Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Καλημερα ..μια καλή κυριακή θα έχουμε …..;….~..! ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! Νεκρός σε ηλικία 69 ετών ο ρόκερ Gregg Allman Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία… ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, είναι..Mία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από το 1945. «Μνημόνιο υποταγής» έως το 2099 (!) Η Εκκλησία είναι απληροφόρητη στο συγκεκριμένο θέμα Alcostopex – ένα αποτελεσματικό προϊόν για την καταπολέμηση του αλκοολισμού Πολεμικός συναγερμός από ΗΠΑ: Στέλνουν στην Κορέα και τρίτο αεροπλανοφόρο! Ράλι στην Ιταλία: αυτοκινήτο πέφτει επάνω στους θεατές, νεκρός ένας 6χρονος Γνωστή αθλήτρια σκοτώθηκε από φορτηγό ενώ έκανε ποδήλατο! «Ψυχώ 16»: Παγκόσμια ανησυχία για την αποστολή της NASA σε αστεροειδή που πλησιάζει τη Γη – Η ταινία «Αρμαγεδδών» γίνεται πραγματικότητα…

Αποστολέας Θέμα: Συνεχόμενες δημοσιεύσεις για παρεμφερή θέματα.  (Αναγνώστηκε 804 φορές)

Νοέμβριος 26, 2016, 01:10:42 πμ
  • Divide And Conquer
  • Διαχειριστής
  • Μέγας Παλαιός
  • *****
  • Μηνύματα: 538
  • Δημοτικότητα: +205/-0
  • Speak of the Devil and he shall appear.
    • https://www.facebook.com/dacdark
Λοιπόν παιδιά όπως πολύ σωστά παρατήρησε okakoslykos υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις άλλου φίλου μας για παρεμφερή θέματα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο βασικός σκοπός μας εδώ είναι η συζήτηση. Δεν διευκολύνεται όμως με αυτόν τον τρόπο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αναρτά ό,τι πραγματικά θέλει. Αλλά σε θέματα πχ μουσικής καλό είναι να αναρτούμε σε ένα άλλο θέμα που ήδη υπάρχει σχετική μουσική.

Έτσι λοιπόν διευκολύνεται η πορεία και παρακολούθηση μιας συζήτησης.

Κάτι τελευταίο όσον αφορά την βαθμολογία των μελών την οποία πιθανόν να έχετε παρατηρήσει στα δεξιά της αρχικής σελίδας. Δεν πρόκειται για τίποτα ιδαίτερο απλά δείχνει την δραστηριότητα ενός μικρού αριθμού μελών τις τελευταίες ημερολογιακά ημέρες. Η δραστηριότητα αυτή μετράει νέες αναρτήσεις αλλά και απαντήσεις.
Δεν χρειάζεται να λες τι ξέρεις αλλά να ξέρεις τι λες. Σωκράτης.

Ακολουθήστε με στο Facebook
https://www.facebook.com/dacdark