Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 3ο  (Αναγνώστηκε 1115 φορές)

Μάιος 13, 2017, 10:52:03 μμ
  • Μύστης
  • ***
  • Μηνύματα: 178
  • Δημοτικότητα: +5/-0
Ο διδάσκαλος τοποθετεί ένα κομμάτι χαρτί μπροστά στον υποψήφιο και τον καλεί να φορέσει ένα ζευγάρι γυαλιά. «Διάβασε», τον προστάζει. Ο υποψήφιος προσπαθεί, αλλά το έργο φαίνεται μάταιο: η όρασή του είναι θολή και η σελίδα λευκή.
Ο υποψήφιος πληροφορείται ότι δεν πρέπει να πανικοβληθεί. Υπάρχει τρόπος να φτιάξει η όρασή του. Ο διδάσκαλος σκουπίζει τα μάτια του υποψηφίου με ένα πανί και διατάζει να ξεκινήσει το προπαρασκευαστικό στάδιο της εγχείρισης. Διαλέγει μια χειρουργική λαβίδα από το τραπέζι, την ώρα που τα υπόλοιπα μέρη της αδελφότητας ανάβουν τα κεριά τους.
Ο διδάσκαλος αρχίζει να αφαιρεί τρίχες από το φρύδι του υποψηφίου. Πρόκειται για τελετουργική διαδικασία: η σάρκα παραμένει ανέπαφη.ο κος Τζον Έλλις (John Ellis) - φιλοσοφία των Πεφωτισμένων

Είναι η πρώτη από μια σειρά συμβολικές ενέργειες, «καμία εκ των οποίων δεν στερείται σημασίας»,ενημερώνει τον υποψήφιο καθησυχαστικά ο διδάσκαλος.Ο υποψήφιος βάζει το χέρι του στο φυλαχτό του διδασκάλου. «Προσπάθησε να το διαβάσεις τώρα», παροτρύνει ο διδάσκαλος τον υποψήφιο, αντικαθιστώντας ταυτόχρονα τη λευκή σελίδα με μια άλλη, γραμμένη στο χέρι.«Συγχαρητήρια, αδελφέ», λένε οι εταίροι, «τώρα μπορείς να δεις»…

Αυτό που μόλις διαβάσαμε, είναι μέρος του χειρόγραφου κρυπτογραφήματος Copiale. Αφορά ένα συμβολικό τελετουργικό μυήσεως "Αποκατάσταση της Οράσεως", της μυστικής τάξης που ονομαζόταν  η Μεγάλη Φωτισμένη Κοινωνία των Οφθαλμoλόγων (Oculists) με έδρα την πόλη Βολφενμπούτελ της Γερμανίας.
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=476.msg1477#msg1477
Το Copiale, είναι ένα βιβλιόδετο χειρόγραφο κρυπτογράφημα 105 σελίδων του 18ου αιώνα (για την ακρίβεια 1730), και περιέχει 75.000 συμβολικούς χαρακτήρες. Διαπανεπιστημιακή ομάδα από ΗΠΑ και Σουηδία, εργάστηκε παραπάνω από μία δεκαετία, ώστε να μπορέσει να σπάσει τον κώδικα. Πριν σπάσει ο κωδικός του κρυπτογραφήματος, οι Oculists ήταν σχεδόν άγνωστοι και συγχέονταν ως πρώιμοι χειρούργοι. Όπως επίσης φαινόταν να είναι μάλλον προοδευτικοί. Οφθαλμολόγοι θα μπορούσαν να είναι γυναίκες και άντρες. Εστιάζονταν τόσο στην ανατομία όσο και το συμβολισμό του ματιού. Επικεντρώθηκαν στην όραση ως μια μεταφορά τη γνώσης χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό τελετουργίας, περισπασμού και κρυπτογραφίας και κατά τις ενδείξεις, φαίνεται πως φύλασσαν και διαβίβαζαν τα βαθύτερα μυστικά των Τεκτόνων. Χαρακτηρίζονται ως μία από τις πιο ακραίες ομάδες. Διαδραμάτιζαν το ρόλο του «φύλακα της πύλης» του αναπτυσσόμενου πεδίου της «οφθαλμολογίας». Κρατώντας μακριά τους «τσαρλατάνους» που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον να «χάσει την όρασή του για πάντα».

Οι τέκτονες, οι ελευθεροτέκτονες και κάθε μορφής και λογής πεφωτισμένοι, έχουν μία αδυναμία στον «οφθαλμό» αυτό τουλάχιστον το εμπεδώσαμε.  Ο παντοδύναμος λοιπόν διδάσκαλος  διαθέτει τη γνώση και τον τρόπο, ώστε να γίνει ο αρχιτέκτονας/μάγος της ψευδούς πραγματικότητας των λοιπών ημών ασήμαντων ανθρώπων.

Το «Σύνδρομο Μαντέλα» (γνωστό ως Mandela Effect) περιγράφηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο μετά το 2013 ~ ᘔ013 [113], από την  Αμερικανίδα [USA = 311] συγγραφέα, ερευνήτρια και παραφυσικό σύμβουλο Fiona Broome [113] .Η Broome περιγράφει μια εμπειρία που είχε σε ένα συνέδριο, όπου ανακάλυψε ότι μοιραζόταν μια λανθασμένη εντύπωση με πολλά άτομα μαζί: Όλοι θυμόνταν ότι ο Νέλσον Μαντέλα είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του στη δεκαετία του 1980.
Στην πραγματικότητα, ο Νέλσον Μαντέλα ήταν τότε ακόμα ζωντανός και πέθανε το 2013 [113].
Έκτοτε η συζήτηση γύρω από αυτό το φαινόμενο της μαζικής λανθασμένης μνήμης έχει πάρει φωτιά, δίνοντας του την ονομασία το «Σύνδρομο Μαντέλα». Ψυχολόγοι και ψυχίατροι προσπαθούν να δώσουν τη δική τους ερμηνεία, ωστόσο δεν λείπουν οι πιο «προχωρημένες» θεωρίες, ότι αυτή η μαζική λανθάνουσα μνήμα οφείλεται στην ύπαρξη παράλληλων συμπάντων.

Η θεωρία των παράλληλων συμπάντων ως εξήγηση του φαινομένου, βασίζεται στην ιδέα ότι μεγάλες ομάδες ανθρώπων τυγχάνουν να έχουν παρόμοιες εναλλακτικές αναμνήσεις για γεγονότα του παρελθόντος. Οι υποστηρικτές της θεωρίας ισχυρίζονται ότι αυτές οι συλλογικές εμπειρίες μπορεί να είναι αληθινές, η δομή της πραγματικότητας πρέπει να έχει μετατοπιστεί σε κάποιο σημείο στο παρελθόν και ως εκ τούτου, όχι μόνο υπάρχουν παράλληλα, κατοικήσιμα σύμπαντα, αλλά ότι είμαστε συνεχώς σε μια εναλλαγή μεταξύ τους.
http://nea.allnewz.gr/?p=33791
Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα φαινόμενο τόσο παλιό όσο και ο άνθρωπος. Πότε όμως «συνειδητοποιούμε» – «αντιλαμβανόμαστε» την ύπαρξή του; Μετά το 2013. Γιατί; Γιατί τότε απόκτησε τρισδιάστατη υπόσταση. Εμφανίστηκε στη δική μας πραγματικότητα. Πως; Του έδωσαν ΟΝΟΜΑ! «Mandela Effect». Όπως και με την έννοια του «MATRIX» (λαμβάνει υπόσταση το 1999 με την «προβολή» της ταινίας).
Και όμως, μεγάλος αριθμός σύγχρονων ερευνητών έχει ασχοληθεί με το φαινόμενο. Κανείς όμως δεν του έδωσε ΟΝΟΜΑ. Αυτό το έκανε η Αμερικανίδα Fiona Broome.2 * 3 * 113 = 678

Ο αριθμός 113, είναι ταυτισμένος με την εξαπάτηση των επικρατέστερων μέσων μαζικής ενημέρωσης και την ανεντιμότητα.

[Γεν. 3,11] καὶ εἶπεν αὐτῷ ὁ Θεός· τίς ἀνήγγειλέ σοι ὅτι γυμνὸς εἶ, εἰ μὴ ἀπὸ τοῦ ξύλου, οὗ ἐνετειλάμην σοι τούτου μόνου μὴ φαγεῖν, ἀπ᾿ αὐτοῦ ἔφαγες;

"Mainstream" in the English Ordinal system equals 113
"Dishonest" in the English Ordinal system equals 113
"Perverted" in the English Ordinal system equals 113
"Not True" in the English Ordinal system equals 113
"Not Factual" in the English Ordinal system equals 113[Απ.Ιω. 9-11] ἔχουσι βασιλέα ἐπ᾿ αὐτῶν τὸν ἄγγελον τῆς ἀβύσσου· ὄνομα αὐτῷ ῾Εβραῑστὶ ᾿Αβαδδών, ἐν δὲ τῇ ῾Ελληνικῇ ὄνομα ἔχει ᾿Απολλύων.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της εξαπάτησης και πως χρησιμοποιούν αντεστραμμένα όλα τα σύμβολα και τις έννοιες:
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=509.msg1523#msg1523

και συνεχίζουμε

Τελικά τι θυμόμαστε; Η έρευνα για τη μνήμη της Elizabeth Loftus


Το 2004 κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «What the bleep we know?» (Τί στο καλό ξέρουμε;)

Αν ο εγκέφαλος επεξεργάζεται 400δις μπιτς πληροφορίας κι εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο τα 2000, η πραγματικότητα είναι στο μυαλό μας συνέχεια.  Λαμβάνουμε πληροφορίες και δεν τις συνδέουμε.  Τα μάτια είναι σαν φακός, αλλά στην πραγματικότητα βλέπουμε με τον οπτικό φλοιό, στο πίσω μέρος του κρανίου.  Όπως η μηχανή που κινηματογραφεί. Το μυαλό αποθηκεύει μόνο ότι μπορεί να δει. Αυτό είναι σημαντικό. Π.χ η μηχανή λήψης βλέπει περισσότερα από ότι υπάρχουν γύρω μας γιατί δεν έχει προκαταλήψεις. Στο μυαλό, η μόνη ταινία που προβάλλεται είναι αυτή που έχουμε την ικανότητα να δούμε.  Μήπως τα μάτια μας, οι μηχανές, βλέπουν περισσότερα απ’όσα μπορεί να προβάλλει το μυαλό συνειδητά; βλέπουμε μόνο ό,τι θεωρούμε πιθανό. Συνδέουμε κάτι με κάτι ήδη γνωστό.

η ιστορία του σαμάνου: Όταν οι Ινδιάνοι της Αμερικής κοίταζαν τα καράβια του Κολόμβου να πλησιάζουν, δεν μπορούσαν να τα δουν γιατί δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν μπορούσαν να τους δουν… κανένας από τους ιθαγενείς δεν ήταν σε θέση να δει τα πλοία αν και υπήρχαν στον ορίζοντα. Δεν είδαν τα πλοία γιατί στο μυαλό τους δεν υπήρχε προηγούμενη γνώση ανάλογων πλοίων. Ο σαμάνος πρόσεξε κάποια κύματα στον ωκεανό αλλά δε βλέπει πλοίο και αναρωτιέται τι συμβαίνει. Κάθε μέρα παρατηρεί επίμονα τον ορίζοντα, ώσπου ύστερα από καιρό, καταφέρνει να δει τα πλοία. Και τότε πια ενημερώνει τους άλλους για την ύπαρξή τους.  Και επειδή τον εμπιστεύονται, είδαν κι οι υπόλοιποι τα πλοία»……

Παρακάτω όλο το ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους. Το ανάρτησε η κα Μαρία Τελίδου.

Α Κορ. 13,12  βλέπομεν γὰρ ἄρτι δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι, τότε δὲ πρόσωπον πρὸς πρόσωπον· ἄρτι γινώσκω ἐκ μέρους, τότε δὲ ἐπιγνώσομαι καθὼς καὶ ἐπεγνώσθην.
Ρωμ. 11,18  μὴ κατακαυχῶ τῶν κλάδων· εἰ δὲ κατακαυχᾶσαι, οὐ σὺ τὴν ῥίζαν βαστάζεις, ἀλλ᾿ ἡ ῥίζα σέ.
Διότι τώρα βλέπομεν σαν μέσα σε μεταλλινόν θαμπόν καθρέπτην θαμπά και ακαθόριστα … μη υπερηφανεύεσαι εις βάρος των κλάδων, που απεσπάσθησαν


Nelson Rolihlahla Mandela

Rolihlahla: "τραβώντας το κλαδί ενός δέντρου", αλλά στην καθομιλουμένη σημαίνει «ταραχοποιός». Ο πατέρας του, του έδωσε αυτό το όνομα.
https://www.nelsonmandela.org/content/page/names

Mandela είναι μια παραλλαγή του αφρικανικού ονόματος Mandala που σημαίνει γυαλιά, δίοπτρα, ματογυαλιά
http://www.babynamespedia.com/meaning/Mandela

Βασίζονται στο όνομα Μαντέλα, τον  «ταραχοποιό», ώστε να διορθώσει την όραση των πολλών με δίοπτρα ώστε να νομίζουν πως βλέπουν αλλαγές στο χρόνο και το χώρο.

Αποτυγχάνουν να δουν τους εαυτούς τους για αυτό που πραγματικά είναι τα «μπολιασμένα κλαδιά» και αφήνονται να τραβηχτούν από το δέντρο της ελιάς.

Οι καινούργιοι ανώτεροι ιερείς των οποίων το ευαγγέλιο είναι το Mandela Effect έχουν μια ατζέντα να καταστρέψουν την Αλήθεια. Παράσιτα προς αναζήτηση ξενιστών επικεντρωμένων σε θεωρίες . Που είναι πρόθυμοι να δεχτούν το επόμενο «Μιμίδιο». Αναγνωρίζονται από την αλαζονική τους αίσθηση του εαυτού τους - Αλαζονική άγνοια - τα κεφάλια τους φουσκώνουν με την παραληρητική υπερηφάνεια του αλάθητου τους, καθώς είναι περήφανοι για την «αρχική» ιδέα κάποιου άλλου.

Memetics - Μιμητική
Η μιμητική είναι θεωρία πνευματικού περιεχομένου που βασίζεται στη Δαρβινική εξέλιξη . Οι υποστηρικτές περιγράφουν τη μιμητική ως προσέγγιση των εξελικτικών μοντέλων μεταφοράς πολιτιστικών πληροφοριών . Η μιμητική χαρακτηριστικά παραμερίζει τις παραδοσιακές ανησυχίες για την αλήθεια των ιδεών και των πεποιθήσεων. Αντ 'αυτού, ενδιαφέρεται για την επιτυχία τους.

Ο όρος meme «Μιμίδιο» ως «μονάδα πολιτισμικής μεταβίβασης ή ως μονάδα μίμησης», εισήχθη από τον κοινωνιοβιολόγο Ρίτσαρντ Ντόκινς το 1976 με το έργο του « Εγωιστικό Γονίδιο».

Το Mandela Effect, είναι ένα εγχειρίδιο «Μιμιδίου» μία PsyOp (psychological operation). Επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου παραπληροφόρησης
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/01/psyop.html

Δημιουργήθηκαν χιλιάδες επίδοξοι Επιστήμονες κβαντικής, απλά και μόνο βλέποντας μερικά βίντεο μολυσμένων ξενιστών.  Φίλοι των κοσμικών Μαντελιανών.  Προφήτες του Mandela Effect.

Ποιος είναι ο κύκλος των φίλων που σχετίζονται οι Μαντελιανοί; Οι νέοι φίλοι που επηρεάζουν πολλούς οπαδούς του νέου δόγματος που ονομάζουν «Σύνδρομο Μαντέλα».Πιστεύουν στην ματαιοδοξία του μυαλού (Στην αλαζονεία τους καλούν αυτήν την ματαιοδοξία Άγιο Πνεύμα) και όχι στο Λόγο του Θεού που ο Ιησούς Χριστός αποκαλεί Πνεύμα και Ζωή.


Solomon Asch Ψυχολόγος (1907 - 1996)

Σύμφωνα με τον Ash, οι άνθρωποι συμπεριφέρονται ανάλογα με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον κόσμο και όχι κατά το πώς ο κόσμος αυτός είναι στην πραγματικότητα.
«... είναι ένα καθοριστικό γεγονός για ένα άτομο εάν κατέχει την ελευθερία να δρα ανεξάρτητα, ή αν υποκύπτει χαρακτηριστικά στις πιέσεις της ομάδας…» αυτό σήμερα αναγνωρίζεται ως «πίεση από ομοτίμους»
Solomon Asch

Tα πειράματα "συμμόρφωσης" του Asch, ήταν μία σειρά μελετών που δημοσιεύτηκαν τη δεκαετία του '50, επιδεικνύοντας την δύναμη της συμμόρφωσης στις ομάδες.


Το «πείραμα της συμμόρφωσης του Ας» όπως ονομάστηκε έδειξε την απίστευτη επιρροή που ασκεί η ομαδική πίεση στο άτομο αλλά και την παντοτινή επιθυμία του ανθρώπου να ανήκει στο σύνολο.

Είναι τόσο προφανές.  Τα άτομα υποκύπτουν στην πλειοψηφία, απορρίπτοντας αυτό που γνωρίζουν πως είναι αληθινό καθώς η «ομάδα δεν θα μπορούσε να κάνει λάθος».

Πολλοί χειραγωγήθηκαν κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αμφισβητήσουν τη Διανοητική τους υγεία.
Οι Μαντελιανοί οπαδοί πιστεύουν ότι οι αναμνήσεις τους είναι αλάνθαστες. Πιστεύουν ότι θυμούνται ανεπαίσθητες μεταβολές και τώρα αμφισβητούν τη λογική τους ή χειρότερα πιστεύουν ότι είναι προικισμένοι.

Οι τεχνικές χειραγώγησης ήταν πάντα ίδιες.  Οι ονομασίες και η μορφή αλλάζει μόνο.

Φυσικά, όποιος δεν είναι φίλος… υπάρχουν πάντα τεχνικές συμμόρφωσης…

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=521.msg1535#msg1535

Προσβολή στο πλαίσιο των ανθρώπων, σημαίνει εκφοβισμό ενός ατόμου από μια ομάδα, σε κάθε πλαίσιο, όπως μια οικογένεια, ομάδες συνομηλίκων, στο Σχολείο, στο χώρο εργασίας, στη γειτονιά, στη κοινότητα, ή σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η παλαιότερη γνωστή χρήση των επίσημων τεχνικών παρενόχλησης άρχισαν στην Ανατολική Γερμανία κατά τη δεκαετία του 1950 και του 1960. Η ανατολικογερμανική μυστική αστυνομία (Στάζι), πρόσβαλε εκτενώς, ενώ η συγκεκριμένη επίσημη ονομασία είναι Zersetzung, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά από την εποχή Χόνεκερ το 1971.

Αποσύνθεση – αποδόμηση – διάσπαση – φθορά – διάλυση

“Zersetzung”. Ο όρος είναι δύσκολο να μεταφραστεί, αλλά η καλύτερή του περιγραφή είναι ως το πολιτικό ισοδύναμο αυτού που συμβαίνει όταν ρίχνεις οξύ σε οργανική ύλη: διάλυση και αποσύνθεση. Μία τεχνική ψυχολογικού πολέμου (PSYWAR), χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη ναζιστική Γερμανία εναντίον πολιτικών αντιπάλων. Δεκαετίες αργότερα η Κρατική Ασφάλεια (Στάζι) της Ανατολικής Γερμανίας χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη τεχνική προς φίμωση και καταστολή των πολιτικών αντιπάλων.  Η πρακτική καταστολής Zersetzung περιελάμβανε εκτεταμένες και μυστικές μεθόδους ελέγχου και ψυχολογικής χειραγώγησης, χρησιμοποιώντας στοχευόμενες ψυχολογικές επιθέσεις. 

Σήμερα αυτή η τεχνική είναι γνωστή ως gang stalking (συμμορία παρενόχλησης) και έχει επεκταθεί σε όλους τους τομείς.

Η ψηφιακή μορφή του  “Zersetzung” είναι αυτό που πλέον ονομάζεται υβριδικός πόλεμος (ψηφιακές (κυβερνο- επιθέσεις, ψεύδη και λάσπη,  επιρροή στην κοινή γνώμη, παραπληροφόρηση, δημόσια κακοποίηση, επιθέσεις εναντίον της προσωπικότητας και της ιδιωτικότητας συγκεκριμένων στόχων «character assassination» -“δολοφονία” της προσωπικότητας ατόμων ) . Ένας ολόκληρος «στρατός» από χάκερ και μπλόγκερ εργάζονται σε «εργοστάσια» με διαδικτυακά τρολ εκτοξεύοντας διαδικτυακές απειλές, επιθέσεις, ψεύδη και λάσπη, κλέβοντας χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς, προσωπικά δεδομένα, κλπ. — ασκώντας, δηλαδή, εκφοβισμό και βία σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε (ερευνητές, ακτιβιστές και απλούς πολίτες ) αποτελεί απειλή.

Για όσους λοιπόν δεν ακολουθούν, υπάρχουν πάντα οι συμμορίες με τους ρωμαϊκούς αντίχειρες.   


« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 19, 2017, 10:08:27 μμ από filarianna1 »
Μάιος 17, 2017, 05:50:38 μμ
Απάντηση #1
  • Μύστης
  • ***
  • Μηνύματα: 178
  • Δημοτικότητα: +5/-0
Οι βομβιστικές επιθέσεις στη Μαδρίτη έγιναν στις 11 Μαρτίου (113) 2004. Στην Ισπανία αναφέρονται ως 11Μ (Μ = Μαδρίτη αλλά και το 13ο γράμμα)……. 912 ~ 91ᘔ ~ 911 ημέρες μετά τους Δίδυμους πύργους 9/11

Ώρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, την Παρασκευή και 13, Νοεμβρίου 2015 13/11 ή 11/13 ………και 311 ημέρες μετά το Hoax Charlie Hebdo (7.11.2015) Στο Instagram, το Twitter και το Facebook έγινε viral το παρακάτω σχέδιοΟ πύργος του Άιφελ μέσα σε κύκλο, σχηματίζοντας το «σύμβολο της ειρήνης». το παραπάνω σχέδιο είναι δημιούργημα του Γάλλου εικονογράφου Jean Jullien.

Jean Jullien in Simple Gematria Equals: 113

 Ο πρώτος μήνας, κατά το ασσυριακό σεληνιακό και Εβραϊκό ηλιοσεληνιακό ημερολόγιο, είναι ο Νισάν (από το σουμεριακό nisag, που σημαίνει «Πρώτοι καρποί»).

13.1 ~ 113 Ο Χριστός σταυρώθηκε στις 13 Νισάν.

Ο αριθμός 113 συμβολίζει τη Θυσία του Χριστού πάνω στον Σταυρό.

Το Γαλλικό Αλφάβητο αποτελείται από 26 γράμματα


Α=1, Β=2 …. Ζ=26

Dieu + Jésus = (4+9+5+21) + (10+5+19+21+19) = 113
lieu du crâne = (12+9+5+21) + (4+21) + (3+18+1+14+5) = 113

Στα γαλλικά «Dieu + Jésus» (Θεός+ Ιησούς ) λεξαριθμούν 113 Στα γαλλικά επίσης η τοποθεσία « lieu du crâne » (Κρανίου Τόπος) λεξαριθμεί 113

πώς το αντιστρέφουν τα βδελύγματα;

 Σύμφωνα με το βιβλίο «illuminati 666» του William J. Sutton αναφορικά με το «σύμβολο της ειρήνης» στη σελ.222: ………. «Στη σύγχρονη μαγεία ο μυούμενος, εάν υπήρξε Χριστιανός, πρέπει να πάρει έναν κεραμικό σταυρό, να τον γυρίσει ανάποδα και να σπάσει τα άκρα προς τα κάτω, ώστε να δείξει πως αυτός (ή αυτή) απέρριψε τον Ιησού και την Πίστη σε Αυτόν. Οι Χριστιανοί από άγνοια, το χρησιμοποιούν θεωρώντας το ως σύμβολο ειρήνης. Εντυπώθηκε σε αυτό το σύμβολο ο προσδιορισμός της λέξεως ειρήνη γιατί όταν μια μάγισσα ρίχνει τα ξόρκια της, λαμβάνουν (ψευδή) πνευματική ηρεμία, μετά το σπάσιμο του σταυρού»……

 Όταν ρωτήθηκε για το πώς συνέλαβε αυτήν την ιδέα, ο Jullien απάντησε, «Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε όταν έβαλα το πινέλο στο χαρτί… προσπαθούσα να συνδυάσω δύο σκέψεις – το Παρίσι και την ειρήνη. Και κατά κάποιο τρόπο φάνηκε γραφικά να λειτουργεί. Ήθελα απλά κάτι συμβολικό, κάτι που όλοι θα μπορούσαν να καταλάβουν εύκολα, και όλοι θα μπορούσαν να μοιραστούν, ανεξαρτήτου καταγωγής … απλά ήθελα κάτι παγκόσμιο.

Στους αγώνες Invictus 2016 στο Ορλάντο, συμμετείχαν 113 Αμερικανοί.Athletes 113
3Χ11=33 (Μασονία)

http://katohika.gr/stranger-voice/mas-eixan-pei-gia-brexit-o-nai-kai-oxi-mono/

"U" in the English Gematria system equals 300, which reduces to 3
"S" in the English Gematria system equals 100, which reduces to 1
"A" in the English Gematria system equals 1

USA = 311~ 113

Στις 11.3.1941 [113] ο Πρόεδρος της Αμερικής Ρούσβελτ υπογράφει τον νόμο Lend-Lease , επιτρέποντας την Αμερικανική κατασκευή πολεμικού υλικού που θα παραδιδόταν στους Συμμάχους με τη μορφή δανείου.
Στις 11.Σεπτεμβρίου [119] του ίδιου έτους, ο Ρούσβελτ εξέδωσε διαταγή προς το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία μπορούσαν να ανοίξουν πυρ σε Γερμανικά ή Ιταλικά πολεμικά πλοία στα δυτικά του Ατλαντικού με το που θα εντοπίζονταν.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 19, 2017, 10:13:02 μμ από filarianna1 »