Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Η Ελλάδα «πέταξε το γάντι» στην Τουρκία στο ΟΗΕ: «Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο είναι ελληνικές – Μολών λαβέ» «Τροποποιημένοι Άνθρωποι»: Η επόμενη ομάδα που απαιτεί δημόσια αποδοχή Ξέρετε ποιος είναι ο μεγάλος «εχθρός» για τον Zuckerberg; Ο εθνικισμός Η τελευταία λειτουργία στην Αγιά Σοφιά 466 χρόνια μετά την Άλωση Σε «κίτρινο συναγερμό» η Κίνα: Στους 39 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία ‘Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 3 …» (ΤΟ ΕΞΑΜΙΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ: ΠΑΙΣΙΟΣ) Τεράστια ρουφήχτρα στην Κέρκυρα Καλημερα ..μια καλή κυριακή θα έχουμε …..;….~..! ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! Νεκρός σε ηλικία 69 ετών ο ρόκερ Gregg Allman

Αποστολέας Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο Υπουργός Μεταφορών είπε για τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας για τ  (Αναγνώστηκε 216 φορές)

Δεκέμβριος 29, 2016, 01:55:36 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 272
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Για την πτώση του μοιραίου ΤU-154 μίλησε σε συνέντευξη τύπου,ο υπεύθυνος για τις έρευνες, υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ.
Διαπιστώθηκε ότι το αεροσκάφος κατά την πρόσκρουση στην επιφάνεια του νερού έχει σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς, το οποίο, φυσικά, περιπλέκει τη διεξαγωγή της επιχείρησης αναζήτησης,"

Σύμφωνα με τον υπουργό, τα τελικά συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια της συντριβής, θα γίνουν γνωστά μετά την αποκωδικοποίηση των δύο μαύρων κουτιών του αεροσκάφους.
Επίσης θα γίνει από τους γιατρούς υποχρεωτική γενετική εξέταση στα πτώματα που έχουν ανασυρθεί,με τα απαραίτητα βιολογικά υλικά », - δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής για τη διερεύνηση του ατυχήματος.
Πρόσθεσε ότι η εξέταση έχει ήδη αρχίσει.
Οι ειδικοί σχεδιάζουν να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα για τα αίτια της πτώσης  του Tu-154  κοντά στο Σότσι ,τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, δήλωσε ο επικεφαλής του Υπουργείου Μεταφορών.
Πρέπει να τονίσουμε ότι πριν από το δυστύχημα ενεργοποιήθηκε ο εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης.
http://rusvesna.su/news/1483005097
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com