Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΞΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού! Ανεμοστρόβιλοι διέσχισαν τη Μαύρη Θάλασσα στο Σότσι (βίντεο) Η κατάρριψη του μύθου της χορτοφαγίας! Μια διατροφική και ολιστική αξιολόγηση για την υγεία των βιολογικών μας συστημάτων. Καταγραφή ΑΤΙΑ πάνω από την Καλαμάτα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Γιατί ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ την ΝοτιοΔυτική Ζάκυνθο; Τι Έγραψε ο Ηρόδοτος… Bundesbank: Μετέφερε 54.000 μπάρες χρυσού από ΗΠΑ και Γαλλία στη Φρανκφούρτη Σοκ με το χάραγμα! Τα μικροτσίπ θα χρησιμοποιούνται ως «εργαλείο αναγνώρισης»- Ιατρός με 6 εμφυτεύματα στο κορμί του! (ΒΙΝΤΕΟ) Ζορίζουν τα πράγματα στις ΗΠΑ – Βάζουν μέχρι και τον ΟΗΕ να κάνει «συστάσεις» Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν φτιάξει τσιμέντο αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια!

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Χριστιανισμός / ΓΝΩΡΙΖEΤΑΙ ΠΟΙO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;
« Τελευταίο μήνυμα από zenjt στις Αύγουστος 23, 2017, 10:18:51 μμ »
Γράφει ο Ray Gano.

Πριν από λίγες εβδομάδες έγραψα ένα άρθρο σχετικά με το ID2020 / Blockchain, για το οποίο κανείς δεν ξέρει τίποτα και πώς πιστεύω ότι το βιο-τσίπ, που είναι αρχαϊκή τεχνολογία, δεν είναι το σήμα του θηρίου.
Είναι ενδιαφέρον; Δεν θα πίστευες πόσοι άπληστοι άνθρωποι με ήρθαν σε επαφή μαζί μου και ουσιαστικά με καταδίκαζαν στην κόλαση επειδή είπα ότι το βιοτσίπ δεν είναι το σήμα.
Τι συμβαίνει εδώ;Έχουμε αυτόν τον πολύ χαρισματικό άνθρωπο, αυτόν με τα δύο κέρατα, όπως ένα αρνί, εμφανίζεται στην παγκόσμια σκηνή. Εκτελεί μεγάλα θαύματα, κατεβάζει φωτιά  από τον ουρανό και ο κόσμος έχει εκπλαγεί.
Βλέπουμε ότι αυτός ο άνθρωπος(ο αντίχριστος)να έχει λάβει ένα "MARK" στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπό του.
Ποιος είναι ο γραμμκός χαρακτήρας;

Για να καθορίσουμε πραγματικά ποιο είναι το σήμα, πρέπει να πάμε στη γραφή και να κάνουμε κάποιες αναζητήσεις.
Η λέξη "σήμα", όπως χρησιμοποιείται στην Αποκάλυψη 13: 16-17, είναι η ελληνική λέξη "charagma."(Χάραγμα)Σύμφωνα με τη Συμφωνία του Strong, η ελληνική λέξη charagma σημαίνει "γρατζουνιά ή χάραξη, σφραγίδα ενός σήματος δουλείας, χαραγμένο σήμα".
Κοιτώντας ακόμη πιο βαθιά βλέπουμε ότι η λέξη ρίζας του charagma είναι charasso, που σημαίνει "να χαράξει".Τώρα, το charagma είναι ένα ελληνικό ουσιαστικό, ένα "πράγμα" και συχνά ακολουθεί η ελληνική πρόθεση "epee", που σημαίνει "επάνω".Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ότι το "σήμα" είναι ακριβώς αυτό, ένα πραγματικό σημάδι στο δέρμα και όχι ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ μεγέθους κόκκου ρυζιού.Απλά δήλωσα, πρόκειται να είναι κάποια μορφή τατουάζ.Αλλά δεν είναι μόνο ένα παλιό τατουάζ, θα είναι κάτι ιδιαίτερο.Γιατί;
Όπως ανέφερα στο τελευταίο μου άρθρο, το σήμα του θηρίου δεν είναι απλώς ένα μέσο αγοράς και πώλησης. Διαθέτει πολιτική, κοινωνική, οικονομική και θρησκευτική πίστη.

     Λαμβάνοντας υπόψη το σήμα, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ την υπακοή και την ψυχή σας σε ένα οικονομικό σύστημα.
     Γνωρίζετε ότι η υπακοή και η ψυχή σας είναι ένα κοινωνικό πολιτικό σύστημα.
     Γνωρίζετε ότι η υπακοή και η ψυχή σας είναι ένα θρησκευτικό σύστημα.
Τι ξεχνάμε για το σημάδι του θηρίου.

Όταν τεθεί το σήμα του θηρίου, το άτομο θα δεχθεί ολόψυχα και με την ψυχή του σε ένα οικονομικό, πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα. Το σημάδι του θηρίου πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλα αυτά διαφορετικά δεν είναι το σημάδι του θηρίου.
Η λέξη-κλειδί που θέλω να επισημάνω εδώ είναι ότι "Αυτός Causeth". ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, δεν θα εξαναγκάσει, νδεν θα εξαπατήσει. Είναι μια απόφαση ελεύθερη που το άτομο ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι επιλέγει με ποιον θα περάσει στην αιωνιότητα.

Όσοι παίρνουν το σήμα θα το κάνουν με τα μάτια τους ανοιχτά.

Θα είναι μια πολύ σοβαρή θρησκευτική εμπειρία. Μοιραζόμαστε αυτό  όταν εμείς σαν Χριστιανοί δεχόμαστε τον Χριστό σαν σωτήρα μας.

Αυτοί οι άνθρωποι θα δεχθούν τον Σατανά σαν δικό τους. Δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι αυτό δεν θα είναι μια βαθιά κινούμενη και συναισθηματική εμπειρία για αυτούς τους ανθρώπους.

Και πάλι, αυτοί οι άνθρωποι υποβαθμίζουν το κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και θρησκευτικό σύστημα που έχει δημιουργήσει ο αντίχριστος.

Θα είναι κάτι που θα θέλουν να είναι μέρος τους, και θα δώσουν ελεύθερα την ψυχή τους στον Σατανά.

Έτσι, είναι το σημερινό βιοτσίπ, να κάνει όλα αυτά τα πράγματα όπως έχω δηλώσει;
Οχι.

Το Biochip είναι αρχαϊκό καθώς και παθητική τεχνολογίαΣτον σημερινό κόσμο το βιοτσίπ είναι αρχαϊκό καθώς και ένα κοστούμι ευθύνης που περιμένει να συμβεί. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί από ένα άτομο και να απαχθεί από κάποιον που χρειάζεται ένα γρήγορο τσιπ. Κλείστε το χέρι του ατόμου και έχετε ένα τσιπ.Ένα άλλο τελευταίο σημείο, το βιοτσίπ δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχει ευελιξία, όπως το δέρμα στο μέτωπο.Αυτό από μόνο του είναι ένας συγγραφέας για το βιοτσίπ που είναι το MoB ... δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο μέτωπο όπως περιγράφεται από την Αποκάλυψη..Υπάρχουν τεχνολογίες που ξεπερνούν αυτό το ρύζι μεγέθους γυαλί που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και τεχνολογικά μπροστά.Πράγματα όπως…

Ψηφιακά ολογράμματα ασφαλείας που βασίζονται στο DNA - "Η τεχνολογία κατά της παραποίησης / απομίμησης των Applied DNA Sciences, σε συνδυασμό με τα ολογραφικά μας μοντέλα, παρέχει ένα στεγανό επίπεδο ασφάλειας για τους πελάτες μας. Τα νέα ολογράμματα DNA θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον Ιανουάριο του 2005, όταν οι δύο εταιρείες θα προωθήσουν από κοινού τα προϊόντα σε πελάτες παγκοσμίως. Μαζί, παρέχουν επίπεδα προστασίας και ασφάλειας μάρκας που δεν υπήρχαν προηγουμένως. »(1)Το είδωλο είναι το smartphone της Moto X, όπου οι χρήστες μπορούν πλέον να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους αγγίζοντας το καλούμενο "ψηφιακό τατουάζ".
Θέλετε να εξαερωθείτε; Δες αυτο το βιντεο.
Not a valid youtube URL

"Μία νέα ψηφιακή τατουάζ για Moto X" Αγωγιμότητα - Αυτά είναι ένα μελάνι τύπου που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτροαγώγιμων διαδρομών για την κατασκευή τυπωμένων κυκλωμάτων, μεμβρανών ή τυπωμένων καλωδίων (PCB, PWB) και για μεγάλη ποικιλία Άλλες χρήσεις, όπως έξυπνες συσκευασίες, εξαρτήματα κυκλώματος και κεραίες για λύσεις αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων. Όταν πάνε ένα βήμα παραπέρα. Μπορούν να τραβήξουν από την ηλεκτρική πηγή του σώματος και να το χρησιμοποιήσουν για να «τροφοδοτήσουν» ένα ηλεκτρονικό τατουάζ.
Flexographic Ink - μία από τις κύριες ανησυχίες της βιομηχανίας RFID ήταν η πρόληψη των πλαστών τραπεζογραμματίων. Η χρήση της μελάνης κεραίας XINK εμποδίζει και εξαλείφει αυτή τη δυνατότητα. Πρόκειται για το ίδιο είδος τεχνολογίας που χρησιμοποιείται σαν "δικτυωμένο σύστημα ασφαλείας για νόμισμα".
Η Βίβλος αναφέρει σαφώς ότι το σήμα του θηρίου θα είναι ένα είδος "χάραξης" πάνω στο δέρμα. Την ερμηνεύω σαν ένα τατουάζ. Είναι αυτό που φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση.συμπέρασμα.Ένα βιοτσίπς ΔΕΝ είναι ορατό όπου ένα τατουάζ είναι ορατό.Ένα βιοτσίπ δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα στο μέτωπο, ένα τατουάζ μπορεί.Ένα βιοτσίπ δεν μπορεί να προβληθεί και να εμφανιστεί σαν κάτι που ένα άτομο είναι περήφανο, αντίθετα από ένα τατουάζ που φαίνεται καθαρά και αναγνωρίζεται από απόσταση.Οι άνθρωποι που παίρνουν το σήμα του θηρίου θα είναι περήφανοι για την επιλογή τους. Πιστεύω επίσης ότι όταν δέχονται τον Σατανά σαν τον προσωπικό τους σωτήρα, τότε θα εγκαταλειφθούν από  το Άγιο Πνεύμα που φιλοξενεί έναν χριστιανό όταν δέχεται τον Χριστό.Το σήμα του Θηρίου είναι μια πράξη υποταγής, αναγνωρίζοντας ότι ο Σατανάς είναι ο αφέντης τους και δηλώνει στον κόσμο ότι είναι ένα από τα βοηθήματα του Σατανά.Το βιο-τσιπ τα κάνει όλα αυτά;
Ουτε στο ελάχιστο..Αυτό που πρέπει να επικεντρωθεί είναι μια τεχνολογία που ονομάζεται ID2020. Σήμερα βρίσκεται στην αρχή και στην ανάπτυξή της, με υποστήριξη από πολλές πολυεθνικές εταιρείες καθώς και την πλήρη υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών.Πιστεύω (εικασία) ότι κάποια μορφή ολογραφικής, μη παραχαραγμένης, ηλεκτρονικά ενεργής και στην αποστολή και την παραλαβή ενός είδους τατουάζ σε συνδυασμό με το ID2020 θα είναι αυτό που ο Αντίχριστος θα  χρησιμοποιήσει για να θέσει σε εφαρμογή το σήμα του θηρίου.Δεν είναι κάποια αρχαϊκή γυάλινη φούσκα που είναι το μέγεθος ενός κομμάτι ρυζιού που γλίστρησε κάτω από το δέρμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ http://www.businesswire.com/news/home/20041117005290/en/Applied-DNA-Sciences-Holomex-Create-DNA-Enabled-Security
ΠΗΓΗ    http://raygano.com/do-they-really-know-what-the-mark-of-the-beast-is/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAY GANO : Corfiatiko.blogspot.com
2
Συμβολισμοι / Απ: Ας πούμε μία ιστορία …
« Τελευταίο μήνυμα από filarianna1 στις Αύγουστος 23, 2017, 11:14:48 πμ »


Εκκλ. 1,9 Ποίον είναι αυτό που έχει ήδη γίνει εν τη ροή του χρόνου; Αυτό το γεγονός θα γίνη και στο μέλλον. Ποιό είναι αυτό, που έχει πραγματοποιηθή και λάβει ύπαρξιν; Αυτό θα πραγματοποιηθή και στο μέλλον. Τίποτε το νέον δεν υπάρχει κάτω από τον ήλιον.

Η κυβέρνηση ανδρών – πρίγκιπες εκ γης - η γενεά της Συκής, δεν είναι τυφλή αλλά στείρα. Αυτοί οι «πρίγκιπες» ακολουθούν δεν δημιουργούν πρότυπα. Τα χρησιμοποιούν αντιστρέφοντας την έννοια του Λόγου – τον οποίο και κατανοούν πλήρως.
Η πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, είναι γεωμετρική και ακολουθεί τα πρότυπα που επαναλαμβάνονται σε κύκλους που ονομάζονται χρόνος.
Κάθε ιστορία διδάσκει. Κάθε ιστορία έχει κάτι να μας πει. Αρκεί να έχουμε ανοιχτά μάτια και αυτιά – δεν είναι υποχρεωτικό να πιστεύουμε, αλλά να ενθυμηθούμε το πρότυπο.
Ας ταξιδέψουμε στο Χρόνο μέσα από τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης επικεντρώνοντας στην ιστορία μίας συγκεκριμένη φυλής και μίας συγκεκριμένης Πατριαρχικής οικογένειας και Δήμου. 

Η ΦΥΛΗ ΛΕΥΪ
… Όλα ξεκινούν με τον Πατριάρχη του Ισραήλ  Ιακώβ, ο οποίος ήταν πατέρας 12 γιων που έγιναν προπάτορες των 12 φυλών του Ισραήλ. Ο τρίτος γιός του Ιακώβ ήταν ο Λευΐ ο οποίος ήταν ο προπάτορας της φυλής Λευΐ  την «Ιερατική φυλή» του Ισραήλ.
http://users.sch.gr/aiasgr/Eguklopaideia/Israhl/Fulh_Leui.htm
Στη φυλή Λευΐ εμπιστεύτηκε ο Κύριος τη φύλαξη και τη διδασκαλία του Νόμου, ενώ στον απόγονο της φυλής Ααρών, το βαθμό του αρχιερέα.Οι Λευίτες ήταν οι φύλακες της Σκηνής του Μαρτυρίου. Αυτοί μετέφεραν την Κιβωτό της Διαθήκης, τη Σκηνή του Μαρτυρίου και τα σκεύη της, υπηρετούσαν σ' αυτήν και κατασκήνωναν γύρω απ' αυτήν. Όταν η Σκηνή του Μαρτυρίου μετακινούνταν, οι Λευίτες τη έλυναν και όταν κατασκήνωναν κάπου, οι Λευίτες την έστηναν. Οποιοσδήποτε άλλος πλησίαζε τιμωρούνταν με θάνατο από τον Κύριο.

Ο Κύριος τους διάλεξε μέσα απ' όλο το λαό για να τον υπηρετούν και ανήκαν σ' Αυτόν. Όντας στην υπηρεσία του Κυρίου, ο Ιησούς του Ναυή τους εξαίρεσε από τη διανομή της Χαναάν και δεν πήραν μερίδιο, όπως οι άλλοι Ισραηλίτες, αλλά ο ίδιος ο Κύριος ήταν η κληρονομιά τους. Το μερίδιο τους περιορίζονταν στα ιερατικά τους καθήκοντα προς τον Κύριο. Έτσι η φυλή Λευΐ  διαμοιράστηκε σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ιακώβ ανάμεσα στις άλλες φυλές, πέρνοντας 48 πόλεις, και η κάθε φυλή ανάλογα με την έκτασή της θα έδινε και τον αριθμό των πόλεων.

Οι Λευίτες αρχικά ήταν βοηθοί του Ααρών και των γιων του, και αργότερα ήταν βοηθοί των ιερέων.
Μετά την αποπεράτωση του Ναού οι Λευίτες είχαν αναλάβει την επιστασία των πυλών του Ναού καθώς και την εποπτεία των οικονομικών και των θησαυρών του. Τέλος, εκτός από τις υπηρεσίες στο Ναό ήταν επιφορτισμένοι με τη διδασκαλία και την τήρηση του Νόμου.

Όταν ο Ιεροβοάμ ανέβηκε στην εξουσία επανέφερε την ειδωλολατρία στο λαό του Ισραήλ με ανέγερση βωμών προκειμένου ν' ανταγωνιστεί την Ιερουσαλήμ. Έτσι η Βαιθήλ και η Δαν έγιναν ξακουστές ως κέντρα ειδωλολατρίας καθώς ο βασιλιάς είχε ανεγείρει σε αυτές χρυσά μοσχάρια ώστε να κάνει τον λαό να πάψει να πηγαίνει για λατρεία στον Ναό της Ιερουσαλήμ. Η πράξη όμως αυτή του Ιεροβοάμ έγινε η αφορμή να παρασυρθούν οι Ισραηλίτες του βορρά στην ειδωλολατρία και να εγκαταλείψουν το Ναό του Κυρίου. Ακόμη ο Ιεροβοάμ κατασκεύασε και ναούς στα ψηλότερα σημεία και τοποθέτησε ιερείς από το λαό, οι οποίοι δεν κατάγονταν από τη φυλή Λευΐ. ο Ιεροβοάμ μάλιστα πρόσφερε ο ίδιος τις θυσίες στο θυσιαστήριο που είχε κάνει στη Βαιθήλ, όπου και θυσίασε στα ομοιώματα που είχε κατασκευάσει

Ο ΚΟΡΕ και οι οι Κορεΐτες ή Κορίτες
http://users.sch.gr/aiasgr/Biblos/Proswpa_Palaias_Diathikhs_1/Kore_Dathan_kai_Abeirwn.htm
Ο Κορέ ήταν απόγονος του Λευΐ.  Δηλαδή ανήκε στη φυλή Λευΐ . Από τον Κορέ κατάγεται ο ομώνυμος δήμος και πατριαρχική οικογένεια  οι Κορεΐτες ή Κορίτες.

Α Παραλ. 9,19  …  υιοί του Κορέ, και οι αδελφοί του από την οικογένειαν του πατρός του οι Κορίται, είχον αναλάβει το έργον να φρουρούν τας θύρας της Σκηνής. Οι δε πατέρες αυτών είχον αναλάβει να φρουρούν την είσοδον του στρατοπέδου των Ισραηλιτών.

Ο Κορέ μαζί με τους Δαθάν και Αβειρών, επαναστάτησαν εναντίον του Μωυσή. Μαζί τους ήταν και 250 ονομαστοί άντρες από τους Ισραηλίτες, αρχηγοί της κοινότητας και εκπρόσωποι του λαού. Μαζεύτηκαν λοιπόν εναντίον του Μωυσή και του Ααρών, και τους έλεγαν: «Αρκετά μ' εσάς! Όλα τα μέλη της κοινότητας είναι άγιοι και ο Κύριος είναι μαζί μας. Γιατί εσείς υψώνετε τον εαυτό σας παραπάνω από την κοινότητα του Κυρίου;» Κατηγόρησαν ακόμη τον Μωυσή, ότι τους έβγαλε από την Αίγυπτο και τους υποσχέθηκε μια χώρα, στην οποία ρέει γάλα και μέλι και αντί γι' αυτή τους έφερε στην έρημο για να πεθάνουν.
Όταν ο Μωυσής το άκουσε αυτό, έπεσε με το πρόσωπο στη γη, και αφού τους επιτίμησε για την απιστία τους, είπε στον Κορέ και στην ομάδα του: «Αύριο το πρωί ο Κύριος θα μας δείξει ποιος ανήκει σ' αυτόν και ποιος είναι άγιος, ώστε να του επιτρέπεται να τον πλησιάζει. Θα πάρετε θυμιατήρια, ο Κορέ και όλη η ομάδα του,  και αύριο, βάλτε τους φωτιά και ρίξτε τους λιβάνι ενώπιον του Κυρίου. Όποιον διαλέξει ο Κύριος, αυτός θα είναι άγιος» (Αριθμοί 16,1-17). Την επόμενη μέρα πήραν, λοιπόν, τα θυμιατήρια τους, έβαλαν μέσα φωτιά, έριξαν θυμίαμα και στάθηκαν στην είσοδο της Σκηνής του Μαρτυρίου μαζί με το Μωυσή και τον Ααρών. Ο Κορέ είχε συγκεντρώσει όλη την κοινότητα εναντίον του Μωυσή και του Ααρών στην είσοδο της Σκηνής του Μαρτυρίου.
Τότε παρουσιάστηκε η δόξα του Κυρίου μπροστά σ' όλη την κοινότητα και τους απείλησε με αφανισμό. Ο Μωυσής και ο Ααρών κατασίγασαν την οργή του Κυρίου, ώστε να μην αφανίσει όλη την κοινότητα. Τότε ο Κύριος είπε στο Μωυσή, να πει στους Ισραηλίτες να φύγουν μακριά από τις κατοικίες του Κορέ, του Δαθάν και του Αβειρών. Ο Μωυσής έκανε όπως του είπε ο Κύριος κι έτσι απομακρύνθηκαν οι Ισραηλίτες από εκεί (Αριθμοί 16,18-27).
 Ο Δαθάν κι ο Αβειρών βγήκαν και στάθηκαν με αλαζονεία στην είσοδο των σκηνών τους μαζί με τις οικογένειές τους. Τότε ο Μωυσής είπε στο λαό, πως αν ο Κορέ, ο Δαθάν και ο Αβειρών πεθάνουν με φυσιολογικό θάνατο, τότε ο ίδιος δεν είναι απεσταλμένος του Θεού. Αν όμως ο Κύριος ανοίξει τη γη και τους καταπιεί μαζί με όλα τους τα υπάρχοντα, και κατέβουν ζωντανοί στον ΆΔΗ, τότε να ξέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί περιφρόνησαν τον Κύριο.

Καθώς ο Μωυσής τελείωνε τα λόγια αυτά, σχίστηκε γη κάτω απ' τα πόδια τους και τους κατάπιε, αυτούς, τις οικογένειες τους και όλους όσους ήταν με τον Κορέ, τον Δαθάν και τον Αβειρών, μαζί με τα ζώα τους και όλα τους τα υπάρχοντα. Κατέβηκαν στον ΑΔΗ ζωντανοί και η γη έκλεισε από πάνω τους. Όλοι οι Ισραηλίτες που ήταν γύρω τους έφυγαν γιατί φοβήθηκαν μήπως τους καταπιεί κι αυτούς η γη. Μετά ο Κύριος έστειλε φωτιά και κατάκαψε τους 250 άντρες που είχαν προσφέρει το θυμίαμα (Αριθμοί 16,27-35. Ψαλμοί 105,17-18). Στην ανταρσία του Κορέ δεν συμμετείχαν όλοι οι γιοι του, αλλά υπήρχαν κάποιοι που έζησαν (Αριθμοί 26,9-11).

Ας ακούσουμε τώρα την ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani την 1η Δεκεμβρίου 1994. Μεταφέρω και γραπτώς ένα μέρος της ομιλίας


[…] Θα σας πω την αλήθεια, νομίζεται πως θα υπάρξει ειρήνη, μωροί … αυτό έχει αναφερθεί στο Δευτερονόμιο για εμάς σήμερα

Δευτ. 32,6 ταῦτα Κυρίῳ ἀνταποδίδοτε; οὕτω λαὸς μωρὸς καὶ οὐχὶ σοφός; οὐκ αὐτὸς οὗτός σου πατὴρ ἐκτήσατό σε καὶ ἐποίησέ σε καὶ ἔπλασέ σε;
 Ξέρετε τι θα συμβεί Θεός φυλάξει; Κορέα. Ξέρετε ποια είναι η Κορέα;
Η Σεούλ θα καταφθάσει εδώ. Όχι η Συρία, όχι η Περσία, όχι η Βαβυλώνα (Ιράκ) και όχι ο Καντάφι.  Η Κορέα θα καταφθάσει εδώ.  Θεός φυλάξει, είθε ο Θεός να μας σώσει.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ! Θα είναι πολύ σκληρό για εμάς εάν δεν μετανοήσουμε. Καταλάβετέ το!  Μάθετε ότι αυτό θα είναι χειρότερο από το ολοκαύτωμα!


Δευτ. 32,22 ὅτι πῦρ ἐκκέκαυται ἐκ τοῦ θυμοῦ μου, καυθήσεται ἕως ᾅδου κάτω,

Γνωρίζετε τι είναι  Shĕ'owl (στα εβραϊκά); Είναι η πρωτεύουσα της Κορέας. Θα έρθει εδώ

Δευτ. 32,22 καταφάγεται γῆν καὶ τὰ γενήματα αὐτῆς, φλέξει θεμέλια ὀρέων. Δευτ. 32,23  Πολυαρίθμους θα επισωρεύσω εναντίον των θλίψεις και συμφοράς• θα εξαντλήσω τα βέλη μου κτυπών αυτούς

Τι σημαίνει αυτό; Αφήσαμε τον Κύριο νομίζοντας πως ανήκουμε στους εαυτούς μας και ο πρωθυπουργός κάνει ότι θέλει,  λες και ο Κύριος δεν υπάρχει. Λες και η Γη του Ισραήλ είναι δική του και κάνει ότι θέλει με αυτή. Λες και οι άνθρωποι είναι δικοί του.

Δευτ. 32,9 καὶ ἐγενήθη μερίς Κυρίου λαὸς αὐτοῦ Ἰακώβ, σχοίνισμα κληρονομίας αὐτοῦ Ἰσραήλ.

Δεν ανήκετε στους εαυτούς σας, είστε δικοί Του

Ιεζ. 20,33  διὰ τοῦτο, ζῶ ἐγώ, λέγει Κύριος, ἐν χειρὶ κραταιᾷ καὶ ἐν βραχίονι ὑψηλῷ καὶ ἐν θυμῷ κεχυμένῳ βασιλεύσω ἐφ᾿ ὑμᾶς·

Δεν έχουμε έριδα με τους Άραβες, έχουμε έριδα με το Θεό του Ισραήλ.  Εάν δεν τον ακούσουμε, θα έχουμε ολοένα και περισσότερα προβλήματα και η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Μην πιστεύετε αυτούς τους μωρούς, πρέπει να τους προσέχετε,  πρέπει να αποφύγετε την κακιά ξενόφερτη παιδεία που έφεραν εδώ. Και είστε Ιουδαίοι. Γιοί του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ. Που παραλάβατε την Τορά.  Πρέπει να την εκτιμάτε, να την σέβεστε και να πολεμάτε για αυτή. Όχι ασκώντας βία, αλλά ειρηνικά μέσω της "tshuva" (=μετάνοια).


Παράθεση
Σημαντικό
Ο Γιτζάκ Ράμπιν, Ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ που γεννήθηκε στο εσωτερικό του, ο μοναδικός που δολοφονήθηκε και ο δεύτερος που απεβίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του μετά τον Λεβί Εσκόλ. Δολοφονήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1995, επειδή διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην υπογραφή των συμφωνιών του Όσλο με τις οποίες δημιουργήθηκε η Ανεξάρτητη Παλαιστινιακή Αρχή, στην οποία πέρασε ο μερικός έλεγχος περιοχών της λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA_%CE%A1%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD

Μέσω της μετάνοιας, δεν θα χρειάζεται πλέον να πηγαίνουμε στρατό στα 18 αντί να παντρευόμαστε. Αντί να ευτυχείτε στο σπίτι σας στέλνουν στη μάχη. Αντί τα κορίτσια μας να βρουν ειρήνη, τα στρατολογούν.  Τι σκέπτεστε;  Ότι το κακό δεν θα σας βρει… μέχρι να σας βρει.  Γιατί σιωπούμε παραδίδοντας τη δύναμη στους μωρούς που μας σκοτώνουν;  Δεν καταλαβαίνω αυτήν τη σιωπή.  Η έφεση προς το κακό που έχετε μέσα σας, δεν είστε εσείς αλλά μία άλλη δύναμη που προσβάλει τα αυτιά σας. Έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου από το ράδιο και τον τύπο. […] 

strong's concordance Η7585 https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h7585

Η Εβραϊκή λέξη שְׁאוֹל μεταφράζεται ως Άδης και προφέρεται shᵉʼôwl.  Είναι δηλαδή μία λέξη ομόηχη – όπως ακριβώς προφέρεται η Σεούλ.

Ενώ οι Κορεάτες είναι οι Κορεΐτες ή Κορίτες και ηγέτης τους ο Κορέ.

Ψαλμ.9-18 ἀποστραφήτωσαν οἱ ἁμαρτωλοὶ εἰς τὸν ΑΔΗΝ, πάντα τὰ ἔθνη τὰ ἐπιλανθανόμενα τοῦ Θεοῦ. 
Δηλαδή Ας καταδικασθούν και ας ριφθούν εις τας οδύνας του ΆΔΟΥ οι αμετανόητοι αμαρτωλοί, όλα τα ειδωλολατρικά έθνη, τα οποία λησμονούν και καταφρονούν τον Θεόν. 


Παράθεση
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σχόλιο του ΑΞΙΟΦΩΤΟΥ
Βορειος Κορεα=Ακραιο Ερεβος
http://katohika.gr/stranger-voice/sizitisi-krifon-theon/#comment-378360

Ως μία σημαντική επισήμανση
Η ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani έγινε τον Δεκέμβριο του 1994.
http://edition.cnn.com/US/9910/04/korea.brink/
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς,  η ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα βρέθηκαν στο χείλος του πολέμου.  Μάλιστα το πεντάγωνο είχε προβλέψει και τους θανάτους …. Έως και 1.000.000.
 

Εξώφυλο του περιοδικού Time - Κιμ Ιλ Σουνγκ 13 Ιουνίου, 1994

Τελικά το Επιχειρησιακό Σχέδιο OPLAN5027, μπήκε στο ράφι
https://en.wikipedia.org/wiki/OPLAN_5027
και στις 21 Οκτωβρίου 1994, υπογράφεται σύμφωνο μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας.
Παράθεση

http://www.globalsecurity.org/military/ops/oplan-5015.htm

Πολλοί, μεταξύ τους και ο αποκαλούμενος «προφήτης» Sadhu Sundar Selvaraj, είχαν χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ως «Κύρο» από το περσικό Kuruš που στα εβραϊκά αναφέρεται ως Κορές "כּ֣וֹרֶשׁ".  ….. «Όπως ο Κύρος χρησιμοποιήθηκε για να πειθαρχήσει το Ισραήλ και στη συνέχεια να αποκαταστήσει το Ισραήλ» …..
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=305.msg1127#msg1127

Και πόσο μοιάζει αυτό που διεμήνυσε …. ότι η Πιονγιανγκ θα βρεθεί αντιμέτωπη με «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν» αν απειλήσει ποτέ ξανά τη χώρα του. «Η Βόρεια Κορέα καλά θα κάνει να μην κάνει κι άλλες απειλές προς τις ΗΠΑ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ»… Με την ιστορία της Παλαιάς διαθήκης.

Κατά τη προσωπική μου γνώμη, η Κορέα ήταν ανέκαθεν ένας αντιπερισπασμός. Ένας συμβολισμός που χρησιμοποιούν οι πρίγκιπες εκ γης και που απευθύνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.
3
Είναι δύο κυνηγοί και συζητούν.
– Μα καλά,πως καταφέρνεις και πιάνεις τόσες πολλές αρκούδες; ρωτάει ο πρώτος.
– Είναι πολύ εύκολο, λέει ο δεύτερος. “Οι αρκούδες είναι πολύ χαζές, βρίσκεις τη σπηλιά τους, περιμένεις από έξω και φωνάζεις : Ουουουου! Φωνάζει και αυτή : Ουουουου! Περιμένεις να σε πλησιάσει, βλέπεις τα μάτια της που γυαλίζουν στο σκοτάδι, σημαδεύεις ανάμεσά τους και πυροβολείς!
– Αυτό θα κάνω και εγώ, λέει ο άλλος και πηγαίνει για κυνήγι.
Την επόμενη μέρα πηγαίνει ο φίλος του και τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο.
– Τι έπαθες ρε; του λέει.
– Τι να έπαθα; του λέει ο άλλος, ”Βρίσκω την σπηλιά, περιμένω από έξω και φωνάζω : Ουουουου! Ακούω από μέσα : Ουουουου! Περιμένω και μόλις βλέπω τα μάτια της να αρχίζουν να γυαλίζουν, σημαδεύω ανάμεσα και τότε βγαίνει το τρένο!”
4
Ένας άντρας περπατώντας στο Μοναστηράκι βρίσκει και αγοράζει ένα πολύ παλιό λυχνάρι.
Όταν γύρισε στο σπίτι του εκεί που το επεξεργαζόταν , πετάγεται από μέσα ένα τζίνι.

– Μην φοβάσαι , του λέει . Είμαι το τζίνι του λυχναριού . Είμαι κλεισμένος εδώ μέσα για πάνω από 300 χρόνια. Για να σε ευχαριστήσω που με ελευθέρωσες θέλω να που πεις μια επιθυμία σου και θα στην εκπληρώσω αμέσως.
Σκέφτεται ο άντρας και του λέει :
– Έχω ένα σπιτάκι στν Κρήτη που μου αρέσει να πηγαίνω και να ξεκουράζομαι. Το αεροπλάνο το φοβάμαι , με το πλοίο είναι μεγάλη ταλαιπωρία . Αυτό που θα ήθελα να κάνεις είναι να φτιάξεις μια γέφυρα που να ενώνει την Αθήνα με την Κρήτη για να μπορώ να πηγαίνω στο χωριό εύκολα και γρήγορα
– Αδύνατον, αυτό δε γίνεται ! Ξέρεις πόσο τσιμέντο και πόσο σίδερο θα χρειαστώ ; Ξέρεις πόσα χιλιόμετρα άσφαλτο πρέπει να φτιάξω ; Πόσοι εργάτες πρέπει να δουλέψουν ; Ξέρεις πόσο ψηλή πρέπει να γίνει η γέφυρα για να περνάνε τα πλοία από κάτω ; Σε παρακαλώ , ζήτησε μου κάτι άλλο !
– Καλά , τότε θα σου ζητήσω κάτι άλλο που με βασανίζει χρόνια τώρα . Εξήγησε μου σε παρακαλώ πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό , πώς σκέφτονται οι γυναίκες ;
Και το τζίνι του απαντάει :
– Από πού είπες ότι θέλεις να ξεκινά η γέφυρα;
5
Τρεις παπούδες πηγαίνουν στο γιατρό για να εξετάσει τη μνήμης τους.
Ο γιατρός λέει στον πρώτο γέρο , ”Πόσο εκάνει 3 φορές το 3;”

“296 ” ήταν η απάντηση .
Ο γιατρός λέει στον δεύτερο γέρο , ”Πόσο κάνει 3 φορές το 3;”
« Πέμπτη » Απαντάει ο δεύτερος .
Ο γιατρός λέει στον τρίτο γέρο, ”Πόσο κάνει 3 φορές το 3;”
“9” λέει ο τρίτος γέρος ”Περίφημα” λέει ο γιατρός ”πως το βρήκες;”
”Πολύ απλό αφαίρεσα το 296 από την πέμπτη” λέει ο γέρος.
6
Περπατάει ένας παππούλης αμέριμνος στο δρόμο και ξαφνικά αντιλαμβάνεται τον Χάρο να τον ακολουθεί από πίσω.
Αμάν, λέει, πρέπει κάπου να βρω να κρυφτώ!

Τρέχει  ο παππούς και ο Χάρος είναι στο κατόπι.

Φτάνει ο παππούς σε μια γωνιά και ψάχνει κάπου να κρυφτεί. Ξαφνικά βλέπει απέναντι του ένα παιδικό σταθμό και σκέφτεται πως είναι καλή κρυψώνα. Μπαίνει μέσα, πάνω στην ώρα που τα μικρά ετοιμαζόντουσαν για να φάνε και φορούσανε τις σαλιάρες τους.

Φοράει και αυτός μια σαλιάρα και κάθεται. Αρχίζουν όλα μαζί τα πιτσιρίκια να φωνάζουν:
– Μαμ, μαμ, μαμ…
Και τότε ο παππούς κάνει το ίδιο:
– Μαμ, μαμ, μαμ…
Τότε αντιλαμβάνεται ένα χέρι στον ώμο του να τον χτυπάει και μια φωνή να του λέει:
– Κάνε γρήγορα μαμ, γιατί μετά έχει άτα…

 8)
7
Φτάνει ένα ξένο καράβι στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο λιμενάρχης φωνάζει στον ξένο μούτσο :

– Πέτα τους κάβους!

– What? αποκρίνεται ο μούτσος.

– Πέτα τους κάβους ρε να δέσουμε το καράβι! λέει ο λιμενάρχης

– What? I don’t understand! λέει ο μούτσος

– Του κάβους πέτα ρε για να δέσουμε το καράβι! Θα φύγετε στα ανοιχτά!

– I don’t understand!

– Ρε συ, λέει ο λιμενάρχης. Do you speak english?

– Yes of course! λέει ο μούτσος.

– Ε άντε πηδηξου τότε και πέτα τους κάβους να τελειώνουμε, μια ώρα στο λέω!
8
Δυο πόντιοι πάνε να πάρουν βενζίνη σε ένα βενζινάδικο επειδή έμαθαν πως ο ιδιοκτήτης του διοργανώνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο μια ώρα σeξ.

Αφού γέμισαν με βενζίνη το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους ρωτάνε τον βενζινά πως μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό.

– Εύκολο, τους απαντάει εκείνος. Θα βάλω ένα αριθμό στο μυαλό μου από το 1 έως το 10 και αν τον μαντέψετε σωστά τότε κερδίζετε. Είστε έτοιμοι ; Πέιτε τον αριθμό που σκέφτηκα.
– 7 απαντάει ο ένας πόντιος.
– Χάσατε, λέει ο βενζινάς, ήτανε το έξι.
Ύστερα από μία εβδομάδα οι δύο πόντιοι ξαναγυρνάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους και ακολουθούν την ίδια διαδικασία.
– Τρία λέει ο πόντιος στον βενζινά.
– Δυστυχώς χάσατε…Ήταν το εφτά.
Φεύγοντας λέει ο ένας πόντιος στον άλλο :
– Μάλλον για απάτη μου φαίνεται.
– Μπα δεν νομίζω, απαντάει ο άλλος, επειδή η γυναίκα μου κέρδισε δυό φορές την προηγούμενη εβδομάδα…
9
Ρώτησα το Γιάννη αν έχει εφημερίδα.
“Μην είσαι χαζή, βρε” μου είπε. “Πού ζεις; Πάρε το iPad μου να κάνεις τη δουλειά σου”.

Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από πού της ήρθε!
10
Η νεόνυμφη κόρη που βρίσκεται σε γαμήλιο ταξίδι, τηλεφωνεί στη μητέρα της και εκείνη τη ρωτάει :
– Πώς τα περνάς κοριτσάκι μου;

– Καλά μαμά.
– Όλα καλά;
– Ναι, μόνο που φοβάμαι ότι δεν θα κάνω παιδιά επειδή δεν θα μπορέσω να μείνω έγκυος.
– Τι είναι αυτά που λες κορίτσι μου;
Και η κόρη λέει ξεσπώντας σε κλάματα :
– Δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα μαμά!
 ;D
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10