Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Η Ελλάδα «πέταξε το γάντι» στην Τουρκία στο ΟΗΕ: «Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο είναι ελληνικές – Μολών λαβέ» «Τροποποιημένοι Άνθρωποι»: Η επόμενη ομάδα που απαιτεί δημόσια αποδοχή Ξέρετε ποιος είναι ο μεγάλος «εχθρός» για τον Zuckerberg; Ο εθνικισμός Η τελευταία λειτουργία στην Αγιά Σοφιά 466 χρόνια μετά την Άλωση Σε «κίτρινο συναγερμό» η Κίνα: Στους 39 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία ‘Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 3 …» (ΤΟ ΕΞΑΜΙΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ: ΠΑΙΣΙΟΣ) Τεράστια ρουφήχτρα στην Κέρκυρα Καλημερα ..μια καλή κυριακή θα έχουμε …..;….~..! ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! Νεκρός σε ηλικία 69 ετών ο ρόκερ Gregg Allman

Αποστολέας Θέμα: Τεχνολογία πλήρους απόκρυψης υπόσχεται η Ρωσία!  (Αναγνώστηκε 236 φορές)

Φεβρουάριος 24, 2017, 11:18:54 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 272
  • Δημοτικότητα: +3/-0
H Ρωσική εταιρεία ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, Ruselectronics, της κρατικής Rostec, αναπτύσει ένα σύστημα κάλυψης- καμουφλάζ που θα βοηθάει στην απόκρυψη του στόχου, απο όπλα ακριβείας, αλλάζοντας το χρώμα και το σχήμα του!

Το σύστημα θα μπορεί να δίνει την μορφή και το ανάγλυφο στον στόχο αντιγράφοντας ακόμα και τα φύλλα των δέντρων. Αυτή η καινοτομία είναι καίριας σημασίας καθώς θα είναι κινητήριος μοχλός για την ανάπτυξη συστημάτων που θα μπορούν να αποκρύψουν απο τον αντίπαλο αντικείμενα.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, οι οθόνες εμφανίζουν μοτίβα μέσα από ειδικά υλικά, το οποίο αλλάζουν χρώμα κάτω από την επίδραση των ηλεκτρικών ερεθισμάτων. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ήδη πειραματικά μοντέλα.

"Το να μπορείς να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο είναι ανερχόμενη τεχνολογία. Πρόκειται για την αντιμετώπιση επιθέσεων απο καθοδηγούμενα πυρά ακριβείας. Το σύστημα θα αναγνωρίζει και θα αναλύει τα χαρακτηριστικά. Η Ruselectronics έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό καμουφλάζ και όχι μία απλή μεταμφίεση βασισμένη σε ηλεκτρομαγνητικά ή στην θερμότητα.
Ο Igor Klochko CEO της εταιρείας πρόσθεσε οτι η τεχνολογία μπορει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και θα χρησιμεύσει και στην πολιτική ζωή, τονίζοντας οτι είναι μία μοναδική καινοτομία.
http://www.defencenews.gr