Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Κορεα / Χάος, αναταραχή και «η λατρεία της προσωπικότητας»
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Απρίλιος 24, 2017, 06:24:58 μμ »
H λατρεία της προσωπικότητας προκύπτει, όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την προπαγάνδα ή άλλες μεθόδους για να δημιουργήσει μια εξιδανικευμένη, ηρωική και κατά καιρούς λατρευτική εικόνα, συχνά μέσα από αδιαμφισβήτητη κολακεία και έπαινο. Μια λατρεία της προσωπικότητας είναι παρόμοια με τη θεοποίηση, εκτός από το γεγονός ότι καθιερώνεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την προπαγάνδα συνήθως από το κράτος, ειδικά σε απολυταρχικά (ή μερικές φορές απολυταρχικά) κράτη.

Σε αυτή τη νέα ιστορία από την Daily Mail βλέπουμε τις παρακάτω εικόνες του βόρειου κορεατικού δικτάτορα Kιμ Γιόνγκ Ουν, «όλο χαμόγελα», καθώς επισκέπτεται ένα χοιροτροφείο στη Βόρεια Κορέα. Αναφέροντας στην ιστορία τους ότι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια από τα «υποκείμενα» του στην ΒΚ λιμοκτονούν, ποτέ δεν θα το γνωρίζατε με την προτίμηση του Κιμ για καλά κρέατα, καλά τεκμηριωμένα και με το μυστικοπαθές βασίλειό του για ερημίτες φροντίζοντας τα σώματα των νεκρών να σκίζουν τους δρόμους Της Βόρειας Κορέας,να μην βλέπει ποτέ τη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει η ιστορία τους, οι περισσότερες φωτογραφίες που απελευθερώνονται από το κορεατικό κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων, που ελέγχεται από το καθεστώς, δεν δείχνουν την πραγματική Βόρεια Κορέα, όπου οι καθημερινές ζωοτροφές αραβοσίτου, ρυζιού ή κρέατος αφήνουν εκατομμύρια να αγωνιστούν, για να επιβιώσουν, με πενιχρά κρατικά δώρα, αλλά ακούμε τους αγώνες μέσω εκείνων που είχαν δραπετεύσει από το Βορρά:

Οι κακοποιοί που επέζησαν του καθεστώτος έχουν πει στους ανθρώπους ότι πέφτουν τακτικά νεκροί, με τα σώματα να βρίσκονται στους δρόμους.

Ο Park Yeonmi, ο οποίος εγκατέλειψε τη χώρα το 2007 υπό την κυριαρχία του Kιμ Γιόνγκ-Ιλ, δήλωσε στη Βρετανική εφημερίδα The Express αυτό το μήνα: «Κάθε μέρα αναρωτιόμουν αν θα μείνω ζωντανός ή όχι.

«Τα τρόφιμα ήταν περιορισμένα καθώς όλοι ήταν πεινασμένοι και άνθρωποι σαν εμάς, οι οποίοι βρίσκονταν στο κατώτατο σημείο, λιμοκτονούσαν.

«Η μητέρα μου διαπραγματεύτηκε στην αγορά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι έπρεπε να βρούμε φαγητό στα βουνά, να τρώμε λιβελούλες και ακρίδες και φυτά - οτιδήποτε για να μείνουμε ζωντανοί ».

Ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες του δικτάτορα τον δείχνουν ότι περιβάλλεται από «στρατιωτικούς διοικητές» που «χαμογελούν και τον λατρεύουν», είναι σαφές ότι συμβαίνει κάτι σκοτεινό, σε έναν κόσμο όπου οι στρατιωτικοί διοικητές του ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι χαμογελούν καλύτερα, Οι μαζέδες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι καλύτερο κλαίνε ή κι αυτοί σύντομα θα μπορούσαν σύντομα να «γίνουν ένα παράδειγμα».

Όπως αναφέρει η ιστορία της Daily Mail, μετά το θάνατο του βόρειου κορεάτη δικτάτορα Kιμ Γιόνκ-Ιλ, χιλιάδες στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας της Βόρειας Κορέας δεν εμφάνισαν αρκετά για το θάνατο του δικτάτορα. Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν τότε, οι οποίες φαίνονται παρακάτω, επαναλαμβάνονται το 2017 με τους Βορειοκορεάτες να λατρεύουν, μια λατρεία, που απειλεί να πυροδοτήσει την Αμερική, ενώ χρησιμοποιεί τα τρόφιμα σαν όπλο εναντίον του λαού του.
Στα μισά του δρόμου ο κόσμος από τη Β. Κορέα στη Βενεζουέλα, ένας άλλος βάρβαρος δικτάτορας χρησιμοποιεί το φαγητό σαν όπλο εναντίον του δικού του λαού, ενώ παράλληλα χτυπάει τις λατρευτικές του μάζες, σε μια λατρεία καθώς η Βενεζουέλα του Νικολάου Μαντούρο, έρχεται εκτός ελέγχου με τις ένοπλες πολιτικές ομάδες πολιτοφυλακής .Η δικτατορία του με τη δική του βασιλεία τρόμου.
Με τον αριθμό των νεκρών στη Βενεζουέλα να ξεπερνούν τουλάχιστον τους 20 στον τελευταίο γύρο βίας ανάμεσα σε διαδηλωτές που απαιτούν την απομάκρυνση του Mαδούρο και τις κυβερνητικές δυνάμεις, οι μάχες που πραγματοποιούνται εκεί, όπως πολλοί από τους πεινασμένους της Βενεζουέλας περιγράφηκαν,  από έναν συμμετέχοντα ως εξής: «είναι σαν ένας πόλεμος ". Ένας πόλεμος που συμβαίνει ανάμεσα σε αδελφούς και αδελφές και πατέρες και γιους εκεί, έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό στο ANP, ότι αυτό που συμβαίνει στη Βενεζουέλα τώρα πρέπει να θεωρηθεί σαν μια τρομερή προειδοποίηση προς την Αμερική.
Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί λαμβάνουμε μια αναφορά απευθείας από τη Βενεζουέλα, όπου αυτό που συμβαίνει τώρα είναι το χάος που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Με μια προειδοποίηση της γυναίκας της Βενεζουέλας, ότι αισθάνεται σαν να είναι σε έναν πόλεμο, έχουμε περισσότερη απόδειξη ότι τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά πειράματα φέρνουν το θάνατο παρά την «ουτοπία».
Θα μπορούσε η Αμερική να δει σύντομα την ίδια αναρχία και το χάος, που βιώνουμε στη Βενεζουέλα, σε «σενάρια χειρότερης περίπτωσης» που εδώ και πολύ καιρό έχουν προειδοποιηθεί ότι θα ξεδιπλώσουν εδώ.
Αν οι ΗΠΑ υποφέρουν τώρα από τις ίδιες μαζικές ελλείψεις τροφίμων και βασικών αναγκών που βιώνει σήμερα η Βενεζουέλα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο εδώ με τα εκατομμύρια των Αμερικανών που ζουν ήδη από την κρατική βοήθεια και η Αμερική είναι έτοιμη να εκραγεί.
Στο 2ο βίντεο παρακάτω, από τον Rob Dew του Infowars ,βλέπουμε τις μαζικές ταραχές και τις βιαιοπραγίες που ξέσπασαν πρόσφατα στη Βενεζουέλα και αν και μακριά,είναι μια προειδοποίηση για το τι μπορεί να έρχεται στην Αμερική, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν τα «χειρότερα σενάρια» και η οικονομία να καταρρεύσει,
http://allnewspipeline.com/Dictatorial_Brutality_Food_War.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/04/blog-post_883.html
2
Μόλις πριν από μέρες, ο Steve Quayle συνδεόταν με μια ιστορία στον ιστότοπό του, από την Βρετανική εφημερίδα" The Sun" με τίτλο "Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι μπορεί να σκουπίσει ολόκληρο το αμερικανικό ναυτικό με μια ενιαία ηλεκτρονική βόμβα" στo Bizarre Propaganda Report ". Το ρωσικό ειδησεογραφικό δελτίο, το οποίο υποστηρίζει ότι ένα όπλο ηλεκτρονικού σήματος θα μπορούσε να καταστήσει άχρηστα τα αεροπλάνα, τα πλοία και τους πυραύλους: η τεχνολογία μπορεί να απενεργοποιήσει κάθε είδους ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ενώ τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το δημοσίευμα σαν μια «τρελή θεωρία συνωμοσίας», όσοι έχουν πάρει τα νέα τους από ανεξάρτητες πηγές τα γνωρίζουν όλα για το USS Donald Cook και την εμπειρία του, με ένα τέτοιο "ηλεκτρονικό όπλο". Σύντομα μετά την είσοδο του  US Destroyer στη Μαύρη Θάλασσα, η τεχνολογία των προηγμένων όπλων του κατέστη άχρηστη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το όπλο του USS Donald Duck, πέρα ​​από τις αξιώσεις των πεποιθήσεων που έγινε τότε, το εν λόγω όπλο της Ρωσίας (EMP) βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Deagel.com, όπου το περιγράφει ως εξής: Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει το Khibiny που είναι ένα προηγμένο ηλεκτρονικό αεροσκάφος (EW) ικανό να παρεμποδίζει τα σύγχρονα συστήματα όπλων που βασίζονται σε ραντάρ.
Σε αυτή την ιστορία, ρίχνουμε μια ματιά  σε αυτό το «μυστικό» ρωσικό όπλο που ονομάζεται «khibiny» το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στα αμερικανικά πλοία τουλάχιστον 3 φορές μέχρι σήμερα, καθώς και μια αναφορά παρόμοιας τεχνολογίας,που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μικροσκοπικό EMP κατά  «εντοπισμένων Τμημάτων 'σε ολόκληρες πόλεις. Επίσης, ρίχνουμε μια ματιά στην πρόσφατη «σύμπτωση» στη Νέα Υόρκη, LA και SF την Παρασκευή, όπου οι ζωές των δεκάδων εκατομμυρίων έπεσαν σε αδράνεια λόγω της απροετοίμασίας τους για μια μαζική διακοπή ρεύματος. Ακριβώς μια σύμπτωση και οι τρεις τεράστιες αμερικανικές περιοχές του μετρό χτυπήθηκαν την ίδια στιγμή ή είναι κάτι πολύ πιο απειλητικό;
Η ιστορία του «Inside the Ring» της 26ης Απριλίου 2012, που αναφέρεται στον φάκελο του Bill Gertz, αναφέρει ότι η χρήση «ηλεκτρομαγνητικών οπλοφόρων όπλων» αυξήθηκε στον μελλοντικό πόλεμο και οδήγησε πριν από αρκετά χρόνια το Πεντάγωνο να λάβει μέτρα, για να σκληρύνει τον εξοπλισμό του ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες των όπλων EMP. Το σύντομο απόσπασμα από την ιστορία του, αποδεικνύει επίσης ότι από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​Ρωσία είχε ένα τέτοιο όπλο, που θα μπορούσε να χτυπήσει την εξουσία σε μεγάλα τμήματα, αν όχι ολόκληρης της πόλης. Βεβαίως, αν η Ρωσία είχε τότε αυτή την τεχνολογία, οι «εχθροί της Αμερικής από μέσα» θα είχαν την ίδια ή καλύτερη τεχνολογία τώρα. Από την ιστορία του Gertz από το 2012:
Στρατιωτικοί αξιωματούχοι λένε ότι η απειλή των ηλεκτρομαγνητικών όπλων στον μελλοντικό πόλεμο αυξάνεται.

Η απειλή προτρέπει το Πεντάγωνο να λάβει μέτρα για να σκληρύνει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά του ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες των όπλων EMP, που προσομοιώνουν την εξασθενητική επίδραση στην ηλεκτρονική, που παράγεται από πυρηνική έκρηξη.
Μια στρατιωτική πηγή λέει στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού ότι η Ρωσία έχει ήδη αναπτύξει όπλα μάχης EMP και τα χρησιμοποίησε σε μάχες.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις,  πυροδότησαν ένα γύρο κονιάματος ΕΜΡ, το οποίο χρησιμοποίησε ένα μικρό μεταλλικό αλεξίπτωτο. Καθώς επιπλέει στη γη, η έκρηξη ενέργειας EMP αντικατοπτρίζεται προς τα κάτω,  από την κάτω πλευρά του αλεξίπτωτου και επίσης εξαπλώνεται με τα καλώδια που είναι προσαρτημένα στο κέλυφος. Το αποτέλεσμα ήταν ένας κώνος αντιηλεκτρικής ενέργειας, που διέσπασε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα στην περιοχή του.
Το κονίαμα χρησιμοποιήθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις για να επιτεθεί στα κινητά τηλέφωνα χειρός,που χρησιμοποιούνται από τους Τσετσένους επαναστάτες για να επικοινωνήσουν.
Το τιτίβισμα(Τουίτερ) που βγήκε από την Olivia Grace στο Σαν Φρανσίσκο, όπως φαίνεται παρακάτω, ισχυρίστηκε ότι η Παρασκευή ήταν η αρχή της αποκάλυψης, είχε μια υπέροχη μέρα για να την υποδεχτεί. Η μαζική διακοπή ρεύματος στο Σαν Φρανσίσκο την Παρασκευή ήρθε την ίδια στιγμή με μια νέα ιστορία από την 'The Sun,που έλεγε: "Ο ΒΡΑΧΟΣ ΣΑΣ, Η ηλιακή φωτοβολίδα που εκπέμπει από την μεγάλη τρύπα στον Ήλιο θα μπορούσε να προκαλέσει μαρασμό." Προειδοποιώντας ότι μια τρύπα γεμάτη, από την ατμόσφαιρα του ήλιου, είχε στραφεί προς τη Γη και έκοβε ραδιενεργά σωματίδια, βλέπουμε πολλές διαφορετικές θεωρίες και ισχυρισμούς για το γιατί τρεις από τις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ υπέστησαν μαζικές συστολές την ίδια ημέρα.
Σε αυτή τη νέα ιστορία από τον Mac Slavo στο SHTFPlan, αναφέρει ότι υπήρχαν φόβοι για κυβερνητικές επιθέσεις, όταν πολλαπλές πόλεις  χτυπήθηκαν την Παρασκευή με ταυτόχρονες διακοπές του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος, οδηγώντας σε κραδασμούς καθυστερήσεων στο Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Αναφέροντας ότι οι επιχειρήσεις, η κυκλοφορία και η καθημερινή ζωή έχουν σταματήσει στο Σαν Φρανσίσκο, η χειρότερη από τις τρεις πόλεις που έπληξε, η ιστορία στο Invers ,ότι η Έκθεση Drudge που συνδέεται με την Παρασκευή ανέφερε ότι " Συνδέονταν με κάτι περισσότερο από σύμπτωση ".
Και ενώ η ημέρα χωρίς ρεύμα οδήγησε σε κακή κυκλοφορία, μεγάλες απώλειες και κάποια απογοήτευση στο Σαν Φρανσίσκο, το ρεύμα τελικά επέστρεψε ,με την αποτυχημένη υποδομή σε ολόκληρη την Αμερική σε μεγάλο βαθμό να  κατηγορείται. Αλλά τι συμβαίνει στις μεγάλες πόλεις όπως το SF, LA ή NY όταν το ρεύμα δεν επιστρέψει; Καθώς η ιστορία του Σλάβο (η οποία αναδημοσιεύθηκε στο Zero Hedge και συνδέεται με την έκθεση Drudge) αναφερόταν στο συνολικό χάος για εκείνους που δεν ήταν έτοιμοι να ζήσουν χωρίς ηλεκτρική ενέργεια ,για μεγάλη διάρκεια της ημέρας.
Η νέα ιστορία από τον Piper McGowan στο Daily Sheeple, ρωτά αν οι διακοπές της Παρασκευής ήταν πραγματικά μυστικά μέρος της πυρηνικής EMP άσκησης "Gotham Shield" που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, την επόμενη εβδομάδα. Η ιστορία τους επιβεβαιώνει με ενδιαφέρον ότι όταν η Ρωσία διενεργεί τεράστιες ασκήσεις αστικής υπεράσπισης, η κυβέρνηση ενημερώνει τους πολίτες της και τις συμπεριλαμβάνει όπως αναφέραμε προηγουμένως στο ANP,  τον Οκτώβριο του 2016, σε αυτή την ιστορία.
Εν τω μεταξύ, η τεράστια πλειοψηφία του αμερικανικού λαού είναι εντελώς απροετοίμαστη για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που διαρκούν περισσότερο από 3 ημέρες, και οι περισσότεροι θα εξαφανιστούν γρήγορα, αν απελευθερωθεί ένα μακρόπνοο όπλο ΕΜΡ.

Έτσι εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια, για να ζήσουν την καθημερινή τους ζωή, είναι οι περισσότεροι Αμερικανοί, αρκετοί αναγνώστες του ΑΝΡ ζήτησαν στο τμήμα σχολίων αν παρακολουθούσαμε μια δοκιμή «ΒΗΤΑ» την Παρασκευή,  για να φέρουμε το όλο θέμα κάτω. Από την ιστορία του McGowan:
Το γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα τεράστιες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στο Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη - προκαλεί τις αναφορές ότι εξακολουθούν να είναι άγνωστες αυτή τη στιγμή - μοιάζει με οτιδήποτε άλλο παρά με σύμπτωση, με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει τώρα, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας περιοχής της Νέας Υόρκης ,σαν Πυρηνική έκρηξη 10 κιλοτόνων και άσκηση  EMP που ονομάζεται  "Gotham Shield."Ένα σετ ημερομηνιών αναφέρει ότι η άσκηση ξεκίνησε στις 18 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαΐου. Ένα άλλο σύνολο ημερομηνιών αναφέρει ότι το πραγματικό τμήμα προσομοίωσης πυρήνα / EMP της άσκησης δεν θα συμβεί μέχρι τις 24-26 Απριλίου.
Έτσι, οι πιθανότητες ότι έχουμε ξαφνικά εντελώς τυχαίες "ανεξήγητες" μαζικές διακοπές ενέργειας σε μεγάλες πόλεις, ξεκινώντας ειδικά από εκείνη όπου αυτή η τεράστια πυρηνική πολεμική / EMP άσκηση ,πέφτει προς τα κάτω και είναι απλά μια σύμπτωση, φαίνεται να είναι κακή, στην καλύτερη περίπτωση.
Οι βραχυπρόθεσμες διακοπές στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο ήταν μόνο μια σύμπτωση, ένα άλλο σημάδι της ταχέως αναπτυσσόμενης υποδομής στην Αμερική, όπως υποστηρίζει ο David Knight,  από το Infowars, στο 1ο βίντεο κατωτέρω, ή κάτι πολύ πιο απειλητικό;
Ενώ δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι η Ρωσία (ή οι εχθροί της Αμερικής από μέσα) στέλνουν μηνύματα στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπμ, κάνοντας κάπως μαύρη έκρηξη στις πόλεις των ΗΠΑ, το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα, με αυξημένες εντάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και άλλες μεγάλες ασκήσεις των ΗΠΑ ,μας λένε ότι τίποτα δεν είναι πέρα από το πεδίο της δυνατότητας εδώ. Το γεγονός ότι το αμερικανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας έχει από καιρό θεραπεύσει τα αχίλλια του έθνους μας ,προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Επίσης, ακούμε πολλά περισσότερα σχετικά με τα πρόσφατα σκουπίδια καθώς και την λειτουργία Gotham Shield στο 2ο και 3ο βίντεο παρακάτω.
http://allnewspipeline.com/Was_Friday_Beta_Test_For_The_Big_One.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :   http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/04/blog-post_278.html
3
Συμβολισμοι / CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 2ο
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Απρίλιος 24, 2017, 01:03:15 μμ »

Το όνομά μου είναι Κάιν…
https://media.giphy.com/media/8L2gOHRxwu6C4/giphy.gif
… Τουβάλ Κάιν

Στο 1ο μέρος της έρευνας http://katohika.gr/diethni/cern-auti-vdeliri-dinami-meros-1o/ γνωρίσαμε ένα προσχέδιο του CERN υπό τη μορφή βιβλίου θεολογικής σειράς επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με τις περιγραφές που μας μετάφερε ο Κλάιβ Στέιπλς Λιούις μέσω του μυθιστορήματός του, 9 χρόνια πριν την ίδρυση του CERN, αντιλαμβανόμαστε πως το «φανταστικό ίδρυμα» NICE αποτελεί το μανιφέστο του CERN.

Δεν είναι τυχαίο πως η ταινία του 2009
https://resizing.flixster.com/T7NPp7htgSAlA-Ar5X3gNELTiyg=/206x305/v1.bTsxMTE3MTA3MDtqOzE3MzY0OzEyMDA7ODAwOzEyMDA
Angels And Demons (στην Ελλάδα προβλήθηκε υπό τον τίτλο Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι) σχετίζεται με το CERN.

http://angelsanddemons.web.cern.ch/

https://press.cern/press-releases/2009/02/hollywood-comes-cern

ένα μέρος της ταινίας γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του CERN.
http://2.bp.blogspot.com/_sYf3NMrzxQY/SZQquIYrDRI/AAAAAAAABvU/fxpzgnOjZ58/s320/IMG_2377.JPG

Όλα όσα μας προβάλουν, ουσιαστικά είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας δείξουν πως μέρος της «επιστήμης» τους είναι η επαφή με οντότητες πέραν της δικής μας διαστάσεως.

"Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα σε μια πρόσθετη διάσταση και από αυτή την πόρτα θα μπορούσε να έρθει κάτι, ή θα μπορούσαμε να στείλουμε κάτι μέσω αυτής".
(Σέρτζιο Μπερτολούτσι, διευθυντής Ερευνών και Υπολογιστικών Συστημάτων του CERN)

"Οι υπολογιστές Quantum μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση σε κρυμμένα χαρακτηριστικά της φύσης, νέες διαστάσεις και εάν έχουμε πρόσβαση σε τέτοια κρυμμένα σε κλίμακα μεγέθη, μπορούμε να έχουμε αδιανόητη υπολογιστική ισχύ."
(Eric Ladizinsky, συνιδρυτής και επικεφαλής των συστημάτων της D-Wave)
http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-quantum-computation-is-a-distinctively-new-way-of-harnessing-nature-it-will-be-the-first-david-deutsch-7-69-93.jpg

"Ο κβαντικός υπολογισμός είναι ... ένας χαρακτηριστικός νέος τρόπος αξιοποίησης της φύσης ... Θα είναι η πρώτη τεχνολογία που θα επιτρέψει να εκτελούνται επωφελείς εργασίες σε συνεργασία μεταξύ παράλληλων κόσμων"
(David Deutsch βρετανός φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο οποίος έθεσε τα θεμέλια της κβαντικής θεωρίας του υπολογισμού)
https://socioecohistory.files.wordpress.com/2015/10/sergio_bertolucci-lhc_cern_could_open_doorway_to_extra_dimension_out_of_this_door_something_may_come_through_or_we_may_send_something_through.jpg

Δύο μεγάλες εταιρείες, το CERN και η D-WAVE, στις οποίες επενδύονται αστρονομικά ποσά, ώστε να ανακαλύψουν άλλες διαστάσεις προσπαθώντας να ανακτήσουν γνώσεις που στο παρελθόν καταστράφηκαν. Αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο, τέτοιου είδους επιχειρήσεις έχουν γίνει κατά το παρελθόν.

Εκεί στο CERN λοιπόν, εκτός από σοβαροί επιστήμονες, είναι επίσης χαρούμενοι άνθρωποι και το δείχνουν...


Επίσης, όπως φρόντισε να μας δείξει ο κος Τζον Έλλις (John Ellis), θεωρητικός φυσικός του CERN - καθηγητής της Έδρας Κλερκ Μάξγουελ του King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, τους αρέσουν τα παιχνιδάκια με τα πάζλ…. 

 https://media.giphy.com/media/jlLNWtu0Y8wco/giphy.gif

Η ΠΡΟΦΑΝΗΣ εξήγηση του παραπάνω παζλ είναι πως ο πρώτος Τζέιμς Μποντ ήταν ο Μπάρι Νέλσον άρα αυτό μας οδηγεί στον Νέλσον Μαντέλα.

https://i.ytimg.com/vi/JM5Ryhao2PE/maxresdefault.jpg

Ο δημιουργός όμως του Τζέιμς Μποντ, Ιαν Φλέμινγκ, δεν ήταν ένας τυχαίος συγγραφέας. Υπήρξε Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού, κατά τη διάρκεια του Β.Π. Πολέμου, φίλος του Κρόουλι, αποκρυφιστής και ο εμπνευστής του σχεδίου εξαπάτησης και αιχμαλωσίας του δεύτερου στην ιεραρχία του Τρίτου Ράιχ, Ρούντολφ Ες.

Ποιος ήταν πραγματικά ο Πρώτος Τζέιμς Μποντ;

Ας πάμε σε μία πιο περίπλοκη υπόθεση. Κάτι που θα μας πάει πολλούς αιώνες πίσω.   

Ο Ρόμπερτ Ντάντλεϊ, 1ος Κόμης του Λέστερ (Robert Dudley 1532 – 1588)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c5/Robert_Dudley_Leicester.jpg

ήταν Άγγλος ευγενής, ευνοούμενος και στενός φίλος της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας, από την πρώτη χρονιά της στο θρόνο μέχρι τον θάνατό του. Τον Οκτώβρη του 1562 έγινε μυστικός σύμβουλος της βασίλισσας. Στις επιστολές που αντάλλασσαν μεταξύ τους χρησιμοποιούσαν το παρακάτω κωδικό σύμβολο
http://www.sirbacon.org/links/2yes.jpg
Σήμαινε «μάτια» - ψευδώνυμο που του είχε δώσει η βασίλισσα.

Η Ελισάβετ ενδιαφερόταν πολύ για τον αποκρυφισμό. Ο Ρόμπερτ Ντάντλεϊ λοιπόν, σύστησε στην Ελισάβετ, λίγο πριν αυτή γίνει βασίλισσα, τον Τζων Ντη.

Ποιος ήταν ο Τζων Ντη;
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=467.msg1461#msg1461

Ο Ντη έγινε ένας από τους πιο έμπιστους σύμβουλους της βασίλισσας Ελισάβετ Α'.
Υπό τον τίτλο προκάλυμμα «Noble intellegentia» (Ευγενούς Διανοήσεως) που του παραχώρησε η βασίλισσας Ελισάβετ του δόθηκε άδεια (license) να εργαστεί ελεύθερα έχοντας την προστασία όχι μόνο της ίδιας, αλλά και των ισχυρότερων υπουργών.

Μυστικές Κρυπτογραφήσεις
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=467.msg1462#msg1462

Κατά την άποψη πολλών συγγραφέων, ο Ντη ενεργούσε ως επίσημος κατάσκοπος της Ελισάβετ.

Επίλογος
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=467.msg1465#msg1465

Ο Τζων Ντη, χρησιμοποιούσε τον διακριτικό αριθμό «007» όταν επικοινωνούσε με την Ελισάβετ και την αυλή της.

http://www.sirbacon.org/links/007.jpg
Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία ο Ντη υπέγραφε τις επιστολές του με δύο κύκλους που συμβολίζουν τα δύο μάτια του υποδεικνύοντας ότι ήταν τα μυστικά μάτια της Βασίλισσας.

https://previews.123rf.com/images/rrbancod/rrbancod1602/rrbancod160200359/53635699-A-Set-of-Top-Secret-Confidential-For-Your-Eyes-Only-Grunge-Rubber-Stamp-Signs-Stock-Photo.jpg

Οι δύο κύκλοι περιβάλλονταν από αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως σύμβολο της τετραγωνικής ρίζας ή ως επίμηκες 7. Για τον Ντη, ο αριθμός επτά ήταν ένας ιερός καμπαλιστικός αριθμός.

Τι ακριβώς αντιπροσώπευε για τον Ντη ο αριθμός 7;
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=467.msg1464#msg1464

ο Τζων Ντη
https://redice.tv/a/i/n/06/244tubalcain.jpg
ήταν ο Πρώτος κατάσκοπος

https://pbs.twimg.com/media/Cd_5IPqWIAAAvTF.jpg
στην παραπάνω φωτογραφία: έχουμε συγκεντρωμένα τα σύμβολα των υπογραφών του Ρόμπερτ Ντάντλεϊ και του Τζων Ντη, όταν αυτοί επικοινωνούσαν με την βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς και το λογότυπο των ταινιών του Τζέιμς Μποντ.

Ο άνθρωπος που συνδύασε την «επιστήμη» με τον αποκρυφισμό, που αφιέρωσε περίπου τριάντα χρόνια της ζωής του στην αναζήτηση επαφής με αγγέλους προκειμένου να μάθει την οικουμενική γλώσσα του δημιουργού. Κατανοητή από όλα τα έμβια πράγματα, όντα, και αντικείμενα εξίσου. Κοινή μεταξύ όλων των ανθρώπων και των υπερφυσικών όντων. Που δημιούργησε το σύστημα της «Enochian Magic» (της μαγικής επαφής με μια ιεραρχία αγγελικών όντων),

http://2.bp.blogspot.com/-FmR7naFTq9s/TfcuZolSlcI/AAAAAAAADr0/Lg9Pp66RqHc/s1600/heptagon+john+dee.gif

πιστεύοντας πως αποτελεί το μοναδικό δρόμο στην πηγή της Γνώσης, είναι ο «δεσμός» (=bond), ανάμεσα στο CERN, τη D- WAVE τους απανταχού πεφωτισμένους και τις επιδιώξεις τους.

https://www.luca15.com/upload/2tkaUfGZRTY.jpg
Προσέξτε την παραπάνω φωτογραφία The John Dee men - Η ετυμολογία του επιθέτου Dee προέρχεται από την λέξη «du» που στα Ουαλικά–Κελτικά σημαίνει «μαύρος–σκοτεινός»

Η Κρυσταλλομαντεία
http://www.agnosto.gr/index.php?PHPSESSID=46d8a5d17d87d104733134d39d3cf59f&topic=467.msg1463#msg1463

… ο Τζων Ντη, «Ξέροντας πως δεν μπορούσε να δει, ούτε να μαντέψει», δεν εξαπατούσε τον εαυτό του πως κατείχε ταλέντα μεντιουμισμού, γι’ αυτό και εξαρτιόταν αποκλειστικά από κρυσταλλομάντεις. Χρησιμοποιούσε μία ποικιλία «γυαλιών», κρυστάλλων και ειδικών λίθων…

Για να κάνουμε την υπόθεση πιο ενδιαφέρουσα, εάν περιστρέψουμε την υπογραφή του κατασκόπου Τζων Ντη, το σύμβολο θυμίζει ένα μπαστούνι και 2 μπαλάκια

https://redice.tv/a/i/n/06/243tubalcaintwoball.jpg

το ανάλογο σύμβολο που οι Μασόνοι ονομάζουν "Two Ball Cane"

Προσέξτε την παρακάτω φωτογραφία. Το μασονικό σύμβολο… το σύμβολο του facebook (μέσω του οποίου μας κατασκοπεύουν με την άδειά μας)
https://i2.wp.com/dl.dropboxusercontent.com/u/105771032/Facebook/Tubal%20Ca%C3%ADn_two%20ball%20cane.jpg

και παρακάτω η χειρονομία του Τζον Έλλις
https://i.ytimg.com/vi/HE3irpHkWgI/hqdefault.jpg

https://biblodiac.files.wordpress.com/2014/11/header.gif
(Τουρνουά γκόλφ 2007 "Two Ball Cane")

https://redice.tv/a/i/n/06/243tubalcaingt.jpg
("Two Ball Cane")

Εμβαθύνοντας στη σημασία του συμβόλου "Two Ball Cane" ανακαλύπτουμε πως δεν πρόκειται για μία απλή αγάπη των μασόνων ως προς το παιχνίδι του γκόλφ, αλλά φράση - παράφραση  του "Tubal Cain", το μυστικό σύνθημα ενός μασόνου τρίτου βαθμού, ενός "master mason".

Ο Voulcan (Λατινικά : Volcānus ή Vulcānus) o αρχαίος ρωμαϊκός θεός της φωτιάς, των ηφαιστείων, της μεταλλουργίας και της σφυρηλασίας, λατρεύεται από τον τεκτονισμό υπό το όνομα "Tubal Cain".

Στο βιβλίο του Τεκτονικού Γρίφου, τίθεται το ερώτημα: "Ποιος είναι ο Tubal Cain;" Η απάντηση είναι: "Είναι ο Vulcan των παγανιστών."

"Όταν ο τέκτονας μάθει ότι το κλειδί του οικοδομήματος του πολεμιστή είναι η ορθή διαχείριση της γεννήτριας της ζωντανής ισχύος, έχει κατακτήσει την τέχνη του. Οι εκτικές ενέργειες του Εωσφόρου, βρίσκονται στα χέρια του και προτού εξελιχθεί και προοδεύσει, πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του στο να διαχειρίζεται σωστά την ενέργεια.  Πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα του προπάτορά του Tubal-Cain, ο οποίος διαθέτοντας τη ισχυρή δύναμη ενός θεού του πολέμου, σφυρηλάτησε το σπαθί του σε άροτρο. "    
(αποκρυφιστής και Τέκτων, Manly Palmer Hall)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/97/1e/d3/971ed3a0f49972e7798b9674aafb2901.jpg
στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το μπρούτζινο άγαλμα του Τουβάλ Κάιν/Βουλκάν, που κοσμεί από το 1959 τον κήπο του ΟΗΕ. Δωρεά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, έργο του Γιεβγκένι Βουτσέτιτς με τον τίτλο «Let Us Beat Swords into Plowshares» αναφορά στο στίχο Ησ. 2,4 καὶ συγκόψουσι τὰς μαχαίρας αὐτῶν εἰς ἄροτρα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω πως στο βιβλίο της Γένεσης συναντάμε δυο πρόσωπα με το όνομα Ενώχ στο 4,17-18 και στο 5,18, που είναι μεταξύ τους τελείως ανόμοια και διαφορετικά. Ο πρώτος είναι ο γιος του Κάιν του αδελφοκτόνου, κι ο δεύτερος είναι ο γιος του Δίκαιου Ιάρεδ, ο εκλεκτός του Θεού Ενώχ.

Στην εβραϊκή αγία γραφή, το γενεαλογικό δέντρο του Αδάμ, αναφέρεται ξεχωριστά από το γενεαλογικό δέντρο του Κάιν, ενώ τα ονόματα των απογόνων, είναι σχεδόν πανομοιότυπα με εκείνα του Αδάμ.

Αυτό ως αποσαφήνιση, ως προς το πρόσωπο αναφοράς της Ενωχικής αγγελικής γλώσσας ( πίνακες Tabulum Bonorum του Τζων Ντη).

Ένας από τους απογόνους του Κάιν, ήταν ο Θόβελ ή Τουβάλ, ο γενάρχης αυτών που επεξεργάζονται το χαλκό και το σίδερο (Γεν. 4,22)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0a/Giohargius_Tubalcain.JPG/1200px-Giohargius_Tubalcain.JPG
Ο Τουβάλ ενώ σφυρηλατεί (ταπετσαρία στο Musée de Cluny)

ο Θόβελ ή Τουβάλ, στην εκδοχή της βίβλου King James αναφέρεται ως Tubalcain ενώ στις εκδοχές New International Version και English Standard Version ως Tubal-cain. Εβραϊστή תובל קין (Tūḇal Qayin).

Ο Γκόρντον Γουένχαμ, βρετανός λόγιος της Παλαιάς Διαθήκης, υποδηλώνει ότι το όνομα Κάιν σημαίνει μεταλλουργός. Άλλοι συνδέουν την τέχνη του Τουβάλ με την κατασκευή πολεμικών όπλων. Ο Rashi (γάλλος ραβίνος του μεσαίωνα) αναφέρει πως ο Τουβάλ "Καρύκευε και ραφινάριζε τη τέχνη του μετάλλου ώστε να δημιουργεί όπλα για δολοφόνους" Από κάποιους περιγράφηκε ακόμη και ως ο πρώτος χημικός.

… Και τον Ιησού Χριστό τον Ναζωραίο - τον θεμέλιο λίθο - σεις οι πρωτοστατούντες εις την πνευματικήν οικοδομήν τον επεριφρονήσατε (Πραξ. 4,10-11  )…

Ματθ. 4,9 - 10  Και του λέγει• “όλα αυτά είναι ιδικά μου και θα σου τα δώσω, εάν με αναγνωρίσης ως κύριόν σου και πέσης κατά γης και με προσκυνήσης” τότε λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ·

Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός απέρριψε τον σατανά και όλοι αυτοί οι «πεφωτισμένοι» πέφτουν κατά γης και τον προσκυνούν

https://iai.tv/assets/Uploads/_resampled/CroppedImage270220-johnellis.jpeg
από την παραπάνω φωτογραφία του Έλλις, κρατάμε τα «γυαλάκια» - τους φακούς lens

Nelson = lens on

http://i137.photobucket.com/albums/q210/dalkhter_2006/new%20jam/friedrich-herlin-reading-saint-peter-1466.jpg

Καθώς επίσης και την κίνηση που κάνει με τα 2 χέρια κρατώντας τα γυαλιά, που παραπέμπει στη φιλοσοφία των Πεφωτισμένων, το σύμβολο ΟΚ είναι ένα σημάδι που δείχνει την έγκριση του θείου βασιλιά, του επερχόμενου για αυτούς άρχοντα του φωτός, τον αντίχριστο.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/37/2d/ca/372dcab61e884cdfcf3f603b531e5d43.jpg

Αντί να στραφούν στον Έναν Αληθινό Θεό και τον Λόγο του, Τον απορρίπτουν λατρεύοντας  ανύπαρκτες θεότητες, προσπαθούν να ανοίξουν πύλες σε άλλες διαστάσεις τις δυνάμεις των οποίων, μέσα στην αλαζονεία τους, νομίζουν πως μπορούν να καταλάβουν και να χειριστούν. Ασκούν μαγεία και επικαλούνται οντότητες, θεωρώντας πως είναι «φωτισμένες» αν είναι δυνατόν, λες και οι άγγελοι του Θεού δέχονται και υπακούν σε προσταγές ενώ ταυτόχρονα απαντούν σε ερωτήσεις των κοινών ηλιθίων.

https://pbs.twimg.com/media/Cd_5IPvWwAAtzJS.jpg

Two = Tu
Ball = bal
Cane = Cain

Ο γενάρχης Θόβελ ή Τουβάλ ή Βούλκαν των Τεκτόνων, ο απόγονος του «αδελφοκτόνου» Κάιν, ο λαός του οποίου είναι οι ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ = CENI (λατινικά) = NICE = CERN σε δεσμό (=bond) με τη  τη D- WAVE = The John Dee men … Dee = «du» = «μαύρος–σκοτεινός»

Στο τρίτο μέρος θα ασχοληθούμε με το πιθανώς ψευδές φαινόμενο Μαντέλα και το δεσμό (=bond) με τους παραπάνω μαύρους και σκοτεινούς... τους Μαντέλιανς. 
4
Ιρακ / «Η μητέρα όλων των βομβών» Μία παρατήρηση
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Απρίλιος 23, 2017, 02:40:32 μμ »

Στις 13 Απριλίου, η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών έριξε την "Μητέρα Όλων των Βομβών" GBU-43/B aka MOAB - (mother of all bombs) στην επαρχία Νανγκαρχάρ του Αφγανιστάν, κάνοντας για πρώτη φορά χρήση του εν λόγω όπλου στο πεδίο της μάχης.

προσέξτε τον τίτλο του συγκεκριμένου βίντεο
Massive power outage causes crippling blackout in parts of San Francisco

Στο άρθρο της η iefimerida αναφέρει
http://www.iefimerida.gr/news/331233/oi-ipa-erixan-terastia-mi-pyriniki-vomva-se-meli-toy-isis-sto-afganistan-eikones-vinteo
… Η ρίψη της βόμβας έγινε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο ενός αμερικανού στρατιώτη ο οποίος πολεμούσε εναντίον του ISIS, δήλωσε στρατιωτικός αξιωματούχος στο Fox News….

Προσωπική άποψη η ρίψη της βόμβας έγινε μία εβδομάδα μετά την επίσκεψη (5 Απριλίου) του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα στο Λευκό Οίκο.

Ο Αμπντουλάχ II Μπιν Αλ-Χουσεΐν ή Αμπντάλα Β΄ (30 Ιανουαρίου 1962) είναι ο Βασιλιάς της Ιορδανίας από το 1999 η μητέρα του γεννήθηκε στην Βρετανία ενώ ο ίδιος σπούδασε σε στρατιωτική σχολή της Βρετανίας. Γιος του Χουσεΐν μπιν Ταλάλ, διαδέχθηκε στο θρόνο της Ιορδανίας τον πατέρα του όταν εκείνος πέθανε, στις 7 Φεβρουαρίου του 1999. Λέγεται ότι είναι απόγονος 43ης γενιάς (Σύμφωνα με την ελληνική βικι γιατί η αγγλική αναφέρει 41η) από τον Προφήτη Μωάμεθ. Είναι παντρεμένος με την παλαιστινιακής καταγωγής, Ράνια αλ Γιασίν.

ΕΧΟΥΜΕ
Αμπντάλα Β΄ απόγονος 43ης γενιάς από τον Προφήτη Μωάμεθ
MOAB - (mother of all bombs)  GBU- 43/B
MOAB →  مؤاب‎‎ muʾāb (αραβικά), מוֹאָב‎ mo'av (σύγχρονα εβραϊκά),  mōʾāḇ (τιβεριανή εβραϊκή),  Mu'aba - Ma'ba - Ma'ab (Ασσυριακά), Mu'ab (Αιγυπτιακά) και στα αρχαία ελληνικά Μωάβ.

Η ΜΩΑΒ (αγγλιστί MOAB) υπήρξε Αρχαία αραιοκατοικημένη χώρα μεταξύ της Αραβικής ερήμου και της Νεκρής Θάλασσας, που αποτελεί τη σημερινή Ιορδανία.
http://users.sch.gr/aiasgr/Eguklopaideia/Laoi_kai_fules/Mwabites.htm

Σε όλους είναι γνωστό βέβαια πως η Ιορδανία μεταξύ άλλων (Συρία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ) συνορεύει και με το Ιράκ στα βορειοανατολικά.

Υ/γ Ας λάβουμε υπόψη πως στις 12 Απριλίου, ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ υπέβαλε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του επόμενου μήνα, όπως μεταδίδουν τα κρατικά ΜΜΕ. (Radio Free Europe/Radio Liberty). Οπότε κρατώ μία επιφύλαξη ως προς τα σχέδια αναφορικά με το Ιράν.
5
Αμερική / Ταυτόχρονη Πτώση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας σε ΝΥ - LA - Σαν Φρανσίσκο
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Απρίλιος 23, 2017, 10:24:09 πμ »
Διακοπή ρεύματος παγιδεύει το Σαν Φρανσίσκο για επτά ώρες

http://www.reuters.com/article/us-usa-sanfrancisco-power-idUSKBN17N27T

Σύμφωνα με το reuters.com, την Παρασκευή 21 Απριλίου, μία μαζική διακοπή ρεύματος έριξε το Σαν Φρανσίσκο στο χάος για το μεγαλύτερο μέρος της εργάσιμης ημέρας, πλήττοντας τους φωτεινούς σηματοδότες, και παραλύοντας τις επιχειρήσεις.
Η διακοπή ρεύματος, η οποία προξενήθηκε από πυρκαγιά σε υποσταθμό κοινής ωφέλειας της PG & E Corp. παρέλυσε την πολυσύχναστη οικονομική ζώνη του Σαν Φρανσίσκο, η οποία φιλοξενεί τράπεζες και εταιρείες τεχνολογίας.
Η διακοπή ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 π.μ. (μεσημέρι ET / 1600 GMT) και  επηρέασε περίπου 90.000 πελάτες, σύμφωνα με την PG & E. Η αιτία της πυρκαγιάς οφείλεται στην αποτυχία ενός διακόπτη κυκλώματος του υποσταθμού, δήλωσε ο εκπρόσωπος PG & E Paul Doherty.

Σύμφωνα με τη bloomberg και τη  nydailynews
Ο κυβερνήτης της Νέα Υόρκη Andrew Cuomo διέταξε έρευνα μετά την ακινητοποίηση της γραμμής Β του μετρό που ξεκίνησε από το σταθμό της εβδόμης λεωφόρου- 53ης οδού γύρω στις 8 π.μ. στο Μανχάταν, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στο δίκτυο.
Όπως δήλωσε ο Andrew Cuomo «Η απώλεια ισχύος εξαιτίας της αποτυχίας της Con Edison (εταιρεία παροχής ενέργειας) κατά τις πρωινές ώρες αιχμής προκάλεσε μία σειρά προβλημάτων και επηρέασε την μετακίνηση χιλιάδων ανθρώπων. Με απλά λόγια, αυτό είναι απαράδεκτο»

Στο Λος Άντζελες είχαν προβλήματα στο Διεθνές Αεροδρόμιο,

https://www.inverse.com/article/30635-everything-we-know-la-nyc-sf-power-outages

όπου πολλοί άνθρωποι ανέφεραν το περιστατικό μέσω Twitter. Ωστόσο το LAX (Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες) δεν ανέφερε κάτι ως προς την πτώση του δικτύου,

https://twitter.com/flyLAXairport/status/855457973254197249?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.inverse.com%2Farticle%2F30635-everything-we-know-la-nyc-sf-power-outages
αντίθετα σε ένα Twitter που ανάρτησε, δήλωσε απλά κάποια δυσλειτουργία σε φετινούς σηματοδότες.

Σύμφωνα με τον Tyler Durden (zerohedge.com) η μεγάλη διακοπή ισχύος πιθανόν να προκλήθηκε από γεωμαγνητική καταιγίδα

http://www.zerohedge.com/news/2017-04-22/yesterdays-broad-power-outage-likely-caused-geomagnetic-storm

21 Απριλίου 2017, σημειώθηκε ταυτόχρονα σε 3 μεγάλες περιοχές μια μαζική πτώση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ. Το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες ήταν οι τρεις κύριες περιοχές που επλήγησαν περισσότερο.

http://stockboardasset.com/wp-content/uploads/2017/04/Screen-Shot-2017-04-22-at-11.00.14-AM.png

Σε κάθε μία από τις αυτές τις περιοχές παρατηρήθηκαν δυσλειτουργίες ή διακοπές λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης και στις βασικές υποδομές, όπως στα δίκτυα επικοινωνιών, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ανεφοδιασμού.

Σε πολλούς αυτό το γεγονός φάνηκε ως αποκαλυπτικό, αναφέροντας πιθανές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εν μέσω της αυξανόμενης γεωπολιτικής αναταραχής ανά την υφήλιο. Είμαστε συγκλονισμένοι που τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναβίωσαν άλλον ένα γύρο ψευδών ειδήσεων της αποτυχημένης ρωσικής ιστορίας, ώστε να αποπροσανατολίσουν τις μάζες.

Ο Tyler Durden, είναι της άποψης ότι δεν πρόκειται περί επίθεσης στον κυβερνοχώρο ή εμπλοκής των Ρώσων, αλλά μάλλον για διαστημικό μετεωρολογικό γεγονός.

Ο διαστημικός καιρός έχει να κάνει με τις συνθήκες της μαγνητόσφαιρας, της ιονόσφαιρας και της θερμόσφαιρας της Γης λόγω του Ήλιου και του ηλιακού ανέμου που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία και την αξιοπιστία των διαστημικών και επίγειων συστημάτων και υπηρεσιών ή να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιοκτησία ή την ανθρώπινη υγεία.

Στις 18 Απριλίου περίπου στις 2000 UT, η παλιά ηλιακή κηλίδα AR2644 επέστρεψε - και ήταν ενεργή. Στεμματική εκτίναξη ηλιακής μάζας όπως καταγράφηκε από το Παρατηρητήριο Ηλιοφυσικής της ESA / NASA

http://spaceweather.com/images2017/19apr17/cme_c3_anim.gif?PHPSESSID=vph4lvvcaf23cprglmuqspnnc0

Αυτός είναι ο Πλανητικός Κ-Δείκτης.

http://stockboardasset.com/wp-content/uploads/2017/04/2017-04-22_10-21-53.png

Ο δείκτης 5 >  δείχνει γεωμαγνητική δραστηριότητα σε επίπεδο καταιγίδας γύρω από τη Γη. Τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τον διαστημικό καιρό υποδεικνύουν μία γεωμαγνητική καταιγίδα που ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2017. Κατά τη διάρκεια των αυξημένων κυμάτων K> 5, το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες εμφάνισαν ταυτόχρονα αποτυχίες δικτύου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις από το spaceweather.com στις 21 Απριλίου

http://spaceweather.com/archive.php?view=1&day=21&month=04&year=2017

μία ισχυρή στεφανιαία οπή του Ήλιου, στρέφεται προς τη Γη εκπέμποντας υλικό μέσω του ηλιακού ανέμου το οποίο κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον πλανήτη μας.  Το Παρατηρητήριο Solar Dynamics της NASA φωτογράφησε τη γιγαντιαία οπή

http://spaceweather.com/images2017/21apr17/ch_strip.jpg

Στην παραπάνω φωτογραφία παρατηρούμε τη «στεφανιαία οπή» (CH) - μια απέραντη περιοχή όπου ανοίγει το μαγνητικό πεδίο του ήλιου και επιτρέπει στον ηλιακό άνεμο να διαφύγει. Η ενέργεια που απελευθερώνεται από αυτήν την οπή, αναμένεται να φτάσει στον πλανήτη μας στις 23 με 24 Απριλίου και θα μπορούσε να προκαλέσει μέτρια ισχυρές γεωμαγνητικές καταιγίδες κατηγορίας G2. Το NOAA προβλέπει ότι οι πιθανότητες μιας μαγνητικής καταιγίδας είναι 75%

αυτά ως προς τις πληροφορίες που συγκέντρωσα ως τώρα

Προσωπική μου άποψη, πέρα από το φαινόμενο του διαστημικού καιρού που βρίσκεται σε εξέλιξη, το γεγονός πως είχαμε εκδηλώσεις μόνο στις ΗΠΑ και μάλιστα τρεις ταυτόχρονες περιπτώσεις σε μεγάλα κέντρα, χωρίς να αναφερθεί κάτι ανάλογο σε άλλες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, μου δημιουργεί αμφιβολίες ως προς τα πραγματικά αίτια, χωρίς να εστιάζω κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί να οφείλεται στο διαστημικό καιρό, μπορεί να οφείλεται από κάποιο εξωτερικό παράγοντα (εχθρική χώρα), ή και εσωτερικό παράγοντα

Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη
Από τον zenjt
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=468.msg1467#msg1467

Έτσι ως πρόβα προκλήσεως χάους. 


6
Μουσική / Απ: reggae
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Απρίλιος 22, 2017, 06:45:59 μμ »
Nina Simone – Baltimore


Ναυαγισμένε μικρέ γλάρε
Σε μια μαρμάρινη σκάλα
Προσπαθώντας να βρεις τον ωκεανό
Ψάχνοντας παντού

Δύσκολοι καιροί στην πόλη
Σε μια σκληρή πόλη δίπλα στη θάλασσα
Δεν υπάρχει καταφύγιο
Εδώ τίποτα δεν σου δίνουν δωρεάν

Μία Πόρνη στη γωνία
Περιμένοντας ένα τρένο
Ένας μεθυσμένος ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο
Κοιμάται στη βροχή

Και οι άνθρωποι κρύβουν τα πρόσωπά τους
Και κρύβουν τα μάτια τους
Γιατί η πόλη πεθαίνει
Και δεν ξέρουν γιατί

Ω, Βαλτιμόρη
Δεν είναι δύσκολο απλά να ζεις;
Ω, Βαλτιμόρη
Δεν είναι δύσκολο απλά να ζεις;
απλά να ζεις

Θα πάρω την αδελφή μου Σάντι
Και τον μικρό αδελφό μου Ρέι
Θα αγοράσω ένα μεγάλο παλιό τροχόσπιτο
Να μας μεταφέρει όλους μακριά

Να ζήσουμε στην εξοχή
Εκεί που το βουνό είναι ψηλό
Ποτέ δεν θα γυρίσω πίσω
Όσο να ζω

Ω, Βαλτιμόρη
Δεν είναι δύσκολο απλά να ζεις;
Ω, Βαλτιμόρη
Δεν είναι δύσκολο απλά να ζεις;
απλά να ζεις
7
Σε αυτή τη νέα ιστορία από τον Dane Wigington, στην ιστοσελίδα του GeoEngineering Watch, αναφέρει ότι εντελώς αφύσικα τετραγωνικά σύννεφα συνεχίζουν να εμφανίζονται στη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής σαν αποτέλεσμα των προγραμμάτων διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας (SRM) και του στόχου τους να δημιουργήσουν, επεκτείνοντας, ενισχύοντας και χημικώς δροσίζοντας (μέσω διεργασιών χημικής συμπύκνωσης πάγου) με κάλυψη σύννεφων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.

Πρωταρχικός στόχος αυτών που προωθούν την «υπερθέρμανση του πλανήτη», ο Wigington προειδοποίησε εδώ και καιρό, ότι οι απρόβλεπτες συνέπειες των προγραμμάτων που αποσκοπούν στην «άμβλυνση των αντιληπτών επιπτώσεων» της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν καταστροφικές συνέπειες σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Αναφερόμενος στην ιστορία του, η πρόσφατα ληφθείσα δορυφορική εικόνα της NASA, που φαίνεται παρακάτω, δείχνει σχηματισμούς καιρικών συνθηκών με γωνίες 90 μοιρών με ευθείες πλευρές που δεν υπάρχουν φυσικά στη φύση, αναφέρει ότι οι σχηματισμοί αυτοί είναι περισσότερο απόδειξη της επίθεσης ψεκασμού με αεροζόλ και μαζικού χειρισμού της ατμοσφαιρικής υγρασίας Συνέχισε να επιταχύνεται.

Και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο αυτής της ιστορίας, η ατμόσφαιρά μας είναι τώρα υπό μαζική επίθεση «ηλιακής ακτινοβολίας» με τους βιντεογράφους μας, που μας δείχνουν ότι αποδεικνύεται ότι ζούμε σε μια αγωνιστική ατμόσφαιρα, όπου το τεχνητό υπαίθριο χρώμα ξεθωριάζει γρήγορα ενώ οι φυσικές καταστροφές, με τα προγράμματα chemtrailing, έχουν αφήσει εκπληκτικές εικόνες στον αποκαλυπτικό ουρανό.
Σε αυτή τη νέα ιστορία, στην έκθεση "From The Treches World Report",  αναφέρουν ότι το Κογκρέσο δημοσίευσε αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία για τα χημικά όπλα, με ακόμα πιο αδιάβροχη απόδειξη των όπλων «ηλεκτρονικών, ψυχοτρονικών και πληροφοριών» καθώς και πλάσματος, ηλεκτρομαγνητικών, ηχητικών και υπερηχητικών όπλων , Και για άλλη μια φορά «γλίστρησε» από τον αμερικανικό λαό.

Ενώ για όσους έχουν πάρει τις πληροφορίες τους, από τα ανεξάρτητα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαβάζουν βιβλία όπως οι «Πόλεμοι και οι φυσικές καταστροφές του Steve Quayle» και γνωρίζουν από τα παλιά χρόνια,την πατέντα που έχει τεκμηριωθεί από τον Dane Wigington, Το λιγότερο εκπληκτικό, άλλοι δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών, παραμένουν εντελώς σε άγνοια, για το τι ψεκάζεται στον αέρα πάνω από τα κεφάλια μας.
Ακόμη και με την ονομασία «θεωρία συνωμοσίας» από το CNN και άλλα καταστήματα ψεύτικων ειδήσεων, κάθε μέρα έχουμε ολοένα και περισσότερες αποδείξεις,  ότι συμβαίνει κάτι πολύ αμαρτωλό στον ουρανό μας και βλέπουμε την απόλυτη απόδειξη της καταστροφής της ατμόσφαιράς μας και των μαζικών ποσών της ηλιακής ακτινοβολίας ,που χτυπά τον πλανήτη μας ,στο πρώτο βίντεο παρακάτω από τον βιντεογράφο MrMBB333.
Στο πρώτο του βίντεο έχουμε την απόδειξη ότι η ηλιακή ακτινοβολία συνθλίβει το τεχνητό εξωτερικό χρώμα και ξεθωριάζει γρήγορα, καθώς βλέπουμε τα σημάδια της εξωτερικής στάσης να αλλάζουν από κόκκινο σε «λευκό» από την ηλιακή ακτινοβολία. Μας λέει ότι αυτό είναι περισσότερο απόδειξη, ότι ζούμε σε μια «αγωνιώδη ατμόσφαιρα», ο βιντεογράφος μας συμφωνεί επίσης με τον Wigington, ότι αυτή η τεράστια ηλιακή ακτινοβολία είναι πιθανότατα ένας από τους λόγους που έχουν ψεκάσει τον ουρανό μας.
Όπως ακούμε και στο επόμενο βίντεο, επίσης από τον κ. BB333, ο ουρανός μας είναι βρίσκεται υπό τεράστια επίθεση, με τα ηφαίστεια που εκρήγνυνται στον πλανήτη. Τι συμβαίνει όταν συνδυάζουμε τις ανθρωπογενείς προσπάθειες να δροσιστεί ο πλανήτης μέσω προγραμμάτων chemtrailing, με τη φυσική ψύξη που έρχεται με ηφαιστειακές εκρήξεις; Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο ANP, το 1816, ένας αμέτρητος αριθμός ανθρώπων λιμοκτονούσε και πάγωσε στο θάνατο, μετά από ένα «έτος χωρίς καλοκαίρι» που προκλήθηκε από ηφαιστειακές εκρήξεις.

Όπως μας λέει ο βιντεογράφος μας για την φωτογραφία που ακολουθεί από το Conrad στην Πενσυλβάνια, ακόμη και μακρυά από την έκρηξη ηφαίστεων, οι χημωμένοι ουρανοί φαίνονται υπερβολικοί καθώς αντανακλούν το νερό στη λίμνη.
Το εκπληκτικό διπλό ουράνιο τόξο που φαίνεται παρακάτω από την Randall στην Κόστα Ρίκα μοιάζει με κάτι από μια μετα-αποκαλυπτική ταινία και για άλλη μια φορά μας δείχνει πόσο γρήγορα, αυτό που βλέπουμε στον κόσμο μας σαν «κανονικό»,  μπορεί να μετατραπεί σε κάτι σουρεαλιστικό.

Στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε  τον Dane Wigington στις τελευταίες ειδήσεις του Geoengineering Watch.
Όχι, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως τα  chemtrails...

http://allnewspipeline.com/Congress_Chemtrails_Solar_Radiation.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/04/blog-post_428.html
8
Η ιστορία στην Telegraph αναφέρει ότι η έκθεση Drudge, που συνδέεται με την Τετάρτη αναφορά του Bill Gates, είναι και πάλι στα νέα, προειδοποιώντας και πάλι ότι οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να εξαλείψουν 30 εκατομμύρια ανθρώπους, μέσω της οπλοποίησης μιας ασθένειας όπως η ευλογιά.

Αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο γίνεται ολοένα και πιο πιθανό, επειδή είναι ευκολότερο από ποτέ να δημιουργηθεί και να εξαπλωθεί θανάσιμα παθογόνα, ο ιδρυτής της Microsoft ισχυρίζεται επίσης ότι ένα τέτοιο θανατηφόρο αναπνευστικό ξέσπασμα θα ήταν πιο επικίνδυνο από μια πυρηνική επίθεση.
Με τις προειδοποιήσεις του Gates, που έρχονται σε μια περίοδο έντονων εντάσεων σε όλο τον κόσμο, καθώς οι άνθρωποι φοβούνται ότι θα υπάρξει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, επειδή μας είναι γνωστό  ότι η Βόρεια Κορέα έχει τεράστια αποθέματα όπλων βιοτρομοκρατίας, που χρονολογούνται τουλάχιστον- σε αυτή την ιστορία-από το 2009 και καθώς αυτή η ολοκαίνουργια ιστορία από τα δημοσιεύματα του Ιαπωνέζικου Japan  Times, τα βιολογικά σούπερ όπλα θα μπορούσαν να καθορίσουν την επόμενη εποχή. Δεδομένου ότι η «Εβδομάδα» ανέφερε στην ιστορία τους της 22ας Μαρτίου, με τίτλο «Γιατί η ξαφνική κατάρρευση της Βόρειας Κορέας θα ήταν η κόλαση στη γη», θα πρέπει να καταρρεύσει η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας:

Θα υπήρχε άμεση ανησυχία για το ποιος έχει τον έλεγχο όχι μόνο των πυρηνικών και ατομικών υλικών της Πιονγκγιάνγκ, αλλά και των ίσως πολύ μεγαλύτερων αποθεμάτων χημικών και βιολογικών όπλων.

Ενώ μερικές φορές μια σκέψη,ότι τα χημικά και βιολογικά όπλα της Βόρειας Κορέας, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή από το πυρηνικό πρόγραμμα. Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η Πιονγιάνγκ έχει μεγάλες ποσότητες χημικών όπλων - εμφανίστηκε πρόσφατα στην εμφανή δολοφονία του Kim Jong Nam, του αδελφού του Kim Jong Un - καθώς και σε προγράμματα βιολογικών όπλων, ικανά να σκοτώσουν εκατομμύρια. Οι αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις θα πρέπει σίγουρα να καταβάλουν μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια, όχι μόνο για να εντοπίσουν σχεδόν όλα αυτά τα υλικά, αλλά για να προστατευθούν από επιθέσεις χημικών ή βιολογικών όπλων από δυνάμεις που θα μπορούσαν ακόμα να αγωνίζονται για εξουσία. Οι συμμαχικές δυνάμεις θα πρέπει επίσης να διασφαλίσουν, ότι δεν θα εγκαταλείψουν κανένα όπλο μαζικής καταστροφής - έναν εφιάλτη μη διάδοσης του χειρότερου είδους.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή την ιστορία του ANP, στην προειδοποίηση του Gates ,καθώς επίσης και δούμε την τεράστια επερχόμενη άσκηση  στην πόλη της Νέας Υόρκης που ονομάζεται "Operation Gotham Shield", που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα από τις 24 Απριλίου έως τις 26 Απριλίου,  που υποτίθεται ότι προετοιμάζεται για μια πυρηνική επίθεση Όπως ακούγεται και στο 1ο βίντεο παρακάτω. Εξετάζουμε επίσης τα τελευταία νέα ότι για 2η φορά στις μέρες μας, ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα έχουν πετάξει κοντά στην αμερικανική ακτή, που βρίσκεται σε απόσταση 35 μιλίων από την Αλάσκα για άλλη μια φορά. Όπως ρωτάει ο Rick Wiles από το TruNews στο 2ο βίντεο παρακάτω, γιατί είναι οι άμυνες της Ρωσίας κατά των πυρηνικών όπλων σε υψηλό επίπεδο συναγερμού; Τι γνωρίζει το Κρεμλίνο που ο αμερικανικός λαός δεν το κάνει;

Πρώτον, από τον Bill Gates, ο οποίος εδώ και καιρό πίεσε για «σκόπιμη καταστροφή πληθυσμού» .:

"Η βιοτρομοκρατία είναι πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος από μια πανδημία", είπε.
"Όλες αυτές οι εξελίξεις στη βιολογία έχουν κάνει πολύ πιο εύκολο για έναν τρομοκράτη ,να αναδημιουργήσει την ευλογιά, που είναι ένα εξαιρετικά θανατηφόρο παθογόνο, όπου ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία ασυλία στο σημείο αυτό.
«Όταν σκέφτεστε για πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια θανάτους, ακόμη και κάτι τραγικό όπως ένα περιστατικό πυρηνικών όπλων, δεν θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Έτσι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από μια φυσική επιδημία ή από εκ προθέσεως προκαλούμενες λοιμώδεις βιοτρομοκρατικές εκδηλώσεις.

«Εάν η επόμενη επιδημία εξαπολυθεί από μια φυσιογνωμία της φύσης ή το χέρι της τρομοκρατίας, οι επιστήμονες λένε, ότι ένας ταχέως μεταφερόμενος αερομεταφερόμενος παθογόνος παράγοντας, θα μπορούσε να σκοτώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ανθρώπους, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Έτσι ο κόσμος πρέπει να το σκεφτεί. "
http://allnewspipeline.com/Bill_Gates_Doom_Ahead_Everywhere.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/04/gotham-shield.html
9
Επικοινωνία με τα πνευματα / Απ: Τζoν Ντι (John Dee) - Επιστροφή και το Τέλος
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Απρίλιος 21, 2017, 09:00:21 πμ »
Επιστροφή και το Τέλος

Πηγή:  http://www.e-zine.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=285

Όταν επέστρεψε στην Αγγλία ο Ντι σχεδόν αμέσως είχε μία ακρόαση με τη Βασίλισσα, χωρίς να επιτύχει την ανάκαμψη της φήμης και της καριέρας του. Μετά από προσπάθειες έγινε καθηγητής στο Κολέγιο του Μάντσεστερ το 1596. Οι κακές φήμες συνέχιζαν να αυξάνονται γύρω από το όνομά του, ώσπου ο Βασιλιάς Τζέημς ο Α’, γνωστός για τους διωγμούς των μαγισσών της εποχής, ανέβηκε στο θρόνο το 1603, και το 1605 το Χριστιανικό Κολέγιο ανάγκασε τον Ντι να παραιτηθεί από τη θέση του. Ο Ντι έπεσε σε μεγάλη δυσμένεια. Eκείνο τον καιρό χάνει τη γυναίκα του, την πνευματώδη και αφοσιωμένη Τζέιν. Έζησε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του μέσα στη φτώχια και αναγκάστηκε να πουλήσει κάποια από τα σημαντικότερα βιβλία της βιβλιοθήκης του για να επιβιώσει. Το τελικό πλήγμα, ωστόσο, ήρθε όταν ένα από τα παιδιά του, η κόρη του Κάθριν, πούλησε και τα τελευταία βιβλία γεγονός που τον πλήγωσε υπερβολικά, έπεσε σε μελαγχολία και πέθανε το 1608 στο «σπίτι των θαυμάτων» όπως αποκαλούσαν την οικία του. Είχε γίνει ξαφνικά ο πιο φτωχός άνθρωπος του Λονδίνου και πέθανε λίγο πριν πουλήσει μία κρυστάλλινη σφαίρα, η οποία λέγεται ότι βρέθηκε πολλά χρόνια αργότερα και κοσμεί σήμερα το Βρετανικό Μουσείο.

Επίλογος

Ίσως ποτέ δε θα αδράξουμε την πλήρη σημασία των «αγγελικών συνομιλιών». Είναι αρκετά βέβαιο ότι αυτές περιέλαβαν μία αυθεντική προσπάθεια για να πειραματιστούν με τον πνευματισμό και την τηλεπάθεια. Είναι εξίσου βέβαιο ότι αυτό που ο Ντι κυρίως αναζητούσε ήταν γνώση των κρυμμένων μυστηρίων του σύμπαντος. Αλλά αυτό που περιπλέκει οποιαδήποτε προσπάθεια να ερμηνεύσουμε τα κίνητρά του είναι ότι υπήρχαν και άλλοι σκοποί πίσω από την ενασχόληση με τη μαντεία. Μερικοί συγγραφείς έχουν απεικονίσει τον Ντι ως το ανόητο κορόιδο του Κέλεϊ, άλλοι πρότειναν ότι ο Ντι και ο Κέλεϊ δολίως χρησιμοποιούσαν την κρυσταλλομαντεία για να αποκτήσουν χρήματα από τον Λάσκι, τον Αυτοκράτορα Ροδόλφο και άλλους.
Αλλά εάν ήταν μέσω απληστίας τότε γιατί ο Ντι απέρριψε την υπέροχη προσφορά του Τσάρου; Αυτό που φαίνεται πιθανότερο είναι ότι με ποικίλους τρόπους οι «αγγελικές συνομιλίες» χρησιμοποιήθηκαν ως ένα προκάλυμμα για κατασκοπεία. Ποιά καλύτερη μέθοδος για να ανακαλύψουν τι ήθελαν να γνωρίζουν ο Λάσκι και ο Ροδόλφος και πόσες από τις ερωτήσεις που έθεταν στους αγγέλους αποκάλυπταν πλήρως τους σκοπούς τους;
Σίγουρα κάποια από τα οράματα μπορούν να ερμηνευθούν τοιουτοτρόπως και για να υποστηρίξουμε αυτήν τη θεωρία υπάρχουν πολλές αναφορές ότι έχει δώσει πληροφορίες στον υπουργό της Ελισάβετ Α΄ τον Φράνσις Ουόλσινγκαμ (Francis Walsingham). Και στην Ευρώπη ευρέως πίστευαν ότι ο Ντι ενεργούσε ως επίσημος κατάσκοπος της Ελισάβετ. Αλλά πόσες από αυτές τις πληροφορίες ήταν τεκμηριωμένες και αποκτημένες από φυσιολογικές διαδικασίες, ή πόσες μπορεί να είχαν σταχυολογηθεί με περίεργες μεθόδους. Αλλά μολονότι ο Ντι σπατάλησε πολύ πολύτιμο χρόνο πάνω στα πνευματικά του πειράματα, ήταν και ένας ειλικρινής αναζητητής της γνώσης, ένας μυστικιστής στην καρδιά αλλά και επιστήμονας στο νου, και από πολλές απόψεις πρωτοπόρος σε ποικίλα επιστημονικά πεδία.
10
Επικοινωνία με τα πνευματα / Απ: Τζoν Ντι (John Dee) - Καλώντας τους Αγγέλους
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Απρίλιος 21, 2017, 08:55:01 πμ »
Καλώντας τους Αγγέλους

Πηγή:  http://www.e-zine.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=285

Η προσέγγιση του Ντι στον «πνευματισμό» ήταν μέσω της ενασχόλησής του με τη μαντεία, αν και κάποια από τα χειρόγραφά του δείχνουν ότι υπήρχαν αποκαλύψεις μέσω απόκρυφων εκστάσεων και ένα είδος «φώτισης», παραισθητικής αίσθησης ή όραμα φωτός. Αυτό ταυτιζόταν με τη θεωρία των φυσικών μάγων ότι, μία απόκρυφη έκσταση έδινε μία αίσθηση ένωσης με τον Θεό και μπορούσε να φανερώσει σημαντικές αποκαλύψεις.

Ο Κέλεϊ κοιτώντας τον κρύσταλλο είχε την ικανότητα να περιγράψει οποιαδήποτε πνεύματα έβλεπε και τι του έλεγαν. Ο Ντι τα κατέγραφε και περιστασιακά του ζητούσε να θέσει ερωτήσεις. Μία φιγούρα εμφανιζόταν πιο συχνά, ένα πνεύμα παιδιού μισός άγγελος και μισό ξωτικό, πρωτοπεριγράφηκε από τον Ντι ως «ένα Πνευματικό Πλάσμα, ένα όμορφο κορίτσι επτά ή εννέα ετών». Το όνομά της ήταν Μαντίμι (Madimi) και εμφανιζόταν για επτά χρόνια στον Ντι και στον Κέλεϊ -ο Ντι ονόμασε μία από τις κόρες του έτσι.

Συνέχισαν την ενασχόληση με τη μαντεία με ένα σύστημα «φωνών ή επικλήσεων», κάτι που δείχνει επιρροή από τους μάγους της Αναγέννησης Αγρίππα, Καμπανέλα, Μπρούνο και Τριθέμιους. Ο πάντα καυχησιάρης Κέλεϊ, ισχυριζόταν ότι οι φωνές υπαγορεύονταν σε αυτόν στην ίδια τη γλώσσα των αγγέλων, τα Ενωχικά. Αλλά η βάση της ιδέας πρόκειται να βρεθεί στη Μονάδα του Ντι. Αν και ο Κασαουμπόν απέρριπτε τα Ενωχικά ως μια «ανόητη, μυθώδη γραφή» μία ανάλυση της αγγελικής γλώσσας και των φωνών δείχνει ότι αυτές μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως. Είναι εν μέρει φυσική μαγεία, εν μέρει μαθηματικά και αστρολογία, εν μέρει καθαρή κρυπτογραφία. Τα Ενωχικά είναι μία πλήρης γλώσσα, με το δικό της αλφάβητο και γραμματική που την δημιούργησαν οι δυο τους. Περιέχει 101 πινακίδες διαλόγων μεταξύ του Τζον Ντι και των αγγέλων και μαγικές επικλήσεις. Είναι γραμμένο στα Ενωχικά και έχει ως βάση το Απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ της Παλαιάς Διαθήκης.

Αυτό το μαγικό σύστημα είναι μεγάλης σπουδαιότητας, επηρέασε έντονα τα δυτικά εσωτερικά συστήματα στις μαγικές τους εργασίες, όπως το τάγμα της Χρυσαυγής (Golden Dawn).

Ως δική μου παράθεση ....

Ο Ντί, μαζί με τον Κέλλυ δημιούργησαν το σύστημα της «Enochian Magic» (της μαγικής επαφής με μια ιεραρχία αγγελικών όντων)

Η αγγελική γλώσσα υπαγορευόταν από αγγέλους που ο Κέλλυ ισχυριζόταν ότι έβλεπε στην κρυστάλλινη σφαίρα του. Οι άγγελοι υποτίθεται ότι του έδειχναν γράμματα σε έναν περίπλοκο πίνακα, που έμοιαζε με σταυρόλεξο με όλα τα τετράγωνα γεμάτα.

Το πρώτο τρίτο του κειμένου υπαγορευόταν κατ' αυτό τον τρόπο στην αγγελική γλώσσα αλλά ανάποδα, ενώ τα επόμενα δυο τρίτα κανονικά.


http://www.oocities.org/peripsol/Enoch/Bonorum1.gif
Tabula Collecta: 49 Angelorum Bonorum

Στον Ντη και στον Κέλλυ παρουσιάστηκαν επτά πίνακες των 7 επί 7 τετραγώνων. Κάθε τετράγωνο του κάθε πίνακα  περιείχε ένα γράμμα και έναν αριθμό από το 1 έως το 49. Συγκεντρώνοντας τα γράμματα με τον ίδιο αριθμό κατά μια ορισμένη σειρά, εμφανίζονταν τα ονόματα 49 αγγέλων.

Η λίστα των ονομάτων, χωρισμένη σε ομάδες των επτά, ονομάστηκε Tabula Collecta . Ο Dee ταξινόμησε αυτά τα ονόματα σε ένα κυκλικό πίνακα που ονομάζεται Tabulum Bonorum

https://redice.tv/a/i/n/06/243tubalcaincollecta.jpg

διαιρώντας τους αγγέλους σε ομάδες των επτά, με έναν βασιλιά και έναν πρίγκιπα να κατευθύνει κάθε ομάδα.

Ο Ντη θεωρούσε την ύπαρξη της γλώσσας των αγγέλων εξαιρετικά σημαντική για τρεις λόγους.

Πρώτον, πίστευε ότι τα "αγγελικά" τεκμηρίωναν μια περίπτωση γνήσιας γλωσσολαλιάς, ότι δηλαδή αποδείκνυαν οτι ο Κέλλυ μιλούσε πραγματικά με τους αγγέλους και δεν έβγαζε όσα έλεγε από τη φαντασία του.

Δεύτερον, οι άγγελοι έλεγαν ότι αυτή η γλώσσα ήταν το αρχέτυπο των εβραϊκών και η γλώσσα στην οποία ο Θεός συνομιλούσε με τον Αδάμ, κι ήταν επομένως η πρώτη γλώσσα του ανθρώπου.

Τρίτο, το υλικό που άντλησε στη γλώσσα αυτή περιείχε αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να προέρχονται μόνο από μια τάξη εξαιρετικά ισχυρών όντων, τα οποία, όπως πίστευε, θα κατείχαν και πολλά άλλα μυστικά, και ειδικά το κλειδί για τη φιλοσοφική λίθο.

Συνεχίζοντας από το αρχικό κείμενο e-zine.gr....

Το 1583 ο Τζον Ντι δέχτηκε κατά τη διάρκεια των πειραμάτων του τον Κόμη ΄Ανταλμπερτ Λάσκι (Adalbert Laski), ο οποίος αντιπροσώπευε τον Βασιλιά της Πολωνίας τον οποίο δέχτηκε θερμά και η Βασίλισσα Ελισάβετ. Σύντομα ο Ντι, ο Κέλεϊ και οι οικογένειές τους πήγαν στην Πολωνία μαζί με τον Λάσκι.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν το Βασιλιά της Πολωνίας και τον Αυτοκράτορα Ροδόλφο Β΄, επιχειρώντας να τους κάνουν να ενδιαφερθούν για τις «αγγελικές συνομιλίες» αλλά και για τα σχέδια του Κέλεϊ για παραγωγή χρυσού. Μετέφεραν σε αυτούς τους κυβερνήτες διάφορες «προειδοποιήσεις» από τον πνευματικό κόσμο. Τότε στις 6 Μαϊου 1586 ο Πάπας Νούνσιο (Nuncio) υπέβαλε στον Αυτοκράτορα Ροδόλφο ένα έγγραφο στο οποίο κατηγορούσε τον Ντι για νεκρομαντεία. Μερικές μέρες αργότερα αυτός και ο Κέλεϊ απελάθηκαν από την Πράγα.

Τότε ήταν που βρήκαν έναν καινούργιο υποστηρικτή, τον Κόμη Βίλχελμ Ρόσενμπερκ (Wilhelm Rosenberg), ο οποίος τους προσκάλεσε στο παλάτι του στο Trebon. Περίπου την ίδια εποχή ο Ντι έλαβε μία πρόσκληση από το Τσάρο της Ρωσίας να πάει στη Μόσχα με μισθό 2000 λίρες το χρόνο και «να τον θεωρούν επίτιμα ως έναν από τους ηγετικούς άνδρες στη χώρα». Ωστόσο για κάποιο λόγο ο Ντι απέρριψε αυτήν την προσφορά, παραμένοντας με τον Ρόσενμπερκ.

Το 1589 ο Ντι και ο Κέλεϊ έπαψαν να συνεργάζονται. Κλονίστηκε η σχέση τους όταν τα πνεύματα, κατά τον Κέλεϊ, τους ζήτησαν να ανταλλάξουν τις συντρόφους τους με αποτέλεσμα να αρχίσει η ρήξη ανάμεσά τους. Ο Ντι συνέχισε με υποδεέστερους και λιγότερο αποτελεσματικούς βοηθούς, όπως ο Βαρθολομαίος Χίκμαν (Bartholomew Hickman), του οποίου τη δουλειά αναγκάστηκε να κάψει αργότερα αναγνωρίζοντάς την ως απάτη.

Επιστρέφοντας στην Αγγλία ο Ντι βρήκε το σπίτι του καμένο, με τα βιβλία και τα όργανά του κατεστραμμένα από τον όχλο που φανατίστηκε από τις κατηγορίες που διέδωσαν οι αντίπαλοί του για επικοινωνία με το διάβολο.

Ο Κέλεϊ την ίδια εποχή βρισκόταν στην υπηρεσία του αποκρυφιστή αυτοκράτορα της Βοημίας Ροδόλφου Β΄ και συλλέκτη μαγικών και παράξενων αντικειμένων. Ο Ροδόλφος πίστευε ότι ο Κέλεϊ κατείχε το «Μυστικό των Φιλοσόφων» και τον φυλακίζει στην Πράγα, ελπίζοντας ότι θα συμμετάσχει στα κέρδη της Μεταστοιχείωσης. Τελικά ο Κέλεϊ σκοτώθηκε το 1597 στην προσπάθειά του να αποδράσει, από το Hněvín Castle στο Most, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος.


Σελίδες: [1] 2 3 ... 10