Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

«Ελπίδα το σπίτι μας θα καεί, τι θες να σώσουμε από τα πράγματά σου;» -Οι κινήσεις και τα συναισθήματα μιας οικογένειας που έχασε τα πάντα στη φωτιά στην αν.Αττική ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ Βέλγιο: POS να πληρώσετε στο παγκάρι Αποκάλυψη Σοκ: Επαναφορά Όπλον Καμικάζι Άλλης Εποχής Απο Τον Βορειοκορεάτικο Στρατό Του Κιμ Γιονγκ Ουν! Η διακήρυξη της ΑΟΖ προϋποθέτει Στρατηγική Θαλάσσιας Ισχύος και μέσα εφαρμογής της «ΜΗ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;» Έτσι; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η «μεγάλη αμερικανική έκλειψη», η NASA και οι Βαβυλώνιοι ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ; ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! ΤΙ ΕΦΟΔΙΑ ζητούν (από όλους μας) οι πυροσβέστες… Η μαύρη λίστα των γενιτσάρων Χιμαραίων που ενώ κατέχουν Ελληνική υπηκοότητα δρουν κατά του ελληνισμού της Χιμάρας.

Αποστολέας Θέμα: 73 σεισμικές δονήσεις στο Chateau d'Oex, στην Ελβετία, καθώς το CERN σπάει νέα α  (Αναγνώστηκε 100 φορές)

Ιούλιος 02, 2017, 10:57:16 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 319
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Περισσότεροι από εκατό σεισμοί κλονίζουν την Ελβετία από τότε που το CERN ξεκίνησε τα νέα πειράματα, τις τελευταίες 48 ώρες. Μόνο σήμερα, περίπου 73 σεισμοί χτύπησαν το Château d'Oex, με σεισμό 4.2 ρίχτερ ,που έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της Ελβετίας.

Μετά τον σεισμό 4.2ρίχτερ , μερικοί άνθρωποι ανέφεραν θορύβους και βραχίονες μετά την ανάδευση που διήρκεσε μεταξύ 2 και 10 δευτερολέπτων ανάλογα με τη θέση.
Στις 28 Ιουνίου 2017, το CERN έσπασε ένα νέο ρεκόρ φωτεινότητας για τον LHC, με άλλα λόγια τον αριθμό πιθανών συγκρούσεων ανά δευτερόλεπτο και ανά μονάδα επιφάνειας.
Μήπως αυτή η ενισχυμένη δραστηριότητα στο CERN προκάλεσε αυτό το σμήνος των σεισμών;
Το LHC, που διευθύνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN), είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο μηχάνημα στον κόσμο και χρησιμοποιείται για να συγκρούσει σωματίδια κοντά στην ταχύτητα του φωτός σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τη φυσική και τη δυνατότητα παράλληλων συμπάντων.
Μερικοί έχουν ήδη υποστηρίξει ότι τα νέα πειράματα σούπερ υψηλής ενέργειας στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του CERN (LCH) θα μπορούσαν να ευθύνονται για τους τεράστιους σεισμούς που έπληξαν την Ιταλία τον Αύγουστο και αυτόν τον μήνα.
Φαίνεται ότι το CERN προσπαθεί σκόπιμα να δημιουργήσει ένα αστέρι, αλλά ο πλανήτης θα υποστεί σεισμούς στις αποτυχίες τους.
http://strangesounds.org/2017/07/swarm-of-73-earthquakes-chateau-doex-in-switzerland-as-cern-breaks-new-particule-collision-records.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com