Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Αστάθμητος Παράγοντας - Ελληνοχριστιανική Φάλαγγα  (Αναγνώστηκε 1819 φορές)

Οκτώβριος 27, 2016, 05:04:42 πμ
 • Νέο Μέλος
 • *
 • Μηνύματα: 7
 • Δημοτικότητα: +0/-0
 • https://www.facebook.com/ARIS.NTINAKI
  • Βρείτε με στο facebookΔράττομαι της ευκαιρίας και χρησιμοποιώντας το συγκεκριμμένο φόρουμ σαν εργαλείο, ζητώ κάτι που πιθανόν να έχουν ήδη στο μυαλό αρκετοί άνθρωποι. Την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.

Τα παρακάτω αποτελλούν άποψη και μονάχα όσοι την συμμερίζονται θα προτιμούσα να ασχοληθείτε. Ούτως η άλλως δεν υπάρχει καιρός για να προσπαθήσει κανείς να εξηγήσει και να πείσει κάποιον που η άποψη του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την παρακάτω.
Συνεπώς, όσοι διαφωνείτε εστώ και σε κάποιες πτυχές  των ανησυχιών θα σας παρακαλούσα να μην προσπαθήσετε να αποσπάσετε τα μέλη που συμμετέχουν από την προσπάθεια που πιθανόν προχωρήσει.

Αισθάνομαι πως βρισκόμαστε μεσοπέλαγα,  αβοήθητοι και έρμαια μιας κατάστασης καλά οργανωμένης από συγκεκριμμένα άτομα , συγκεκριμμένων χώρων με συγκεκριμένες κατευθύνσεις με στόχο την σύληση της Πατρίδος μας, την θώπευση των Ιδανικών μας, την ασέλγεια της κουλτούρας του Έλληνα, την απαξίωση της Πίστεως μας, και την πνευματική κατάπτωση μας.

Πιο συγκεκριμένα, τα γνωστά πλέον σε όλους μας διεθνή αλλά και γηγενή κέντρα εξουσίας, εκείνα που πίσω στο 2011 μας σέρναν σε δίκες με εισαγγελικές παρεμβάσεις, εκείνα τα κέντρα εξουσίας λοιπόν που τότε παρουσιάζαμε στους αναγνώστες εναλακτικής ενημέρωσης και λαμβάναμε το πικρό ποτήριον της χλεύης και της ειρωνίας, εκείνα λοιπόν τα κέντρα και τα  παρακλάδια τους στην Πατρίδα μας, απεργάζονται την μπασταρδοποίηση του Γένους μας και την εξάλλειψη του Χριστού από τις καρδιές μας και τη ζωή μας.

Καταφέραν με πανούργο τρόπο και με εγχώριους εφιάλτες και ριψάσπιδες μέσα σε μια εκατοστή "φαινομενικά" αλλά στην ουσία μισής χιλιετίας χρόνων, να ανοίξουν διάπλατα την πύλη του κίρκου εις την αποστασία, τον σοδομισμό, την αθεΐα, να μετατρέψουν τους Έλληνες από "φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον" σε καταναλωτικά και εγωπαθή όντα που σκέφτονται να καλύψουν προσωπικές επιθυμίες "του Σήμερον" και ξεχνούν την παρακαταθήκη που πρέπει να αφήσουν στους νέους του αύριον, που ξεχνούν πως στο πέρας της ζωής τους θα πρέπει να δώσουν καλήν απολογίαν  επι του φοβερού βήματος του Κυρίου μας και τέλος να επιτύχουν τον σταδιακό αφανισμό μας.

Σε αυτούς τους καιρούς αδέρφια μού καλούμαστε από Κύριο και Πατρίδα να επιβιώσουμε. Σε αυτούς τους καιρούς που είναι "αρένα Αγίων και Μαρτύρων" και τα στάδια ξεκινούν από το σπίτι μας αφού πρώτα έχουν αλλοιώσει τον θεσμό της οικογέννειας και προχωρούν στην εργασία μας, στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή μας,  υπάρχει συστημένη επιστολή προς τον καθένα μας ξεχωριστά, να κάνουμε τον αγώνα μας "για του Χριστού την Πίστην την Αγίαν και της Πατρίδος την Ελευθερίαν".
Κόντρα στη λαίλαπα του δόγματος της αθεΐας να δηλώσουμε Χριστιανοί!!!
Κόντρα στη παγκοσμιοποίηση και κατάργησης κρατών να δηλώσουμε Έλληνες και πως δεν είμαστε χθεσινοί στον κόσμο...
Πως προερχόμαστε από τα γενοφάσκια της ιστορίας και πορευόμαστε με σκοπούς και ιδεώδη που θα γκρεμίσουν σαν χάρτινους πύργους στο εγγύς μέλλον τα σκοτεινά σχέδια.

Μα πρώτα θα πρέπει να θυμηθούμε πως ο Θεός είναι με το μέρος μας, πως στις φλέβες μας κυλά αίμα ηρώων ίδιο και αναλοίωτο σαν αυτό του Γρηγόριου του Ε’, του Παλαιών Πατρών Γερμανόυ,του Μακρυγιάννη, του Παπαφλέσσα, του Αθανάσιου Διάκου,του Κολοκοτρώνη,του  Καραϊσκάκη,του  Νικηταρά!!!

Δεν σου ζητώ με αυτά τα λόγια να πάρεις τα όπλα και να βγεις στο ανάχωμα και να σκοτώσεις. !!! Δεν πάμε πόλεμο. !!! ΟΧΙ !

Προσπαθώ να σου θυμίσω έννοιες και υποστάσεις που με έντεχνο τρόπο σε φέραν σε θέση να λησμονήσεις.

Τι όραμα έχω;

Κανένα κόμμα δεν μπορεί να καρπωθεί την προσπάθεια που γίνεται η θα γίνει στο μέλλον. Συμβάλλοντας σε αυτή την προσπάθεια ξεφορτώνεις την πολιτική σου ταμπέλα και υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως προχωράς "χερι -χέρι" με τον συνανθρωπο σου είτε δεξιός είτε κεντρώος είτε αριστερός.(υ.γ. υπάρχει μαγιά σε όλα τα μήκη και πλάτη)

Εάν βρίσκεις τον εαυτό σου ακόμη και σήμερα αγκιστρωμένο σε κάποιο πολιτικό κόμμα, τότε λάθος και κακώς συνεχίσεις να διαβάζεις.


Υπάρχει κάτι που χτίζεται σιγά-σιγά χωρίς να το έχουμε καταλάβει στις συνειδήσεις μας.
Η ιδέα για την ανάγκη δημιουργίας κάτι τέτοιου είχε γεννηθεί ήδη μέσα στο μυαλό μας εδώ και χρόνια.
Η σκέψη αυτή τη συγκεκριμμένη χρονική συγκυρία επιτάσσεται να γίνει πραγματικότητα.

Να δεθούμε όλοι για συγκεκριμένους σκοπούς. Να μην φοβηθούμε. Να ενεργοποιηθούμε και γνωρίζοντας ομοιδεάτες μας να αδελφοποιηθούμε μεταξύ μας. Να ενωθούμε μεταξύ μας και να ορίσουμε καθώς και να προετοιμάζουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μας προστατέψουν την δύσκολη στιγμή κατά την οποία θα επέλθει η πολιτειακή ανωμαλία, η πείνα και θα γίνει η πρόκληση η οποία θα θέσει σε αμφισβήτηση την εδαφική μας ακεραιότητα.

Μπορεί σε κάποιους να φανεί σουρεαλιστικό, υπερβολικό, γραφικό ακόμη και τρελό! Όμως η ιστορία προδίδει πως πάντοτε ζητούσαν την κυρίευση της Πατρίδος μας και την αλλοίωση της Πίστεως μας.

Σε εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές όμως και δεν έχεις ξεχάσει, σε εσένα που έχεις στην ψυχή σου νωπές τις μαύρες μνήμες της ιστορίας μας, θα θυμάσαι πως πολλοί απεργάστηκαν τον αφανισμό μας στα βάθη των αιώνων. Ακόμη θα πρέπει να μυρίζεις και να νιώθεις νωπό το αίμα των Ελλήνων του Βυζαντίου που χύθηκε από την Οθωμανική αυτοκρατορία κατά την πτώση της Αγίας Πόλης του Θεού, ακόμη θα έχεις στην καρδιά σου τον όρκο της Φιλικής εταιρείας*1 που σήμανε την απαρχή της Επανάστασης από τους Αγαρηνούς Τούρκους, ακόμη αντηχεί στ' αυτιά σου το ΟΧΙ στους Ιταλοφασίστες του Μουσολίνι και το "ΑΕΡΑΑΑ!!!" των ελλήνων στα παγωμένα βουνά  οι οποίοι προτίμησαν την θυσία αντί της υποδουλώσεως.

Επίσης πως να ξεχάσει κανείς προφητείες παλαιών αλλά και σύγχρονων πνευματικών Πατέρων μας Αγίων και Λαϊκών...
Πως να ξεχάσει κανείς τις θεόπνευστες κουβέντες του "ασσυρματιστή του Θεού" Αγίου Παΐσιου; Τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού του ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που σε όλη την Ελλάδα ταξίδεψε και πάνω από ένα σκαμνί δίδαξε τους Έλληνες αλλά και χαλύβδωσε και τις ψυχές τους δίνωντας τους ελπίς δια των προφητειών του; Ποιός θα ξεχάσει τα λόγια του Πατρός Σάββα Αχιλλέως , που ήταν και είναι οδηγός για κάθε Χριστιανό; Ποιός θα ξεχάσει εκείνο το ταπεινό γεροντάκι τον Νικόλαο Σωτηρόπουλο , το πνευματικό παιδί του επαναστάτη Αυγουστίνου Καντιώτη που σε καιρούς πρωτοφανής οικονομικής ευημερίας και ενώ κανείς δεν ήθελε να ακούσει για Χριστόν με θέρμη και ευτυχία ταξίδεψε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ χιλιόμετρα (έως την Αυστραλία) με το ευαγγέλιο στο χέρι διαδίδωντας τον Λόγο του Θεού  και κυνηγήθηκε σχεδόν τον πέταξε σαν σκουπίδι από το πέτο της η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία ;

Αυτοί και μόνον φτάνουν να επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες μας καθώς και οι λόγοι τους να γίνουν οδηγοί μας στα επερχόμενα γεγονότα του 3ου Παγκοσμίου πολέμου.

Ζητώ λίγο απ' τον χρόνο σας και σας ερωτώ.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι;

Να προετοιμαστούμε; Να ενεργοποιηθούμε;  Nα αφήσουμε τους υπολογιστές και να γνωριστούμε άνθρωπος με άνθρωπο; Να βρούμε συντοπίτες μας με τις ίδιες ανησυχίες και να πράξουμε οργανωμένα και συλλογικά το ωφέλιμο για τη δύσκολη στιγμή προετοιμαζόμενοι συλλογικά για τα επερχόμενα;

Να μελετήσουμε τρόπους πνευματικής αλλά και βιωτικής συμπόρευσης εν καιρώ ειρήνης;
Να κάνουμε συναντήσεις με συντοπίτες μας που συμμετέχουν στην προσπάθεια;
Να προτείνουμε τρόπους διαβίωσης σε μία αχρήματη κοινωνία αρνούμενοι να παραλάβουμε ηλεκτρονικό-βιομετρικό τσιπ;
Να προτείνουμε τρόπους αλληλοβοήθειας εν καιρώ πολέμου, αντάρτικο πόλεως ή άλλης ασύμμετρης απειλής;
Να φτιάξουμε σχέδια άμμεσης εκκένωσης αστικής περιοχής και συγκέντρωσης σε προσυμφωνημένες τοποθεσίες;
Να φροντίσουμε για την αυτάρκεια σε τρόφιμα για το μέγιστο χρονικό διάστημα;
Να κουβεντιάσουμε για την αυτάρκεια σε φάρμακα και την επιτυχημένη επιβίωση;

Καθώς και άλλα που θα μπορέσεις να προτείνεις εσύ;

Η δομή της προσπάθειας δεν έχει ιδιοκτήτη και επιτάσσει να υπάρχει ισότητα κατανόηση και σεβασμός.
Ο δημιουργός της προσπάθειας και υποφαινόμενος, όντας πλέον απλό μέλος, παρακολουθεί διακριτικά για τυχόν στρεβλώσεις και δίνει τον δικό του αγώνα.


Τα περισσότερα ειπώθηκαν.

Τώρα μένει να αναρωτηθείς εάν θέλεις να γίνεις ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ στα σχέδια που μηχανεύονται οι εχθροί μας. Εάν θέλεις να γίνεις μέρος της προσπάθειας ή απλά θέλεις να είσαι παρατηρητής των γεγονότων τα οποία έρχονται και ενδεχομένος θα σε βρούνε να πασχίζεις να πληρώσεις το ΤΕΒΕ και τον ΕΝΦΙΑ για να λάβεις φορολογική ενημερότητα.

Εάν αποφάσισες την ενεργοποίηση σου μπορείς να κάνεις το πρώτο σου βήμα γράφοντας από κάτω το μικρό σου όνομα και τον τόπο που βρίσκεσαι σήμερα.Θα κάνω το ίδιο και εγώ...Άρης Ιχθύς
Ελληνοχριστιανική Φάλαγγα


1*
Όρκος Φιλικής Εταιρίας


«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της, μήτε να σταθώ κατ΄ουδένα λόγον ή αφορμή του να καταλάβωσι άλλοι ποτέ, ότι γνωρίζω τι περί τούτων, μήτε εις συγγενείς μου, μήτε εις πνευματικόν ή φίλον μου.

     Ορκίζομαι ότι εις το εξής δεν θέλω έμβει εις καμμίαν εταιρείαν, οποία και αν είναι, μήτε εις κανέναν δεσμόν υποχρεωτικόν. Και μάλιστα, οποιονδήποτε δεσμόν αν είχα, και τον πλέον αδιάφορον ως προς την Εταιρείαν, θέλω τον νομίζει ως ουδέν.

     Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου αδιάλλακτον μίσος εναντίον των τυράννων της πατρίδος μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

     Ορκίζομαι να μη μεταχειριστώ ποτέ βίαν δια να αναγνωρισθώ με κανένα συνάδελφον, προσέχων εξ εναντίας με την μεγαλυτέραν επιμέλειαν να μην λανθασθώ κατά τούτο, γενόμενος αίτιος ακολούθου τινός συμβάντος, με κανένα συνάδελφον.

     Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.

     Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.

     Ορκίζομαι να μην ωφελώμαι κατ΄ουδένα τρόπον από τα χρήματα της Εταιρείας, θεωρών αυτά ως ιερό πράγμα και ενέχυρον ανήκον εις όλον το Έθνος μου. Να προφυλάττωμαι παρομοίως και εις τα λαμβανόμενα εσφραγισμένα γράμματα.

     Ορκίζομαι να μην ερωτώ κανένα των Φιλικών με περιέργειαν, δια να μάθω οποίος τον εδέχθη εις την Εταιρείαν. Κατά τούτο δε μήτε εγώ να φανερώσω, ή να δώσω αφορμήν εις τούτον να καταλάβη, ποίος με παρεδέχθη. Να αποκρίνομαι μάλιστα άγνοιαν, αν γνωρίζω το σημείον εις το εφοδιαστικόν τινός.

     Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

     Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !  Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου. Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε. Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου. Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου. Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν  ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου. Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 27, 2016, 06:14:24 πμ από Άρης Ιχθύς »
Την Ελλάδα θέλομεν, κι ας τρώγομεν πέτρες
Οκτώβριος 27, 2016, 05:16:49 πμ
Απάντηση #1
 • Νέο Μέλος
 • *
 • Μηνύματα: 7
 • Δημοτικότητα: +0/-0
 • https://www.facebook.com/ARIS.NTINAKI
  • Βρείτε με στο facebook
Αγαπητέ φίλε...

Είμαι ο Άρης...

Πράγματα που ούτε κι εγώ έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου γιατί συνέβησαν, με κράτησαν μακρυά από την αρθρογραφία κοντά στα 3 χρόνια πλέον.

Ισως έτσι να έπρεπε για κάποιους λόγους που προσπαθώ να κατανοήσω ἐως και σήμερα.

Τα τέλη του 2016, με βρίσκουν μετά από αρκετές δυσκολίες "ξενιτεμένο" στην Κρήτη, μακρυά απ την προσωπική μου πατρίδα, τους συγγενείς και τους φίλους μου, να εργάζομαι ως εργάτης και τις ελεύθερες ώρες μου να μελετάω ως αναγνώστης πλέον τα γεγονότα εκείνα που αισθητά και χωρίς να μπορεί να το αρνηθεί κανένας, καθορίζουν τις τύχες των παιδιών μας, των Ελλήνων και της Πατρίδος μας.

Γυρίζω πίσω στο ίντερνετ και αναρωτιέμαι εάν αυτό που τότε φαινόταν αδόκιμο , άκαιρο και γραφικό δηλαδή η Συμπόρευση ενίσχυση Πίστεως και Προετοιμασία, με το πλήρωμα των ετών έχει γίνει στις συνειδήσεις μας επιτακτική ανάγκη.

Την Ελλάδα θέλομεν, κι ας τρώγομεν πέτρες
Οκτώβριος 28, 2016, 04:10:24 μμ
Απάντηση #2
 • Νέο Μέλος
 • *
 • Μηνύματα: 3
 • Δημοτικότητα: +0/-0
Οκτώβριος 31, 2016, 10:04:41 πμ
Απάντηση #3
 • Νέο Μέλος
 • *
 • Μηνύματα: 2
 • Δημοτικότητα: +0/-0
Νοέμβριος 01, 2016, 05:38:51 πμ
Απάντηση #4
 • Νέο Μέλος
 • *
 • Μηνύματα: 7
 • Δημοτικότητα: +0/-0
 • https://www.facebook.com/ARIS.NTINAKI
  • Βρείτε με στο facebook
Αναστασία και Τζερόνιμο είστε ήδη 2 άτομα από Αττική και μπορείτε να ορίσετε σημείο γνωριμίας και να συστήσετε την προσπαθεια σε όποιον πιστεύετε πως θα ανταποκριθεί...
Για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο καταλαβαίνετε πως πρέπει να ογκώσει και να μεγαλώσει... οπότε εδώ στην Κρήτη εγώ ψάχνω τον πρώτο που θα σταθεί δίπλα μου ..
Μακάρι να ακουστεί και να υπάρξει συμμετοχή.
Την Ελλάδα θέλομεν, κι ας τρώγομεν πέτρες