Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Είναι η μεγάλη αμερικανική έκλειψη 'Τελική προειδοποίηση του Θεού προς τη Βαβυλώ  (Αναγνώστηκε 97 φορές)

Αύγουστος 21, 2017, 09:41:27 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Σε αυτή την πρόσφατη ιστορία με τίτλο "Είναι η κρίση του Θεού που έρχεται στην Αμερική;" (Επίσης εξετάζεται με μεγάλη λεπτομέρεια στο τελευταίο βίντεο παρακάτω), ο συγγραφέας μας συζητά τα λόγια του Ιωήλ 2:31: Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι ... πριν από την έλευση της μεγάλης και τρομακτικής ημέρας του Κυρίου. Προειδοποίηση στο πλαίσιο της ιστορίας ότι η επικείμενη αποκαλούμενη «Μεγάλη Αμερικάνικη έκλειψη» μπορεί να αποτελεί προειδοποίηση προς το έθνος μας για επικείμενη καταστροφή, είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι από το ποσό των «σημείων» που περιβάλλουν αυτή την έκλειψη και τις επόμενες 40+ ημέρες από Την άποψη της βιβλικής προφητείας.

Ωστόσο, όπως μας δείχνει σαφώς ο βιντεογράφος μας, ίσως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τόσο πολύ που μας είπαν να προσέξουμε τα σημάδια στα αστέρια και στους ουρανούς. Ενώ εκατομμύρια ετοιμάζονται να «γιορτάσουν», μας υπενθυμίζει επίσης ότι πολλές παλιές εκλείψεις ήταν «καταστροφικές» και όχι «εορταστικές» και όπως διαβάζουμε λεπτομερέστερα παρακάτω, πολλοί διαφορετικοί σταθμοί ειδήσεων και ιστοχώροι παροτρύνουν τους ανθρώπους να αποθηκεύσουν τρόφιμα και να ετοιμαστούν για τυχόν καταστροφή.
Η προειδοποίηση προκαλείται από την πλήρη έκλειψη ηλιακής ακτινοβολίας της 21ης ​​Αυγούστου 2017, με το ψευδώνυμο της έκλειψης της Αμερικής. Για πρώτη φορά σε σχεδόν 100 χρόνια, μια ολική έκλειψη ηλιακής ακτινοβολίας θα παρατηρηθεί από την μία ακτή στην άλλη ακτή, στο έθνος μας. Οι άνθρωποι ετοιμάζονται να επισημάνουν αυτό το σημαντικό γεγονός με τα μέρη που παρακολουθούν σε αποκλειστικές πρωταρχικές περιοχές. Ο εορταστικός χαρακτήρας σχετικά με την έκλειψη φέρνει στο μυαλό μου τον Βαβυλώνα βασιλιά Βαλσαζάρ που έριξε μια μέρα πανηγύρια τη νύχτα που οι Μήδες και οι Πέρσες έπεσαν κάτω από την πύλη της πόλης. Ενώ ο Bαλσάζαρ και οι φίλοι του συμμετείχαν, αγνοούσαν τον επικείμενο κίνδυνο. Ο Βαλσάζαρ βρέθηκε νεκρός την επόμενη μέρα και η Βαβυλωνιακή αυτοκρατορία καταστράφηκε.
Οι εβραίοι ραβίνοι θεωρούν ιστορικά τις ηλιακές εκλείψεις σαν προειδοποιήσεις από το Θεό προς τα  έθνη.Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν η κρίση έρχεται στην Αμερική, φαίνεται ότι ο Θεός μας σηματοδοτεί κάτι. Ο χρόνος θα πει τι είναι αυτό.

Σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία, από τον James George Jatras, στο Στρατηγικό Ίδρυμα Πολιτισμού, βρισκόμαστε μάρτυρες του θανάτου ενός έθνους, με τις ΗΠΑ στη μέση της ολοένα και πιο βίαιης κομμουνιστικής επανάστασης, με τη βοήθεια τρομοκρατών μέσα στα mainstream media Ο στόχος είναι να ανατραπεί η Αμερική με την αναρχία.
Η Αμερική ίσως δεν είναι ποτέ πιο διαιρεμένη από ό, τι από τον Εμφύλιο Πόλεμο, πιστεύουμε ότι δεν είναι απλώς μια σύμπτωση ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια εποχή που το έθνος μας χωρίζεται μεταφορικά στα δύο από την ερχόμενη έκλειψη στις 21 Αυγούστου, μια έκλειψη που μαθαίνουμε ότι θα φέρει επίσης το «Elul». Ο Elul είναι ο 12ος μήνας του εβραϊκού ημερολογίου και ένας χρόνος μετάνοιας για την προετοιμασία των Υψηλών Αγίων Ημερών των Rosh Hashanah και Yom Kippur.
Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν την έκλειψη , δεν αναγνωρίζουν σαφώς τι μπορεί να προφητεύει η έκλειψη καθώς ο ήλιος κόβει το μονοπάτι του στον ουρανό, χωρίζοντας τη χώρα. Και πολύ ενδιαφέρον, όπως επισημαίνει και ο βιντεογράφος μας, 7 χρόνια αργότερα στις 8 Απριλίου του 2024, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, θα έχουμε την επόμενη «Μεγάλη Αμερικανική έκλειψη», κόβοντας με  ένα X όλη τη χώρα.

Όπως μας θυμίζει ο Steve Quayle, ο Θεός κάλεσε τους ανθρώπους του να μετανοήσουν  και απλά έπαιξαν! Τότε καταστράφηκαν.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί από τον Steve Cioccolanti & Discover Ministries, μας λένε ότι η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη Ηλίου της 21ης ​​Αυγούστου 2017, θα συμβεί 33 ημέρες πριν από το Μεγάλο Σημείο της Αποκάλυψης στο κεφ. 12, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.
Στο δεύτερο βίντεο κάτω από τον βιντεογράφο μας συζητάμε την ιστορία του Snyder, που περιγράφει τα 12 κρίσιμα γεγονότα που θα γίνουν μεταξύ της 21ης ​​Αυγούστου και της 30ης Σεπτεμβρίου, τι μπορεί να συμβεί μέσα σε 40 ημέρες.
Ποια είναι η «απάντηση» σε αυτό που αντιμετωπίζει η Αμερική,αυτές τις μέρες και τις επόμενες εβδομάδες; Με τον «εμφύλιο πόλεμο» πιθανότατα στο χέρι και την Αμερική που μοιάζει όλο και περισσότερο σαν μια διαιρεμένη κατοικία που δεν μπορεί να σταθεί ,καθώς εκατομμύρια Αμερικανών κατεβαίνουν στην τρέλα, μας υπενθυμίζει ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο κάτω από τον ήλιο σαν αμαρτία και εξέγερση εναντίον του Θεού, θα παράγει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Κλείνοντας,  ζητάμε να θυμηθούμε να εκφράσουμε την «ειλικρινή μετάνοια» και να προσευχόμαστε ότι εν μέσω της οργής Του, ο Θεός θα παραχωρήσει επίσης εκείνους που κάνουν το έλεός Του.
Βεβαιωθείτε ότι η εξισορρόπηση της προειδοποίησης του Θεού είναι η έκκλησή Του για να επιστρέψουμε σ 'Αυτόν και να λύσουμε τις καρδιές μας με ειλικρινή, ειλικρινή μετάνοια. Μπορώ να ακούσω σχεδόν τα δάκρυα στη φωνή του Ιωήλ, καθώς μας παρακαλεί να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε στον Θεό, επειδή "Ποιος ξέρει; Μπορεί να επιστρέψει και να λυπηθεί και να αφήσει πίσω του μια ευλογία. "(Ιωήλ 2: 13-14)
Ανεξάρτητα από το αν η εικασία σχετικά με την έκπληξη της Αμερικής είναι ακριβής, γνωρίζουμε ότι το έθνος μας και ο κόσμος μας βρίσκεται σε αναταραχή. Χωρίς αμφιβολία αυτή είναι η εποχή του λαού του Θεού, να έρθει σωστά με τον Θεό. Να μετανοήσουμε από την αμαρτία μας. Να μοιραστείτε το Ευαγγέλιο με τους γείτονές μας. Και για να προσευχηθούμε ότι εν μέσω της επερχόμενης οργής Του, ο Θεός θα θυμάτε το έλεος (Αβακκούκ 3: 2).
http://allnewspipeline.com/Is_The_Great_American_Eclipse_A_Sign_Of_Coming_Destruction.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com