Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ SCORPIONS.  (Αναγνώστηκε 11 φορές)

Δεκέμβριος 04, 2017, 10:40:28 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Οι SCORPIONS είναι Γερμανικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1965 στο Ανόβερο από τον Rudolf Schenker. Από την αρχή του συγκροτήματος, το μουσικό του στυλ κυμαίνεται από σκληρό ροκ σε heavy metal.

Tο συγκρότημα την περίοδο 1978-92 είχε την πιο επιτυχημένη σύνθεση μελών που συμπεριλάμβανε τον Klaus Meine (φωνητικά), τον Rudolf Schenker (ρυθμική κιθάρα),τον Matthias Jabs (κιθάρα), τον Francis Buchholz (μπάσο κιθάρας) και τον Herman Rarebell (ντραμς) . Το μοναδικό σταθερό μέλος του συγκροτήματος ήταν ο Schenker, παρόλο που ο Meine υπήρξε ο κύριος τραγουδιστής για όλα τα στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και ο Jabs υπήρξε σταθερό μέλος από το 1979.
Ο τραγουδιστής Klaus Meine γεννήθηκε στις 25 Μα'ί'ου 1948(69 ετών).
Ο Meine έγραψε τους περισσότερους από τους στίχους στα τραγούδια των Scorpions. Το 1981, μετά από μια παγκόσμια περιοδεία και κατά τη διάρκεια της εγγραφής του δίσκου Blackout, ο Meine έχασε τη φωνή του στο βαθμό που δεν μπορούσε να μιλήσει σωστά.Έκανε δύο χειρουργικές επεμβάσεις φωνητικών χορδών, και η φωνή του Meine ανακτήθηκε.
Ο ντραμίστας Micael Kiriakos Delaoglou γεννήθηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας στις 31 Οκτωβρίου 1963(53 ετών)Η μάνα του είναι Σουηδέζα και ο πατέρας του Έλληνας.Στους Scorpions ήρθε το 2016.
Ο ντραμίστας Herman 'Ze German' Rarebell γεννήθκε στις 18 Νοεμβρίου 1949(68 ετών).Έπαιξε στους Scorpions την περίοδο 1977-1995.
Δισκογραφία:
Lonesome Crow (1972)
Fly to the Rainbow (1974)
In Trance (1975)
Virgin Killer (1976)
Taken by Force (1977)
Lovedrive (1979)
Animal Magnetism (1980)
Blackout (1982)
Love at First Sting (1984)
Savage Amusement (1988)
Crazy World (1990)
Face the Heat (1993)
Pure Instinct (1996)
Eye II Eye (1999)
Unbreakable (2004)
Humanity: Hour I (2007)
Sting in the Tail (2010)
Return to Forever (2015)