Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Τα Κινέζικα ΜΜΕ συμβουλεύουν τους κάτοικους στα σύνορα με την Β.Κορέα πως θα επι  (Αναγνώστηκε 122 φορές)

Δεκέμβριος 06, 2017, 10:49:23 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Μια κινεζική περιφερειακή εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο που συμβουλεύει τους πολίτες της επαρχίας Jilin, που γειτονεύει με τη Βόρεια Κορέα, για το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Ο οδηγός περιλαμβάνει πολύχρωμες γελοιογραφίες.

Η ημερήσια εφημερίδα της επαρχίας Jilin, επαρχία της Κίνας, δημοσίευσε μια πλήρης έκθεση που ενημερώνει τους πολίτες για τις επιπτώσεις των πυρηνικών όπλων και τον τρόπο προστασίας τους, ανέφεραν κινέζικα ΜΜΕ την Τετάρτη. Η βορειοανατολική περιοχή βρίσκεται κοντά στον πυρηνικό σταθμό δοκιμών Punggye-ri της Βόρειας Κορέας και μοιράζεται ένα τεράστιο σύνορο με αυτό.
Το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς πόσο επικίνδυνα είναι τα πυρηνικά όπλα και τι συμβαίνει μετά την έκρηξη. Η φωτεινή ακτινοβολία, τα κύματα έκρηξης, η πυρηνική ακτινοβολία σε πρώιμο στάδιο, οι πυρηνικοί ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί και η ραδιενεργός ρύπανση μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές καταστροφές και απώλειες, αναφέρει το άρθρο. Εκτός από λεπτομερείς περιγραφές των αποτελεσμάτων, το κομμάτι συζητά επίσης τις αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Οι άνθρωποι που είναι έξω κατά τη διάρκεια μιας πυρηνικής επίθεσης θα πρέπει να ξαπλώνουν ή να βουτούν στο νερό αν είναι δυνατόν. Όσοι είναι μέσα σε κτίρα πρέπει να βρίσκονται σε μια γωνία ή να κρύβονται κάτω από ένα τραπέζι ή ένα κρεβάτι και μόλις περάσει το κρουστικό σοκ, κλείστε αμέσως τις πόρτες και τα παράθυρα για να αποτρέψετε την είσοδο ραδιενεργού σκόνης στο σπίτι.
https://www.rt.com/news/412111-china-nuclear-attack-guide/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com