Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: 23 Μαΐου – 235 – 23/5 - 532  (Αναγνώστηκε 777 φορές)

Απρίλιος 27, 2017, 10:58:48 πμ
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Λευκός Οίκος και Ιερουσαλήμ, εξετάζουν το ενδεχόμενο επίσκεψης  Τράμπ27 Απριλίου 2017

Όπως δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος μίλησε υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση να προβεί σε δημόσια δήλωση, το γραφείο του Πρωθυπουργού και ο Λευκός Οίκος συζητούν μία ενδεχόμενη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στο Ισραήλ.  Εξετάζονται αρκετές ημερομηνίες που αφορούν τα τέλη Μαΐου.
Σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, την περασμένη Πέμπτη, ένας ανώτερος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι ο Τράμπ εξετάζει το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι ο Λευκός Οίκος [..] διερευνά τη δυνατότητα μιας μελλοντικής επίσκεψης στο Ισραήλ καθώς και σε άλλες χώρες […].Το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Λευκός Οίκος αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Αναφορά έγινε και από το Channel 2 TV, μη αποκαλύπτοντας όμως το όνομα του αξιωματούχου.

Μια προκαταρκτική αντιπροσωπεία του Λευκού Οίκου, του Υπουργείου εξωτερικών και της Μυστικής Υπηρεσίας θα φτάσει στο Ισραήλ την Πέμπτη ώστε να συζητήσει τις προετοιμασίες για πιθανή προεδρική επίσκεψη τον Μάιο. Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Υπουργείο Εξωτερικών και στην κατοικία του Προέδρου στην Ιερουσαλήμ και θα αφορούν κυρίως θέματα διοικητικής μέριμνας και ασφάλειας.

Ο Τράμπ θα πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος, στα τέλη Μαΐου, οπότε και θα λάβει μέρος στη σύνοδο κορυφής ηγετών των κρατών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες καθώς και στη σύνοδο των G7 στην Ιταλία.
Ο Λευκός Οίκος εξετάζει επί του παρόντος τη δυνατότητα παράλληλων επισκέψεων σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Προέδρου στην Ευρώπη.

Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την πιθανή επίσκεψη πραγματοποιούνται λίγες μέρες πριν ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήσει τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς στον Λευκό Οίκο στις 3 Μαΐου. Η συνάντηση με τον Αμπάς έπεται των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Τράμπ με τον Νετανιάχου και αρκετούς αραβικούς ηγέτες μεταξύ των οποίων και με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα.

https://youtu.be/B09MOxTK4Bc

Όλες αφορούσαν τις προσπάθειες για ανανέωση της καθυστερημένης ειρηνευτικής διαδικασίας και την επίτευξη μίας "τελικής συμφωνίας"  όπως χαρακτηρίζεται, μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων.

https://youtu.be/JksTRHfiKFo

Σύμφωνα με το euronews, κατά την επίσκεψη του Νετανιάχου, ο Τράμπ απέφυγε να ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της λύσης των δύο κρατών, που ήταν έως τώρα πάγια θέση της Ουάσινγκτον, ενώ όπως αναφέρει το bloomberg, ο πρόεδρος είχε δηλώσει πως δεν επιδιώκει απαραιτήτως μια λύση δύο κρατών και  "θα μπορούσε να ζήσει" με μια συμφωνία που θα κατέληγε σε ένα κράτος τόσο για τους Ισραηλινούς όσο και για τους Παλαιστίνιους. Ο Νετανιάχου  δήλωσε στον Τραμπ ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει τη λύση των δύο κρατών, αλλά δεν το θεωρεί ως κάτι ρεαλιστικό για το εγγύς μέλλον. Και ενώ ο Αμπάς τάσσεται υπέρ του σχεδίου, η στήριξη των Παλαιστινίων για σχετικές διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ έχει μειωθεί, καθώς ο τελευταίος γύρος συνομιλιών υπό την αιγίδα των ΗΠΑ απέτυχε το 2014.

Η ενδεχόμενη επίσκεψη του Τράμπ, αναμένεται να περιλαμβάνει επισκέψεις σε αραβικές χώρες, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν μια επίσκεψη στο Ισραήλ θα περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στην Παλαιστινιακή Αρχή.

Εάν τελικά ο Τράμπ πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ισραήλ προς τα τέλη Μαΐου, θα φτάσει εν μέσω των εορτασμών για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εγκαθίδρυση του ισραηλινού ελέγχου επί της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (μαζί με τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας), μετά τον πόλεμο των έξι ημερών τον Ιούνιο του 1967. Ήταν η πρώτη φορά που οι Εβραίοι πήραν τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ μετά την καταστροφή του δεύτερου Ιερού Ναού από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ.  Η επέτειος αποτελεί ετήσια κινητή εθνική εορτή γνωστή ως «Ημέρα της Ιερουσαλήμ»  Yom Yerushalayim και φέτος θα εορταστεί στις 24 Μαΐου.

Αρκετές ημέρες αργότερα, την 1η Ιουνίου, είναι η ημερομηνία λήξης του προεδρικού διατάγματος που υπογράφηκε από τον προκάτοχο του Trump, Μπαράκ Ομπάμα, παγώνοντας την εφαρμογή του νόμου που αξίωνε τη μετακίνηση της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Μέχρι τότε ο Τράμπ θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα ανανεώσει το διάταγμα ή εάν θα απόσχει από την υπογραφή του, επιτρέποντας έτσι την εφαρμογή του νόμου. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Τράμπ υποσχέθηκε να μετακινήσει την πρεσβεία, αλλά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, αποφάσισε να περιμένει, εν μέρει λόγω της έντονης αντίθεσης από τον Αμπάς, τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ και άλλους αραβικούς ηγέτες και εν μέρει λόγω των ανησυχιών του Ισραήλ σχετικά με πιθανή κλιμάκωση  της κατάστασης ασφαλείας, εάν μία τέτοια κίνηση λάμβανε χώρα.

Πηγές : Euronews
            http://www.haaretz.com/israel-news/1.785781
            https://www.bloomberg.com/politics/articles/2017-04-26/trump-said-to-be-in-discussions-with-israel-about-visit-in-may
            https://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_Day
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 17, 2017, 11:17:18 πμ από filarianna1 »
Μάιος 17, 2017, 11:13:02 πμ
Απάντηση #1
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
(Ραδιόφωνο του Βατικανού) Ο Πάπας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ

 http://en.radiovaticana.va/news/2017/05/04/pope_francis_to_meet_with_us_president_donald_trump/1310123

Το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/5/2017) ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στο Βατικανό το πρωί της 24ης Μαΐου. Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι το πρώτο ταξίδι του Ντόναλντ Τρούμπα στο εξωτερικό ως πρόεδρος των ΗΠΑ θα περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις στο Βέλγιο, το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, καθώς και την Ιταλία και το Βατικανό.

Στις 25 Μαΐου, ο κ. Trump θα συμμετάσχει σε συνάντηση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και την επόμενη ημέρα θα συμμετάσχει στη συνάντηση κορυφής της G7 στη Σικελία.
Μάιος 17, 2017, 01:13:39 μμ
Απάντηση #2
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Σύμφωνα με την Jerusalem Post, περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν στο πλαίσιο της επικείμενης διήμερης επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στο Ισραήλ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22-23 Μαΐου.
http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/10000-police-assigned-to-secure-Trumps-stay-490740

Ο Τράμπ θα φθάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, από όπου θα πετάξει με ελικόπτερο στην Ιερουσαλήμ για να επισκεφθεί την Παλιά Πόλη και το Γιαντ Βασσέμ η Γιάντ Βασχέμ (Yad Vashem)
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84_%CE%92%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AD%CE%BC

και θα διαμείνει στη προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου King David.

Θα επισκεφτεί επίσης τη Μασάντα (εβραϊκά: מצדה, «φρούριο»)
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1

και την Βηθλεέμ
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B7%CE%B8%CE%BB%CE%B5%CE%AD%CE%BC

Απλή συγχρονικότητα;
Ο
 Τράμπ θα επισκεφτεί την Ιερουσαλήμ στις 22-23 Μαΐου, εν μέσω των εορτασμών για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εγκαθίδρυση του ισραηλινού ελέγχου επί της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (μαζί με τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας), μετά τον πόλεμο των έξι ημερών τον Ιούνιο του 1967. Ήταν η πρώτη φορά που οι Εβραίοι πήραν τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ μετά την καταστροφή του δεύτερου Ιερού Ναού από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ.. Η επέτειος αποτελεί ετήσια κινητή εθνική εορτή γνωστή ως «Ημέρα της Ιερουσαλήμ»  Yom Yerushalayim και φέτος θα εορταστεί στις 24 Μαΐου. ο Πάπας Φραγκίσκος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στο Βατικανό το πρωί της 24ης Μαΐου.

Όπως έχω αναφέρει ξανά, πολλές φορές, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται έχουν αλληγορική σημασία. Έτσι η ανέγερση του ναού στην Ιερουσαλήμ, μπορεί να ξεκινήσει από τη μεταφορά μιας πρεσβείας…. Αρκετές ημέρες αργότερα, την 1η Ιουνίου, είναι η ημερομηνία λήξης του προεδρικού διατάγματος που υπογράφηκε από τον προκάτοχο του Trump, Μπαράκ Ομπάμα, παγώνοντας την εφαρμογή του νόμου που αξίωνε τη μετακίνηση της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Μέχρι τότε ο Τράμπ θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα ανανεώσει το διάταγμα ή εάν θα απόσχει από την υπογραφή του, επιτρέποντας έτσι την εφαρμογή του νόμου.

Επίσκεψη Ιερουσαλήμ  22-23/5 → 22235 →   322

Ησ. 5,20  Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν.Ο αριθμός 58 είναι ο αριθμός του Τράμπ
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=250.msg1169#msg1169

Pope Francis = 2+3+2+4 + 3+9+8+4+6+9+8 = 58 (Reverse Reduction)
Jerusalem = 8+4+9+6+8+8+6+4+5 = 58 (Reverse Reduction)
United States = 3+5+9+2+5+4 + 10+2+1+2+5+10 = 58 (Single Reduction)

Μία κατασκευή των Σιωνιστών ψευδοεβραίων

Zion = 1+18+12+13 = 44 (Reverse Ordinal)
Jerusalem Day = 1+5+9+3+1+1+3+5+4 + 4+1+7 = 44 (Full Reduction)
Israel = 9+8+9+8+4+6 = 44 (Reverse Reduction)
Τel Αviv = 7+4+6 + 8+5+9+5 = 44 (Reverse Reduction)

Τι γεγονότα υπήρξαν κατά το παρελθόν την 23η Μαΐου [235];

1275 Ο Εδουάρδος Α΄ της Αγγλίας διατάσσει την παύση της δίωξης των Γάλλων Εβραίων
1420 Οι Εβραίοι της Συρίας και της Αυστρίας εκδιώκονται
1421 Οι Εβραίοι της Αυστρίας φυλακίζονται και εκδιώκονται

http://www.onthisday.com/events/may/23

Από τον Zachary K Hubbard

Τροπικοί κύκλοι ονομάζονται οι παράλληλοι κύκλοι του ουράνιου ισημερινού που διέρχονται από τα σημεία των τροπών (θερινού ή χειμερινού) εξ ού και η ονομασία τους. Επειδή δε τα σημεία των τροπών είναι δύο, δύο είναι και οι τροπικοί κύκλοι.

Ο τροπικός του Καρκίνου βρίσκεται  στις 23.5ο Ν (Βόρειος τροπικός)
Ο τροπικός του Αιγόκερου βρίσκεται στις 23.5ο S (Νότιος τροπικός)

(η πραγματική απόσταση είναι 23° 26' 22, αλλά στα διδακτικά βιβλία επικρατεί η στρογγυλοποίηση)

Η απόσταση μεταξύ των δύο τροπικών σε γεωγραφικό πλάτος είναι 47ο  όση και η γωνία του τεκτονικού γνώμονα και διαβήτη.Ο 4ος κατά σειρά πρώτος αριθμός είναι το 7 = G

Το 47ο πρόβλημα στην Ευκλείδεια Γεωμετρία

H μαθηματική παραγωγή από την εποχή τού Θαλή μέχρι την εποχή τού Ευκλείδη (600-300 π.Χ.) έχει συγκεντρωθεί από τον Ευκλείδη με απαράμιλλη τάξη και επιστημονικότητα στο έργο του υπό τον τίτλο «Στοιχεία». Ο Ευκλείδης έκλεισε όλο το σύμπαν, δηλαδή το ανθρώπινο μέτρο, μέσα σε ένα ορθογώνιο τρίγωνο.Tο πρώτο μεγάλο Θεώρημα των μαθηματικών, είναι γνωστό με διάφορα ονόματα: το Πυθαγόρειο Θεώρημα, το Θεώρημα της υποτείνουσας, το Θεώρημα της εκατόμβης ή Ευκλείδης 47, αποκαλούμενο έτσι επειδή παρατίθεται ως πρόταση 47 στο βιβλίο των Στοιχείων του Ευκλείδη.
«Σε κάθε ορθογώνιο τρίγωνο το τετράγωνο της υποτείνουσας είναι ίσο με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών». Στην είσοδο της οποίας οι Πυθαγόρειοι είχαν χαράξει το ρητό: ΜΗΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΩ. Αυτό σήμαινε πως δεν μπορεί να εισέλθει και να συμμετάσχει κανείς ο ο-ποίος δεν μετρά με γήινα μέτρα όλα τα αντικείμενα. Οι Πυθαγόρειοι πίστευαν ότι το θείο είναι μέσα στον άνθρωπο και είναι μετρήσιμο.

Θεμέλιο - Foundation = 6+6+3+5+4+1+2+9+6+5 = 47 (Full Reduction)
  Δομή - Framework = 6+9+1+4+5+5+6+9+2 = 47 (Full Reduction)
Εξουσία - Authority = 1+3+2+8+6+9+9+2+7 = 47 (Full Reduction)
Χρόνος - Time = 20+9+13+5 = 47 (English Ordinal)

Οι γωνίες 23.5º  και 52º επαναλαμβάνονται  σε τεκτονικά σύμβολα και σύμβολα Ιπποτικών ταγμάτων - σταυρός (cross pattée) ή Σταυρός της Μάλτας του Τάγματος των Ιωαννιτών, τεκτονικός γνώμονας και διαβήτης. Το πιο περίεργο είναι ότι βρίσκουμε τη γωνία 23.5 º και στο διάσημο σχέδιο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Άνθρωπος του Βιτρούβιου.Βρίσκουμε τη γωνία 23,5 °  σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα  σύμβολα - τον " πανβλέπων οφθαλμό "freemason = 6+9+5+5+4+1+1+6+5 = 42 (Full Reduction)
May = 14+26+2 = 42 (Reverse Ordinal)

24 ώρες έχει η ημέρα → 24 ~ 42

The Sun = 2+8+5 + 1+3+5 = 24 (Full Reduction)
G = 42 = 42 (Sumerian)

The May Sun → COMPASS ROSEhttp://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

H 23η Μαΐου είναι η 143η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο.

Scottish Rite of Freemasonry = 8+6+3+7+7+9+8+1 + 9+9+7+4 + 3+3 + 3+9+4+4+5+8+8+3+4+9+2 = 143 (Reverse Reduction)

May 23 → 5/23 → 523 ~ 325

Scottish Rite of Freemasonry = 19+3+15+20+20+9+19+8 + 18+9+20+5 + 15+6 + 6+18+5+5+13+1+19+15+14+18+25 = 325 (English Ordinal)


« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2017, 12:45:01 μμ από filarianna1 »