Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: «Υπήρξε η ΜΙ – 18»;  (Αναγνώστηκε 2339 φορές)

Οκτώβριος 28, 2016, 09:39:08 πμ
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Λόγω της ημέρας – 28η Οκτωβρίου σήμερα, θα παραθέσω ένα άρθρο σε ελεύθερη μετάφραση, που αφορά την αποκρυφιστική δραστηριότητα των υπερδυνάμεων της εποχής εκείνης.  Επιστράτευαν κάθε είδους αστρολόγους, διάμεσα, μάγους και χόρευαν στα κρυφά χέρι χέρι στα ξέφωτα για να μεσμερίσουν……. Απ’ την άλλη πλευρά, ο δικός μας απλός λαός το μόνο που έκανε ήταν απλά να στήσει ένα γλέντι και να αλαλάξει (Πίνδαρος, απ. 225: Κλυθ΄ Αλαλά Πολέμου θυγατέρα) «Α Ε Ρ Α» !!
                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                filarianna


«Υπήρξε η ΜΙ – 18»;Υπάρχουν στοιχεία που υποδεικνύουν  ότι η Βρετανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών επιδόθηκε σε αντιναζιστική αποκρυφιστική δραστηριότητα. Το αρχικό έργο φέρεται  πως είχε αναληφθεί από στοιχεία της ΜΙ-5, ΜΙ-6  και τη Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού, ενώ αργότερα επισημοποιήθηκαν σε μια μονάδα. Υπήρχαν δύο επιδιώξεις στο έργο αυτό.

1.) Χρήση της απόκρυφης γνώσης για τη δημιουργία ψευδούς αντικατασκοπείας

2.) Απoκρυφιστική δραστηριότητα για την αντιμετώπιση της ναζιστικής αποκρυφιστικής δραστηριότητας.

Για το σκοπό αυτό, η Βρετανικής Υπ. Πληροφοριών στρατολόγησε στις τάξεις της πολλούς αποκρυφιστές, προκειμένου να αξιοποιήσει τις ειδικές γνώσεις και δεξιότητές τους. Αυτή η στρατολόγηση δεν  ήταν κάτι καινούργιο, ο περίφημος αποκρυφιστής, Άλιστερ Κρόουλι, είχε εργαστεί για την MI6 κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα, κατά τις δεκαετίες του 1920 και του 1930. Ο Κρόουλι συνέχισε να εργάζεται για τη Βρετανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών κατά τον Β’Π.Π.ο Γερμανικής καταγωγής Louis de Wohl είχε επίσης στρατολογηθεί.  Κάτι που αρνιόταν επί χρόνια, αλλά τελικά παραδέχτηκε το 2008, όταν δόθηκαν, από τη Βρετανική κυβέρνηση, στη δημοσιότητα, απόρρητα έγγραφα . Ο  De Wohl ασχολήθηκε με τις αστρολογικές προβλέψεις και ανήλθε στο βαθμό του λοχαγού στη Βρετανικής Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών.


Ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού, κατά τη διάρκεια του πολέμου, ήταν ο υπολοχαγός  Ίαν Λάνκαστερ Φλέμινγκ, αργότερα γνωστός ως συγγραφέας θρίλερ και δημιουργός του διάσημου φανταστικού κατασκόπου Τζέιμς Μπόντ 007. Ο Φλέμινγκ ενδιαφερόταν επίσης για την αστρολογία και την αριθμολογία. Υπήρξε φίλος του Κρόουλι.
Υπάρχουν κάποια τεκμηριωμένα παραδείγματα στρατιωτικής ανάπτυξης πρακτόρων από τη Βρετανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών,  προς αποτροπή και ακύρωση των ναζιστικών  σχεδίων.

1.)   Χρήση της απόκρυφης γνώσης για τη δημιουργία ψευδούς αντικατασκοπείας

Η παγίδα ΕςΜυστήριο περιβάλλει τις συνθήκες αιχμαλωσίας του υπαρχηγού του Φύρερ στην Σκωτία.  Με το πέρασμα του χρόνου έχει αμβλυνθεί το πλήρες μέγεθος αυτού του περίεργου επεισοδίου,  αποτέλεσε όμως το πλέον εξαιρετικό γεγονός.  Για κάποιο λόγο, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Τρίτου Ράιχ, Ρούντολφ Ες, ανέλαβε να πιλοτάρει ένα αεροπλάνο σε εχθρικό έδαφος  και να πέσει με αλεξίπτωτο!
Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ες, εξαπατήθηκε από ένα εκπονημένο βρετανικό τέχνασμα που βασίστηκε στις αποκρυφιστικές πεποιθήσεις και  την αυταρέσκεια του Ες.  Ο Ίαν Φλέμινγκ εμπνεύστηκε από ένα μυθιστόρημα, γραμμένο από τον αδελφό του Πίτερ, που ονομαζόταν Ιπτάμενη επίσκεψη «Flying Visit» (Jonathan Cape 1940), στο οποίο το αεροπλάνο του Χίτλερ προσγειώνεται, λόγω εκτάκτου ανάγκης, στην Αγγλία και ο Φύρερ αιχμαλωτίζεται.  Ο Ίαν συνεργάστηκε με τον αδελφό του, ο οποίος εργαζόταν επίσης για την ΜΙ5 και το Τμήμα Προπαγάνδας των Ειδικών Επιχειρήσεων.

Επέλεξαν τον Ρούντολφ Ες, επειδή ήταν υποστηρικτής της ειρήνης με τη Βρετανία και αποκρυφιστής υπό την επιρροή των αστρολόγων και των αποκρυφιστών.  Θεωρήθηκε πως αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. 
Χρησιμοποίησαν ψευδείς αστρολογικές προβλέψεις σε συνδυασμό με έξυπνη πολιτική.  Ο Ες πείστηκε ότι ο Δούκας του Χάμιλτον, ήταν πρόθυμος να διαπραγματευτεί όρους ειρήνης, για λογαριασμό του κόμματος  Υπέρ της Γερμανο-Βρετανικής ειρήνης.  Ο Ίαν Φλέμινγκ ανέθεσε σε έναν αστρολόγο να παρουσιάσει μία ψευδή αστρολογική πρόβλεψη, δεικνύοντας  ότι η 10η Μαΐου του 1941, θα ήταν μία ευνοϊκή ημερομηνία για τον Ρούντολφ Ες, ώστε να πετάξει στη Σκωτία και να συναντηθεί κρυφά με τον Δούκα του Χάμιλτον και άλλα μέλη του επονομαζόμενου Βρετανικού «κόμματος Ειρήνης».

Ο Ες είδε τον εαυτό του στο ρόλο ενός μεσσιανικού ήρωα, που θα απάλλασσε την Γερμανία από πιθανή μελλοντική ήττα, συνάπτοντας ειρήνη με τη Βρετανία. Οι εκθέσεις που έφθασαν στον υπαρχηγό του Φύρερ σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Αγγλία και τις αστρολογικές όψεις, έπεισαν τον Ές ότι η αποστολή του θα ήταν επιτυχής.

Ο Ernst Schulte Strathaus, στενός φίλος και προσωπικός αστρολόγος του Ές, τον ενημέρωσε ότι στις 10 Μαΐου του 1941, θα σχηματιζόταν μία σύνοδος έξι πλανητών στον Ταύρο με πανσέληνο ακριβώς απέναντι από τον αστερισμό.  Ταυτόχρονα το γράφημα του Χίτλερ εμφάνισε επιβλαβείς αστρολογικές όψεις.
 
Αυτή η ευοίωνη διάταξη θα σηματοδοτούσε σημαντικές και μακροχρόνιες αλλαγές στον κόσμο, τις οποίες ο Ες εξέλαβε ότι σημαίνουν τη συμμαχία Αγγλίας – Γερμανίας και παγκόσμια ηγεμονία.

Έτσι ήταν ο Ρούντολφ Ές που πέταξε στην Σκωτία στις 10 Μαΐου του 1941, αναμένοντας να συναντήσει τον Δούκα του Χάμιλτον και να μεταφερθεί στο Λονδίνο για ιδιωτική ακρόαση από τον Βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’. 

Είχε πειστεί από την παραπληροφόρηση που του τροφοδοτήθηκε από τις Βρετανικές Υπηρεσίες, πως αυτοί οι τρεις άνδρες αντιπροσώπευαν ένα πραγματικό κίνημα ειρήνης, ικανό να εξαλείψει  τον πολεμοχαρή Τσόρτσιλ και να έρθει σε συμφωνία με τους γερμανικούς όρους.  Επίσης, ο Ες είχε συναντηθεί προηγουμένως  με το Δούκα του Γουίντσορ, όταν είχε επισκεφτεί το Βερολίνο, πριν τον πόλεμο.

Αντί να συναντήσει φιλο-ναζιστές αριστοκράτες  και βασιλείς όταν προσγειώθηκε, ο Ες συνελήφθη από έναν ντόπιο αγρότη και  μία μονάδα πολιτοφυλακής και τον παρέδωσαν στην αστυνομία για ανάκριση από την ΜΙ5 και τον Άλιστερ Κρόουλι.

Η Εκστρατεία Νοστράδαμος.Ο Γιόζεφ Γκέμπελς, κορυφαίος αποκρυφιστής, είχε έμμονη ιδέα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου. Ο Γκέμπελς επιστράτεψε τον Κάρλ Έρνστ Κράφτ έναν αστρολόγο ο οποίος ήταν άριστα εξοικειωμένος με τη μελέτη του Νοστράδαμου, και ενθουσιώδης υποστηρικτής των Ναζί.

Όπως γνωρίζει κάθε σοβαρός μελετητής , ο Νοστράδαμος έγραφε κατά ένα εσκεμμένως ασαφή τρόπο, καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή πολλών διαφορετικών ερμηνειών. Ο Γκέμπελς και ο Κράφτ κατενθουσιάστηκαν με μία πρόβλεψη που πίστευαν ότι αφορούσε τη Μεγάλη Βρετανία και που προέλεγε μεγάλη δυστυχία. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε καμία αναφορά περί Βρετανίας … αλλά αναφερόταν η λέξη «νησιά» αυτό όμως δεν είχε σημασία.

Στοίχος (II,100)
Dedans les isles si horrible tumulte,               In the islands shall be so horrid tumults,
Bien on n´orra qu´une bellique brigue,                  That nothing shall be heard but a warlike surprise,
Tant grand sera des predateurs l´insulte,       So great shall be the insult of the robbers,
Qu´on se viendra ranger à la grand ligue.      That everyone shall shelter himself under the great look.


Ο Γκέμπελς διέταξε την εκτύπωση φυλλαδίων με την Ναζιστική εκδοχή των προφητειών του Νοστράδαμου και στη συνέχεια αυτά τα φυλλάδια σκορπίστηκαν από γερμανικό αεροσκάφος πάνω από τη Γαλλία πρότερα του γερμανικού στρατού, ώστε να αποθαρρύνουν το γαλλικό στρατό και τους πολίτες. Οι Βρετανικές υπηρεσίες απάντησαν με τις δικές τους αστρολογικές ερμηνείες και παρήγαγαν τις δικές τους εκδοχές των προφητειών του Νοστράδαμου που τυπώθηκαν και διασκορπίστηκαν σε όλο το ναζιστικό Ράιχ και τα κατεχόμενα εδάφη.

2.)   Απόκρυφιστική δραστηριότητα για την αντιμετώπιση της ναζιστικής αποκρυφιστικής δραστηριότητας.

Επιχείρηση Ιξός - η παγίδα ΕςΦέρεται να υπάρχει άλλη μία εκδοχή ως προς την παγίδα του Ες, που πηγαίνει πέρα από την απλή εξαπάτηση του υπαρχηγού του Φύρερ στη  Βρετανία.  Ο Κρόουλι ισχυρίστηκε ότι του είχε ζητηθεί, από τη Στρατιωτική Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών, η δημιουργία απόκρυφων συνθηκών ώστε ο Ες να «μεσμεριστεί».  Το εγχείρημα ονομάστηκε «Επιχείρηση Ιξός» και απαιτούσε μία τελετή δρυϊδικού τύπου στο ξέφωτο ενός δάσους, τη νύχτα, με ιδιαίτερη προσοχή σε μία σειρά αστρολογικών και αστρονομικών παραγόντων, καθώς επίσης και τον ακριβή υπολογισμό γεωγραφικού πλάτους και μήκους.

Ο Κρόουλι επέλεξε ένα ξέφωτο στο δάσος Άσνταουν του Σάσεξ και ενημέρωσε τις αρχές, ότι εκτός από τους μυημένους του, χρειαζόταν την συμμετοχή πολλών «βοηθών» για την παροχή ενέργειας.  Η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών φρόντισε ώστε Βρετανοί και Καναδοί στρατιώτες να συμμετάσχουν υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας.

Τη νύχτα, συγκεντρώθηκαν οι στρατιώτες, τους δόθηκε να φορέσουν -πάνω από τις στολές τους  ρόμπες καλυμμένες με ρούνους  και οργανώθηκαν σε κύκλο δύο βαθμίδων.  Στο κέντρο του κύκλου ήταν ένα θρόνος και δεμένο σε αυτόν,  ένα ανδρείκελο  ντυμένο με τη στολή του Ρούντολφ Ες.

Ο εξωτερικός κύκλος άρχισε να κινείται αργά προς την κατεύθυνση του ήλιου, ενώ ο εσωτερικός προς την αντίθετη κατεύθυνση, σχηματίζοντας έτσι δύο αντίθετα περιστρεφόμενους κύκλους.  Ψέλνοντας,  ένωσαν τα χέρια τους και ο ρυθμός επιταχύνθηκε.  Με την εντολή του Κρόουλι, οι συγκεντρωμένοι σταματούσαν και στρέφονταν  προς τα έσω.  Αυτή η διαδικασία επαναλαμβανόταν, έτσι ώστε οι ρούνοι που υπήρχαν πάνω στις ρόμπες σχημάτιζαν ένα σύνολο διαφορετικών μηνυμάτων που στόχευαν το ανδρείκελο του Ρούντολφ Ές.

Η Αδελφότητα του Εσωτερικού Φωτός – Η Αστρική Μάχη της Βρετανίας (Remote Viewing – Θέαση εξ αποστάσεως)Μία από τους συνεργάτες του Άλιστερ Κρόουλι ήταν κάποια κυρία με το όνομα Ντίον Φόρτσουν (Dion Fortune).  Ξέρουμε πως γνώρισε τον Κρόουλι στο Χέιστινγκς, την περίοδο πριν το Β’Π.Π.  Ηγήθηκε μιας Αστρικής εκστρατείας εναντίον των Ναζί αποκρυφιστών, την οποία τεκμηρίωσε σε μία σειρά επιστολών προς τους εταίρους αστρικούς μαχητές σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία. 
Η μάγισσα και συγγραφέας Ντίον Φόρτσουν,  στον απόηχο της μεγάλης σύγκρουσης στον ουρανό πάνω από τη Βρετανία, κάλεσε το δικό της πόλεμο «τη μαγική μάχη της Βρετανίας».  Από το αρχηγείο της στο Bayswater του Λονδίνου, προχώρησε στην επιστράτευση ενός  «στρατού» μυημένων μέσα στην Αδελφότητα του Εσωτερικού Φωτός.  Χρησιμοποιώντας νοερή απεικόνιση βρετανικών ιστορικών συμβόλων, οι μυημένοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ισχυρά άβαταρ (είδωλα)  επικεντρωμένα στο Βασιλιά Αρθούρο, τον Μέρλιν, το Άγιο Δισκοπότηρο και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ακουμπώντας  στα σημεία των γραμμών Λέι που διασχίζουν το Γκλάστονμπερι.

Μόλις ήταν έτοιμοι, οι μυημένοι λάμβαναν επιστολές με γραπτές οδηγίες:  «έχοντας μελετήσει την επιστολή, καθίστε, εάν είναι δυνατόν,  σε ένα ήσυχο -αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο ασφαλές από τυχόν διαταραχές ˙  με προσανατολισμό προς το Λονδίνο, σε τέτοια στάση ώστε τα πόδια σας να είναι μαζί και τα χέρια σας ενωμένα, δημιουργώντας ένα προσωπικό κλειστό κύκλωμα.  Τα χέρια σας πρέπει να αναπαύονται πάνω στην εβδομαδιαία επιστολή που βρίσκεται στην αγκαλιά σας, γιατί αυτές οι επιστολές  θα αναθηματιστούν πριν αποσταλούν προκειμένου να σχηματίσουν μία σύνδεση. »

«Ας διαλογιστούμε τις αγγελικές Παρουσίες, στα κόκκινα ενδεδυμένες και ένοπλες, να περιπολούν κατά μήκος και πλάτος της γης μας. Φανταστείτε ένα χάρτη της Μεγάλης Βρετανίας και οραματιστείτε αυτές τις μεγάλες Παρουσίες να κινούνται ως μια τεράστια σκιώδη μορφή κατά μήκος των ακτών, καθώς και προς τα πίσω και προς τα εμπρός από βορρά προς νότο και από την ανατολή στη δύση, παρακολουθώντας και  προστατεύοντας συνεχώς , έτσι ώστε τίποτα άγνωστο να μη μπορεί να κινηθεί απαρατήρητο. »

Η Φόρτσουν έκανε λόγο για μία ναζιστική Πέμπτη φάλαγγα αποκρυφιστών και παρότρυνε τους μυημένους της να επιτεθούν.  Οι μυημένοι του τάγματος, βρέθηκαν εν τω μέσω μαχών στο «αστρικό πεδίο» ή  εισέρχονταν στα κεντρικά γραφεία και τα υπνοδωμάτια  των κορυφαίων Ναζί εκτελώντας μαγικές επιθέσεις εναντίον τους.   

Φυσικά τέτοια πράγματα μπορεί να ακούγονται ανόητα, μόνο που  τη δεκαετία του 1970 αποκαλύφθηκε ότι η Σοβιετική Ένωση είχε εμπλακεί σε τέτοιες δραστηριότητες εναντίον της Δύσης.  Ένα δύσπιστο πρόσωπο του επιτελείου της CIA, πείστηκε ότι το φαινόμενο της αστρικής προβολής ήταν πραγματικό.  Ο ναύαρχος Στάνσφιλντ Τάρνερ (Stansfield Turner) δημιούργησε μία άκρως μυστική επιχείρηση ώστε να εκπαιδευτεί στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ, σε αυτό που η CIA αποκάλεσε «Θέαση εξ αποστάσεως» (remote viewing) ._

Πηγή: http://www.madoc.mobi/who/mi18/index.html
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 28, 2016, 10:29:46 μμ από Stranger »
Οκτώβριος 28, 2016, 10:39:28 μμ
Απάντηση #1
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 101
 • Δημοτικότητα: +12/-0
Πολυ καλο , το εβαλα και εδω http://katohika.gr/diethni/ipirkse-mi-18/  σε ευχαριστουμε ... και να ξερεις οτι προσωπικα ..πως να το κανω γραπτως αυτο;...ξερεις αυτην την κινηση που με τα δυο δαχτυλα απο ματια σε ματια ..λες στον αλλο...σε παρακολουθω!!  ;D
Μια μερα θα με πεις Stranger εμενα που βλεπεις ..!!!
Οκτώβριος 29, 2016, 10:12:16 πμ
Απάντηση #2
 • Μύστης
 • ***
 • Μηνύματα: 178
 • Δημοτικότητα: +5/-0
Πολυ καλο , το εβαλα και εδω http://katohika.gr/diethni/ipirkse-mi-18/  σε ευχαριστουμε ... και να ξερεις οτι προσωπικα ..πως να το κανω γραπτως αυτο;...ξερεις αυτην την κινηση που με τα δυο δαχτυλα απο ματια σε ματια ..λες στον αλλο...σε παρακολουθω!!  ;D

Ευχαριστώ Stranger! Πάντα με εκτίμηση και σεβασμό.
Ίσως εάν κάποιος εμβαθύνει στα παραπάνω στοιχεία, να κάνει κάποιες περίεργες συσχετίσεις, μεταξύ του ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ την πτώση του Ες με το αλεξίπτωτο και τους Ο.Α. του Λονδίνου.
https://youtu.be/1AS-dCdYZbo