Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Σενεγάλη: ανατροπή σκάφους, 21 επιβάτες νεκροί Θέμα 24ωρων η επίθεση των ΗΠΑ στη Β.Κορέα – Επισπεύδει για αύριο άσκηση-γίγας εκκένωσης περιοχών ο Ν.Τραμπ – Δείτε τις οδηγίες που δίνει η Ιαπωνία στους πολίτες – Έλαβε θέσεις μάχης το USS Michigan με 154 Tomahawk Κένυα: 27 άτομα σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με λεωφορείο ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ… ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η 26η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; Άντε να σας δω όλους τώρα, ειδικά εσάς με τα Τσιφτετέλια και τα Γιαννάκια της ΕΥΠ –ΠΡΟΔΟΤΕΣ Πανθρησκεία εδώ και τώρα ζητά ο Βαρθολομαίος Σκόπια: Υποβόσκει πραξικόπημα… Τα σύνορα μας παίρνουν φωτιά: Συγκαλεί εσπευσμένα το ΚΥΣΕΑ ο υπουργός Άμυνας για τα ελληνοτουρκικά και την εμπόλεμη κατάσταση Αλβανίας-Σερβίας – Ανέβαλε το ταξίδι του ο Α/ΓΕΕΘΑ για να γίνει η συνεδρίαση Τραμπ: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση» Μπογδάνος «Οι Ελληνες είναι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ με Χρέη και Καγιέν»

Αποστολέας Θέμα: Να πως θα κτιστεί ο 3ος Ναός του Σολωμόντα σήμερα.  (Αναγνώστηκε 239 φορές)

Φεβρουάριος 14, 2017, 10:50:57 μμ
  • Μύστης
  • ***
  • Μηνύματα: 228
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Ένα πρόσφατο βίντεο από το Ινστιτούτο του Ναού, έχει συναφθεί κατηγορηματικά ότι ο Τρίτος Ναός  όχι απλά θα κατεβεί από τον ουρανό, αλλά απαντά  στο ερώτημα «Γιατί οι Εβραίοι δεν αρχίζουν το κτίριο σήμερα;» Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση,για την ανέγερση του Τρίτου Ναού ,νομίζει ότι ξέρει τι θα γίνει που θα επιτρέψει την έναρξη της διαδικασίας.
Την περασμένη εβδομάδα, το Ινστιτούτο του Ναού κυκλοφόρησε το δεύτερο βίντεο της σειράς «Ιερός Ναός Mύθος ή πραγματικότητα» , με τίτλο «Πέφτει από τον ουρανό».Ο  Ραβίνος Chaim Richman, ο Διεθνής διευθυντής του Ινστιτούτου, άνοιξε το βίντεο με το ερώτημα, «το στοίχημα Hamikdash (ναός) υποτίθεται ότι θα κατέβει από τον ουρανό: αληθινό ή ψευδή;»

Ο Ραβίνος Richman χρησιμοποιεί την ραββινική μεθοδολογία, και είπε ότι είναι μια βιβλική εντολή για την κατασκευή του Ναού, όπως σαφώς αναφέρεται στη Βίβλο.

Και ας μου κάνει ένα ιερό, που μπορεί να παραμείνω ανάμεσά τους. Έξοδος 25:8

Όπως οποιαδήποτε άλλη εντολή, εναπόκειται στους Εβραίους να το εκτελέσουν γιια τον εαυτό τους και να μην περιμένουν ο Θεός να το εκτελέσει για αυτούς.
Ο ραβίνος Richman  έβγαλε συμπέρασμα,ότι είναι μια πρόκληση για εκείνους που πιστεύουν ότι ο Τρίτος ναός θα κατεβεί από τον ουρανό, είναι μια ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης για όσους εκθειάζουν ότι  οι Εβραίοι προσπαθούν να υλοποιήσουν το όνειρό τους.Σαν Πρόεδρος του κινήματος του Ναού,ο Yaakov Hayman, διοργανώνει αμφιλεγόμενες προσπάθειας για την οικοδόμηση του 3ου Ναού .
"Δεν πιστεύω ότι ο Ναός θα εμφανιστεί ξαφνικά,"είπε ο Hayman στο Breaking News Ισραήλ. "Πρέπει να είναι μια σταθερή εξελικτική διαδικασία."
Hayman πιστεύει ότι το πρώτο στάδιο αυτής της διαδικασίας είναι εφικτός.
"Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι περισσότεροι Εβραίοι να πάνε μέχρι το Όρος του Ναού», προέτρεψε ο Hayman. "Όταν συμβεί αυτό, όταν χιλιάδες Εβραίοι  αρχίσουν να ανεβαίνουν στο όρος κάθε μέρα σαν αυτό που συμβαίνει στο Kotel (Τείχος των Δακρύων), με τη προσευχή θα είναι μόνο φυσικό να συμβεί. Κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό. Είναι μια φυσική εξέλιξη από το σημείο που βρισκόμαστε τώρα στο σημείο όπου πρέπει να είμαστε για την κατασκευή του Ναού. "
Ο Ραβίνος Richman αναφέρθηκε στον Προφήτη Ζαχαρίας, ο οποίος δήλωσε ότι ο ίδιος ο Θεός θα αποκαταστήσει την καταστροφή του Δεύτερου Ναού, με την οικοδόμηση του Ναού με τη φωτιά.
Ο Ραβίνος Richman καταλαβαίνει ότι  αυτό σημαίνει ότι ο Θεός θα είναι ένα μέρος της διαδικασίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απαλλάσσει τον άνθρωπο από τον ενεργό ρόλο. Για να εξηγήσει την άποψή του, ο Ραβίνος Richman έδωσε ένα ισχυρό παράδειγμα της δράσης του ανθρώπου, που επιφέρει τη θεία βούληση. Το 1967, το Ισραήλ αντιμετωπίζει μια πολύ ανώτερη συλλογή εχθρικών δυνάμεων για την καταστροφή του εβραϊκού κράτους - και τους νίκησε.
Ο Ραβίνος Richman το περιγράφει αυτό σαν θαυματουργική νίκη,ανάλογη με τη Θε'ι'κή αποστολή με τη φωτιά για να ανάψει το ξύλο στο βωμό του 3ου Ναού.
https://www.breakingisraelnews.com/83576/stop-waiting-third-temple-come-heaven-start-building/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com