Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Ελλάδα / Οι «Παραιτηθείτε» προς την κυβέρνηση: Φύγετε, μας εξαπατήσατε.
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Ιούνιος 20, 2017, 10:34:51 μμ »
Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους αντικυβερνητική διαδήλωση, οι «Παραιτηθείτε» επέστρεψαν για να εκφράσουν την αγωνία τους για τον τόπο, τη φυγή των «μυαλών» και τη διεκδίκηση λύσεων σε συγκεκριμένα αιτήματα.
Την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου, για τη συνεχή φυγή των νέων που αναζητούν καλύτερη τύχη εκτός των συνόρων, στεγνώνοντας, ταυτόχρονα την Ελλάδα από τα μυαλά της, διατρανώνουν αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε» και «Φύγετε- Μας εξαπατήσατε»


To Κίνημα που γεννήθηκε και οργανώθηκε μέσω των social media δίνει δυναμικό παρών στην κεντρική πλατεία της Αθήνας ένα χρόνο μετά την πρώτη μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση που οργάνωσε και είχε καταφέρει να ταράξει τα νερά.
Ένα χρόνο μετά, και λίγες μέρες μετά την υπογραφή μιας ακόμη επώδυνης συμφωνίας για τη χώρα, οι διαδηλωτές συγκεντρώνονται χωρίς πολλά πανό και σημαίες - πλην ορισμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δίνουν το στίγμα του ευρωπαϊκού προσανατολισμού τους- το Κίνημα Παραιτηθείτε επιδιώκει διπλό στόχο: Αφενός να ακουστούν τα πολύ συγκεκριμένα αιτήματά του, αφετέρου να κάνει σαφές ότι δεν ήταν «πυροτέχνημα» και σκοπεύει να κάνει διακριτή την παρουσία του.
Ήδη, από τα μεγάφωνα που έχουν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος ακούγονται αποσπάσματα από ομιλίες και υποσχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, οι οποίες είτε έμειναν στα χαρτιά είτε διαψεύστηκαν.
Οι πολίτες που δίνουν το παρών εκφράζουν την αγωνία τους για τις εξελίξεις: Άλλοι σημειώνουν ότι μετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρόμενοι συνολικά για την κυβερνητική πολιτική, άλλοι για να πούνε «φτάνει» με τις περικοπές στα εισοδήματά τους, άλλοι για να διεκδικήσουν να γίνουν επενδύσεις στον τόπο και να σταματήσουν να μπαίνουν εμπόδιο- όπως για παράδειγμα η επένδυση στο Ελληνικό.

"Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο ξουτ από εδω", λέει μία διαδηλώτρια και κάποιος άλλος σημειώνει: "να παραιτηθούν όσο πιο γρήγορα, δεν πάει άλλο".

"Ειμαστε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά, πληρώνουν φόρους, επένδυσαν στην μόρφωση τους και ήλπιζαν σε μία ανταποδοτική κοινωνία".
Τα αιτήματα των «Παραιτηθείτε»:

- Σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και χωρίς τις άκριτα “τυφλές” υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα “Δικά τους Παιδιά” για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

- Δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

- Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.
protothema.gr

- Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.
2
Πάνω από 350.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι έχουν αποσύρει, έχουν πωλήσει ή έχουν απολέσει τα Ι.Χ. αυτοκίνητα ή τα δίκυκλά τους, λόγω καταστροφής, κλοπής ή κατάσχεσης ή τα κυκλοφορούν στο εξωτερικό καλούνται ξαφνικά από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AAΔΕ) να καταβάλουν πρόστιμα 250 ευρώ έκαστος, καθώς θεωρούνται ότι κατέχουν ανασφάλιστα οχήματα!

Πρόκειται για ένα απίστευτο αλαλούμ, το οποίο έχει προκληθεί εξαιτίας της ανικανότητας συντονισμού και συνεργασίας των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ με τις υπόλοιπες συναρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και τις ασφαλιστικές εταιρίες. Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους παραλήπτες των ειδοποιητηρίων είναι μεγάλη. Για να αποφύγουν την άδικη χρέωσή τους με τα πρόστιμα θα πρέπει να συγκεντρώσουν διάφορα δικαιολογητικά, τα οποία μπορεί και να τα έχουν χάσει ή να τα έχουν πετάξει, για να αποδείξουν στις αρμόδιες ΔΟΥ ή στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών ότι δεν κατέχουν ή δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα φερόμενα ως «ανασφάλιστα» οχήματά τους.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ειδοποιητήρια για την επιβολή προστίμου 250 ευρώ έχουν λάβει πάνω από 350.000 φορολογούμενοι οι οποίοι:
* Εχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματά τους καταθέτοντας στις ΔΟΥ τις πινακίδες κυκλοφορίας ή τα έχουν αποσύρει σε Κέντρα Ανακύκλωσης.
* Δεν κατέχουν τα οχήματα διότι τους τα έχουν κατάσχει ή κλέψει.
* Εχουν πωλήσει τα οχήματά τους εδώ και αρκετό καιρό.
* Ασφάλισαν τα οχήματά τους στις 6 Ιουνίου, λίγα λεπτά ή λίγες ώρες αφότου διενεργήθηκε η διασταύρωση.
* Εχουν μεταβιβάσει τα οχήματά τους μετά τις 6 Ιουνίου, αλλά η μεταβίβαση δεν έχει ολοκληρωθεί.
* Ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και κυκλοφορούν με το αυτοκίνητά τους ασφαλισμένα εκτός ελληνικών συνόρων.
Οσοι έχουν λάβει αδίκως ειδοποιητήρια, θα υποστούν απίστευτη ταλαιπωρία για να απαλλαγούν από τα πρόστιμα, καθώς θα πρέπει να απευθυνθούν είτε στις αρμόδιες ΔΟΥ είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να σβηστούν από το μητρώο των ανασφάλιστων, προσκομίζοντας τα αναγκαία αποδεικτικά έγγραφα, τα οποία ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις είναι δυσεύρετα.
makeleio.gr
3
Την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στην επιτροπή προϋπολογισμού του γερμανικού κοινοβουλίου το ζήτημα της εκταμίευσης της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, σύμφωνα με βουλευτή των Σοσιαλδημοκρατών.

Η επιτροπή προϋπολογισμού καλείται να αποφασίσει για το αν η έγκριση της εκταμίευσης της δόσης, η οποία συμφωνήθηκε στο πρόσφατο Eurogroup, θα πρέπει να περάσει από την Ολομέλεια του γερμανικού κοινοβουλίου. Η συνεδρίαση της επιτροπής αναμενόταν να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, όμως τώρα αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.
«Η επιτροπή προϋπολογισμού θα εξετάσει την τελευταία απόφαση του Eurogroup μόνο στην επόμενη εβδομαδιαία συνεδρίαση», δήλωσε το στέλεχος του SPD Γιοχάνες Καρς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας: «Είναι σαφώς άβολο για την [συντηρητική] πτέρυγα το ότι το ΔΝΤ δεν εμπλέκεται [...] αν και ο Σόιμπλε είχε υποσχεθεί πως θα εμπλεκόταν».
Αρκετοί βουλευτές των Σοσιαλδημοκρατών ζητούν να διεξαχθεί πλήρης συζήτηση στην Bundestag για το θέμα αυτό, εκτιμώντας πως στη συζήτηση αυτή θα γίνουν εμφανείς οι οξείες διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ για το ελληνικό ζήτημα, τρεις μήνες πριν τη διεξαγωγή των ομοσπονδιακών εκλογών.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι τον Αύγουστο του 2015, 66 από τους 309 βουλευτές της συντηρητικής κοινοβουλευτικής ομάδας αρνήθηκαν να εγκρίνουν το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα (63 καταψήφισαν και 3 απείχαν από την ψηφοφορία).

Νωρίτερα πάντως σήμερα ο σύμμαχος της Μέρκελ, Μίκαελ Γκρόσε-Μπρέμερ, δήλωσε ότι δε χρειάζεται έγκριση από την Ολομέλεια, υποστηρίζοντας πως αρκεί το «πράσινο φως» από την επιτροπή προϋπολογισμού, ενώ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει προειδοποιήσει ότι μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στην Bundestag θα μπορούσε να οδηγήσει σε αβεβαιότητα στην αγορά.
crashonline.gr
4
Ένας θησαυρός της εποχής του Ναζισμού ανακαλύφθηκε σε ένα μυστικό δωμάτιο, πίσω από μια βιβλιοθήκη στην Αργεντινή, προσδίδοντάς της μεγαλύτερη βαρύτητα ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι του Τρίτου Ράιχ κατέφυγαν στη χώρα στο τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου.Ένας θησαυρός της εποχής του Ναζισμού ανακαλύφθηκε σε ένα μυστικό δωμάτιο, πίσω από μια βιβλιοθήκη στην Αργεντινή, προσδίδοντάς της μεγαλύτερη βαρύτητα ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι του Τρίτου Ράιχ κατέφυγαν στη χώρα στο τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Αργεντίνικη Ομοσπονδιακή Αστυνομία (PFA) κατέσχεσε πολυάριθμα ιστορικά αντικείμενα που ανήκουν στη Ναζιστική Γερμανία, καθώς και αντικείμενα ασιατικής και αιγυπτιακής καταγωγής, στο Μπουένος Άιρες, καθώς διεξήγαγαν μια επιχείρηση ανάκτησης που ονομάστηκε "Εγγύς Ανατολή".
Ανάμεσα στα 75 κομμάτια της εποχής του Ναζισμού που ανακτήθηκαν, ήταν οι προτομές του Αδόλφου Χίτλερ, τα αργυρά αγάλματα, τα κιβώτια που έφεραν χαρακτικά με σβάστικα και τους αυτοκρατορικούς αετούς, καθώς και τα μακάβρια ιατρικά βοηθήματα και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνταν για την ενδυνάμωση των παιδιών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα αντικείμενα είναι πρωτότυπα και εισήχθησαν στην Αργεντινή από υψηλόβαθμους ναζιστές αξιωματούχους στο τέλος του πολέμου.

"Οι πρώτες μας έρευνες δείχνουν ότι πρόκειται για αυθεντικά κομμάτια", ανέφερε η υπουργός ασφαλείας της Αργεντινής ,Patricia Bullrich, στο The Associated Press, τη Δευτέρα.

Ο Bullrich δεν εικάζει σχετικά σε ποιούς Ναζί αξιωματούχους ανήκαν τα αντικείμενα , αλλά σημειώνει ότι η μνήμη cache περιείχε ιατρικές συσκευές. "Υπάρχουν αντικείμενα για τη μέτρηση των κεφαλών, που ήταν η λογική της φυλής των Αρίων", είπε.

Όταν τα ηγετικά μέλη του Τρίτου Ράιχ συνελλήφθησαν στην Ευρώπη, αρκετοί υψηλού επιπέδου Ναζί έφυγαν από την Ευρώπη για να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη της Αργεντινής.
Ανάμεσά τους ήταν ο περίφημος γιατρός της SS, Josef Mengele, γνωστός και ως «ο άγγελος του θανάτου», μέλος της ομάδας ιατρών που ήταν υπεύθυνοι για την αποστολή ανθρώπων στους θαλάμους αερίων και για τη διεξαγωγή φρικιαστικών πειραμάτων σε φυλακισμένους.

Ο Mengele έφυγε στην Παραγουάη ,μετά από τους ισραηλινούς πράκτορες της Mossad που συνέλαβαν την περιβόητη ναζιστική φιγούρα του Adolf Eichmann στο Μπουένος Άιρες, επιστρέφοντάς τον στο Ισραήλ για να δικαστεί για τα εγκλήματά του.
Ο Eichmann, πρώην SS Obersturmbannführer, εκτελέστηκε στη συνέχεια ως ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του ολοκαυτώματος.
Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αργεντινής Nestor Roncaglia, η επιχείρηση ήταν αποτέλεσμα έρευνας, που είχε σαν στόχο την «προστασία και ανάκτηση πολιτιστικών αγαθών», τα οποία ήταν παράνομης προέλευσης και κρύβονται πίσω από ψεύτικους τοίχους.
https://www.rt.com/viral/393225-nazi-relics-secret-room-argentina/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com
5
Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κοντά και το θέμα είναι το ίδιο όπως ήταν πάντα. Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν, το θέμα είναι το ίδιο και είναι προφητεμένο στη Βίβλο.
Πώς ξεκινάει.

Για τρία χρόνια, ισχυρίζομαι ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε στη Συρία. Με την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία να σπρώχνουν ένα ραβδί στο μάτι της Ρωσίας, αυτή η πιθανότητα αυξάνεται πιθανότερα μέχρι στιγμής.
Η Τουρκία, σαν πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, δεσμεύεται σε ένα μονοπάτι που θα κορυφωθεί στον πόλεμο. Η Σαουδική Αραβία επέτρεψε να τοποθετηθούν εκεί, όπου και αυτοί έχουν φτάσει σε σημείο μη επιστροφής.
Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία δεν ήταν ντροπαλή για να επιτεθεί σε αμερικανικά στρατιωτικά μέσα  στη Συρία. Οι προκλήσεις της Τουρκίας είναι απλώς μια απάντηση στον ρωσικό ιμπεριαλισμό, όπως θα δούμε στο παρακάτω βίντεο.
Ένας αεροπλάνο των ΗΠΑ έριξε πρόσφατα ένα συριακό πολεμικό αεροπλάνο μετά την πτώση των βόμβων της Συριακής Συμμαχίας κοντά στους μαχητές της Συριακής Δημοκρατικής Δύναμης, οι οποίοι είναι σύμμαχοι με τις ΗΠΑ, στις 18 Ιουνίου 2017. Ένας εξοργισμένος Πούτιν ανταποκρίθηκε με μια τρομερή απειλή κατά την οποία ο Πούτιν απείλησε να καταρρίψει αμερικανικά αεροπλάνα που πετούν πέρα ​​από τον ποταμό Ευφράτη.
Αξιωματούχοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ανταποκριθεί στη ρωσική απειλή να καταρρίψουν αμερικανικά αεροπλάνα.
Ποιος θα κερδίσει στη Συρία;
Οι Η.Π.Α. θα κερδίσουν γρήγορα ,έχουν το πάνω χέρι στον πόλεμο που πρόκειται να αρχίσει η Συρία.
Σύμφωνα με μια μελέτη του Ομίλου Global Firepower, δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περίπου 5.000 σταθερά κομμάτια πυροβολικού και  μαχητικά αεροσκάφη, σε λιγότερο από 2200 αεροπλάνα της Ρωσίας. Η εκτίμηση είναι ότι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν εύκολα έναν αεροπορικό πόλεμο στη Συρία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Η μελέτη, κρυφά ανατεθείσα από το Πεντάγωνο και τη CIA, που προβλήθηκε στο Ναυτικό Πολεμικό Κολέγιο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κυριαρχούν στον αεροπορικό πόλεμο στη Συρία καθώς και στην περιοχή συνολικά. Η μελέτη διαρρήχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Global Firepower, για την καταστροφή του Πενταγώνου, που προσπάθησε να προωθήσει μια πολύ διαφορετική εικόνα στο Κογκρέσο, για να προμηθεύσει περισσότερη στρατιωτική χρηματοδότηση. Παραδόξως, οι πηγές μου πιστεύουν ότι η διαρροή προήλθε από την προηγούμενη κυβέρνηση Ομπάμα, που επιδίωκε συνεχώς να εξασθενεί τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεδομένου ότι ο ίδιος ο Ομπάμα είχε αποδυναμώσει τις άμυνες της Αλάσκας, μόνος του, καθώς προσπάθησε να επαναφέρει το αμερικανικό στρατιωτικό μέγεθος σε επίπεδα πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, μίλησε σαφώς με την πρόθεση του Ομπάμα να καταστήσει την Αμερική ευάλωτη σε επίθεση από τη Ρωσία . Ωστόσο, στην παρούσα στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν το πάνω χέρι, όταν πρόκειται για την αεροπορία και δεν είναι ούτε καν κοντά. Όπως προβλέπεται στον Ησαΐα 13, η Δαμασκός θα βρεθεί σε καταστροφή.Συμπέρασμα.
Ο Πούτιν θα μπορούσε να χάσει στη Συρία, αλλά δεν είναι το ύφος του να φύγει ήσυχα. Θα περίμενα ότι οι δυνάμεις του Βόρειου Πολέμου της Ρωσίας, θα σκουπίσουν στην Αλάσκα καθώς και στη Σκανδιναβία. Η Ρωσία έχει επίσης επιλογές όσον αφορά την ενεργοποίηση της απειλής Red Dawn, την οποία έχω ήδη ασχοληθεί. Επιπλέον, η Ρωσία προμηθεύει περίπου το 1/3 του φυσικού αερίου της Δυτικής Ευρώπης. Αυτές οι χώρες θα μπορούσαν να κρατηθούν όμηροι για τις ενεργειακές τους ανάγκες.
Αν η Κίνα και η Βόρεια Κορέα προσχωρήσουν στη Ρωσία, αυτό θα ήταν ένας πολλαπλασιαστής δυνάμεων.
Υπάρχει μια άλλη σκέψη και αυτή είναι η κατάσταση του Deep State. Ο Rep Scalise υποστήριξε νομοσχέδιο για την εμπορία παιδό-φυλων που έπρεπε να ακουστεί την ημέρα που πυροβολήθηκε. Οι γενικές εισαγγελικές κοινοπραξίες ανακοίνωσαν έναν πόλεμο για την εμπορία παιδό-φυλων. Μήπως κάποιο λογικό πρόσωπο αμφιβάλλει ότι το Deep State δεν χρειάζεται αυτόν τον πόλεμο; Ψάξτε για περισσότερες προκλήσεις από το Deep State, που θα ωθήσει τη Ρωσία πιο κοντά στο χείλος του πολέμου.
Και φυσικά, υπάρχει πάντα η πυρηνική επιλογή.
http://www.thecommonsenseshow.com/2017/06/20/an-air-war-in-syria-is-imminent-this-is-the-catalyst-for-ww-iii/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com
6
Αν η επίθεση των ΗΠΑ στις συριακές ένοπλες δυνάμεις συνεχιστούν θα ακολουθούν αντεπιθέσεις της Συριακής αεράμυνας, συμπεριλαμβανομένων των S-300, για τα αεροσκάφη των ΗΠΑ στη Συρία, δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος, της διεθνούς επιτροπής υποθέσεων, του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Dzhabarov.

Νωρίτερα η αμερικανική ηγεσία και ο διεθνής συνασπισμός έχει επιβεβαιώσει ότι στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ κατέρριψε ένα Συριακό Su-22 στα νότια της πόλης Tabka.
Υπενθύμισε ότι το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο των τελευταίων ημερών.
https://topwar.ru/118403-dzhabarov-siriya-mozhet-otvetit-na-ataki-koalicii-ssha.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com
7
ΗΠΑ 2025 -Πρόβλεψη μείωσης πληθυσμού σε 54 εκατομμύρια - τι ξέρουν που δεν ξέρουμε;

Δεν θυμάστε τις ημέρες μετά τη συσκότιση. Δεν υπήρχε φαγητό, δεν υπήρχε νερό. Τίποτα άλλο εκτός από πανικό και θάνατος παντού όπου γυρίσατε. "Καπετάνιος Τομ Νεβίλ, Επανάσταση.
Πίσω στην 1η Ιανουαρίου του 2017, ο Forbes δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο "Fake News And How"

Η The Washington Post ξανάγραψε την ιστορία της σχετικά με τη ρωσική πειρατεία του ηλεκτρικού δικτύου". Για όσους μπορεί να το έχουν χάσει, μέρες νωρίτερα, η Post είχε προκαλέσει ένα κύμα φόβου σε ολόκληρη την Αμερική, όταν δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο "Οι ρώσοι χάκερ διείσδυαν το αμερικανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μέσω μιας υπηρεσίας στο Βερμόντ, σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ" Ψεύτικες ειδήσεις "που οδήγησαν την Ουάσιγκτον Ποστ να ανακαλέσει τη δική της ιστορία.
Με αυτή την ιστορία που μας δείχνει το «modus operandi» της WashPo, δεν πρέπει να εκπλήσσομε το γεγονός ότι η  Post προσπαθεί για άλλη μια φορά να βγάλει ένα "ρωσικό ράγκο-του-ηλεκτρικού πλέγματος" Επεκτείνοντας τα καπέλα των «ψεύτικων ειδήσεων». Όπως αναφέρθηκε στην ιστορία της Washington Post στις 12 Ιουνίου, οι χάκερ που ευθυγραμμίζονται με τη ρωσική κυβέρνηση, έχουν αναπτύξει ένα κυβερνοχώρο που μπορεί να διαταράξει τα ηλεκτρικά δίκτυα και «έχει τη δυνατότητα να είναι το πιο αποδιοργανωτικό, αλλά ενάντια στα ηλεκτρικά συστήματα που εξαρτώνται οι Αμερικανοί για την καθημερινότητά μας .
Ονομάστηκε «CrashOverride» από τους ερευνητές που το ανακάλυψαν, το έχουν ήδη κατηγορήσει για επίθεση εναντίον του Ουκρανικού ενεργειακού συστήματος το Δεκέμβριο, όπου οι χάκερ μπόρεσαν να πάρουν σύντομα το  1/5 της ηλεκτρικής ενέργειας στο Κίεβο.
Σύμφωνα με τον Sergio Caltagirone,  διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών για την απειλή του Dragos, μιας εταιρίας για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου που μελέτησε το κακόβουλο λογισμικό και εξέδωσε μια έκθεση τη Δευτέρα, με τροποποιήσεις, θα μπορούσε να αναπτυχθεί εναντίον των ηλεκτρικών συστημάτων μεταφοράς και διανομής των ΗΠΑ, με καταστροφικές συνέπειες. Επίσης, ονομάζοντας αυτό το κακόβουλο λογισμικό σαν «εναλλάκτη παιχνιδιών», θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συνολική καταστροφή στην Αμερική και 270+ εκατομμυρίων Αμερικανών νεκρών; Όπως βλέπουμε παρακάτω, ο ιστότοπος Deagel.com μόλις έκανε κάποιες σημαντικές αλλαγές στις προβλέψεις του για την Αμερική για το 2025, προβλέποντας μια πτώση πληθυσμού 270 εκατομμυρίων μέσα σε 8 χρόνια εδώ.
Και ενώ η ANP έχει προειδοποιήσει από καιρό για την πιθανή καταστροφή, που θα μπορούσε να προκληθεί στην Αμερική, χάνοντας το ηλεκτρικό δίκτυο μας, με ορισμένους εμπειρογνώμονες που προειδοποιούν ότι μια εκτεταμένη διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να οδηγήσει στο 90% ή περισσότερους νεκρούς μέσα στο επόμενο έτος, Η ρωσική αντιπαράθεση είναι για άλλη μια φορά πιεσμένη σε μεγάλο βαθμό από την «βαθιά κρατική προπαγάνδα». Η Washington Post θα πρέπει να στείλει ένα συναρπαστικό συναγερμό σε όποιον δίνει προσοχή. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη ιστορία τους για «ψεύτικα» νέα σχετικά με το ίδιο θέμα. Είναι μια «ψεύτικη σημαία» η κατάργηση του ηλεκτρικού μας δικτύου, όπως υποστηρίζει ο βιντεογράφος μας στο 3ο βίντεο παρακάτω;
Φανταστείτε ότι ο μέσος αμερικανός ξυπνά ένα πρωί χωρίς ρεύμα και καθώς η ημέρα κυλά, δεν εμφανίζονται σημάδια επιστροφής του ρεύματος. Όπως μια σκηνή από την κλασσική τηλεοπτική σειρά "Revolution", οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν θα είχαν ιδέα τι συνέβη και κανένας τρόπος να βρεθεί η αλήθεια με το Internet πεσμένο, μαζί με όλα τα άλλα.
Ωστόσο, ο μέσος Αμερικανός θα θυμόταν σίγουρα, ότι η Ρωσία είχε απειλήσει ότι θα καταργήσει το ηλεκτρικό μας δίκτυο (και έτσι θα ανακοινωθούν τα ψεύτικα νέα από την Wash Po) και θα ξεκινούσαν σύντομα σχέδια για να πολεμήσουν με τη Ρωσία, αφού δεν έχουν πλέον τηλεόραση, , Μια τράπεζα, ATM's, καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς, πιστωτικές κάρτες, ή οποιαδήποτε από τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. Και ακριβώς όπως οι εκλογές του 2016 και η νίκη του Προέδρου Tραμπ, «θα ήταν όλα τα λάθη της Ρωσίας».
Το να βλέπουμε πάλι τη γκάμα της Ουάσιγκτον, της Ιαπωνίας με το γεγονός ότι η Ουάσιγκτον έχει εισάγει ξανά στη γωνία την Ουκρανία, πρέπει να μας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Για εκείνους που έχουν ξεχάσει, η «βαθιά κατάσταση» εδώ στην Αμερική είναι από καιρό στο κρεβάτι με ακραίους ναζιστικούς κακοποιούς στην Ουκρανία.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο ιστότοπος Deagel.com άλλαξε ήσυχα την πρόβλεψή του για την Αμερική για το 2025, μειώνοντας τον πληθυσμό στη πρόβλεψη για την Αμερική σε 54 εκατομμύρια μέχρι το 2025, μια πτώση 270 εκατομμυρίων από τα 324 εκατομμύρια που ζούσαν εδώ το 2016 Τι γνωρίζει το Deagel που δεν ξέρουμε; Παραδόξως, οι αριθμοί του Deagels είναι WAY OFF από αυτό που το αμερικανικό απολογιστικό γραφείο προβλέπει για έναν πληθυσμό το 2025 στην Αμερική, με περίπου. 335 εκατ. κόσμο.
Γιατί οι αριθμοί του Deagels είναι τόσο διαφορετικοί από αυτούς του Γραφείου Απογραφής και γιατί προβλέπουν μια τέτοια τεράστια πτώση του πληθυσμού για την Αμερική; Είναι ενδιαφέρον ότι οι αριθμοί του Deagels προβλέπουν επίσης πτώση του πληθυσμού περίπου 86% (ΠΟΛΥ κοντά σε αυτή την πρόβλεψη 90% σε μακροχρόνια διακοπή δικτύου!) Και όπως έχουμε ήδη αναφέρει στην ANP, οι πηγές του Deagels ΕΙΝΑΙ το «βαθύ κράτος» και Περιλαμβάνουν τη CIA, το Υπουργείο Άμυνας, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.
http://allnewspipeline.com/False_Flag_Electrical_Grid_Warning.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com
8
Αμερική / Οι Δισεκατομμυριούχοι προετοιμάζονται για την Αποκάλυψη.
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Ιούνιος 17, 2017, 10:36:32 μμ »
Business Insider - Ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών δισεκατομμυριούχων διοχετεύει την εσωτερική τους αρκούδα- μερικοί για να προετοιμαστούν για ένα αποκαλυπτικό γεγονός, είτε πρόκειται για ιική επιδημία, πυρηνικό πόλεμο, είτε για μετατόπιση πόλων.


Ο Reid Hoffman, ο συνιδρυτής του LinkedIn και ένας αξιοσημείωτος επενδυτής, δήλωσε στο The
New Yorker- νωρίτερα αυτό το χρόνο- ότι εκτιμά ότι πάνω από το 50% των δισεκατομμυριούχων της Σίλικον Βαλέζαν είχαν αγοράσει κάποιο επίπεδο "ασφάλισης αποκάλυψης", όπως ένα υπόγειο καταφύγιο.
Ένα νέο άρθρο στο Forbes υποδηλώνει ότι το Superrich πραγματοποιεί σημαντικές χερσαίες αρπαγές στην καρδιά της Αμερικής, όπου το κλίμα είναι ήπιο και οι τοποθεσίες ευνοούν την επιβίωση, την καλλιέργεια και τη διαβίωση στη γη. Τα κράτη όπως το Κολοράντο, η Μοντάνα, η Νεμπράσκα, το Νέο Μεξικό, η Βόρεια Ντακότα, το Τέξας και το Ουαϊόμινγκ φιλοξενούν αρκετά οχυρωμένα καταφύγια και εξοχικές κατοικίες, όπου οι πλούσιοι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να ζήσουν ευτυχισμένοι, τις μέρες τους μετά την κρίση (ή τη συνταξιοδότηση).
Σύμφωνα με τον Jim Dobson, συνυπολογιστή της Forbes, πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν ιδιωτικά αεροπλάνα "έτοιμα να αναχωρήσουν σε μια στιγμή". Επίσης, διαθέτουν μοτοσυκλέτες, όπλα και γεννήτριες.
Κανείς από τους δισεκατομμυριούχους που κατονομάζει ο Forbes δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι οι τεράστιες ποσότητες γης τους, θα χρησιμοποιηθούν για παρασκευές αποκάλυψης - αν και σίγουρα θα κάνουν καλό κρησφύγετο.
Ο John Malone, ο οποίος έκανε την περιουσία του από καλώδια και  επικοινωνίες, είναι ο μεγαλύτερος μεμονωμένος γαιοκτήμονας του έθνους με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα σε έξι κράτη, συμπεριλαμβανομένες οι τεράστιες γλάστρες του Maine και του Νιου Χάμσαϊρ. Ο Malone δήλωσε στο Forbes το 2011 ότι έκανε το γκρέμισμα της γης σαν επένδυση. Είπε ότι αγαπά να αλιεύει και περιστασιακά κυνηγά πουλιά.
christiantruther.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER : Corfiatiko.blogspot.com
9
Το μεγάλο μυστικό για την ταυτότητά σας που ο κόσμος δεν θέλει να γνωρίζετε. Υπάρχει μια πολύ σκοτεινή αλήθεια για τον σατανικό τελετουργικό κανιβαλισμό και πώς τροφοδοτεί την ερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση . Υπάρχει ένας σκούρος, υπερφυσικός στρατός του Locust, όπως τα πλάσματα που θα απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια της Θλίψης. Ο Σατανάς οικοδομεί τον προσωπικό στρατό του για γενιές ... Η Κυβέρνηση Σκιάς του Lucifer λειτουργεί στις σκοτεινές γωνιές της Γης και μολύνει όλες τις κύριες σφαίρες επιρροής.

Εκείνοι που ακολουθούν τον Κύριο και συμμορφώνονται με τις εντολές Του γίνονται οι ιερείς, οι προφήτες και οι απόστολοι που ανυψώνονται από τον Κύριο για να υπηρετήσουν τον λαό. Εκείνοι που διορίζονται από τον Σατανά για να γίνουν βασιλείς, βασίλισσες, ηγεμόνες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί στην υπηρεσία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, είναι συνήθως πρόσωπα που υπηρετούν τον στόχο του για παγκόσμια κυριαρχία. Αυτά τα άτομα πιστεύουν στο θεϊκό τους δικαίωμα να αποκηρύξουν και να αποφασίσουν τη συλλογική κατεύθυνση του κόσμου.

http://beforeitsnews.com/prophecy/2017/06/new-end-time-documentary-will-blow-your-mind-the-most-profound-revelation-ever-released-2492054.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS ; Corfiatiko.blogspot.com
10
Ευρώπη / Η αστυνομία κρατά διαδηλωτές στο Βερολίνο.
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Ιούνιος 17, 2017, 10:32:22 μμ »
Σε συλλήψεις διαδηλωτών που έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στο βερολίνο,έκανε η αστυνομία.
Το δεξιό, αντι-μεταναστευτικό Κίνημα Ταυτότητας, απαιτεί προστασία για την ευρωπαϊκή "ταυτότητα, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής".

Η αστυνομία δήλωσε ότι περισσότεροι από 1.000 ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν σε ένα ήσυχο μέρος της γερμανικής πρωτεύουσας το απόγευμα του Σαββάτου, για μια εγκληματική πορεία από το αυτοανακηρυγμένο «αντι-τζιχάντ» κίνημα.
Υπήρχαν περισσότεροι από 1.400 δυσφημιστές, οι οποίοι έχουν επισημάνει το Κίνημα Ταυτοποίησης "Ναζιστές" και συγκεντρώθηκαν για να διαταράξουν την πορεία.
Ενώ πολλοί φώναζαν και έδειξαν επικεντρωμένα τα μεσαία δάκτυλα στους δεξιούς διαδηλωτές, αρκετοί, συμπεριλαμβανομένης τηςδιάσημης  ακτιβίστριας  Irmela Mensah-Schramm, διάσημη για το ψεκασμό πάνω από νεοναζιστικά γκράφιτι στους δρόμους της πόλης, μπλοκάρουν τη διαδρομή της προγραμματισμένης πορείας.
https://www.rt.com/news/392726-protest-berlin-immigration-detentions/
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10