Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Mardi Gras «ΧοντρήΤρίτη» - και το Μυστικό πλήρωμα του Κώμου  (Αναγνώστηκε 876 φορές)

Μάρτιος 06, 2017, 04:50:20 μμ
  • Μύστης
  • ***
  • Μηνύματα: 178
  • Δημοτικότητα: +5/-0
Mardi Gras  «ΧοντρήΤρίτη» - και το Μυστικό πλήρωμα του Κώμου 

http://old-new-orleans.com/mardigras_2012_1907_e.jpg

Το Mardi Gras ή «ΧοντρήΤρίτη», είναι μια εκδήλωση καρναβαλικού χαρακτήρα, οι ρίζες της οποίας πάνε χιλιάδες χρόνια πριν, στις παγανιστικές γιορτές για την Άνοιξη και τη γονιμότητα, όπως τα Σατουρνάλια και τα Λουπερκάλια της αρχαίας Ρώμης. Αργότερα αυτές οι δημοφιλείς τοπικές παραδόσεις ενσωματώθηκαν με τις Χριστιανικές και το Mardi Gras εξαπλώθηκε από τη Ρώμη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Αγγλία.  Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκινούν μετά την ημέρα των Θεοφανείων με αποκορύφωνα την ημέρα μετά την Καθαρά Δευτέρα. 

Στα τέλη της δεκαετίας του 1700, στην υπό γαλλική κυριαρχία Νέα Ορλεάνη, συνηθιζόντουσαν οι προ των νηστειών,  μασκέ χοροί και γιορτές. Το 1704, στο Μομπίλ δημιουργείται μια μυστική κοινωνία (Masque de la Mobile) ... παρόμοια με τα σημερινά Mardi Gras Krewes. Διήρκεσε μέχρι το 1709. Το 1710, διαμορφώθηκε η "Boeuf Graf Society" παρελάζοντας από το 1711 έως το 1861. Την πομπή πραγματοποιούσαν 16 άνδρες που έσπρωχναν ένα τεράστιο κεφάλι ταύρου πάνω σε ένα κάρο μόνο με ρόδες.

Όταν η Νέα Ορλεάνη τέθηκε υπό ισπανικής κυριαρχίας το έθιμο των χορών μασκέ και τα φεστιβάλ απαγορεύτηκαν. Το 1803 η Νέα Ορλεάνη γίνεται μέλος των ΗΠΑ. Η απαγόρευση των καρναβαλικών φεστιβάλ συνεχίστηκε μέχρι το 1823, όταν οι Κρεολοί, μέλη της αριστοκρατίας της Λατινικής Αμερικής, έπεισαν τον κυβερνήτη να επιτρέψει τους χορούς μασκέ. Το 1827 νομιμοποιήθηκαν και οι μάσκες στους δρόμους.

Κατά τη διάρκεια των δημόσιων εορτασμών στις αρχές της δεκαετίας του 1800, το Mardi Gras επικεντρώνεται γύρω από τους μασκαράδες, πεζούς, σε άμαξες και άλογα. Η πρώτη καταγεγραμμένη παρέλαση έγινε το 1837. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1840 και '50, το Mardi Gras απόκτησε αρνητική φήμη, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς που αποδιδόταν σε μασκαράδες. Η κατάσταση έγινε τόσο κακή που ο Τύπος άρχισε να καλεί για τον τερματισμό της γιορτής.

Το 1857 έξι άνδρες διαμόρφωσαν την οργάνωση Comus στη Νέα Ορλεάνη. Η οργάνωση Comus πρόσθεσε ομορφιά στο Mardi Gras και έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι μια ασφαλής εορταστική εκδήλωση. Ο Comus ήταν ο πρώτος οργανισμός που χρησιμοποίησε τον επινοημένο από τους ίδιους - ως αρχαϊκή επιτήδευση - όρο krewe ως περιγραφή της ιδιότητάς του. Η λέξη krewe προφέρεται όπως και η λέξη crew δηλαδή «πλήρωμα».

Ο Comus επίσης ήταν ο πρώτος οργανισμός που δημιούργησε μια μυστική καρναβαλική κοινωνία (Mystick krewe), παρελάζοντας με άρματα έχοντας ένα ενιαίο θέμα, ενώ μετά τη παρέλαση ακολουθούσε χορός. Ο Comus ήταν επίσης η πρώτη οργάνωση το όνομα της οποίας προέρχεται από κάποιο μυθολογικό χαρακτήρα. Το όνομα της προέρχεται από το Αρχαίο Ελληνικό Κώμος ή Κάμος θεός της γιορτής, του γλεντιού και των νυχτερινών ερωτοτροπιών. Γιος και οινοχόος του θεού Διονύσου, αντιπροσωπεύει την αναρχία και το χάος. Ο Κώμος επίσης, στην αρχαία Ελλάδα ήταν εορταστική εκδήλωση, ειδικά προς τιμή του θεού Διονύσου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, άνδρες και γυναίκες αντάλλασαν ρούχα.

Οι τρεις μυστικοί ιδρυτές της Mystick krewe του Comus (Μυστικό πλήρωμα του Κώμου) ήταν

ο Άλμπερτ Πάικ,

http://4.bp.blogspot.com/-ME4Eb0Kkqns/TWewUy5GLCI/AAAAAAAAAMw/yB9ImS62DJI/s320/albert-pike.jpg

ο Ιούδας Μπέντζαμιν

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/04/JPBenjamin.jpg/170px-JPBenjamin.jpg

και ο Τζον Σλιντελ.

http://www.thelatinlibrary.com/chron/civilwarpics/slidell.jpg

Ο Ιούδας Μπέντζαμιν ήταν ένας πράκτορας του Οίκου των Ρότσιλντ και ζούσε στη Νέα Ορλεάνη το 1857. Υπήρξε δικηγόρος ειδικός στο Εμπορικό Δίκαιο και ο πρώτος Εβραίος που εξελέγη στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος δεν είχε αποποιηθεί την θρησκεία του. Υποστηρικτής της δουλείας, έγινε πλούσιος ως ιδιοκτήτης δούλων,

Ο οίκος των Ρότσιλντ φοβόταν ότι η νέα Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών θα τύπωνε δικά της χρήματα έχοντας μια κεντρική τράπεζα, η οποία δεν θα συνδεόταν με τον Οίκο των Ρότσιλντ. Αυτό θα αποδυνάμωνε την επιρροή των Ρότσιλντ πάνω στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Είχαν ήδη δημιουργήσει μια μυστική ελιτίστικη κοινωνία βασιζόμενη σε γραμμές αίματος, ενσωματώνοντας δεκατρείς από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου, ώστε τελικά να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη μέσω του ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας.

Η αποστολή του Άλμπερτ Πάικ ήταν να προωθήσει την υπόθεση της δουλείας, τον εμφύλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και να δημιουργήσει μια γραμμή επικοινωνίας με άλλους συναδέλφους Illuminati.

Ίδρυσε τους Ιππότες του χρυσού κύκλου (KGC)

http://jessejamesphotoalbum.com/wp-content/uploads/2014/02/KGC-Brownwood-Henry-Ford-nohat2.jpg

και την Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ).

https://magthehistorian.files.wordpress.com/2016/02/ten-men-of-the-watertown-division-289-wearing-hats-with-kkk-in-large-letters-and-with-a-skull-and-bones-arranged-on-the-floor-in-front-of-them-watertown-n-y-1870s1.jpg?w=768

Είχε επιλεγεί από τον Κέιλεμπ Κάσινγκ να διευθύνει ένα σώμα των Illuminati στη Νέα Ορλεάνη. Έτσι μετακόμισε το δικηγορικό του γραφείο στη Νέα Ορλεάνη το 1853 και έγινε ειδικός μασονικός αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου της Λουιζιάνα στις 25 Απρίλη του 1857.

Ο Ιούδας Μπέντζαμιν είχε ως μέντορα τον Τζον Σλίντελ, του οποίου η ανιψιά ήταν παντρεμένη με τον Αύγουστο Μπέλμοντ που επίσης συνδεόταν με την τράπεζα Ρότσιλντ. Αυτή η σύνδεση του Ιούδα Μπέντζαμιν με τον Τζον Σλιντελ βοήθησε περαιτέρω τον Μπέντζαμιν με τα ευρωπαϊκά τραπεζικά, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την συνομοσπονδία.

Ο Ιούδας Μπέντζαμιν έγινε νομικός σύμβουλος της βασίλισσας Βικτωρίας. Και ο γερουσιαστής της Λουιζιάνα, Τζον Σλιντελ και ο Ιούδας Μπέντζαμιν ήταν μέλη των κλάμπ της Βοστώνης και της Ενώσεως της Νέας Ορλεάνης. Ωστόσο, αυτοί οι δύο σύλλογοι δεν παρείχαν τη μυστικότητα που απαιτούνταν για την επικοινωνία των σχεδίων. Αυτός είναι ο λόγος που οι τρεις τους ίδρυσαν το Mystick krewe του Comus.

http://www.storyvilledistrictnola.com/web/mardigras_comus_parade_22Mar1873.jpg

Η έδρα του Mystick krewe του Comus έγινε το Picwick Club. Τα τακτικά μέλη του Comus δεν είχαν καμία γνώση του τι αντιπροσώπευαν οι 3 ιδρυτές. Ο Άλμπερτ Πάικ και ο Ιούδας Μπέντζαμιν ήταν μυστικοί βασιλιάδες της Mystic krewe της Comus. Η ταυτότητα των «βασιλιάδων» παρέμεινε κρυφή. Οι δύο τους συμμετείχαν άμεσα στη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν, διακόπτοντας έτσι την όποια απειλή προς τον Οίκο Ρότσιλντ.

http://media.npr.org/assets/img/2015/04/15/534967327_wide-c48dbcfe4aec0e08cf73e08b6a8d2fdca49a5a9f-s900-c85.jpg

Αργότερα, ο Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούζβελτ (32ος πρόεδρος των ΗΠΑ)

http://www-tc.pbs.org/wgbh/americanexperience/media/uploads/films/heroImages/fdr_film_landing.jpg

και ο Τζέι Έντγκαρ Χούβερ (πρώτος διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών – FBI),

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51tloOufyNL._SX331_BO1,204,203,200_.jpg

Μασόνοι 33ου βαθμού, με τη συμμετοχή τους στη δολοφονία του ηγέτη-βασιλιά Χούιυ Λονγκ (γερουσιαστής) στις 10 Σεπτεμβρίου του1935, έγιναν κρυφοί βασιλιάδες του Mystick krewe της Comus. Ο Ρούζβελτ το 1937 ενώ ο Χούβερ αργότερα. Ο Έντγκαρ Χούβερ μάλιστα, είχε εμπλακεί σε ομοφυλοφιλικά όργια με διάφορα μέλη των ελιτίστικων γραμμών αίματος του Mystick krewe της Comus.

Τα Mardi Gras Krewes σήμερα αναπτύσσονται από ιδιωτικές κοινωνικές λέσχες που έχουν περιοριστικές πολιτικές ένταξης. Δεδομένου ότι όλες αυτές οι οργανώσεις παρελάσεων χρηματοδοτούνται πλήρως από τα μέλη τους, δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος ώστε να παρακολουθηθούν οι όποιες δραστηριότητές τους. Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε σε τι είναι ανακατεμένες αυτές οι φαύλες οργανώσεις... ή ποιοι πραγματικά κινούν τα νήματα ...

Άλλη μία σύνδεση του Οίκου Ρότσιλντ

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/2d/e5/f4/2de5f4fa558bde39d93dab19e2aea1f1.jpg

Το 1832, ο Γουίλιαμ Ράσελ,

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/31/Bones_whrussell_bw.jpg

η οικογενειακή περιουσία του οποίου προέρχεται από λαθρεμπόριο οπίου από την Κίνα μέσω της Τουρκίας, ίδρυσε τη Skull and Bones μέσα στο Πανεπιστήμιο Yale. Αποτελεί το 1 από τα 3 τμήματα της Αδελφότητας του Θανάτου που υπάγονται στους illuminati - Ιππότες του Ναού του Οίκου Ρότσιλντ.  Το πρώτο τμήμα ιδρύθηκε στη Γερμανία. Το δεύτερο τμήμα στο Πανεπιστήμιο του Yale.

https://tshaonline.org/sites/default/files/images/handbook/DD/dyer-isadore.jpg

Το τρίτο τμήμα, ιδρύθηκε στο Tulane University School of Medicine στη Νέα Ορλεάνη, της Λουιζιάνα, τον Οκτώβριο του 1907.

Ο Dr. Isadore Dyer

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/find-a-grave-prod/photos/2016/129/149131519_1462822425.jpg

ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Scull and bones στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Tulane, είχε φοιτήσει στο Yale και ήταν μέλος της εκεί μυστικής οργάνωσης Berzellus (αδελφή της Scull and Bones). 

Πηγές: https://tekgnostics.blogspot.gr/2010/02/mardi-gras-and-illuminati.html
           http://www.whale.to/b/pike.html