Καλώς ήλθατε στο Άγνωστο Forum

Άγνωστο Forum

Αποστολέας Θέμα: Οι Ρώσοι ξεκίνησαν τις μεγάλες αποκαλύψεις για τους Ιπτάμενους δίσκους και την ε  (Αναγνώστηκε 557 φορές)

Φεβρουάριος 07, 2017, 10:12:00 μμ
  • Ιεροφάντης
  • ****
  • Μηνύματα: 474
  • Δημοτικότητα: +3/-0
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2013,ο Ρώσος  πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ έκανε μια εντυπωσιακή ανακοίνωση όταν είπε, << έχει έρθει η ώρα να μάθει ο κόσμος  την αλήθεια για την εξωγήινη ζωή στον πλανήτη γη.» Ήταν πολύ μελαγχολική συμπεριφορά και στάση. Πρειδοποίησε ότι, «εάν οι Αμερικανοί θα συνεργαστούν σε αυτή την ανακοίνωση, τότε ήταν περισσότερο από έτοιμοι. να ξεκινήσουν τις αποκαλύψεις.. Αν οι Αμερικανοί δεν πούνε την αλήθεια, θα το κάνουμε εμείς για αυτούς.»

Οι Ρώσοι έχουν ασθενή και θεραπεία.

Οι Αμερικανοί έχουν παραμείνει σιωπηλοί και συνεργάσιμοι.

Οι Ρώσοι έχουν προφανώς ξεμείνει από υπομονή.

Τρία χρόνια αργότερα, στα τέλη του 2016, οι Ρώσοι φαίνεται να ξεκινούν την απειλή τους όσον αφορά τις αποκαλύψεις σε αυτά τα θέματα Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη, σε μια σειρά από αποκαλύψεις από τους Ρώσους, που θα αναγκάσουν τελικά να γίνει η πλήρη αποκάλυψη;

Το παρακάτω βίντεο φαίνεται να δείχνει ότι αυτό είναι αλήθεια, και όπως έχω πει, τις τελευταίες 60 ημέρες,η αποκάλυψη έρχεται όλο και πιο κοντά.
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/02/russians-make-major-ufo-disclosure-forcing-americans-to-do-the-same-2479871.html
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com