Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποκαλύπτουμε… 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ»! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! Γιατί οι Ναβάχο λένε ότι ΔΕΝ θα παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου Δείτε τι ποινή πρότεινε ο Τσίπρας ως Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς σε συμμαθητές του για τη σημαία Φρίκη: Σατανιστές δολοφόνησαν 6 μηνών έγκυο και την παράτησαν στο 6 χλμ. της «Διαδρομής 6» Μαρτυρία Ελληνίδας από τη Βαρκελώνη: «Γίνεται χαμός σε όλη την πόλη – από χθες βλέπουμε παντού αστυνομικούς» Ντροπή! Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά! Η πορεία του φονικού βαν στο κέντρο της Βαρκελώνης Βαρκελώνη: Η φωτογραφία του άνδρα που νοίκιασε το λευκό βαν ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Βενεζουέλα: Τρώνε άγρια είδη από ζωολογικούς κήπους για να επιβιώσουν

Αποστολέας Θέμα: “Τα είπαν” Αλέξης και Κριστίν: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το “ελληνικό πρόβλημ  (Αναγνώστηκε 495 φορές)

Φεβρουάριος 24, 2017, 11:15:06 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 319
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Την τακτική της “μετάθεσης του ελληνικού προβλήματος για αργότερα” (“to kick the can down the road”), προκρίνουν όλες οι πλευρές της ελληνικής κρίσης, καθώς συνειδητοποιούν ότι τα “θέλω” των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης οδηγούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και συζήτησε το πρόβλημα προωθώντας μία “πολιτική λύση”. Ή κ. Λαγκάρντ επέμενε στις θέσεις της και στην απόλυτη τήρηση των κανόνων του ΔΝΤ. Ο Πρωθυπουργός και η γενική διευθύντρια δεν υποχώρησαν από τις γνωστές θέσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μία σχετική κατανόηση μεταξύ της κ. Λαγκάρντ και της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Αγγελας Μέρκελ, εν τούτοις η κατάσταση είναι όπως και πριν τη συνάντηση, τόνισαν ενημερωμένες πηγές. Βασικά, μας είπαν, “βρισκόμαστε ενώπιον ενός αδιεξόδου” και απαιτούνται υποχωρήσεις απ’ όλες τις πλευρές, ειδικά απότην ελληνική κυβέρνηση, για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να προχωρήσουν οι συζητήσεις για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και της ελάφρυνσης χρέους, η οποία δεν θα επιτευχθεί πριν από τις εκλογές στη Γερμανία.
http://mignatiou.com