Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Oι προφητείες του Alois Irlmaier για την σημερινή εξέγερση στο Παρίσι.Οι προφητε  (Αναγνώστηκε 418 φορές)

Φεβρουάριος 19, 2017, 10:57:06 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Το βίντεο περιλαμβάνει διάφορα πλάνα από τη περασμένη εβδομάδα. Η κατάσταση στη Γαλλία, στην πόλη του Παρισιού είναι πλέον σαφώς ότι θα εκπληρώσει την προφητεία του Alois Irlmaier "ξεκινά".Ο Alois Irlmaier αναφέρεται στη συνέχεια και πάλι ρητά "Η νεολαία της Γαλλίας», η οποία θα κάνει αυτή την επανάσταση. Όπως είπα, αυτή η προφητεία αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα,
αλλά δεν είναι ακόμη η τελική. Θα πάρει λίγο χρόνο και η κατάσταση θα υπερβάλλει περαιτέρω στο μέλλον, αλλά όπως γνωρίζουμε, όλα ξεκινούν στις μικρές και στη συνέχεια όλο και μεγαλύτερες εξεγέρσεις. Κάποιος μπορεί τώρα να δει ξεκάθαρα την τάση, την κατεύθυνση, στην οποία όλοι πάμε ... η φθορά της ΕΕ. Είμαστε επίσης αντίθετοι με τη μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση και τη στρατιωτική σύγκρουση στον κόσμο. Κάποιος πρέπει να πει αλήθεια τώρα σιγά-σιγά να αντιμετωπίσει ... Δεν υπάρχει, απλά αρνείται πλέον ότι πληρούν τις δηλώσεις του Alois Irlmaier και πολλούς άλλους μάντεις, πλέον είναι σαφές.
Οι προφητείες του Alois Irlmaier αρχίζουν να εκπληρώνονται.
Αυτό το βίντεο περιγράφει την πορεία του 3ου παγκοσμίου πολέμου από τα οράματα της μάντησας Erna Στίγκλιτζ. Τι αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές καλύπτουν σχεδόν 1 προς 1  τις δηλώσεις του Alois Irlmaier. Εάν γνωρίζετε αυτές τις δηλώσεις, τότε έχετε μια καλή επισκόπηση της ιστορίας και τα γεγονότα του ερχόμενου 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.
https://terraherz.wordpress.com/2017/02/19/3-weltkrieg-alois-irlmaier-prophezeiung-beginnt-sich-in-paris-zu-erfuellen-teil-2/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ TERRA HERZ: Corfiatiko.blogspot.com