Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Σεισμολογία / Ιδέες & Τάσεις Συνοπτικά. Τι είδους ρήγμα είναι αυτό;
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Ιούλιος 23, 2017, 10:23:08 πμ »
Ένα άρθρο των Richard Levine και Carlyle C. Douglas που δημοσιεύτηκε σχεδόν 36 χρόνια πριν, από τη New York Times, στις 20 Δεκεμβρίου, 1981
http://www.nytimes.com/1981/12/20/weekinreview/ideas-trends-in-summary-what-kind-of-crack-is-that.html

Ιδέες & Τάσεις Συνοπτικά. Τι είδους ρήγμα είναι αυτό;Με τη βοήθεια της τεχνολογίας της Εποχής του Διαστήματος (γενικά θεωρείται ότι ξεκίνησε με τον Sputnik -1957) που βοήθησε στην χαρτογράφηση του Άρη,  έχει ανακαλυφθεί τώρα ένα γεωλογικό φαινόμενο στη Γη - το Missouri Gravity Low (χαμηλό βαρυτικό του Μισούρι), ένα αρχαίο ρήγμα στο βορειοαμερικανικό φλοιό που εκτείνεται περίπου 1.700 μίλια από το Αϊντάχο ως τα νότια Απαλάχια Όρη. Το ρήγμα μπορεί να είναι διπλάσιο από εκείνο του Αγίου Ανδρέα  στην Καλιφόρνια.

Ο Dr. Raymond E. Arvidson του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σαιντ Λούις, δήλωσε ότι η ερευνητική του ομάδα χρησιμοποίησε τεχνικές επεξεργασίας δεδομένων που αναπτύχθηκαν για πλανητικές μελέτες, για τη σύνθεση 600.000 διακριτών μετρήσεων βαρύτητας της επιφάνειας της Βόρειας Αμερικής από επιστήμονες πάνω από 20 χρόνια.
 
«Χωρίς αυτές τις τεχνικές, ένας γεωλόγος θα κατακλυζόταν από τον αριθμό των δεδομένων που καλύπτουν μία τόσο μεγάλη έκταση», δήλωσε ο Δρ Arvidson. Ο υπολογιστής, όπως είπε, δημιούργησε μια έγχρωμη εικόνα χαμηλής και υψηλής περιοχής βαρύτητας, η οποία συγκρίθηκε με τοπογραφικούς χάρτες. Έτσι αναδείχθηκε το χαμηλό βαρυτικό του Μισούρι.

Ενώ το ρήγμα είναι σεισμικά ανενεργό, η διασταύρωση του με το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης γνωστό ως Reelfoot που βρίσκεται κάτω από την κοιλάδα του ποταμού Μισισιπή, φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια «ζώνη αδυναμίας» 60 μιλίων επί 30 μίλίων, δήλωσε ο Δρ Arvidson.Η διασταύρωση, νότια της Νέας Μαδρίτης, ήταν το επίκεντρο ενός σεισμού το 1811 που άλλαξε τη πορεία του Μισισιπή. Όπως είπε, σχεδόν και οι 1.000 μικρο-σεισμοί που σημειώθηκαν μεταξύ του 1974 και 1979, ήταν εντός της ζώνης.

Η «Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη»,
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=304.msg1124#msg1124
θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2017, Είναι η πρώτη έκλειψη μετά από 38 χρόνια που θα παρατηρηθεί από τις ΗΠΑ μετά τις εκλείψεις στις 26 Φεβρουαρίου 1979 και στις 7 του Μαρτίου του 1970. Η σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης βρίσκεται στην άμεση διαδρομή της έκλειψης. Επίσης το σούπερ ηφαίστειο του Yellowstone βρίσκεται στο μονοπάτι!

Ο Χιλιανός αστρονόμος Carlos Muñoz Ferrada, ήταν από τους πρώτους που διατύπωσε και επαλήθευσε σε πολλές περιπτώσεις - με τη πρόγνωση μεγάλων σεισμών, την θεωρία περί Γεωδυναμικής, η οποία βασίζεται στις έλξεις των ουρανίων σωμάτων, στις μεγάλες εκρήξεις του ηλίου και τους κύκλους των γεωφυσικών διαταραχών.
2
Αστρονομία / Απ: Μεγάλη Ηλιακή Κηλίδα αντικρίζει τη Γη
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Ιούλιος 21, 2017, 08:17:57 πμ »

Τυχόν Ηλιακές εκρήξεις που θα μπορούσαν να σημειωθούν σήμερα, θα ήταν καθαρά κατευθυνόμενες προς τη Γη.
Τις τελευταίες 24 ώρες η ηλιακή κηλίδα AR2665 ήταν παράξενα ήσυχη - σημάδι αδυναμίας;  Ή ηρεμίας πριν από τη θύελλα; Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι με ηλιακά τηλεσκόπια ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις.


Ισχυρή ηλιακή έκλαμψη και CME (στεφανιαία έκρηξη μάζας) : Μετά από ημέρες ηρεμίας, η τεράστια ηλιακή κηλίδα AR2665 τελικά ξέσπασε στις 14 Ιουλίου (0209 UT), δημιουργώντας μια ισχυρή και μεγάλη σε διάρκεια ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας M2. Τηλεσκόπια του Solar Dynamics Observatory της NASA κατέγραψαν την έκρηξη:

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στεφανιαία έκρηξη μάζας (CME). Η έκρηξη εξαπέλυσε μεγάλη ποσότητα ενέργειας και φαίνεται να κατευθύνεται προς τη Γη:

Από τον/τη T-TREE στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ… «Τον Ιούλιο οι πλανήτες Δίας και Ουρανός θα ευθυγραμμιστούν με τον ¨Ηλιο. Το πιο κρίσιμο χρονικό πλαίσιο θα είναι το διάστημα μεταξύ 21ης και 31ης Ιουλίου, ενώ ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στο διάστημα μεταξύ 24ης και 28ης, οπότε θα σημειωθούν ΤΡΕΙΣ πλανητικές συστοιχίες, δύο από τις οποίες θα περιλαμβάνουν και την Γη. Κατά το διάστημα αυτό είναι πιθανό να εκδηλωθεί μια έντονη σεισμική δραστηριότητα, της τάξεως 7,8 – 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Από τεχνική άποψη, υπάρχει η πιθανότητα για ένα σεισμό μεγαλύτερο των 8 Ρίχτερ μεταξύ 27 και 30 Ιουλίου, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε έναν τόσο μεάλο σεισμό λίγο νωρίτερα, στις 26/07».
http://katohika.gr/diethni/terastia-pirkagia-ston-vezouvio-moiazei-san-na-ekserragi-ifaisteio-egkataleipoun-tin-perioxi-oi-touristes/#comment-372717
…Tα παραπάνω σχετίζονται με την ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα που παρατηρείται όταν έχουμε συστοιχίες πλανητών… Από την άλλη, αυτό το 2ο βίντεο αφορά στην τεράστια ηλιακή έκλαμψη που παρατηρήθηκε στις 14/07 και αναμένεται να αυξήσει την πιθανότητα σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας τις επόμενες ημέρες…
http://katohika.gr/diethni/terastia-pirkagia-ston-vezouvio-moiazei-san-na-ekserragi-ifaisteio-egkataleipoun-tin-perioxi-oi-touristes/#comment-372847
Καλό μεσημέρι Νίκο! Αν το κρίνεις απαραίτητο, ανέβασε τα δύο τελευταία μου σχόλια εδώ, μαζί με τα δύο βίντεο, σε μια νέα ενιαία ανάρτηση, μόνο με το δικό σου όνομα. Είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος ότι οι δύο αυτοί παράγοντες (1. η αυξημένη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα λόγω 7 πλανητικών συστοιχιών μέσα σε 10 μέρες και 2. η χθεσινή τεράστια ηλιακή έκλαμψη που διήρκεσε 44 ολόκληρα λεπτά) θα δικαιώσουν την πρόβλεψή σου, αφού επιτείνουν κατά πολύ την πιθανότητα μεγάλων σεισμών στο αμέσως επόμενο διάστημα. Είναι καλό να είμαστε ενήμεροι και έτοιμοι.

Οι στεφανιαίες οπές είναι σκούρες, χαμηλής πυκνότητας περιφέρειες στην ακραία ατμόσφαιρα του Ήλιου, το στέμμα. Περιέχουν λίγο ηλιακό υλικό, έχουν χαμηλότερες θερμοκρασίες, και ως εκ τούτου, φαίνονται πολύ πιο σκούρες από το περιβάλλον τους. Για πρώτη φορά εντοπίστηκαν τη δεκαετία του 1970 και τόσο ο αριθμός όσο και η έκτασή τους σχετίζονται με τον 11ετη κύκλο δραστηριότητας του Ήλιου (ο Ήλιος βρίσκεται σε περίοδο ελάχιστης δραστηριότητας).

ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΟΠΗ: Έχει ανοίξει μια οπή στην ατμόσφαιρα του ήλιου και εκπέμπει ηλιακό άνεμο στο διάστημα. Το Παρατηρητήριο Solar Dynamics της NASA παρακολουθεί τη δομή, η οποία εκτείνεται σχεδόν στο ήμισυ του βόρειου ημισφαιρίου του ήλιου:Το ηλιακό ρεύμα αέρα που ρέει από αυτήν την τρύπα αναμένεται να φτάσει στη Γη στις 21 Ιουλίου, με πιθανότητα  γεωμαγνητικής δραστηριότητας 40%.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, πως το Παρατηρητήριο Solar Dynamics, παρακολουθεί γεγονότα κατευθυνόμενα προς τη Γη.

Ανάλογα με την ταχύτητα του ηλιακού ανέμου, όπως αναφέρεται και παραπάνω, το ηλιακό ρεύμα φτάνει στη Γη μέσα σε 24 με 48 ώρες. 

Δεν πρόκειται για Ηλιακή έκρηξη, αλλά για φαινόμενο συνεχιζόμενης εκπομπής ενέργειας.


Μεγάλη προσοχή λοιπόν, τα μάτια μας στον ουρανό!

3
Συνωμοσια / Φοβόμαστε: Το σήμα του θηρίου είναι επάνω μας.
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Ιούλιος 16, 2017, 10:51:02 μμ »
Ακριβώς όπως τα εμβόλια γίνονται υποχρεωτικά χωρίς εξαιρέσεις, τα τσιπ RFID κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Σύντομα, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πάρετε και chip RFID, δεν θα είστε

σε θέση να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε μια δουλειά. Το σήμα του θηρίου είναι σχεδόν πάνω μας.
http://www.thecommonsenseshow.com/2017/07/15/frightening-the-mark-of-beast-is-upon-us/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com
4
Sinkholes-Τρυπες στην γη / ΗΠΑ: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» σπίτια στη Φλόριντα (pics).
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Ιούλιος 16, 2017, 10:48:14 μμ »
Μία τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά στο έδαφος στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, «καταπίνοντας» σπίτια και σκάφη.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Λαντ Ο’Λέικς, βόρεια της Τάμπα, στην κομητεία Πάσκο της Φλόριντα.
Η τρύπα εμφανίστηκε αρχικά στην αυλή μιας κατοικίας και είχε το μέγεθος μιας μικρής πισίνας, ωστόσο συνέχισε να μεγαλώνει ανησυχητικά. Πολύ γρήγορα «κατάπιε» ένα σπίτι και ένα σκάφος και το 80% μιας παρακείμενης κατοικίας. Ευτυχώς εκείνη την ώρα τα σπίτια ήταν άδεια και δεν υπήρξαν θύματα.
Μέχρι το απόγευμα η τρύπα έχει μεγαλώσει φθάνοντας τα 76 μέτρα φάρδος και 15 μέτρα βάθος απειλώντας κι ένα τρίτο σπίτι.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών, οι οποίες προχώρησαν σε εκκένωση ολόκληρης της γύρω περιοχής για την αποφυγή των χειρότερων. Ο σερίφης της περιοχής Κρις Νόκο είπε ότι το έδαφος γύρω από την τρύπα ήταν μαλακό και έδινε την εντύπωση ότι κινείτο.

Πηγή: CNN International
Συνολικά 11 σπίτια εκκενώθηκαν, περιλαμβανομένων και των δύο που καταστράφηκαν. Σύμφωνα με τα αρχεία της κομητείας στο οικόπεδο όπου εξαφανίστηκε το πρώτο σπίτι είχε δημιουργηθεί παλαιότερα μια τρύπα, την οποία παραγέμισαν οι αρχές με τσιμέντο το 2014. Το σπίτι πουλήθηκε το 2015.
«Χάθηκε όλο το βιός των ανθρώπων. Ό,τι είχαν μέσα σε αυτά τα σπίτια. Στο ένα από αυτά ζούσε μια ανάπηρη ηλικιωμένη και έτσι τρέξαμε να πάρουμε φάρμακα και άλλα πράγματα που χρειαζόταν», δήλωσε ένας πυροσβέστης.
dialogos.com.cy
5
Ο υφιστάμενος LHC είναι ήδη εκπληκτικός, μήκους 27 χιλιομέτρων, αλλά ο επόμενος θα κυμανθεί από 80 έως 100 χιλιόμετρα.

Ο LHC 2.0 ή ο μελλοντικός κυκλικός συλλέκτης (FCC), θα φέρει επανάσταση στον κόσμο της φυσικής όταν μπει σε λειτουργία και θα στηριχθεί στο έργο του προκατόχου του.
Θα παράγει τη δύναμη  10 εκατομμυρίων κεραυνών - αρκετή ενέργεια για να δημιουργήσει μια καταστροφική μαύρη τρύπα.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι στην πραγματικότητα χρειάζονται 2,4 φορές λιγότερη ενέργεια για να δημιουργήσουν μια μαύρη τρύπα, και με έναν ισχυρότερο σωματιδιακό αναστολέα, κάποιοι φοβούνται ότι θα μπορούσε κάποιος να γίνει τυχαία στο εργαστήριο.

Όταν τα σωματίδια χτυπούν το ένα στο άλλο, η βαρυτική έλξη τους παγιδεύεται, πράγμα που σημαίνει ότι οι ερευνητές θα μπορούσαν να το κάνουν στο LHC 2.0.

Εάν υπάρχει αρκετή ενέργεια ανάμεσα σε αυτά τα σωματίδια, μπορεί να καταρρεύσει κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει δύο μαύρες τρύπες που σύντομα συγχωνεύονται σε μία.
Ο καθηγητής Stephen Hawking δήλωσε ότι οι μαύρες τρύπες εξαντλούνται αργά, σε μια πρωτοποριακή θεωρία πριν από 42 χρόνια, το 1974.

Η θεωρία του, είπε ότι, τα σωματίδια θα μπορούσαν να ληστέψουν τις μαύρες τρύπες της ενέργειας τους, καθιστώντας τους να εξαφανιστούν με ελάχιστη ταχύτητα, καθώς απελευθερώνουν όλα όσα είχαν κάποτε καταπιεί σε ένα περιθώριο σκόνης - αυτή η θεωρία αποδείχθηκε πέρυσι.
http://www.express.co.uk/news/weird/829067/Large-Hadron-Collider-black-hole-future-circular-collider
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com
6
Τουρκία / Τουρκία: Θέλουμε ειρήνη… Ο τουρκικός στρατός θα παραμείνει στην Κύπρο.
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Ιούλιος 16, 2017, 10:40:51 μμ »
Η Τουρκία επιθυμεί ειρήνη και ευημερία στην Κύπρο και γι’ αυτό ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο νησί, υποστήριξε ο πρωτοσύμβουλος της τουρκικής προεδρίας, Μπουλέντ Γκεντικλί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα για την επέτειο της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, την εκδήλωση, έξω από την λεγόμενη πρεσβεία της Τουρκίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, πραγματοποίησε η πλατφόρμα «15η Ιουλίου, Δημοκρατική Νίκη και Πλατφόρμα Μνήμης Μαρτύρων».
Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Μεχμέτ Ντεμιρτζί, εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και εκπρόσωπος της πλατφόρμας, ευχήθηκε η Τουρκία να μην βιώσει παρόμοια εμπειρία ξανά.
Ο επικεφαλής σύμβουλος της τουρκικής προεδρίας Μπουλέντ Γκεντικλί είπε ότι οι μεγάλες δυνάμεις παίζουν μεγάλα παιγνίδια, κατά την έκφρασή του, στην Τουρκία και κάλεσε τον κόσμο να είναι σε ενωμένος και να επαγρυπνεί.
Λέγοντας ότι η ειρήνη και η ευημερία αποτελούν προτεραιότητα για την Τουρκία, ο κ. Γκεντικλί είπε πως επιθυμούν η ειρήνη και ευημερία να συνεχίσουν και στην Κύπρο και γι’ αυτό ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο νησί, όπως είπε.
Από την πλευρά του, ο Τούρκος «πρέσβης», Ντεριά Καμπάι είπε ότι ο τουρκικός λαός απέδειξε ότι η ισχύς του έθνους μπορεί να νικήσει μια τρομοκρατική οργάνωση και πρόσθεσε πως η οργάνωση Φέτο είναι όπως ο καρκίνος και θα πρέπει να καταστραφεί πλήρως.
Στην εκδήλωση παρέστη εκ μέρους της λεγόμενης κυβέρνησης των κατεχομένων, ο «υπουργός υγείας» Φαΐζ Σουτζούογλου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
cyprustimes.com
7
Αστρονομία / Απ: Μεγάλη Ηλιακή Κηλίδα αντικρίζει τη Γη
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Ιούλιος 16, 2017, 09:55:59 πμ »

Τυχόν Ηλιακές εκρήξεις που θα μπορούσαν να σημειωθούν σήμερα, θα ήταν καθαρά κατευθυνόμενες προς τη Γη.
Τις τελευταίες 24 ώρες η ηλιακή κηλίδα AR2665 ήταν παράξενα ήσυχη - σημάδι αδυναμίας;  Ή ηρεμίας πριν από τη θύελλα; Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι με ηλιακά τηλεσκόπια ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις.


Ισχυρή ηλιακή έκλαμψη και CME (στεφανιαία έκρηξη μάζας) : Μετά από ημέρες ηρεμίας, η τεράστια ηλιακή κηλίδα AR2665 τελικά ξέσπασε στις 14 Ιουλίου (0209 UT), δημιουργώντας μια ισχυρή και μεγάλη σε διάρκεια ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας M2. Τηλεσκόπια του Solar Dynamics Observatory της NASA κατέγραψαν την έκρηξη:Είναι αξιοσημείωτο ότι η έκρηξη διήρκησε παραπάνω από 2 ώρες, δημιουργώντας παρατεταμένες ριπές ακτίνων Χ και ενεργών πρωτονίων που ιονίζουν τα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας. Παρατηρήθηκαν βραχυκυκλώματα ραδιοφωνικών συχνοτήτων στον Ειρηνικό Ωκεανό και ιδιαίτερα στον Αρκτικό Κύκλο. Ο παρακάτω χάρτης από την NOAA δείχνει τις πληγείσες γεωγραφικές περιοχές:Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στεφανιαία έκρηξη μάζας (CME). Η έκρηξη εξαπέλυσε μεγάλη ποσότητα ενέργειας και φαίνεται να κατευθύνεται προς τη Γη:Η ηλιακή καταιγίδα, αποτέλεσμα της  ισχυρής στεφανιαίας έκρηξης μάζας, αναμένεται να προσεγγίσει τη Γη σήμερα 16/7/2017.

http://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=14&month=07&year=2017
8
Αστρονομία / Μεγάλη Ηλιακή Κηλίδα αντικρίζει τη Γη
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Ιούλιος 11, 2017, 10:33:56 πμ »
Μεγάλη Ηλιακή Κηλίδα αντικρίζει τη Γη.

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος Πέτρος Δεσύπρης έστειλε την παρακάτω  φωτογραφία από την Σύρο στις 9 Ιουλίου:"Αυτή είναι η μεγαλύτερη ηλιακή κηλίδα του 2017 μέχρι τώρα", ανάφερε ο Δεσύπρης. "Τη φωτογράφησα χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο LX200 8 ιντσών και ένα ασφαλές ηλιακό φίλτρο."

Στις 9 Ιουλίου και ώρα 0318 UT,  ξέσπασε η μεγάλη ηλιακή κηλίδα, δημιουργώντας ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας M1.3. Τηλεσκόπια του Solar Dynamics Observatory της NASA κατέγραψαν το ακραίο υπεριώδες φλας της έκρηξης:Ένας παλμός της υπεριώδους ακτινοβολίας και της ακτινοβολίας Χ από την έκλαμψη, ιόνισε την ατμόσφαιρας της Γης. Ως αποτέλεσμα, άλλαξε την κανονική μετάδοση ραδιοφωνικών εκπομπών μικρού μήκους σε σημεία του πλανήτη μας όπου ήταν μέρα. Ο παρακάτω χάρτης του NOAA δείχνει τις πληγείσες γεωγραφικές περιοχές: κυρίως την Αυστραλία και την ανατολική Ασία.Ενδέχεται άνθρωποι να έχουν παρατηρήσει διακοπές ρεύματος, ασθενή μετάδοση και λήψη ραδιοτηλεοπτικού σήματος καθώς και άλλες παρατυπίες από  αεροπόρους, ναυτικούς  και χειριστές ερασιτεχνικού ραδιοφώνου.


Παρακάτω η εξέλιξης της ηλιακής κηλίδας από το Παρατηρητήριο Solar Dynamics της NASA:Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πέντε μέρες μετά την πρώτη εμφάνισή της, η τεράστια ηλιακή κηλίδα AR2665 αντικρίζει τη Γη (geoeffective position). 
Η AR2665 είναι μακράν η μεγαλύτερη ηλιακή κηλίδα του 2017. Εκτείνεται πάνω από 120.000 χιλιόμετρα από άκρο σε άκρο – σε εύρος θα μπορούσε να συγκριθεί με εκείνη του πλανήτη Δία – και περιέχει δεκάδες σκοτεινούς πυρήνες. Επιπλέον, έχει ένα ασταθές μαγνητικό πεδίο 'beta-gamma' ικανό για εκρήξεις ενέργειας κατηγορίας Μ.
http://spaceweather.com/glossary/flareclasses.html?PHPSESSID=tuvdp5ibtktas04qfhenjq63h2

Τυχόν Ηλιακές εκρήξεις που θα μπορούσαν να σημειωθούν σήμερα, θα ήταν καθαρά κατευθυνόμενες προς τη Γη.
Τις τελευταίες 24 ώρες η ηλιακή κηλίδα AR2665 ήταν παράξενα ήσυχη - σημάδι αδυναμίας;  Ή ηρεμίας πριν από τη θύελλα; Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι με ηλιακά τηλεσκόπια ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Και μία σύμπτωση

Το διαστημόπλοιο Juno της NASA βρέθηκε πάνω από τη μεγάλη ερυθρά κηλίδα του Δία στις 10 Ιουλίου, σε απόσταση μόλις 9000 χλμ.  Κανένα διαστημικό σκάφος δεν προσέγγισε ποτέ τόσο κοντά και οι ερευνητές δεν έχουν ιδέα τι θα αποκαλύψουν οι κάμερες υψηλής ανάλυσης του Juno κοιτάζοντας τη μεγαλύτερης καταιγίδα του Ηλιακού Συστήματος. Η NASA αναφέρει ότι οι πρώτες φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν στις 14 Ιουλίου στο παρακάτω URL:

https://www.missionjuno.swri.edu/junocam/processing/

Πηγή:http://www.spaceweather.com/

Το Τζούνο (αγγλικά: Juno, ελληνικά: Ήρα) είναι μια μη επανδρωμένη αποστολή της NASA, στα πλαίσια του προγράμματος "New Frontiers" (Νέα Σύνορα), για την εξερεύνηση του πλανήτη Δία. Το διαστημόπλοιο εκτοξεύθηκε από το Κέιπ Κανάβεραλ (πολεμική αεροπορική βάση), στις 5 Αυγούστου του 2011, και εισήλθε σε τροχιά γύρω από τον Δία στις 4 Ιουλίου 2016. Το όνομα του διαστημόπλοιου προέρχεται από την Ελληνο-Ρωμαϊκή μυθολογία. "Ο θεός Δίας συγκέντρωνε ένα πέπλο από σύννεφα γύρω από τον εαυτό του για να κρύβει τις ατασθαλίες του, αλλά η γυναίκα του, η θεά Ήρα, ήταν σε θέση να κοιτάξει μέσα από τα σύννεφα και να δεί την αληθινή φύση του Δία."  Η αποστολή αναφερόταν προηγουμένως με το αντακρώνυμο Jupiter Near-polar Orbiter σε μια λίστα με ακρωνύμια της NASA (el.wikipedia.org)

9
Ο Steve Quayle μιλά για τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο της Γαλλίας,
Ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο οποίος στάθηκε μπροστά στο μάτι των Ιλουμινάτι, ανακηρύσσοντας ότι θα κυβερνήσει τη Γαλλία όπως ο Δίας, ο ρωμαϊκός βασιλιάς των θεών. Ο Steve Quayle πιστεύει ότι αυτός προέρχεται από μια μη- ανθρώπινη οντότητα.
PLUS: Ο γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν εγκατέλειψε τη θέση του κατά τη διάρκεια της εικόνας της G-20 για να βρεθεί δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ. Όλοι παρακολουθούσαν. Ο κ. Mακρον σπρώχτηκε προς τα εμπρός. Τέλος, έμεινε δίπλα στον Tραμπ, στα αριστερά, στη σύνοδο κορυφής της ομάδας G20, στην ομαδική φωτογραφία του ηγέτη.
ΤΟ ΣΕΡΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!
Ο Steve Quayle αναλύει γιατί η παγκόσμια ελίτ είναι τόσο κακή για την καταστροφή του ανθρώπου και την αποκατάσταση της γης σε μια εποχή που λατρεύει τον Σατανά.
Το CERN είναι το μέσο με το οποίο ελπίζουν να επιτύχουν αυτό το σπουδαίο σχέδιο και να εκφράσουν αυτόν τον κόσμο στην εποχή του σκοταδιού, όπως στις ημέρες του Νώε.
Sickeningly Arogant: Ο Γάλλος πρόεδρος δηλώνει τον εαυτό του δικτάτορα

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν δήλωσε ότι θα κυβερνήσει τη Γαλλία όπως ο Δίας, ο ρωμαϊκός βασιλιάς των θεών.
Ο αυτοανακηρυγμένος "Θεός-βασιλιάς". Ο Mακρόν δίνει το 1ο του διάταγμα: Τέλος τα Βενζικοκίνητα/ Πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα!

Ο Mακρόν κάλεσε το Γαλλικό κοινοβούλιο, στο σύμβολο της Γαλλικής μοναρχίας (αφού αγνόησε την Ημέρα της Βαστίλης) και απειλούσε τους νομοθέτες αν προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις «μεταρρυθμίσεις» του. Προφανώς  πάσχει από ένα σύνδρομο θεών, ο τραπεζίτης του Ροθτσιλντ, που έχει επιλεγεί από την ελίτ, έχει συγκριθεί πρόσφατα με τον «Δία» και είπε στους δημοσιογράφους ότι οι σκέψεις του είναι «πολύ περίπλοκες» για να τις  καταλάβουν. Και σήμερα έδωσε την πρώτη εντολή του σαν θεός: όλοι οι κινητήρες ντίζελ και βενζίνης θα απαγορευτούν - προφανώς για να δώσουν στο Tραμπ ένα μάθημα που βγήκε από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Δεν πειράζει ότι μόνο το 1% των Γάλλων επιλέγει οικειοθελώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμμανουήλ Μακρόν, έφυγε από τη θέση του κατά τη διάρκεια του G-20, για να βρεθεί δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, ενώ όλοι παρακολούθησαν.

http://beforeitsnews.com/paranormal/2017/07/the-possession-of-emmanuel-macron-is-this-french-president-part-of-prophecy-videos-jones-quayle-2525775.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS ; Corfiatiko.blogspot.com
10
Η Βρετανική Express πριν λίγες μέρες δημοσίευσε την προειδοποίηση της NASA,ότι ένας μετεωρίτης κτύπησε το φεγγάρι και έλαμψε όσο 4 αστέρια και έγινε εμφανές με γυμνό μάτι.
Το επόμενο κτύπημα θα μπορούσε να γίνει στη Γη,με τρομερές συνέπειες.
Στην πραγματικότητα το περιστατικό αυτό συνέβη το 2013!
Γιατί το αναφέρουν σήμερα;

Όπως ο βιντεογράφος, μας φέρνει στο πρώτο βίντεο παρακάτω, πόσες άλλες φορές στη ζωή σας θυμάστε ένα μετεωρίτη να χτυπάει το φεγγάρι;

Όπως αναφέρει η ίδια η NASA σε αυτή την ιστορία, ο «Πλανήτης Εννέα» μπορεί να είναι υπεύθυνος για την κλίση του  ηλιακού συστήματος, με μια μεγάλη ερώτηση που τίθεται μέσα σε αυτό: πώς μπορεί κάποιος πλανήτης να είναι υπεύθυνος για την κλίση του ήλιου; Πώς έχει μια τόσο ισχυρή επίδραση και αν είναι υπεύθυνος για την κλίση του ήλιου, ποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει στον δικό μας πλανήτη Γη;
Από το Astronomy.com: Πώς θα μπορούσε ο Πλανήτης Εννέα να επηρεάσει τόσο πολύ ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα όταν είναι τόσο μακριά;
http://allnewspipeline.com/Another_Rogue_Planet_Discovered.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10