Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Aποκαλυπτικά βίντεο για τους αεροψεκασμούς.  (Αναγνώστηκε 252 φορές)

Δεκέμβριος 09, 2017, 09:56:34 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Αυτό το σημαντικό άρθρο θέτει την Ατζέντα για την Παγκόσμια Θέρμανση / Αλλαγή του Κλίματος σε προοπτική, πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να εξηγήσει πώς οι προσπάθειες για να ζεσταθεί το κλίμα και να λειώσει ο αρκτικός πάγος ήταν στόχος βιομηχάνων, τραπεζιτών και γεωμηχανικών αρχίζοντας γύρω από την εποχή της βιομηχανικής ηλικίας της Αμερικής γύρω στο 1875 και την ενσωμάτωση του Standard Oil.
Ο επιστήμονας της NASA επιβεβαιώνει για τα  Chemtrails(αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες): "Υπάρχουν διαφορετικά είδη χημικών ουσιών".
Κλιματικός επιστήμονας: "Τα αεριωθούμενα αεροπλάνα εκπέμπουν αερολύματα στην ανώτερη ατμόσφαιρα"
Το τηλεσκόπιο παρέχει σαφή αποδεικτικά στοιχεία για το ψεκασμό με αεροζόλ από αεροσκάφος Jet.
Μεγάλοι όγκοι αεροζόλ - άρθρο.
Έγγραφα τεκμηριωμένων αεροζόλ πάνω από το Gainesville της Φλώριδας.
Το εγχειρίδιο της USAF "Chemtrails" καθιστά σαφές ότι ο όρος "chemtrails" δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Δημοσιεύτηκε από το Depertment of Defense το 1990 και πληρώθηκε από δολάρια φορολογουμένων.

Αν και δεν προορίζεται να δείξει στους πιλότους της τάξης πώς να απελευθερώνουν "χημικά" στην ατμόσφαιρα, το εγχειρίδιο "Chemtrails" παρέχει την κατηγορία και διδάσκει τα βασικά στοιχεία της χημείας της ατμόσφαιρας ως βάση για την εκτέλεση ενεργειών για την ανάπτυξη του κλίματος.
Το Κογκρέσο, το FAA, το EPA, η NASA, το NOAA, το NWS και το FAKE NEWS είναι υπεύθυνα για την κάλυψη του "Deep State"(Βαθύ κράτος) με τα συνηθισμένα συμφέροντα της "Εθνικής Ασφάλειας", παρά τα αποδεικτικά στοιχεία που δημοσιεύονται από μη κυβερνητικούς και μη πανεπιστημιακούς ερευνητές του Cliff Carnicom, στο Ινστιτούτο Carnicom.

Εξάλλου, η αποδοχή σε ένα μυστικό πρόγραμμα αλλαγής του κλίματος θα έθετε σε κίνδυνο ολόκληρη την πολιτική ατζέντα της Παγκόσμιας Θέρμανσης / Κλιματικής Αλλαγής και θα προκαλέσει ουσιαστικές επιστημονικές εργασίες που υποστηρίζουν τη θεωρία της αιτιότητας του CO2(Διοξείδιο του άνθρακα) για την απομάκρυνση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης / κλιματικής αλλαγής.
https://chemtrailsplanet.net/2014/11/10/1966-nasa-document-reveals-goal-of-engineered-climate-modification/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHEMTRAILS PLANET : Corfiatiko.blogspot.com