ ἐκκέκαυται ἐκ τοῦ θυμοῦ μου, καυθήσεται ἕως ᾅδου κάτω,

Γνωρίζετε τι είναι  Shĕ'owl (στα εβραϊκά); Είναι η πρωτεύουσα της Κορέας. Θα έρθει εδώ

Δευτ. 32,22 καταφάγεται γῆν καὶ τὰ γενήματα αὐτῆς, φλέξει θεμέλια ὀρέων. Δευτ. 32,23  Πολυαρίθμους θα επισωρεύσω εναντίον των θλίψεις και συμφοράς• θα εξαντλήσω τα βέλη μου κτυπών αυτούς

Τι σημαίνει αυτό; Αφήσαμε τον Κύριο νομίζοντας πως ανήκουμε στους εαυτούς μας και ο πρωθυπουργός κάνει ότι θέλει,  λες και ο Κύριος δεν υπάρχει. Λες και η Γη του Ισραήλ είναι δική του και κάνει ότι θέλει με αυτή. Λες και οι άνθρωποι είναι δικοί του.

Δευτ. 32,9 καὶ ἐγενήθη μερίς Κυρίου λαὸς αὐτοῦ Ἰακώβ, σχοίνισμα κληρονομίας αὐτοῦ Ἰσραήλ.

Δεν ανήκετε στους εαυτούς σας, είστε δικοί Του

Ιεζ. 20,33  διὰ τοῦτο, ζῶ ἐγώ, λέγει Κύριος, ἐν χειρὶ κραταιᾷ καὶ ἐν βραχίονι ὑψηλῷ καὶ ἐν θυμῷ κεχυμένῳ βασιλεύσω ἐφ᾿ ὑμᾶς·

Δεν έχουμε έριδα με τους Άραβες, έχουμε έριδα με το Θεό του Ισραήλ.  Εάν δεν τον ακούσουμε, θα έχουμε ολοένα και περισσότερα προβλήματα και η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Μην πιστεύετε αυτούς τους μωρούς, πρέπει να τους προσέχετε,  πρέπει να αποφύγετε την κακιά ξενόφερτη παιδεία που έφεραν εδώ. Και είστε Ιουδαίοι. Γιοί του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ. Που παραλάβατε την Τορά.  Πρέπει να την εκτιμάτε, να την σέβεστε και να πολεμάτε για αυτή. Όχι ασκώντας βία, αλλά ειρηνικά μέσω της "tshuva" (=μετάνοια).


Παράθεση
Σημαντικό
Ο Γιτζάκ Ράμπιν, Ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ που γεννήθηκε στο εσωτερικό του, ο μοναδικός που δολοφονήθηκε και ο δεύτερος που απεβίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του μετά τον Λεβί Εσκόλ. Δολοφονήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1995, επειδή διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην υπογραφή των συμφωνιών του Όσλο με τις οποίες δημιουργήθηκε η Ανεξάρτητη Παλαιστινιακή Αρχή, στην οποία πέρασε ο μερικός έλεγχος περιοχών της λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA_%CE%A1%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD

Μέσω της μετάνοιας, δεν θα χρειάζεται πλέον να πηγαίνουμε στρατό στα 18 αντί να παντρευόμαστε. Αντί να ευτυχείτε στο σπίτι σας στέλνουν στη μάχη. Αντί τα κορίτσια μας να βρουν ειρήνη, τα στρατολογούν.  Τι σκέπτεστε;  Ότι το κακό δεν θα σας βρει… μέχρι να σας βρει.  Γιατί σιωπούμε παραδίδοντας τη δύναμη στους μωρούς που μας σκοτώνουν;  Δεν καταλαβαίνω αυτήν τη σιωπή.  Η έφεση προς το κακό που έχετε μέσα σας, δεν είστε εσείς αλλά μία άλλη δύναμη που προσβάλει τα αυτιά σας. Έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου από το ράδιο και τον τύπο. […] 

strong's concordance Η7585 https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h7585

Η Εβραϊκή λέξη שְׁאוֹל μεταφράζεται ως Άδης και προφέρεται shᵉʼôwl.  Είναι δηλαδή μία λέξη ομόηχη – όπως ακριβώς προφέρεται η Σεούλ.

Ενώ οι Κορεάτες είναι οι Κορεΐτες ή Κορίτες και ηγέτης τους ο Κορέ.

Ψαλμ.9-18 ἀποστραφήτωσαν οἱ ἁμαρτωλοὶ εἰς τὸν ΑΔΗΝ, πάντα τὰ ἔθνη τὰ ἐπιλανθανόμενα τοῦ Θεοῦ. 
Δηλαδή Ας καταδικασθούν και ας ριφθούν εις τας οδύνας του ΆΔΟΥ οι αμετανόητοι αμαρτωλοί, όλα τα ειδωλολατρικά έθνη, τα οποία λησμονούν και καταφρονούν τον Θεόν. 


Παράθεση
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σχόλιο του ΑΞΙΟΦΩΤΟΥ
Βορειος Κορεα=Ακραιο Ερεβος
http://katohika.gr/stranger-voice/sizitisi-krifon-theon/#comment-378360

Ως μία σημαντική επισήμανση
Η ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani έγινε τον Δεκέμβριο του 1994.
http://edition.cnn.com/US/9910/04/korea.brink/
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς,  η ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα βρέθηκαν στο χείλος του πολέμου.  Μάλιστα το πεντάγωνο είχε προβλέψει και τους θανάτους …. Έως και 1.000.000.
 

Εξώφυλο του περιοδικού Time - Κιμ Ιλ Σουνγκ 13 Ιουνίου, 1994

Τελικά το Επιχειρησιακό Σχέδιο OPLAN5027, μπήκε στο ράφι
https://en.wikipedia.org/wiki/OPLAN_5027
και στις 21 Οκτωβρίου 1994, υπογράφεται σύμφωνο μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας.
Παράθεση

http://www.globalsecurity.org/military/ops/oplan-5015.htm

Πολλοί, μεταξύ τους και ο αποκαλούμενος «προφήτης» Sadhu Sundar Selvaraj, είχαν χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ως «Κύρο» από το περσικό Kuruš που στα εβραϊκά αναφέρεται ως Κορές "כּ֣וֹרֶשׁ".  ….. «Όπως ο Κύρος χρησιμοποιήθηκε για να πειθαρχήσει το Ισραήλ και στη συνέχεια να αποκαταστήσει το Ισραήλ» …..
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=305.msg1127#msg1127

Και πόσο μοιάζει αυτό που διεμήνυσε …. ότι η Πιονγιανγκ θα βρεθεί αντιμέτωπη με «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν» αν απειλήσει ποτέ ξανά τη χώρα του. «Η Βόρεια Κορέα καλά θα κάνει να μην κάνει κι άλλες απειλές προς τις ΗΠΑ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ»… Με την ιστορία της Παλαιάς διαθήκης.

Κατά τη προσωπική μου γνώμη, η Κορέα ήταν ανέκαθεν ένας αντιπερισπασμός. Ένας συμβολισμός που χρησιμοποιούν οι πρίγκιπες εκ γης και που απευθύνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 23, 2017, 11:44:28 πμ από filarianna1 »
Σεπτέμβριος 12, 2017, 10:44:33 μμ
Απάντηση #5
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0

Στις 28 Ιανουαρίου 2017  οι Κινέζοι εισήλθαν στο νέο έτος του Πύρινου Αλέκτορος το οποίο θα διαρκέσει έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018.Για τους Κινέζους είναι ένα έτος αντιπαράθεσης δυνάμεων και θα πρέπει να επιλέξουμε πλευρά και παράταξη. Αν  αποφύγουμε να επιλέξουμε, θα επιλέξουν τα πράγματα για εμάς. Το έτος αυτό οι μάσκες πέφτουν, τα ψέματα τελειώνουν και θα φανεί το αληθινό πρόσωπο όλων. Είναι καιρός να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι.

…… (Μαρκ. 14,30)  πριν, η ο πετεινός λαλήση δύο φορές, θα με απαρνηθής τρεις φορές ….. (Ιεζ. 4,6)  Κάθε ημέρα της κατακλίσεώς σου αυτής συμβολίζει ένα έτος …. (Γεν. 41,32) Η δευτέρα δε επανάληψις του ονείρου σημαίνει ότι είναι αληθινόν και βέβαιον το αποκαλυφθέν από τον Θεόν δια του ονείρου και ότι συντόμως θα πράξη ο Θεός αυτό, που προανήγγειλε…. (Μαρκ. 13,35-37) Αγρυπνείτε λοιπόν και προσέχετε, διότι δεν γνωρίζετε πότε ο κύριος του σπιτιού έρχεται, αργά το βραδύ η το μεσονύκτιον η τα χαράματα, όταν θα λαλούν οι πετινοί η το πρωϊ.  Αγρυπνείτε, μήπως τυχόν έλθη αιφνιδίως και σας εύρη να κοιμάσθε. Αυτά δε που λέγω εις σας, τα λέγω εις όλους. Γρηγορείτε”…. (Μαρκ. 14,72) Και δευτέραν φοράν ο πετεινός ελάλησε. Και εθυμήθηκε ο Πετρος τον λόγον, που του είχε πη ο Ιησούς, ότι πριν ο πετεινός λαλήση δύο φορές, θα με απαρνηθής τρεις φορές. Και εκάλυψε το πρόσωπον και ήρχισε να κλαίη…..

καὶ λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν λέγω σοι ὅτι σὺ σήμερον ἐν τῇ νυκτὶ ταύτῃ πρὶν ἢ δὶς ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς ἀπαρνήσῃ με.

«τρὶς» εις το κεφάλαιο 14 της Αποκαλύψεως

3 άγγελοι με μεγάλην φωνήν λέγοντες

φοβήθητε τὸν Κύριον καὶ δότε αὐτῷ δόξαν, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως αὐτοῦ, καὶ προσκυνήσατε τῷ ποιήσαντι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πηγὰς ὑδάτων.

ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἣ ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πεπότικε πάντα ἔθνη.

εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ, καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ

δεν υπάρχει κάτι καινούργιο κάτω από τον ήλιο, ούτε καν η συμπεριφορά του αλέκτορος ή των ανθρώπων. Ο κόκορας χαιρετίζει την αυγή του πρωινού φωτός. Ενώ οι σκοτεινοί φοβούνται το φως. Αυτή η φλόγα που κατοικεί μέσα μας και φωτίζει το μονοπάτι. Όμως, χωρίς την περιστέρα του Αγίου Πνεύματος, το μόνο που μας μένει είναι ένας αλέκτωρ.

Ζητώντας ένα Αυγό

Λουκ. 11,12 Η αν του ζητήση αυγό, μήπως θα του δώση αντί αυγού σκορπιόν;

Δευτ. 8,15  σας ωδήγησε δια μέσου της μεγάλης εκείνης και φοβεράς ερήμου, όπου τα δηλητηριώδη φίδια και οι σκορπιοί και η δίψα, εις τας περιοχάς που δεν υπήρχε ύδωρ• προσέχετε μήπως λησμονήσετε τον Θεόν, ο οποίος έβγαλε από απόκρημνον βράχον πλουσίαν πηγήν ύδατος•

Ιεζ. 3,9  Θα είναι δε πάντοτε το πρόσωπόν σου ισχυρότερον και σταθερώτερον από τον βράχον. Μη τους φοβηθής και μη πτοηθής απέναντι αυτών, διότι αυτοί είναι λαός, ο οποίος πάντοτε με παροργίζει”.

Ζαχ. 7,12 εσκλήρυναν την καρδίαν των και την έκαμαν απειθή, ώστε να μη υπακούουν στον Νομον μου και στους λόγους μου, τους οποίους εγώ, ο Κυριος, ο παντοκράτωρ, δια του Πνεύματός μου, μέσω των προηγουμένων προφητών είχα διατάξει”. Δια τούτο και εξέσπασεν η μεγάλη οργή από Κυριον τον παντοκράτορα.


Α Κορ. 4,5   Ωστε και σεις μη σπεύδετε παράκαιρα να κάμνετε κρίσεις και διακρίσεις, ότι ο Παύλος η ο Πετρος η ο Απολλώς είναι καλύτερος. Περιμείνατε έως ότου έλθη ο Κυριος, ο οποίος θα φωτίση και θα αποκαλύψη όσα τώρα είναι κρυμμένα στο σκοτάδι και θα φανερώση τας εσωτερικάς σκέψεις και επιθυμίας και θελήσεις των καρδιών. Και τότε θα αποδοθή από τον Θεόν στον καθένα ο δίκαιος έπαινος.