Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Τα μυστικά του υπόγειου Ντονέτσκ: Το μυστικό μετρό, οι στρατιωτικές εγκαταστάσει  (Αναγνώστηκε 64 φορές)

Νοέμβριος 19, 2017, 09:40:14 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Οι «πατριωτικές δυνάμεις του Ντόνετσκ»ετοίμασαν ενδιαφέρον υλικό για τα μυστικά του υπόγειου Ντονέτσκ: κάτω από την πρωτεύουσα των ανθρακωρυχίων είναι ποτάμι,, στρατιωτικό νοσοκομείο και σταθμός μετρό για VIPs.

Οι εκσκαφείς του Ντονέτσκ διεγείρουν τους λαϊκούς θρύλους και εξερευνούν το υπόγειο των ανθρακωρύχων.
Στο Ντονέτσκ, υπάρχουν πολλοί μύθοι και θρύλοι για τα σοβιετικούς θησαυρούς σε φυλακές βομβών, μια γραμμή μετρητών- στενού μετρητή για την απελευθέρωση των πρώτων ηγετών και ένα μυστήριο υπόγειο ποτάμι κοντά στο DMZ.
Ίσως γι 'αυτό στο Ντόνετσκ πριν λίγα χρόνια υπήρχαν οι πρώτοι εκσκαφείς - εξερευνητές των καταστροφών.
Τώρα υπάρχουν λίγο περισσότερο από δέκα στο Ντονέτσκ και το Makeyevka, δεν είναι επαγγελματίες σπηλαιολόγοι, αλλά κατά τη διάρκεια των ωρών αναψυχής είναι ευτυχείς να μάθουν τις θέσεις των δικτύων, τις εγκαταλειμμένες νάρκες και τις επιχειρήσεις.Υπόγειος ποταμός Bahmutka.
"Και το υπόγειο ποτάμι είναι το Bakhmutka," - δήλωσαν οι "Πατριωτικές Δυνάμεις του Ντόνετσκ" ένας από τους εκπροσώπους των ο κ. Ντύνις Ζούκοφ.
 - Πηγαίνει γύρω από το DMZ από το πάρκο Shcherbakova και πηγαίνει έξω από την πόλη των παιδιών, στο εργοστάσιο.
Κατά την κατασκευή του εργοστασίου, το όχημα περιβάλλεται από σκυρόδεμα, δακτυλίους και σωληνώσεις.
Σύμφωνα με τον Denis, είναι καλό να περάσει μόνο το ένα τρίτο του ποταμού, και στη συνέχεια υπάρχει ένα καταρράκτης τριών μέτρων, πέτρες και κομμάτια σκυροδέματος. Αλλά υπήρξαν γενναίοι άντρες που πέρασαν αυτό το μονοπάτι.

Το καταφύγιο του βομβητή είναι  γίγαντιο.
Στις πραγματικές υπόγειες εγκαταστάσεις στο Ντονέτσκ, υπάρχει ακόμα ένας βομβαρδισμός καταφυγίων, που κατασκευάστηκαν από την περιφερειακή κρατική διοίκηση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Οι διαστάσεις του είναι εντυπωσιακές - το υπόγειο συγκρότημα ξεκινά κάτω από το φρούριο της εξουσίας και φτάνει στο δρόμο. Άρτεμα. Το καταφύγιο είναι πολύ ευρύτερο από τη λεωφόρο Σεφτσένκο.
Τώρα το ξέχασαν , αλλά περπατώντας κατά μήκος της λεωφόρου Πούσκιν, μπορείτε να δείτε τους αεριωθούμενες άξονες που εμφανίζονται στην επιφάνεια. "Μπορεί να περάσετε και μέσω αυτών, αλλά μπροστά από την αστυνομία - είναι δύσκολο, και αυτά τα έργα καλύπτονται με υαλοκαθαριστές.Στη φυλακή βόμβα, κατά πάσα πιθανότητα, δεν υπάρχει τίποτα αξίας», - προτείνει Denis Zhukov.
Υπάρχουν ακόμα μύθοι για το υπόγειο στρατιωτικό νοσοκομείο με τα δύο χιλιάδες κρεβάτια. Αλλά που θα μπορούσε να είναι, κανείς δεν ξέρει - πιθανώς κάτω από την τοπική κακομεταχείριση, αλλά και - κάτω από το νοσοκομείο του Καλίνιν.
"Αρνηθήκαμε τις φήμες για την υπόγεια πόλη κάτω από το ατελές κρεματόριο", ο εκσκαφέας του Νονέτσκ χαμογέλασε. "Που αλλού μπορείς να πας;" Υπάρχει μια διάμετρος περίπου δύο μέτρων από ένα δίκτυο θέρμανσης από το Gladkovka έως το Severnoy. "Στα εγκαταλελειμμένα ορυχεία, τα παιδιά δεν κινδυνεύουν να αναρριχηθούν - δεν διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό και δεν θέλουν να πνιγούν με μεθάνιο.
Το μυστικό μετρό.

Για το μυστηριώδη μετρό του Ντόνετσκ, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, μίλησε ένας από τους γεωφυσικούς επιστήμονες του Ντόνετσκ
. "Στα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν μόλις ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε στο έργο του μετρό του Ντονέτσκ, συναντήσαμε ακατανόητο κενό ακριβώς μπροστά από το κτίριο της εκτελεστικής επιτροπής της πόλης.

Κατά τη διάτρηση σε βάθος εβδομήντα μέτρων, βρέθηκε ένα κενό ύψους δύο μέτρων. Το ίδιο συνέβη και με την αποτυχία της Βουλγαρίας , με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σαφής εικόνα για το τι συνέβαινε και η σαφήνεια έφτασε μόνο στη δεκαετία του 1990. "
Όπως λέει η πηγή των «πατριωτικών δυνάμεων του Ντόνετσκ», αυτοτελώς υπολογίζει και χαρτογραφεί όλους τους κλάδους του μυστικού μετρό.

"Μόλις φίλοι από το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (στη συνέχεια αστική υπεράσπιση) εξηγούν ότι για το θέμα αυτό πρέπει να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία - στην KGB."
Πράγματι, η γραμμή του μετρό αρχίζει ακριβώς εκεί, από το σπίτι μέχρι το Shchorsa, 62. Επιπλέον, σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μας, πηγαίνει στο κτίριο της εκτελεστικής επιτροπής της πόλης. Προστίθενται γραμμές από το κτίριο του πρώην Υπουργείου Άνθρακα και Περιφερειακής Διοίκησης. Πέρασε το μετρό και κάτω από την λεωφόρο του Πούσκιν.
Όλοι οι κλάδοι συγκλίνουν ότι πάνε προς Γκλαντόβκα ", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας. - Που ακριβώς τελειώνει η πόλη του μετρό - ακριβώς δεν μπορώ να πω, πιθανότατα, σε ένα απλό αντικείμενο.
Νομίζω ότι χτίσαμε ένα μετρό για την εκκένωση ολόκληρης της κομματικής εξουσίας σε περίπτωση πολέμου. Στην ανώρυχη πόλη, ήταν στοιχειώδης. Σίγουρα υπάρχει ακόμα ένας πάγκος στενός μετρητής. Κατά τη διάρκεια των περιόδων μπορείτε να βάλετε καροτσάκια. Όχι περισσότερο από αυτό.

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς προσπάθησα να μάθω επίσημα για αυτό το μετρό, έπεσα σε ένα κενό τοίχο παντού. Προφανώς, μέχρι τώρα αυτό παραμένει κρατικό μυστικό. "
http://rusvesna.su/news/1509362915
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com