Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποκαλύπτουμε… 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ»! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! Γιατί οι Ναβάχο λένε ότι ΔΕΝ θα παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου Δείτε τι ποινή πρότεινε ο Τσίπρας ως Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς σε συμμαθητές του για τη σημαία Φρίκη: Σατανιστές δολοφόνησαν 6 μηνών έγκυο και την παράτησαν στο 6 χλμ. της «Διαδρομής 6» Μαρτυρία Ελληνίδας από τη Βαρκελώνη: «Γίνεται χαμός σε όλη την πόλη – από χθες βλέπουμε παντού αστυνομικούς» Ντροπή! Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά! Η πορεία του φονικού βαν στο κέντρο της Βαρκελώνης Βαρκελώνη: Η φωτογραφία του άνδρα που νοίκιασε το λευκό βαν ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Βενεζουέλα: Τρώνε άγρια είδη από ζωολογικούς κήπους για να επιβιώσουν

Αποστολέας Θέμα: Aρμαγεδδών το 2017.Θρησκευτική τελετή Καθολικού Άγιου προβλέπει τη σύγκρουση που  (Αναγνώστηκε 684 φορές)

Δεκέμβριος 20, 2016, 10:59:32 πμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 319
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Χρησιμοποιώντας σε θρησκευτική τελετή Καθολικού Αγίου το αίμα του,αποκαλύπτουν τη σύγκρουση που θα γίνει το 2017,που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Η Καθολική εκκλησία της Ιταλίας εκτελεί ένα παγκόσμιο θαύμα, τρεις φορές το χρόνο, που δηλώνει την ασφάλεια του κόσμου, χρησιμοποιώντας το αίμα του San Gennaro, πολιούχου της Νάπολης γνωστός παγκοσμίως σαν ΄Αγιος Janarius.
Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο, οι θρησκευτικοί ηγέτες ήταν σε θέση να υγροποιήσουν με επιτυχία το αίμα του San Gennaro κατά τις ιερές τελετές.
Μέσα στο παρεκκλησι της Νάπολης, ο Αρχιεπίσκοπος κρατάει τη κάψουλα με τη χρυσή γυάλινη επικάλυψη, ψηλά που περιέχει αίμα 700-ετών από το κεκοιμημένο Άγιο, καθώς η υγροποίηση γίνεται σιγά-σιγά μπροστά σε ευσεβής Καθολικούς.

Αν και μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα, την περασμένη Παρασκευή  ο Καρδινάλιος Crescenzio ΣΕΠΕ, οδηγώντας τους θρησκευτικούς ηγέτες ,δήλωσε ότι φοβόμαστε το χειρότερο.

Κάθε χρόνο δεν συμβαίνει το θαύμα, παγκόσμιες πολεμικές συγκρούσεις και  καταστροφές συμβαίνουν, αλλά μέχρι στιγμής, η παγκόσμια κοινότητα κατάφερε να αποφύγει την πλήρη καταστροφή.
Αλλά το 2017 πραγματικά θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το έτος του Αρμαγεδώνα, μετά από μήνες πολιτικής αναταραχής.
Φοβούμενοι το χειρότερο,ο  Σεβασμιότατος Vincenzo De Gregorio, ο ηγούμενος του παρεκκλησίου, ζήτησε από τους ανθρώπους να προσεύχονται.

Είπε: «δεν σκεφτόμαστε τις καταστροφές και τις συμφορές. Είμαστε πιστοί, και πρέπει να συνεχίσουμε να προσευχόμαστε.»
Στη διάρκεια του χρόνου το θαύμα περιλαμβάνει τον Σεπτέμβριο του 1939 και το 1940 κατά την οποία άρχισε ο δεύτερος παγκόσμιος ΠΌΛΕΜΟΣ και η Ιταλία είχε εμπλακεί στον πόλεμο.
Σεπτέμβριος 1943, μια χρονιά στην οποία οι Ναζί κατέλαβαν την Ιταλία καθώς και ο Σεπτέμβριος του 1973,που ήταν μια καταστροφική περίοδο με χολέρα στη Νάπολη

Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν ο Σεπτέμβριος του 1980 που έγινε ένας σεισμός μεγέθους 6,9 ρίχτερ,που άφησε τουλάχιστον 2.483 νεκρούς, τουλάχιστον 770 τραυματίες και 250.000 άστεγους.
Εγγραφές από προηγούμενους αιώνες δείχνουν επιδημίες, φυσικές καταστροφές και πολέμους που συμβαίνουν.
Σύμφωνα με τους θρύλους, το αίμα του San Gennaro συλλέχθηκε από μια γυναίκα που ονομάζεται Eusabia, μετά τον θάνατό του.

Μετά από μια βίαιη έκρηξη από τον Βεζούβιο, στις 16 Δεκεμβρίου, του Αγίου, λέγεται ότι είχε σταματήσει τη λάβα που κατευθυνόταν στην πόλη.
Αυτή η φυσική καταστροφή έγινε στις 16 Δεκεμβρίου, μία από τις τρεις ημερομηνίες που το θαύμα γίνεται από κορυφαίους ιερείς στην Ιταλία.
http://www.express.co.uk/news/world/745423/Armageddon-2017-Italy-Naples-Saint-miracle-predicts-end-world-Pope-Francis
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com