Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Η μυστηριώδης Έπαυλη Winchester  (Αναγνώστηκε 906 φορές)

Ιανουάριος 08, 2017, 12:16:34 μμ
  • Μέγας Παλαιός
  • *****
  • Μηνύματα: 677
  • Δημοτικότητα: +9/-0
  • It is madness for sheep to talk peace with a wolf
Η κληρονόμος της Οπλοποιίας Winchester, Sarah Winchester, μετά το θάνατο του συζύγου και της κόρης της, απευθύνθηκε σε ένα μέντιουμ, ισχυριζόμενη ότι τη στοιχειώνουν τα πνεύματα όλων όσων είχαν σκοτωθεί από καραμπίνες Winchester.

 Το μέντιουμ της είπε ότι ο μόνος τρόπος να απελευθερωθεί ήταν να ξεκινήσει να χτίζει ένα σπίτι… και να μη σταματήσει ποτέ! Η Sarah Winchester λοιπόν, ξεκίνησε να χτίζει την έπαυλή της το 1884, και τα έργα δεν σταμάτησαν παρά μόνο με το θάνατό της το 1922! Το κόστος αυτού του συνεχούς χτισίματος υπολογίζεται σε 5,5 εκατομμύρια δολάρια (τα οποία αντιστοιχούν σε παραπάνω από 75 εκατομμύρια σήμερα).

 Το λεγόμενο Winchester Mystery House, είναι μέχρι τις μέρες μας φημισμένο, για τα φαντάσματα φυσικά (συμπεριλαμβανομένου πια και του φαντάσματος της ίδιας της Winchester), αλλά και για το τεράστιο μέγεθός του και την πλήρη έλλειψη οποιουδήποτε αρχιτεκτονικού σχεδίου, που έχουν ως αποτέλεσμα το σπίτι να είναι ένας απέραντος λαβύρινθος, γεμάτος αδιέξοδα και παγίδες! Σήμερα, το κτίριο κατέχεται από ιδιώτες, είναι καταχωρημένο ως ιστορικό μνημείο και λειτουργεί ως τουριστική ατραξιόν.
Bang the head that doesh't bang!