Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Ατλαντικό Συμβούλιο: Oι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να στείλουν το στόλο στη Αζοφι  (Αναγνώστηκε 96 φορές)

Σεπτέμβριος 05, 2017, 10:36:56 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Η Ρωσική έκδοση «Nezavisimaya Gazeta "Αναφερόμενη στο αμερικανικό« Ατλαντικό Συμβούλιο »δημοσιεύει μια δήλωση των εκπροσώπων του συμβουλίου αυτού, σχετικά με την« σκοπιμότητα της αποστολής πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στην περιοχή των στενών του Κερτς ». Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ατλαντικό Συμβούλιο είναι στην πραγματικότητα μια ομάδα συμβούλων που εξετάζουν τις δυνατότητες διεξαγωγής ορισμένων πράξεων μέσω του ΝΑΤΟ.

Η δήλωση του εμπειρογνώμονα για την εξωτερική πολιτική του Ατλαντικού Συμβουλίου, του Stephen Blank, αναφέρει ότι οι ΗΠΑ "θα πρέπει να εξετάσουν την επιλογή της αποστολής των πλοίων τους στη θάλασσα του Αζόφ". Το κενό δηλώνει ότι "η Ρωσία εμποδίζει την κατασκευή γέφυρας για τα ουκρανικά λιμάνια." Ο εμπειρογνώμονας-ατλαντικός ισχυρίζεται ότι αυτό θα πλήξει την εξαγωγή ουκρανικού χάλυβα.
Ωστόσο, ο κ. Blank δεν διευκρινίζει ποια πλοία των ΗΠΑ "πρέπει να σταλούν" στη θάλασσα του Αζοφικού και τι είδους έγγραφο θα ρυθμίζουν τη διέλευση σε αυτή τη θάλασσα ,πολεμικών πλοίων των χωρών που είναι γεωγραφικά στην Αζοφική θάλασσα.
Μπορεί ο Έκτος Στόλος να πάει στο Στενό του Κερτς; .. Για να γίνει αυτό, οι Ουκρανοί θα πρέπει να "πάρουν" και πάλι φτυάρια στα χέρια τους, για να εργαστούν για την εμβάθυνση της Αζοφικής Θάλασσας ...
Σύμφωνα με τον Blank, η κατασκευή της γέφυρας του Kερτς "απειλεί τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών".

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες της Ουκρανίας δημοσιεύουν τις εντυπώσεις τους για την κατασκευή της γέφυρας του Κερτς (Κριμαίας).
Ένας άλλος Ουκρανός εμπειρογνώμονας Αντρέι Βάιρα σημειώνει ότι η Ουκρανία είναι ενοχλημένη από την κατασκευή της γέφυρας του Κερτς, καθώς η γέφυρα τελικά διαταράσσει όλα τα σχέδια για τον αποκλεισμό της Κριμαίας και την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη χερσόνησο.
https://topwar.ru/124133-atlanticheskiy-sovet-ssha-dolzhny-napravit-flot-v-azovskoe-more.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com