Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Παράξενο οβάλ σχήμα εμφανίστηκε στην Ανταρκτική./Μαζική «ανωμαλία» κρύβεται κάτω  (Αναγνώστηκε 716 φορές)

Μάρτιος 22, 2017, 10:39:19 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Βρίσκεται στη μέση της ανατολικής Ανταρκτικής, μία παράξενη δομή σε σχήμα οβάλ , με μήκος 400 πόδια,  μπορεί να είναι ένα από τα απώτερα αρχαία κομμάτια, από στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Πολιτισμοί κάποτε περιπλανιόταν στην Ανταρκτική.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ένα τεράστιο αντικείμενο  θα μπορούσε να αλλάξει την κατανόηση μας για την  ιστορία που κρύβεται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.Massive ‘anomaly’ lurks beneath ice in Antarctica
Massive ‘anomaly’ lurks beneath ice in AntarcticaΗ τεράστια και μυστήρια "ανωμαλία" πιστεύεται ότι κρύβεται κάτω από τα παγωμένα απόβλητα μιας περιοχής που ονομάζεται Wilkes Land. Η περιοχή είναι 151 μίλια κατά μήκος και έχει ένα ελάχιστο βάθος περίπου 2.700 πόδια.
Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι τα απομεινάρια ενός τεράστιου αστεροειδή, πραγματικά κάτι περισσότερο από δύο φορές το μέγεθος του διαστημικού βράχου Chicxulub που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους.
Εάν αυτή η εξήγηση είναι αλήθεια, θα μπορούσε να σημαίνει ότι αυτός ο δολοφόνος αστεροειδής προκάλεσε το γεγονός Πέρμια-Τριαδικής εξαφάνιση, η οποία σκότωσε 96 τοις εκατό των θαλάσσιων πλασμάτων της Γης και μέχρι το 70 τοις εκατό των οργανισμών από τα σπονδυλωτά που ζουν στη γη.
 Θα μπορούσε να είναι μια τεράστια βάση UFO ή μια πύλη στο μυστηριώδη υπόκοσμο που ονομάζεται  "Κοίλη Γη".
http://nypost.com/2016/12/29/massive-anomaly-lurks-beneath-ice-in-antarctica/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPFacebook&utm_medium=SocialFlow&sr_share=facebook
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ NEW YORK POST : Corfiatiko.blogspot.com